|
برای طالبان انصراف از گردانها بابت حق الناس
|
|
۱۲:۰۱, ۱۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
هر جا که جمعی برای حقی جمع شوند ابلیس لعین نهایت تلاشش را برای شکستن این جمع خواهد کرد چرا که میداند ید الله مع الجماعه دست خدا با جماعت است اولاً این کار مستحب است ثانیاً بچه ها همه راضی هستند اگه کسی نتونست سهواً بخواند دعاها را ثالثاً به فرض از جمع این دوستان که رفاقتشان برای رضای خداست رفتی کجا می خواهی بروی بهتر از اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لعنت خدا به دل سیاه شیطون که وساوسش ولکن آدمیزاد نیست به کوری چشم شیطان می مانیم و جمع خود را که دوستی میکنیم با هم برای رضای خدا و مودت داریم برای رضای خدا را حفظ میکنیم |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۵۱, ۱۷/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
از همه ی همگردانیها بابت قصور در دعا کردن حلالیت میطلبم
.سعی میکنم دیگه تکرار نشه.
|
|||
|
|
۶:۳۷, ۱۸/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۱۷/فروردین/۹۲ ۲۳:۳۸)mahdi2012 نوشته است: قضیه چیه؟؟!!!!!!!!!!!!!! بسم الله . . ضمن عرض سلام. . خلاصه جریان را اینجا بخوانید: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-15...#pid110016 . برای ثبت نام هم اینجا: http://forum.bidari-andishe.ir/thread-15...#pid184754 . التماس دعا. |
|||
|
|
۲۲:۰۰, ۴/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان من رو هم بابت قصور در دعا کردن حلال کنید لطفا .شرمندتونم
|
|||
|
|
۲۰:۲۳, ۲۷/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
سلام
از همه دوستان حلالیت میخوام. و انصراف میدم....... یا حق صلوات |
|||
|
|
۱۲:۱۰, ۱۰/آبان/۹۳
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان، از همه دوستان و هم گردانیهای عزیزم حلالیت می طلبم. در طول یکی دو هفته اخیر کوتاهی هایی داشتم.
شاید بهتر بود برای فعال کردن گردان ها تجدید عهدی می داشتیم... بامشخص کردن یک بازه زمانی... من هم فعلا انصراف می دهم. حلال کنید و التماس دعا |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خطاب به اعضای گردانها!!!!!!!!!!!!!!!! | علی 110 | 6 | 6,487 |
۱۰/اردیبهشت/۹۲ ۱۶:۵۷ آخرین ارسال: میثاق |