|
ما از نسل چه هستیم ؟ آدم یا میمون !!!؟؟؟
|
|
۱۶:۱۴, ۱۷/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز : میخوام یه سوال بزرگ بپرسم که میدونم سوال خیلی از افراد هست . راستش رو بخوائید ، دیروز توی دانشگاه یه بحثی پیش اومد که انسانها از نسل میمون هستن . استادمون هم چند تا عکس نشون داد که از جمجمه انسانهای نخستین چهره ها رو بازسازی کرده بودن . راستش رو بخوائید ، اصلا نتونستم این موضوع رو درک کنم که حضرت حق ، ما انسانها رو به شکل میمون خلق کرده باشه و ما در اثر تکامل به شکل امروزی در اومده باشیم !!! می دونم که مسئله ی بزرگی هستش و نمی شه براحتی نقضش کرد . اما اگه دوستان نظری دارن و میتونن به صورت علمی این موضوع رو رد کنن ، بسم الله . . . تا هم یه بحث علمی خوب داشته باشیم و هم حقیر بتونم توی کلاس این موضوع رو تا حدودی ردش کنم . فقط منبع مقالات یادتون نره . . . در پناه الله یا مهدی مدد
|
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۲۳, ۸/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۲ ۲۳:۰۵ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
(۸/شهریور/۹۲ ۱۷:۰۷)110 نوشته است: هم تو دانی ، هم من و هم عاقلان دانند!واقعیت اینه که نمی دونی، احتمالا حتی نمی تونی حدس بزنی. اما خب، یه چیزی پروندی و حالا توش موندی. غرورتم اون قدر بالاست که بهت اجازه نمی داد از خودم بپرسی. (۸/شهریور/۹۲ ۱۸:۴۰)شاهد نوشته است: مگ به سن و ساله؟؟خب در واقع به کمی دانش ژنتیک و ریاضی احتیاج داره... |
|||
|
|
۲۳:۴۴, ۸/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۲ ۲۳:۴۷ توسط JohnShepard.)
شماره ارسال: #102
|
|||
|
|||
|
همه می دونن که تکامل درسته...
نمی شه گفت انسان از نسل میوموه چون انسان امروزی از نسل نوعی انسانه که اون انسان هم از نسل نوعی دیگر انسانه و اگه این طور خیلی به عقب بری می رسی به نوعی میمون. در واقع انسان تکامل یافته ی میمونه. خدا هم جایی نگفته که انسان رو یهو آفریده. مشکل شما هم فکر کنم اینه که فکر می کنین اگه تکامل رو قبوا کنید، خدا رو رد کرده اید، که بگم این دو قضیه ربطی ندارند و تکامل خدا رو رد نمی کنه. بلاخره خدا که یهو یه کاری نمی کنه. می زاره طبیعی به چیزی به وجود بیاد یا از بین بره. مثلا مرگ دست خداست ولی خدا که یهو انسان رو نمی کشه، عواملی باعث مرگش می شن. یا به دنیا اومدن بچه هم همین طور. اونم حکم خلق شدن رو داره ولی یه بچه که یهو به وجود نمی یاد. از یه سلول، آروم آروم به وجود می یاد. نقل قول:ها ها ها....
|
|||
|
|
۱۲:۳۷, ۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #103
|
|||
|
|||
|
ببینید اصلا کلا به بحث های دیگه کاری ندارم
اگر ما قبول داریم اولین انسانی که روی زمین اومد طبق کلام قرآن،حضرت آدم(علیه السلام) بودن پس هر کدوم از این نظریه های مضحک توهین به حضرت آدم (علیه السلام)هستش والسلام اگر بحث شما افرادی هستن که پیش از انسان ها روی زمین زندگی میکردن بحث فرق میکنه |
|||
|
|
۱۲:۵۲, ۹/شهریور/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/شهریور/۹۲ ۱۲:۵۳ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #104
|
|||
|
|||
(۹/شهریور/۹۲ ۱۲:۳۷)شاهد نوشته است: ببینید اصلا کلا به بحث های دیگه کاری ندارمنه چنین چیزی رو قبول نداریم! احادیث زیادی دارم مبنی بر اینکه قبل از آدم هم انسان روی زمین بوده. فرضیه داروین با اسلام هیچ مغایرتی نداره! لطفا بیشتر مطالعه بفرمایید! |
|||
|
|
۱۵:۴۸, ۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #105
|
|||
|
|||
(۹/شهریور/۹۲ ۱۲:۵۲)110 نوشته است: نه چنین چیزی رو قبول نداریم! ببینید وجود "بشر" که در احادیث مختلفی بیان شده و من هم خیلی از اون احادیث رو مطالعه کردم خیلی فرق داره با کلمه "انسان" اینجا رو مطالعه کنید http://www.centralclubs.com/topic-t50467.html ما به متن دینی که اثبات کند آدم هشتمین مرد روی کره زمین بوده، برخورد نکردیم بکله در روایاتی بیان شده است که نسل حضرت آدم بعد از هفت دوره و هفت نسل از خلقت آدم بوده است، البته ممکن است این روایات اشاره به کثرت دوره های گذشته باشد. اما اینکه همه انسان های کنونی از نسل "انسان" یعنی حضرت آدم و حضرت حوا بودند رو در اینجا بخوانید http://www.andisheqom.com/Files/faq.php?...urlId=2166 در لینکی که شما قرار دادید نوشته شده که: نقل قول:پس، این دعوا که اگر نظریه تکاملی داروین مورد قبول واقع شود، دین و خداگرایی نفی میشود، یک جنگ روانی بی پایه و اصول است و خود داروین نیز در بیان این فرضیات فیزیکی، چنین ادعایی نداشته است. چنان چه شهید مطهری مینویسد: صحبت من این بود که اگر منظور حضار! این هستش که این تکامل در مورد انسان یعنی شخص حضرت آدم (علیه السلام) هستش من با این دیدگاه تکامل مخالفم طبق این آیه: در مورد نسل فعلي بشر با توجه به اختلاف رنگ ها و نژاد ها بايد گفت که آيه پنج سورة مباركه حج و آية اول سوره مباركة نساء بر اين مطلب دلالت دارند كه نسل همه انسانهاي فعلي به آدم و حوا برميگردد. و عامل سومي در آن دخالت نداشته است البتّه لسان اين آيه، لسان اثباتي است و دلالت بر نفي آدمهاي قبل از آدم و حوا ندارد. آية شريفه سورة نساء دلالت دارد كه: آدم و حوا پدر و مادر نسل انسان هستند. و همه افراد نوع انسان به اين دو منتهي ميشوند و اين دو هم از يك نوعاند حوا از جنس و حقيقت آدم است. و تكثير نسل فرزندان آدم تنها از طريق او و همسرش صورت گرفته و موجود ثالثي در آن دخالت نداشته است. |
|||
|
|
۱۵:۴۹, ۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #106
|
|||
|
|||
نقل قول:آدم اولین انسان بوده که ما از نسل اونیم. در واقع اولین انسان از نوع ما بوده. دلیل نداره قبلش انسان دیگه ای نبوده باشه. همون طور که اجسادشون هم پیدا شده. اونا منقرض شدن ولی آدم موند. یکم فکر کنید. دین تضادی با تکامل نداره. کلا متعصبان مذهبی با نظریه هایی که تشکیل جهان رو بیان می کنه مشکل دارند و علت اون هم اینه که بهشون قبولوندن که اینا با دین و خدا مشکل دارند. کسی هم که با اعتقاداتش بخواد با مسئله ای برخورد کنه، مطمئنا مسئله رو طوری بررسی می کنه و دلایلی برا خودش می یاره تا اعتقاداتش پیروز بشن. یکم فکر کنید. آیا خداوند به طور ناگهان یه سری کره گذاشت کنار هم و موجودات توش قرار داد یا اینکه خداوند عواملی قرار داد که بر اساس این قوانین و عوامل همه چیز به طور طبیعی و به وجود بیان و از بین برند؟ تا همین الان یه سری از قوانین کشف شده. فرمول های فیزیک نشون می ده جهان داره بر طبق قوانینی کار می کنه و یه چیزی ناگهان رخ نمی ده بلکه همه چیز علت و معلول داره. حتی دین هم گفته همه چیزی علت و معلول داره. هیچ جای دین نگفته که به طور ناگهانی جهان ساخته شده. حتی اگه اشتباه نکنم جهان در 6 دوره طبق دین ساخته شده و همین نشون می ده که نظریه های شکل گیری جهان، با دین مشکلی ندارند. چه بسا کشیش هایی بودند که نظریه های معتبر علمی در مورد تشکیل جهان ارائه کردند و مورد پذیرش قرار گرفت. متاسفانه یه سری به دلیل اینکه بتونن از دین و مذهب سو استفاده کنن، سعی می کنند که اون رو مخالف با علم جلوه بدهند تا مردمی بسازند که فکر نمی کنند و از راه منطق و علم وارد نمی شوند بلکه فقط گفته ی رهبران مذهبی رو گوش می کنند و هر چی بهشون گفته شد، بدون دلیل قبول می کنند و حتی اگر غیر عقلی هم بود طبق گفته ی رهبرانشون عمل می کنند در حالی که رهبران دارند ازشون سواستفاده می کنند و دروغ تحویلشون می دن و دنبال منافع خودشون هستن. |
|||
|
|
۱۶:۱۲, ۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #107
|
|||
|
|||
|
گونه های مختلفی که قبل از این نوع روی زمین بودن چی هستن پس؟
موجودات هوشمند مثل ما یا همون هوموساپینس ها بعد از هوموارکتوسها به وجود اومدن. (سر چطوریش اختلافه) یهویی که ادم و حوا ظاهر نشدن و شروع کنن زندگی کردن. میتونن تکامل پیدا کرده باشن و این هیچ تضادی با دین نداره. تا جایی که من پرسیدم و دستم اومده بود این بود که افرینش زمین تکوینی بود و همه چیز یهویی و ناگهانی خلق نشد. |
|||
|
|
۱۷:۳۹, ۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #108
|
|||
|
|||
نقل قول:یهویی که ادم و حوا ظاهر نشدن و شروع کنن زندگی کردن. شما یک آیه از قرآن برای من بگید که در اون گفته شده باشه آدم و حوا از تکامل تشکیل شدن یا از تکامل نسل های قبلی بشر که بر روی زمین بودن تشکیل شدن نقل قول:آدم اولین انسان بوده که ما از نسل اونیم. در واقع اولین انسان از نوع ما بوده. این درسته نقل قول:دلیل نداره قبلش انسان دیگه ای نبوده باشه. همون طور که اجسادشون هم پیدا شده. اونا منقرض شدن ولی آدم موند. منم نگفتم موجود دیگه یا بهتره بگم بشر دیگه ای روی زمین وجود نداشته ارسال قبلی من رو دوباره مطالعه کنید گفتم با اینکه میگید انسان تکامل یافته مخالفم با اینکه میفرمایید انسان از تکامل موجودات قبلی روی زمین به وجود اومده مخالفم پس نگیم انسان های قبلی بگیم بشرهای قبلی نقل قول:یکم فکر کنید. آیا خداوند به طور ناگهان یه سری کره گذاشت کنار هم و موجودات توش قرار داد یا اینکه خداوند عواملی قرار داد که بر اساس این قوانین و عوامل همه چیز به طور طبیعی و به وجود بیان و از بین برند؟ تا همین الان یه سری از قوانین کشف شده. فرمول های فیزیک نشون می ده جهان داره بر طبق قوانینی کار می کنه و یه چیزی ناگهان رخ نمی ده بلکه همه چیز علت و معلول داره. حتی دین هم گفته همه چیزی علت و معلول داره. هیچ جای دین نگفته که به طور ناگهانی جهان ساخته شده. حتی اگه اشتباه نکنم جهان در 6 دوره طبق دین ساخته شده و همین نشون می ده که نظریه های شکل گیری جهان، با دین مشکلی ندارند. چه بسا کشیش هایی بودند که نظریه های معتبر علمی در مورد تشکیل جهان ارائه کردند و مورد پذیرش قرار گرفت. من الان دارم سر بحث تکامل و خاصه بحث انسان با شما صحبت میکنم نه کرات دیگر و غیره چون اون دیگه میشه جزء قضیه بینگ بنگ و غیره که الان اصلا موضوع بحث ما نیست در تاپیک جداگانه ان شاءالله نقل قول:متاسفانه یه سری به دلیل اینکه بتونن از دین و مذهب سو استفاده کنن، سعی می کنند که اون رو مخالف با علم جلوه بدهند تا مردمی بسازند که فکر نمی کنند و از راه منطق و علم وارد نمی شوند بلکه فقط گفته ی رهبران مذهبی رو گوش می کنند و هر چی بهشون گفته شد، بدون دلیل قبول می کنند و حتی اگر غیر عقلی هم بود طبق گفته ی رهبرانشون عمل می کنند در حالی که رهبران دارند ازشون سواستفاده می کنند و دروغ تحویلشون می دن و دنبال منافع خودشون هستن. لعنت بر این اسرائیلی ها!!!! |
|||
|
|
۱۷:۴۰, ۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #109
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
با وجودی که این بحث بسیار تکراریست ولی جهت تنویر افکار عمومی توجه شما را به مقاله چند قسمتی زیر جلب می کنم فرضیه ی تکامل؛ منطقه ی ممنوعه! 1/ مقدمه ای بر داروینیسم فرضیه ی تکامل؛ منطقه ی ممنوعه! 2 / مستند (اخراج شده : Expelled)؛ چاله یا چاه؟! فرضیه ی تکامل؛ منطقه ی ممنوعه! 3 / باور، فرضیه، نظریه، واقعیت یا قانون؟ فرضیه ی تکامل؛ منطقه ی ممنوعه! 4 / دستاویزی به نام فسیل ها (سنگواره ها)!!! |
|||
|
|
۱۷:۴۶, ۹/شهریور/۹۲
شماره ارسال: #110
|
|||
|
|||
نقل قول: منبع من برای این موارد فقط قران نیست. قران که همه چیزو در خودش توضیح نداده. من نمیتونم دنبال همه چیز در قران باشم. اگه بخوام اینطوری عمل میکنم کارم یه چیزی مثل عمر میشه که کتاب میدید میگفت بسوزونید که قران همه چیزو گفته. اگه همه چیز در قران بود هم پیامبر به فراگرفتن دانش از هرکسی (حتی از کافر) توصیه نمیکرد و میگفت قران براتون کافیه فرضیه ای که تکامل پیش پا میذاره قابل قبول تر از اینه که بگیم یهویی به وجود اومدن. بحث همینه که ادم و حوا اولین نوع از هوموساپینس ها (ماها) هستن که از موجودات قبلشون تکامل پیدا کردن. (شبیه ماها) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |