|
"توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC "
|
|
۱۶:۰۸, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۲ توسط MohammadFC.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به گزارش آخرین نیوز، سایت افق مدعی شده است که شاهین نجفی خواننده رپ در جدیدترین آلبوم خود، اقدام به توهین علیه حرم امام رضا (علیه السلام) کرد. ![]() این سایت نوشته است: پوستر جدیدترین آلبوم شاهین نجفی با نام “نقی” در حالی منتشر شده است که در طراحی این پوستر سراسر توهین به حرم مقدس امام رضا (علیه السلام) است که این امر موجب واکنش های منفی در این خصوص شده است.این سایت افزود: شبکه BBC نیز در حمایت از این اقدام زشت برای سایتی که اولین بار این آهنگ را پخش نموده است جایزه ویژه در نظر گرفته است. این خواننده مبتذل که پس از ممنوع الصدا شدن در ایران به دلیل پخش موسیقی های زیرزمینی و مبتذل به آلمان مهاجرت نمود. وی در آلمان سرپرستی گروهی به نام «اینان» را نیز بر عهده داشت. وی سپس به گروه تپش ۲۰۱۲ پیوست.افق اضافه کرد: این خواننده در سال ۸۸ ، در آلبوم هایی جداگانه به توهین "ولایت وفقیه" و همچنین حمایت از "فتنه گران" پرداخته است. منبع |
|||
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۴۳, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
برید بکشید برید سفارت آلمان رو ببندید برید صدا و سیما اعتراض کنید برید شلوغش کنید حق من و ماست که تا توهین نکنن تو خواب غفلت باشیم
اون بازی رو شروع کرد که هر دو سر برده!!! اگر اعتراض نکنیم برده!!!! و اگر هم اعتراض کنیم باز هم برده!!! چون با تعصیب و عصبانیتی که داریم مطمئنا کار درستی نمیکنیم سر قضیه خلیج فارس فک نکنم اینور یا اونوری داشتیم کسایی که فکرش هم نمیکردم میگفتن جنگ بشه میریم شرکت میکنیم تا پای جوووون!!! حالا من میگم یکاری کنیم این وحدت تو دین هم بوجود بیاد جواب اینا رو دادن دیر نمیشه چون شاهین اولین و آخرین نفر نیست بلاخره یه جایی کار باید از ریشه حل بشه و نیایم کاسه داغ تر از آش بشیم این همه تو روایت داریم یه شخصی رو در رو میاد به ائمه توهین میکنه و ناسزا میگه ایا مثلا اونا زبون نداشتن جواب بدن؟؟؟ یا چیزی میدونستن که صبر میکردن و خیلی از همین ها رو هم مسلمون کردن با این اخلاق عالی شون قربونشون برم !!!! اینم بخونید اونور نوشتم خالی از لطف نیست خواهش میکنم خودتون رو با دیکران مقایسه نکنید هر کس طرز فکر خودشو داره و ایراد هم از ماست شما میخوای به 4 تا جوونی که اسلام فقط واسه این دینشون شده که پدر و مادرشون مسلمون هست امام حسین رو برای الگو شدن پیشنهاد بدی؟؟؟ بابا جووونای ما از اسلام فقط بدی هاش رو دیدن!!! چون ما بد ارائه دادیم جوون میاد نگاه میکنه نیاز جنسی داره ولی اسلام میگه ارتباط با نامحرم حرامه!!! اسلام خوب میگه اما اونورش هم میگه ازدواج کنید با نامحرم حرام هست ولی ازدواج کنید راحت بشین جوون میبینه ازدواج که نمیتونه بکنه ارتباط با نامحرم هم حرامه خوب زده میشه این حالا یه نمونه اش بود در حالی که چیزی که ما تو این مملکت ارائه دادیم فقط تصویر غم و غصه و بدبختی های اسلام بوده خوب حق داره جوون بره دنبال این چیزاااااا تو میگی حصرت عباس من میگم راه دور چرا ؟؟؟؟ همین شهدای دفاع مقدس دیگه اینا که جوونایی بودن مثل خودمون اما توجیه افرادی که سردرگم هستن و دنبال این افراد میرن اینه که بابا اینا رو شستشوی روانی دادن رفتن جنگ چرا میگن؟؟؟ بخاطر اینکه فضای معنوی رو تجربه نکردن دوستی و خالص بودن رو نزدیک بودن به خدا رو هدف داشتن رو... اونا از موقعی که اسلام رو شناختن فقر رو دیدن دو رویی و دروغ رو دیدن مسلمونای عبوس رو دیدن پارتی بازی و ریا رو دیدن گشت ارشاد رو دیدن که رو زمین دختر رو میکشه میبره تو ماشین اینا رو دیدن!!! حالا بیا واسه اینا الگو بذار کی بهتر از کسی که اعتراض میکنه ما بیشتر از شاهین به امام ها ظلم کردیم من در دید بلند کار ندارم ولی تا حد خودم میدونم کم گذاشتم نتونستم با خوب بودن خودم بهشون اسلام خوب رو نشون بدم دم از شیعه علی بودن میزنم ولی وقتی یه مخالف خودم میبینم با زبون نرم باهاش حرف نمیزنم با تندی میخوام بگم فقط اسلام و شیعه و بس!!! واقعا به اینا فکر کنید نه به خودتون من و تویی که تو این فروم هستیم به یه دلیلی هستیم ولی اونایی که جتی پاشون رو اینجا نمیذارن مطمئن باش خیلی متفاوت از ما فکر میکنن و دنیا فقط همین چندتا سایت مذهبی نیست امام زمان هم فقط برای ما نیس شاید همینایی که 1 ساعت وقت میذاریم و نقدشون میکنیم وقتی اماممون ظهور کنن و حقیقت دین رو ببینن زودتر از ما مطیع بشن چون ما تعصب داریم و اونا ندارن |
|||
|
|
۱۰:۴۸, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
|
سلام
من ندیده بودم متن شعر رو ، در سایت یکی از طرفدارانش خوندم ، واقعا که زشت بود ، به هیچ وجه هم قابل توجیه نبود (هر چند خودش سعی کرده بود توجیه کنه) ، و واقعا از یک کافر و ناصبی هم انتظار نمی رفت چنین نوشته های زشتی رو بنویسه. |
|||
|
|
۱۰:۵۱, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۵۲ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۲۳)M912 نوشته است: 4 تا جوونی که اسلام فقط واسه این دینشون شده که پدر و مادرشون مسلمون هست تفکر اسلام شناسنامه ای، کاملا تفکر پوچ و باطلی است. اسلام واقعی، یعنی همان ولایت علی (علیه السلام) به تمام انسان ها و بلکه تمام موجودات در عالم ذر ارائه شد. به تمام انسان ها هم یک اختیار یکسان داده شد تا بتوانند بوسیله آن هر چیز را که خود میخواهند انتخاب کنند. دین انسان ها همان دین هنگام مرگشان است. یعنی هنگام مرگشان هر دینی که دارند، آن دین میشود همان چیزی که در عالم ذر انتخاب کرده بودند. می بینید که همه ساله در هر جای جهان کسانی هستند که تغییر دین و مذهب میدهند. و به آن دینی گرایش پیدا میکنند که در عالم ذر آن را انتخاب کرده بودند. اگر میبینید یک سنی، سنی بدنیا می آید و شیعه میمیرد، معلوم میشود که او در عالم ذر ولایت علی (علیه السلام) را قبول کرده بود. پس اسلام شناسنامه ای یک تفکر پوچ است. |
|||
|
|
۱۰:۵۱, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۵۳ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۴۳)M912 نوشته است: دم از شیعه علی بودن میزنم ولی وقتی یه مخالف خودم میبینم با زبون نرم باهاش حرف نمیزنم با تندی میخوام بگم فقط اسلام و شیعه و بس!!! خواهر من منظورتون از مخالف شاهین نجفیه!؟! امام خمینی وقتی دید سلمان رشدی همچنین کتابی نوشته است ، نگفت بیا بشین پای مذاکره، نگفت این چیه نوشتی ، گفت بزنین بکشینش خونش حلال! کاری کرد که از صدتا مرگ برای سلمان رشدی بدتر بود! دیدگاهتونو عوض کنید. امیدوارم منظورمو رسونده باشم! |
|||
|
|
۱۱:۱۷, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۵۱)Prestige نوشته است:نه عزیز من من چیکار به اون دارم!!! امثال اونو من نمیتونم درست کنم من منظورم جوونایی هست که دورشو گرفتن و افکارش رو قبول دارن و هر کسی که ندونسته و از اشتباه من مسلمون رفته دنبال این چیزاااااا(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۰:۴۳)M912 نوشته است: دم از شیعه علی بودن میزنم ولی وقتی یه مخالف خودم میبینم با زبون نرم باهاش حرف نمیزنم با تندی میخوام بگم فقط اسلام و شیعه و بس!!! در ضمن باز هم میگم من شاهین رو محکوووووووووم میکنم اصلا از کارش خوشم نیومد ولی سلمان رشدی کلا اسلام رو برد زیر سوال!!! در حالی که شاهین شیعه رو برد زیر سوال!!! 2. اینکه اون کتاب نوشت و واقعا کتابش آدم رو به فکر میبره گاهی باعث میشه دو نفر دیگه هم افکارشون عوض شه ولی این شاهین خداییش اگه بجای توهین به امام 4 تا کلمه دیگه به کار میبرد اصلا آهنگش ارزش شنیدن نداشت و تفکری هم پشتش نیست جز اعتراض مثل اینکه یه نفر یه مصیبتی پیش میاد کفر میگه یا از این دست!!! البته اونم کار درستی نیستاااا ولی دارم میگم کلا همچین طئوری هم ارائه نداده و اصلا آهنگش لحطه ای هم آدمو به فکر نمیبره چون فقط مزخرفه!!! انگار مجبوری خونده یا مثلا میخواسته ببینه معروف تر میشه از این چیزا!!! اگه نه کاملا معلومه یه سری مزخرفات رو فقط بهم بافته مثلا این اصلا تفکر یا اندیشه پشتشه که نقی تو بیا ظهور کن؟؟؟ جز مسخره کردن؟؟؟ امیدوارم منظورم رو درک کرده باشین چون حوصله ندارم الان یکی بیاد بگه داری ازش دفاع میکنی و این صحبتا!!! برای بار هزارم من بیزارم از هر کسی که از او بیزار است ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۱:۳۱, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۳۳ توسط MohammadFC.)
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
|
با کمال گستاخی و پر رویی .......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
|
|||
|
|
۱۱:۴۹, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۳۱)MohammadFC نوشته است: با کمال گستاخی و پر رویی .......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!بهتر ... دیگه کسایی که دستشون بهش میرسه در اجرای حکم تردید نخواهند کرد ... سلمان رشدی هم اولش از این شکرا زیاد می خورد ولی چند ماه دیگه لونه موش میشه واسش قصر بایکینگهام ... دست بچه شیعه ها بهش برسه .... دست من بهش برسه ... |
|||
|
|
۱۲:۱۲, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۱۳ توسط محمد رضا..)
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد و آخر تابع له علی ذلک |
|||
|
|
۱۲:۱۷, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
|
متن پاسخ شاهین نجفی :
اکثر شما عزیزان متن این ترانه را چرت و بی پایه و اساس خواندید، اگر از نظر شما اینطور است، پس چرا اینقدر فحش و ناسزا؟ چون چیزی که بی پایه است، اصلا نیست، پس ارزش ندارد، ولی این صحبت های شما نشان میدهد که چیزی بوده. و اما حرف هایم. اعتقاد، دین، ایمان، مقدسات و … اصولی هستند نامحسوس که تنها در سرشت انسان، یافت میشوند. تمامی ما نیاز به وجودی ورای خویش داریم. کسی که در لحظه های تنهایی، تنهایمان نگذارد، کسی که با او رازونیاز کنیم، کسی که خود را از او بدانیم. امروزه به علت حاکمیت مذهب، این نیاز ها را با چیزی به نام ‹دین› پاسخ میدهند. چیزی که از نظر بزرگترین دانشمندان، ساخته فکر انسان بوده است. و ساخته بدی هم نبوده، چون به بهترین شکل انسان ها این را باور میکنند. اما اگر کمی از خودمان جدا شویم و با عقل و منطق به این قضایا نگاه کنیم، شاید به چیز های ارزشمندتری پی ببریم. اگه دین درست است و خدا آن را فرستاده که ما به سوی او برگردیم، پس ما بازیچه ایی بیش نیستیم، که از قبل هدف ما معین بوده، ما آمدیم و همانند عروسک خیمه شب بازی نقش خودمان را بازی میکنیم و تمام. این بود زندگی؟ یعنی خداوند ما را خلق کرده که به او برگردیم؟ پس اگه قرار به برگشتنمان است، پس پیامبر برای چیست؟ دین برای چیست؟ اگه آنها برای هدایت ما به سوی خدا هستند، پس خدا چه کاره است؟ مگر او نمیداند که ما چه آینده ایی داریم؟ مگر او نمیداند که آیا به او باز خواهیم گشت یا خیر؟ اگر دین را خدا فرستاده، چرا پیامبران و امت آنان با هم مشکل دارند؟ مگر تنها یک خدا نیست؟ که همه پیامبران و ادیان و مذاهب از آن او هستند؟ مگر غایت تمامی ما بازگشت به او نبود؟ پس فرق نمیکند کسی که دین دارد یا کسی که ندارد. چرا اسلام باید به ایران حمله کند و زن و مرد و کودک و بزرگ را بکشد یا مسلمان کند؟ و هزاران چرا دیگر. اما چیزی که در اینجا مهم و واضح است، ‹انسان بودن› است. تمامی ما اسمأ انسان هستیم. و هر انسانی حقوق خود را دارد. یکی از این حقوق، آزادی در فکر و بیان و اندیشه است. من نمیتوانم به شما تحمیل کنم که به چی فکر کنی، چه اندیشه ایی داشته باشی یا چه چیزی را بیان کنی و یا اندیشه و اعتقادات و افکار تو را به سُخره بگیرم، همانطور که شما این حق را ندارید. اگر افرادی اعتقاد و اندیشه دارند، که تنها دین ‹اسلام› است و تنها راه خوشبختی در دنیا اُخروی، آن است، اندیشه آنان محترم. و اگر کسانی اعتقاد دارند که دین تنها راه تحقق اهداف اقلیت حاکم است و انسان خدایش را در وجود خودش باید بیابد، اندیشه آنان نیز محترم است. هروقت تونستیم این اصل را رعایت کنیم، آن وقت میتونیم خودمان را باطنأ نیز انسان بدانیم و بنامیم. اما باید این کوته فکری را کنار بگذاریم که تشبیه شکل گنبد به سینه زن، و یا برافراشتن پرچم همجنسگرایان بر روی آن را تهمت بنامیم. اگر دین را عزیز میدانی، پس در همه وجوه سعی در متدین بودنت کن، نه اینکه عرقت را بخوری، شهوتت را برانی، دروغت را بگویی، تهمتت را بزنی و سر وقت نمازت را بخوانی. اگر این را تهمت میدانی، پس جوک ساختن برای هموطنان ترک، لر، رشت و … را نیز توهین بدان و تکرار نکن. این را بدان که همه ما جدا از دین و عقیده و نژاد و تفکرمان، در یک چیز با ارزش مشترک هستیم، و آن انسانیت است. پس قبل از اینکه متدین باشی یا بی دین، سعی کن انسان باشی. امیدوارم حوصله کرده باشید که حرف هایم را بخوانی و در آن اندکی اندیشه کنی. سپاس گذارم. |
|||
|
|
۱۲:۲۶, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
|
علی جان...در چند پست بالاتر خودش همه این گفته ها رو تکذیب کرده..به عکسی که گذاشتم دقت کنید..
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی | sarallah | 79 | 47,179 |
۲۴/تیر/۹۵ ۴:۱۲ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| شاهین نجفی در آتش سوزی مرد ! | ahmader400 | 6 | 3,620 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۹:۴۱ آخرین ارسال: amirabdi |
|
| رپر نسبتا جدید حمید صفت و تشابه قیافه با شاهین نجفی | raha77 | 19 | 15,438 |
۳۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۳۳ آخرین ارسال: raha77 |
|
| ناگفته هایی تکاندهنده درباره شاهین نجفی | HaDi.n | 4 | 3,378 |
۱۴/فروردین/۹۴ ۱۹:۱۶ آخرین ارسال: Havbb 110 |
|
| حمایت اشکار شاهین نجفی از شیطان پرستی | پیروان موعود | 4 | 3,691 |
۲۹/شهریور/۹۱ ۳:۰۹ آخرین ارسال: رهرو حق |
|
| شاهین نجفی | محمدجواد | 130 | 75,726 |
۲۵/خرداد/۹۱ ۱۵:۱۵ آخرین ارسال: محمدجواد |
|
| شاهین نجفی و امثال او چرا ؟؟ | Gryffen | 30 | 22,323 |
۱۶/خرداد/۹۱ ۹:۴۶ آخرین ارسال: عدالت |
|

![[تصویر: 13910219000054_PhotoA.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/02/19/13910219000054_PhotoA.jpg)