|
یک چکی بکنید این تاپیک رو ، نکند جزو کافران باشیم ...!
|
|
۱۷:۳۵, ۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
أعوذ بالله من الشیطان الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم يَا بَنِيَّ اذْهَبُوا فَتَحَسَّسُوا مِنْ يُوسُفَ وَأَخِيهِ وَلا تَيْأَسُوا مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِنَّهُ لا يَيْئَسُ مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِلا الْقَوْمُ الْكَافِرُونَ (یوسف 87) فرزندان من! برويد و يوسف و برادرش را بجوئيد و از فرج خدا نوميد مشويد، كه جز گروه كافران از گشايش خدا نوميد نمىشوند، (87) چه قدر زیبا و امید بخش ... لا تَيْأَسُوا مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِنَّهُ لا يَيْئَسُ مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِلا الْقَوْمُ الْكَافِرُونَ (یوسف 87)
...از فرج خدا نوميد مشويد، كه جز گروه كافران از گشايش خدا نوميد نمىشوند (87) شاهکار است این آیه از مهمترین مظاهر عبد خدا و وجوه تمایز عبد خدا و کافر در این است که یک موحد و عبد هرگز و تحت هیچ شرایطی از خدا نا امید نمیشود و هیچ گاه امیدش نا امید نمیشود تحت هیچ شرایطی اگه در مشکلات زندگی از حل آنها و گشایش در مشکلات مأیوس میشویم با وجود اینکه معتقدیم ما خدا داریم، خدا میفرماید که این سوء الظن به رحمت من و نا امیدی از گشایش بخشی من در مشکلات مخصوص کافران است!!!!!!!!!! مشکلات علی 110 زیاد شده، البته ما امیدوار به حلش هستیم به لطف خدا ![]() اگه راه داشت حقیر و پدر و مادر حقیر رو دعا بفرماید! |
|||
|
|
۱۷:۴۸, ۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
ته دلمون ميدونيم بايد نا اميد نشيم حتي تو بدترين شرايط ولي...
ولي نميدونم چرا خيلي موقع ها يادمون ميره. خيلي جاها فراموشمون ميشه كه خدا خودش بهمون قول داده، ولي بازم... ![]() |
|||
|
|
۴:۲۶, ۹/فروردین/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/فروردین/۹۲ ۴:۲۶ توسط aboutorab.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲/خرداد/۹۱ ۱۷:۳۵)علی 110 نوشته است: أعوذ بالله من الشیطان الرجیم (۲/خرداد/۹۱ ۱۷:۳۵)علی 110 نوشته است: أعوذ بالله من الشیطان الرجیم |
|||
|
|
۶:۰۴, ۹/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲/خرداد/۹۱ ۱۷:۴۸)حقیر نوشته است: ته دلمون ميدونيم بايد نا اميد نشيم حتي تو بدترين شرايط ولي...خیلی جاها ما فکر میکنیم خدا باید طبق صلاح دید ما عمل کنه!! ولی نه . خداوند متعال طبق نظر خودش که درسترین و صحیح ترین و رحیمانه ترین نظریه که به نفع ماست عمل میکنه . کلا هم این نیست که ما یه چیزی بشه تا به رحمت خدا وارد بشیم . همیشه توی رحمتیم . منتها رحمتی که به نفع ماست . گاهی باید گل وجودیمون لگد بخوره تا بشه ظرف خوبی ازش ساخت . یا حق |
|||
|
|
۱۶:۳۸, ۱۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲/خرداد/۹۱ ۱۷:۳۵)علی 110 نوشته است: چه قدر زیبا و امید بخش (۲/خرداد/۹۱ ۱۷:۳۵)علی 110 نوشته است: اگه در مشکلات زندگی از حل آنها و گشایش در مشکلات مأیوس میشویم |
|||
|
|
۱۳:۴۸, ۲۳/اردیبهشت/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
لا تَيْأَسُوا مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِنَّهُ لا يَيْئَسُ مِنْ رَوْحِ اللَّهِ إِلا الْقَوْمُ الْكَافِرُونَ (یوسف 87)
...از فرج خدا نوميد مشويد، كه جز گروه كافران از گشايش خدا نوميد نمىشوند (87) **************************************************************************************** اگه در مشکلات زندگی از حل آنها و گشایش در مشکلات مأیوس میشویم با وجود اینکه معتقدیم ما خدا داریم، خدا میفرماید که این سوء الظن به رحمت من و نا امیدی از گشایش بخشی من در مشکلات مخصوص کافران است!!!!!!!!!! ********************************************************************************************* علی جان ، مولای ما، کمک کن از رحمت خدا نا امید نشم . چندان وضعم خوب نیست. [size=medium] |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تاپیک های سیر مطالعاتی ( مطالعه ی تاپیک دوازدهم آغاز شد)!! | علی 110 | 36 | 18,445 |
۱۱/تیر/۹۱ ۱۹:۱۸ آخرین ارسال: علی 110 |
|