کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمک درباره یه سری نماد و کسی که گرفتار کابالا شده!
۲۲:۲۴, ۱۵/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۳۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1

سلام خدمت برادر های گل تالار بیداری اندیشه، مدتیه که با تالار شما آشنا شدم و برام جالبه و واقعا وظیفه خودم میدونم بهتون خدا قوت بگم
من به واسطه برادرم عضو شدم، چون متاسفانه جدیدا یه چیزایی ازش میبینم که نه خودم توضیحی براش دارم و نه تونستم چیزی ازش پیدا کنم،برادرم بچه خیلی درسخونی هست و در حال حاضر از شاگرد اولای دبیرستان انرژی اتمیه ، چند وقتیه تو عکسایی که میگیریم و میبینمش ( من 2 سالی هست که ازدواج کردم و از خانوادم جدا شدم) یه بند قرمز رنگ به دستش بسته و همیشه هم این بند دستشه مثل همین بندای سبزی که ما برای حاجت گرفتن به دستمون میبندیم ولی قرمزش ، خیلی ازش پرسیدم که این چیه برا قشنگی میبندی؟ گفت دلیلشو برم اینترنت جستجو کنم (بدبختانه برادرم تو زمینه برنامه نویسی وب هست و اینترنت هم خیلی میاد ) من نتونستم تو اینترنت جستجو کنم یعنی چیزی پیدا نکردم تا به این سایت اتفاقی برخوردم اونم به واسطه اسم خواننده مدونا که اونم تنها خواننده ای هست که برادرم گوش میده ، یه حسی بهم میگه این به اینجا ربط داره چون برادرم تفکرای دینی و اومانیسمی و اینجور چیزا خیلی داره و در واقع تو این بحثا خیلی چیزا میدونه ، یادمه بچه که بود خیلی نماز خونو خوب بود ولی نمیدونم چرا این چند سال اینطوری شده و من هم از سر غفلت الان چند وقتیه که متوجه شدم، حالا نظر شما چیه؟ این نماد مربوط به چیه و اگر بد هست چطوری میتونم در صدد بیرون کردنش از کله این بر بیام،به خانواده اطلاع بدم
ممنون از برادران گل
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، نگار ، Havbb 110 ، یا ثارالله ، وحید110 ، Mitsonary ، ANTI satan ، ELENOR ، یاســین ، Dragonborn ، Detector ، بیداری اندیشه ، faateme-313

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۰۸, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
با سلام خدمت برادر یا خواهر ( نمیدونم کدوم)Big Grin مدونا
ببینید من کلا زیاد تو خط فراماسونری و اینجور توهمات نیستم هر جا هم اگه خواننده ای رو بشنوم که حرف حق بزنه سعی میکنم به آهنگاش گوش بدم.
من خودم طرفدار لئونارد کوهن هستم (نمیدونم بشناسین یا نه) که یه خواننده اصالتا کانادایی و یهودی هست. ولی واقعا محتوای آهنگش خیلی پر بار هست و چند تا از آهنگش منو تا مدت ها به فکر برد.
حالا بگذریم. من آهنگای مدونا رو هم نمیگم زیاد ولی بعضی هاش رو گوش دادم مخصوصا اون آهنگش revolver
مادونا تو آهنگاش خیلی درباره جنبه جنسی میخونه طوری که وقتی من شنیدم آهنگاش رو شنیدم چیز مثبتی بارم نشد.
البته تو قسمت نقد فنی آهنگاش حرفی نیست چون واقعا خواننده قابلی هست.
از اون طرف اومدم آهنگای لیدی گاگا رو هم گوش دادم مخصوصا اون آلبوم born this way.
البته آهنگایی که از لیدی گاگا گوش دادم بیشتر ار آهنگایی بود که از مدونا گوش دادم ولی با اینکه هر دو خواننده لزبیان هستند ولی محتوای آهنگای لیدی گاگا بیشتر از مدونا بود. مخصوصا آهنگ bad kids لیدی گاگا که خیلی جالب بود.
من احساس میکنم که آهنگای مدونا بیشتر بر اساس شهوت خونده میشه و بعد مدتی گوش دادن ممکنه تاثیر عمیقی در روحیه افراد بزاره مخصوصا کیفیت خوب آهنگاش میتونه این تاثیر رو چند برابر کنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sina16 ، Detector ، Havbb 110
۲۲:۲۰, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #22
آواتار
خوب با این اوصاف شما خودتون خیلی چیز ها رو میدونید .

البته بعید میدونم صرفا گوش کردن مدونا جهنمی کنه کسی رو .

نکته دیگر هم اینه که خیلی ها با این که میدونند چی کار میکنند باز هم انجام میدن . (ببخشید بابت این مثال چیز بهتری به ذهنم نرسید )

مثل کسی که میدونه کشیدن مواد و اعتیاد چقدر بده و باز هم انجام میده . نفس خیلی قویه . واقعا مشکله کنترلش

یه سوال : اصلا بحث مدونا موضوعیت نداره پایه نظرات باید درست بشه . یه زمانی خود من موسیقی مینواختم . علاقه هم داشتم . هر اهنگی بگید روی رایانه من بود .

ترک کردنشم انصافا سخت بود همین الانم که دارم میویسم خاطرتش اومد باز دلم کشید !!

ولی خوب از وقتی ازش فاصله گرفتم خیلی چیز ها رو به دست اوردم که خیلی هاش شخصیه مایل نیستم بگم

در دنیا برای رسیدن به هر چیزی باید یه چیزایی رو هم زیر پا گذاشت .

بعضی لذت های ابتدایی رو ول کرد تا به لذت های بزرگتر رسید ...

موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، Detector ، sina16 ، Havbb 110 ، parisan ، 59-11(یامهدی) ، بیداری اندیشه
۲۲:۲۵, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #23

سلام.~~~~مدونا شدیدا فمنیسته.شدیدا شدیدا همجنس بازه! اواخر به بریتنی توی تویتر گفت:" بیا رو استیج تا بازم ماچت کنم!کلی هوستو کردم!! "$:

نمیتونم انکار کنم که من ندارم !~~~~~~
چیرو نمیتونین انکار کنین که ندارین؟! منظورتون؟!!!!!!!!!!!!بریتنی رو میخوای ببوسی!!!!!!!!!!!!!! یا از همجنس بازی دفاع میکنی؟! هر دوتاش هم جیزززززه!
اگه مسلمان نیستین بگین،ما قرار نیست شما رو بکشیم که!
شما یه جا گفتین به خاطر اهنگاش فقط دوسش دارین و چند جا هم از شخصیتش یه جورایی دفاع کردین.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 59-11(یامهدی)
۲۲:۳۱, ۲۷/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۴۸ توسط Detector.)
شماره ارسال: #24

سلام خدمت همه دوستان
به نظرتون از موضوع اصلی تاپیک فاصله نمیگیرید؟
به نظر من اگه یه پست جدید با این موضوع (منظورم حرف منطقی سر مدونا و خواننده ها و ادامه این بحث ها) بزنید هم بهتر باشه، هم استقبال بشیتر
الان من میخوام در این باره نظر بدم ولی میدونم که نظرم هـــیچ ربطی به موضوع اصلی تاپیک نداره!
موضوع اصلی این تاپیک حل کردن مشکل آقا
hossain
ـه که الان مشکل خیلی از ما هم هست ولی الان بحث داره به دفاعیه های مدونا تبدیل میشه...Confused

MadonnaMDN عزیز
واقعا جای تحسین داره که منطقی اومدی پای بحث و تعصب کورکورانه نداری
اگه لطف کنی و یه مبحث جدید راه بندازی به نظر من خیلی بهتره!
این طوری هم ما و شما به نتیجه میرسیم، هم اون بنده خدایی که به خاطر برادرش این موضوع رو باز کرده!!!
منتظرمWink

@
hossain

من باشم اول یه تعریف خلاصه از کابالا نیاز دارم تا بعد برم سراغ بحث های تخصصی که دوستان لینکش رو دادن
خلاصه‌ی خلاصه» کابالا: سنت اظهار جن و جن پرستی یهود
برای اطلاعات بشیتر هم فقط و فقط قسمت 2 و 3 مستند اغوا رو پیشنهاد میکنم که مربوط به کابالا هست و کامل توضیح میده کابالا از کجا اومده و مربوط به اولین شیطان پرست یعنی قابیل!!! میشه. این قابالا که به نقل از داداشت گفتی خیلی خطریه! فکر میکنم قابالا بشیتر به خود شیطان پرستی مربوط میشه تا اظهار جن و این قضایا. بیشتر مراقب باش. (حتما حتما این مستند رو دانلود کن! حتی اگر از کافی نت هم دانلود کنی ارزشش رو داره!!!)
اما درباره داداشتون، فکر میکنم از یکی دیگه شارژ اطلاعاتی میشه. و چون فقط اون فرد رو تو ذهنش قبول داره، به حرف شما گوش نمیده. به نظر من یه جوری از زیر زبونش بکش که از کی تاحالا افتاده تو خط مدونا، اولین بار کی بود، کسی از دوستاش هم این طوری عاشق مدونا هستن؟ و این جور سوالا که خودتون استادید تا آخر سر به این برسید که ایشون از کجا این اطلاعات رو آورده و مهمتر از اون از کجا به این ها علاقه مند شده!!!
یا حق!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، یاســین ، بیداری اندیشه
۲۳:۰۷, ۲۷/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۱۶ توسط sina16.)
شماره ارسال: #25
آواتار
دوست من، من همون برادری هستم که تاپیک براش راه افتاده یعنی متوجه این موضوع نشدی؟ کسی به نام حسین وجود نداره و این اسم هم وجود نداره،این تاپیک توسط برادر بنده راه افتاده که حالا اینجا خودشون رو به نامی دیگه معرفی کردن معرفی کردن و موضوع تاپیک هم درباره کار های بنده هست ! برادر من چند بار درباره کار های من سوال کرده بود و من جواب درست حسابی نداده بودم، قبول دارم این چند وقت یه مقدار خودم هم نماد گرا شدم و به همین دلیل این تاپیک راه افتاد فکر میکنم آی پی ها گویای همه چیز باشند.مدتی بود که این تاپیک رو میخوندم و از شباهت های این فرد مذکور در تاپیک با خودم یه مقدار تعجب کردم خصوصا تو جایی که من تحصیل میکنم یه مقدار علاقه به این خواننده ها غیر عادی هست و در بین دوستان خودم کسی بالاتر از امثال محسن یگانه گوش نکرده،بعد یه مدت یه روز که وارد سایت شدم دیدم با یوزر حسین وارد سایت شدم ، و بقیه قضیه رو هم از زبان برادرم پی بردم،من قبل از این هم زیاد توی این سایت اومده بودم و احتمالا برادرم هم از بوک مارک های بنده اینجارو پیدا کردن، قسمت کتاب هایی در زمینه کابالا و فراماسونری و همچنین کتابی که در زمینه احضار ارواح بود و نوشته آصف بن برخیا که توسط کاربر Farshid زده شده بود خوشم اومده بود و بوک مارک کرده بودم
نقل قول:شما یه جا گفتین به خاطر اهنگاش فقط دوسش دارین و چند جا هم از شخصیتش یه جورایی دفاع کردین.
من خیلی هارو برای آهنگ هاشون دوست دارم ولی مدونا جز اون دسته نیست
نقل قول:اگه مسلمان نیستین بگین،ما قرار نیست شما رو بکشیم که!
والا فکر کنم تو تاپیک به نوع گرایشات مذهبی بنده اشاره زیاد شده !
نقل قول: مثل کسی که میدونه کشیدن مواد و اعتیاد چقدر بده و باز هم انجام میده . نفس خیلی قویه . واقعا مشکله کنترلش

بار ها همچین اتفاقی برام افتاده و درباره مدونا هم این قضیه صدق میکنه،البته مسلما تو زندگی انقدر کار ها کردم که گوش کردن به مدونا رو دیگه نشان از جهنمی شدن نمیدونم
[/quote]

نقل قول:اما درباره داداشتون، فکر میکنم از یکی دیگه شارژ اطلاعاتی میشه. و چون فقط اون فرد رو تو ذهنش قبول داره، به حرف شما گوش نمیده. به نظر من یه جوری از زیر زبونش بکش که از کی تاحالا افتاده تو خط مدونا، اولین بار کی بود، کسی از دوستاش هم این طوری عاشق مدونا هستن؟
والا من که از همینجا خیلی شارژ اطلاعاتی شدم و خیلی مطالبو از همینجا خوندم،ولی خوب من هیچوقت عادت به این نداشتم که مطلبی رو بخونم و بپذیرم حتی اگر قرآن رو هم بخونم رو اون قسمتی که خوندم در زمانی که از درس و کار های دیگم فارغ بشم فکر میکنم و اصول تفکر رو همیشه رعایت میکنم،متاسفانه یا خوشبختانه با تفکرات بنده این صحبت ها بعضا جور در نمیاد و اگر هم جایی جور در اومده همونطور که قبلا اشاره کردم خودم نپذیرفتمش،از کی تا حالا افتادم تو خط مدونا؟ من با مدونا بزرگ شدم، فکر کنم از حدود 5 سالگی! البته بنده کاملا تک هستم و در بین دوستان کسی که مدونا گوش بده نیست Big Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Detector
۲۳:۴۱, ۲۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #26

اول خیلی ممنون که این رو گفتی ولی خب چرا همون اول که اومدی نگفتیHuh
گفتی خیلی وقته این سایت میای و سوژه اصلی شدی!!! ولی نگفتی منظورت از سوژه قضیه ایه که برادرت راه انداخته! من فکر کردم داری طرفداریت از مدونا رو مطرح میکنی. بیشتر هم رو مدونا مانور دادی تا بقیه قضایا...
(۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۰۷)MadonnaMDN نوشته است:  
نقل قول:اما درباره داداشتون، فکر میکنم از یکی دیگه شارژ اطلاعاتی میشه. و چون فقط اون فرد رو تو ذهنش قبول داره، به حرف شما گوش نمیده. به نظر من یه جوری از زیر زبونش بکش که از کی تاحالا افتاده تو خط مدونا، اولین بار کی بود، کسی از دوستاش هم این طوری عاشق مدونا هستن؟
والا من که از همینجا خیلی شارژ اطلاعاتی شدم و خیلی مطالبو از همینجا خوندم،ولی خوب من هیچوقت عادت به این نداشتم که مطلبی رو بخونم و بپذیرم حتی اگر قرآن رو هم بخونم رو اون قسمتی که خوندم در زمانی که از درس و کار های دیگم فارغ بشم فکر میکنم و اصول تفکر رو همیشه رعایت میکنم،متاسفانه یا خوشبختانه با تفکرات بنده این صحبت ها بعضا جور در نمیاد و اگر هم جایی جور در اومده همونطور که قبلا اشاره کردم خودم نپذیرفتمش،از کی تا حالا افتادم تو خط مدونا؟ من با مدونا بزرگ شدم، فکر کنم از حدود 5 سالگی! البته بنده کاملا تک هستم و در بین دوستان کسی که مدونا گوش بده نیست Big Grin
حالا یه سوال خیلی رک و دوستانه
اگه شما تو همون قرآنی که قبولش نداری به جایی برسی که عقلت نرسه، چی کار میکنی؟ یعنی به مطلبی بر بخوری که فراتر از دانسته های شماست و اصول تفکر تو این زمینه جواب نده.
چطور اون مطلب رو مورد بررسی قرار میدی؟

درباره مدونا بریم تو همون بحث مربوط ولی باقی قضایا رو انشالله همین جا به نتیجه میرسیمWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 59-11(یامهدی)
۲۳:۵۴, ۲۷/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۵۸ توسط sina16.)
شماره ارسال: #27
آواتار
نقل قول:اگه شما تو همون قرآنی که قبولش نداری به جایی برسی که عقلت نرسه، چی کار میکنی؟ یعنی به مطلبی بر بخوری که فراتر از دانسته های شماست و اصول تفکر تو این زمینه جواب نده.
چطور اون مطلب رو مورد بررسی قرار میدی؟
به نکته جالبی اشاره کردی دوست عزیز،بنده از پایه همچین اعتقادی ندارم یعنی اعتقاد به این که فلان شخص بیشتر از مفاهیم قرآن سر در میاره و شخصی دیگه ممکنه اونقدر متوجه نشه، اگر ما قرآن رو به عنوان کتابی از طرف خدا قبول داریم قرآن کتابی هست که هرکس میتونه با تفکر در اون به نتیجه قلبی خودش برسه البته قرآن به عنوان کتابی از جانب خدا دارای رموز و قسمت هایی که خیلی آشکار نیستن هست که به وسیله پیامبر اسلام و امامان بعد از ایشان برای مردم به صراحت بیان گشته اند،و در زمان حال دیگه نکته دارای ابهامی در قرآن نمیبینم
بنابراین واضح هست که تا به حال به این مورد بر نخوردم،لااقل با اطلاعات محدود خودم از دین اما اگر بر بخورم سعی میکنم نقد ساده اون قسمت رو که توضیحات روان و ساده داشته باشه از اینترنت و دیگر منابع پیدا کنم و بعد روی اون قسمت ساده شده بشینم و فکر کنم !
درباره مدونا هم نمیدونم بحث به جایی میرسه یا نه توی فرومی که همه یک کلام هستن البته من همیشه متفاوت بودنو دوست داشتم ولی فکر نکنم بحث نهایی به جایی برسه ولی باز هم تاپیک رو خواهم زد
البته اینها نظرات شخصی بنده هستش و من خودم این نظرات رو از لحاظ دینی مورد تایید نمیدونم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Detector ، black
۰:۰۳, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #28
آواتار
دوست عزیز کلا میشه بفرمایید اعتقادات شما چه چیز هاییست؟

خدا دین چیزهایی که قبول دارید و غیره؟

با تشکر اینطوری حد اقل میدونیم نقاط مشترکونچیه روش بحث میکنیم

در پناه خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black
۰:۱۹, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #29
آواتار
اگر بخوام اعتقادات خودم رو بگم
خداوند رو قبول دارم، چون انسان از دیرباز دنبال این بوده که بدونه چطور این جهان آفریده شده و این همه نظم چطور به وجود اومده همونطور که حضرت ابراهیم درباره آفرینش جهان تفکر میکرد ،وقتی انسان فهمید که نمیتونه توجیهی برای این نظم جهانی داشته باشه به دنبال قدرتی فرامادی گشت که اون رو پیدا کرد و خدا همون قدرت و آفریدگار هست به پیامبران و کتب آسمانی احترام میزارم و بین اونها قرآن رو کامل تر از دیگر کتاب ها دیدم ، و اما در زمینه آخرت که اونهم قبول دارم
نمیتونم بگم همه رو به صورت قوی قبول دارم، ولی خوب به طور متوسط قبول دارم ،
اهل مطالعه کتاب هایی مثل قانون شریعت آلیستر کرولی و دیگر کتاب های مرتبط هستم ، و بیشتر از بقیه کتاب ها کتاب بهیر رو مطالعه کردم که نمیدونم دوستان با این کتاب آشنا هستن یا نه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، Detector
۰:۲۳, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #30
آواتار
داداش من یه سوال رو ازت بپرسم لازم نیست اینجا جواب بدی. اگه به خودت هم جواب بدی کافیه.
حاضری که بچه خودت هم آهنگای مادونا رو گوش بده و تحت تاثیر آهنگاش قرار بگیره؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Dragonborn ، Detector ، 59-11(یامهدی)
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]