|
کمک درباره یه سری نماد و کسی که گرفتار کابالا شده!
|
|
۲۲:۲۴, ۱۵/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۳۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت برادر های گل تالار بیداری اندیشه، مدتیه که با تالار شما آشنا شدم و برام جالبه و واقعا وظیفه خودم میدونم بهتون خدا قوت بگم
من به واسطه برادرم عضو شدم، چون متاسفانه جدیدا یه چیزایی ازش میبینم که نه خودم توضیحی براش دارم و نه تونستم چیزی ازش پیدا کنم،برادرم بچه خیلی درسخونی هست و در حال حاضر از شاگرد اولای دبیرستان انرژی اتمیه ، چند وقتیه تو عکسایی که میگیریم و میبینمش ( من 2 سالی هست که ازدواج کردم و از خانوادم جدا شدم) یه بند قرمز رنگ به دستش بسته و همیشه هم این بند دستشه مثل همین بندای سبزی که ما برای حاجت گرفتن به دستمون میبندیم ولی قرمزش ، خیلی ازش پرسیدم که این چیه برا قشنگی میبندی؟ گفت دلیلشو برم اینترنت جستجو کنم (بدبختانه برادرم تو زمینه برنامه نویسی وب هست و اینترنت هم خیلی میاد ) من نتونستم تو اینترنت جستجو کنم یعنی چیزی پیدا نکردم تا به این سایت اتفاقی برخوردم اونم به واسطه اسم خواننده مدونا که اونم تنها خواننده ای هست که برادرم گوش میده ، یه حسی بهم میگه این به اینجا ربط داره چون برادرم تفکرای دینی و اومانیسمی و اینجور چیزا خیلی داره و در واقع تو این بحثا خیلی چیزا میدونه ، یادمه بچه که بود خیلی نماز خونو خوب بود ولی نمیدونم چرا این چند سال اینطوری شده و من هم از سر غفلت الان چند وقتیه که متوجه شدم، حالا نظر شما چیه؟ این نماد مربوط به چیه و اگر بد هست چطوری میتونم در صدد بیرون کردنش از کله این بر بیام،به خانواده اطلاع بدم ممنون از برادران گل |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۳۰, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۲۷/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۵۴)MadonnaMDN نوشته است:نقل قول:اگه شما تو همون قرآنی که قبولش نداری به جایی برسی که عقلت نرسه، چی کار میکنی؟ یعنی به مطلبی بر بخوری که فراتر از دانسته های شماست و اصول تفکر تو این زمینه جواب نده.به نکته جالبی اشاره کردی دوست عزیز،بنده از پایه همچین اعتقادی ندارم یعنی اعتقاد به این که فلان شخص بیشتر از مفاهیم قرآن سر در میاره و شخصی دیگه ممکنه اونقدر متوجه نشه، اگر ما قرآن رو به عنوان کتابی از طرف خدا قبول داریم قرآن کتابی هست که هرکس میتونه با تفکر در اون به نتیجه قلبی خودش برسه البته قرآن به عنوان کتابی از جانب خدا دارای رموز و قسمت هایی که خیلی آشکار نیستن هست که به وسیله پیامبر اسلام و امامان بعد از ایشان برای مردم به صراحت بیان گشته اند،و در زمان حال دیگه نکته دارای ابهامی در قرآن نمیبینم درباره قرآن بنده این طور فکر میکنم که: اگه مثلا یه زیست شناس بشینه قرآن رو بخونه یه چیزی رو برداشت میکنه، اگه یه عارف یا فلسفه دان هم قرآن رو بخونه یه چیزی برداشت میکنه ولی نکته واقعا حیرت انگیز اینه که همشون کف میکنن!!! و به این نتیجه میرسن که ببین خدا 1400 سال پیش تو کتابش چی گفته که الانش انسان به زور بهش رسیده! این که شما بشینی و قرآن رو بخونی و روش فکر کنی خیلی کارت ارزش داره!!! جدی میگم. باور کن این کارت رو از خیلی از ماها که ادعای مسلمونی هم داریم نمیکنیم از جمله خود من ![]() نقل قول:بنابراین واضح هست که تا به حال به این مورد بر نخوردم،لااقل با اطلاعات محدود خودم از دین اما اگر بر بخورم سعی میکنم نقد ساده اون قسمت رو که توضیحات روان و ساده داشته باشه از اینترنت و دیگر منابع پیدا کنم و بعد روی اون قسمت ساده شده بشینم و فکر کنم !اونوقت اگه از اینترنت یه چیزی رو پیدا کنی که کاملا منطقی باشه ولی 100% مخالف قرآن باشه کدوم رو ترجیح میدی؟ چرا؟ در حالی که همون مبحث تو قرآن هم کاملا منطقی بیان و اثبات شده میخوام از این نتیجه بگیریم نقل قول:درباره مدونا هم نمیدونم بحث به جایی میرسه یا نه توی فرومی که همه یک کلام هستن البته من همیشه متفاوت بودنو دوست داشتم ولی فکر نکنم بحث نهایی به جایی برسه ولی باز هم تاپیک رو خواهم زدتا حدودی حرفت رو درباره انجمن قبول دارم ولی این رو بدون که رقتم مشاهده کنندگان مطالب خیلی بیشتر از رقم نظردهندگانه و همچنین تو این انجمن همــــــــــه جور عضوی هست! نمونش خودت تا جایی رو پیدا نکنی که دیگه مجبور شی دربارش نظر بدی، نظر نمیدی! واسه همین اگه این مبحث رو باز کنی، 100% کسانی نظر خواهند داد که تعداد پست هاشون هنوز 2رقمی نشده! مخصوصا تو این زمینه که فقط کسی میتونه نظر بده که واقعا با موضوع درگیر بوده باشه! باور کن بحث جالبی خواهد بود (به دور از تعصب!) مبحث رو باز کن بریم سراغش! |
|||
|
|
۰:۳۷, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
اگر واقعا سلیقه اون هم مثل من باشه یه نقطه مشترک بین پدرو فرزنده که سعی نمیکنم جلوش رو بگیرم
|
|||
|
|
۰:۳۹, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
نه منظورم اینه که خودت شخصا بهش مدونا رو معرفی میکنی؟
|
|||
|
۰:۴۶, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
مثل همیشه ترجیح میدم علایقم شخصی بمونه ولی خوب شاید به عنوان خواننده مورد علاقه خودم بهش معرفی بکنمش،
|
|||
|
|
۰:۵۱, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
مرسی که جواب منم دادی
![]() راستی جالبه طبق گفته داداشت، تو 16 اردیبهشت از شاگرد اول های انرژی اتمی بودی، در حالی که تو پروفایلت، 1 فروردین ، ارشد تو آمریکا... باهم جور در میاد؟؟؟ |
|||
|
|
۰:۵۷, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱:۱۵ توسط sina16.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
آیه ای از آسمان اومده که باید در قسمت مشخصات همیشه حقیقت رو نوشت؟ حالا دیگه برادر ما یک کم خام هستش همه چی رو میگه دال بر این نمیشه که من هم اینطوری باشم،اما درباره پست قبلیتون،مطلب توی اینترنت و مطلبی که در قرآن خوندم و استنباط کردمو کنار هم قرار میدم و مقایسشون میکنم،معمولا اواخر شب های آخر هفته قبل از خواب که دغدغه های فکری کمتری دارم از این کارا زیاد میکنم،درباره جفتشون فکر میکنم و نتیجه گیری نهایی رو با استنباط خودم بین 2 نوشته انجام میدم
|
|||
|
|
۱:۰۲, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
به نظر شما دروغ گفتن فقط با حرفه؟ کسی که راست بگه خامه؟
اینجا که جواب سوالم رو نمیدی ![]() حداقل اگر واسه مدونا بحث رو باز کردی لطفا خبرم کن تا دراون باره بحث کنیم
|
|||
|
|
۱:۱۱, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
بابا جلسه بازجویی نیست که
ببینید (من آخر نفهنیدم داداش هستی یا آبجی ) به هر حال بعضی وقتا ما کارایی انجام میدیم با اینکه میدونیم این کار ها غلطه. خب این علاقه های بیش از حد ممکنه چشم ما رو به حقیقت ببنده. هر کسی هم در یک زمینه ای افراط داره. کسی که میدونه یا کشیدن سگار سرنوشتش سرطان هست ولی باز هم سراغش میره. من خودم دیوانه وار گیمر هستم و با اینکه میدونم تنها عاملی که من رو از بچه زرنگ تبدیل به یه شاگرد متوسط کرد همین گیم بود. ولی هنوزم که هنوزه.......... شما هم به شدت عاشق آهنگ های مادونا هستین و شاید تاثیر که این آهنگ بر روحتون میزاره رو نتونید حس کنید. به این پدیده تو جامعه امروز میگن اعتیاد. [b]خب منم در واقع اگر فرزندم به سرنوشت من دچار بشه و گیمر بشه شاید ناراحت نشم. همانطور که شما از اینکه آهنگ های مادونا تاثیری بر فرزندتون داشته باشه نگرانی ندارید. [/b] |
|||
|
|
۱:۱۲, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱:۱۸ توسط sina16.)
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
detector عزیز
بحث رو در قسمت موزیک باز کردم، بله در بعضی موارد گفتن دروغ بهتر از راست گویی بی مورد هست ، من که همیشه جواب میدم ! اینم لینک درباره سوال دوست عزیز black بنده پسر هستم،شاید هم حرف شما درست باشه ! ، به هر حال مثل همیشه بد بودن رو ترجیح میدم حالا ببینیم بحث مدونا به کجا میرسه، |
|||
|
|
۱:۲۷, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
براى كافران يكسان است چه هشدارشان بدهى چه هشدارشان ندهى، ايمان نمىآورند (۶) خداوند بر دلها و بر گوشهايشان مهر نهاده است، و بر ديدگانشان پردهاى است و عذابى بزرگ [در پيش] دارند (۷) و كسانى از مردم هستند كه مىگويند به خداوند و روز بازپسين ايمان آوردهايم، ولى آنان مؤمن نيستند (۸) مىخواهند به خداوند و مؤمنان نيرنگ بزنند، در حالى كه جز به خودشان نيرنگ نمىزنند، و نمىدانند (۹) در دلهايشان بيمارىاى هست و خداوند بر بيماريشان بيفزايد، و به كيفر دروغى كه مىگفتند عذابى دردناك [در پيش] دارند (۱۰) و چون به آنان گفته شود در [اين] سرزمين فساد نكنيد، گويند ما كه اهل اصلاحيم (۱۱) بدانيد كه ايشان اهل فسادند، ولى خود نمىدانند (۱۲) و چون به ايشان گفته شود چنانكه [ساير] مردم ايمان آوردهاند، شما هم ايمان آوريد، گويند آيا ما هم مانند كمخردان ايمان بياوريم؟ بدانيد كه خودشان كمخردند، ولى نمىدانند (۱۳) و چون با مؤمنان روبهرو شوند، گويند ايمان آوردهايم، و چون با پيشوايان خويش تنها شوند، گويند ما با شما هستيم، ما فقط ريشخند مىكنيم (۱۴) خداوند ريشخندشان مىكند و در طغيانشان سرگشته مىدارد (۱۵) اينان كسانى هستند كه گمراهى را به بهاى راهيابى خريدند، و سوداى آنان سودى نكرد، و راهياب نشدند (۱۶) داستان ايشان همچون داستان كسانى است كه آتشى افروختند، و چون پيرامونشان را روشن كرد [بناگاه] خداوند نورشان را خاموش كرد، و در تاريكىاى كه [چيزى را] نمىبينند واگذاشت (۱۷) ناشنوا و گنگ و نابينا هستند و به راه نمىآيند (۱۸) ایه 6 تا 18 سوره بقره ----------------------------- هیچ مسلمانى نمى تواند در اصول دین تقلید نماید، بلکه باید آنها را از روى دلیل ـ به فراخور حال خویش ـ بداند ولى در فروع دین یعنى احکام و دستورات عملى، اگر مجتهد باشد (یعنى بتواند احکام الهى را از روى دلیل به دست آورد) به عقیده خود عمل مى کند و اگر مجتهد نباشد باید از مجتهدى تقلید کند، همان گونه که مردم در تمام امورى که تخصّص و اطّلاع ندارند، به اهل اطّلاع مراجعه مى کنند و از آنها پیروى مى نمایند.(1) و نیز مى تواند عمل به احتیاط کند، یعنى در اعمال خود طورى رفتار نماید که یقین کند تکلیف خود را انجام داده است، مثلاً اگر بعضى از مجتهدین کارى را حرام و بعضى مباح مى دانند آن را ترک کند و یا اگر بعضى، آن را مستحب و بعضى واجب مى دانند آن را حتماً به جا آورد، ولى چون عمل به احتیاط مشکل است و احتیاج به اطّلاعات نسبتاً وسیعى از مسائل فقهى دارد، راه براى توده مردم غالباً همان مراجعه به مجتهدین و تقلید از آنهاست. توضیح مسائل - مساله 1 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نماد الله یا نماد شیطان !!؟ | shabgard | 37 | 49,685 |
۲۴/خرداد/۹۴ ۲:۲۲ آخرین ارسال: فاطمه خانم |
|
| نماد بانک یا درخت کابالا؟؟؟ | هانا نابغ | 41 | 27,941 |
۱۲/بهمن/۹۲ ۹:۲۴ آخرین ارسال: آیات |
|
| تفکر نماد شناسی : چگونه یک نماد شناس معتدل باشیم ؟ | مصطفای جبهه ها | 4 | 3,983 |
۲۳/مرداد/۹۲ ۱۸:۲۸ آخرین ارسال: ehsanagiyan |
|
| ..::همه چیز درباره ی کابالا [Kabala]::.. | parisan | 18 | 22,856 |
۱۰/تیر/۹۲ ۲۳:۲۴ آخرین ارسال: عبداللهی |
|

) به هر حال بعضی وقتا ما کارایی انجام میدیم با اینکه میدونیم این کار ها غلطه.