|
"توهین شاهین نجفی به حرم امام رضا (علیه السلام) با حمایت BBC "
|
|
۱۶:۰۸, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۲ توسط MohammadFC.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به گزارش آخرین نیوز، سایت افق مدعی شده است که شاهین نجفی خواننده رپ در جدیدترین آلبوم خود، اقدام به توهین علیه حرم امام رضا (علیه السلام) کرد. ![]() این سایت نوشته است: پوستر جدیدترین آلبوم شاهین نجفی با نام “نقی” در حالی منتشر شده است که در طراحی این پوستر سراسر توهین به حرم مقدس امام رضا (علیه السلام) است که این امر موجب واکنش های منفی در این خصوص شده است.این سایت افزود: شبکه BBC نیز در حمایت از این اقدام زشت برای سایتی که اولین بار این آهنگ را پخش نموده است جایزه ویژه در نظر گرفته است. این خواننده مبتذل که پس از ممنوع الصدا شدن در ایران به دلیل پخش موسیقی های زیرزمینی و مبتذل به آلمان مهاجرت نمود. وی در آلمان سرپرستی گروهی به نام «اینان» را نیز بر عهده داشت. وی سپس به گروه تپش ۲۰۱۲ پیوست.افق اضافه کرد: این خواننده در سال ۸۸ ، در آلبوم هایی جداگانه به توهین "ولایت وفقیه" و همچنین حمایت از "فتنه گران" پرداخته است. منبع |
|||
| آغاز صفحه 19 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۵۲, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۱۲ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #181
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم با سلامی دوباره : فکر میکنم ذکر این نکته خالی از لطف نباشه : طبق قولی که شبکه 1 سیما داده بود ، قرار بود قسمت دوم سریال پایتخت یعنی « پایتخت 2 » برای عید امسال با همون اکیپ روی آنتن بره . اما نرفت ؛ میدونید چرا ؟ چون بازیگر نقش نقی ، جای دیگه مشغول بود و همین باعث شد که ساخت این سریال بلکل منتفی بشه . اما میدونید چرا اون کار رو ترجیح داد ؟ . . . بخاطر بازی در نقش یه تاجر یهودی به اسم ساموئل در فیلم « محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) » !!! جالبه که موضوع فیلمنامه دوم به این مضمون بوده که قرار بوده خانواده نقی و ارسطو یه جفت گلدسته رو ببرن قشم که توی راه یه سری اتفاقات براشون میفته . . . خودتون ببینین تا چه حد برنامه ریزی داشتن . . . در پناه الله یا مهدی مدد
|
|||
|
|
۱۶:۰۰, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۰۵ توسط ali-ch.)
شماره ارسال: #182
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز با کمال تاسف این حرفو میگم ولی حقیقته
متاسفانه بسیاری از جوونای مملکت ما الان مثل شاهین اند از نظر افکار و عقاید در مورد اسلام ولی مشکلشون اینه که تو خارج از کشور نیستن و شعر گفتن هم بلد نیستن. مشکل شاهین نجفی نیست بلکه مسائلیه که باعث شده شاهین نجفی و امثال اون اینجوری بشه من ازش طرفداری نمیکنم و گناهشو نمیشورم ولی با کمال تاسف شیعیان واقعی کشور ما روز به روز کمتر میشن. به دلیل انواع و اقسام ترفند هایی که توسط دشمنان به کار میرن. ما باید عوامل رو از بین ببریم. ما میدونیم که مشکلات جامعه از اسلام نیست ولی متاسفانه خیلیا یا نمیدونن و در صورت آوردن استدلال با لجبازی نمیخوان که قانع بشن. اونا اسلام رو به عنوان عامل نابه سامانی جامعه میدونن. تنها شاهین نجفی به دین و ائمه توهین نکرده. این آشکاره و اتفاقا از توهین های پنهانی که میشه بهتره. توهین اصلی رو کسی کرده که با پول رشوه ای که از ارباب رجوع میگیره میره مکه. اون نزول خوری که دم در حسینیه اسکونت پولشو میگیره و بعد میاد تو حسینیه و ز او پول برای شام نذری حسینیه کمک مالی میکنه. شعرای شاهین نجفی زیاد نمیتونه مردمو از اسلام دور کنه ولی این اتفاقات کم کم خیلی از جوونا رو از دین و مذهب و امام حسین و امام نقی دور میکنه . اینا تو آهنگه و بعد از مدتی از یاد میره ولی این اعمالی که روز به روز بیشتر تکرار میشن چی؟ خداییش قبل از این ترانه چند نفرمون بین ائمه به امام نقی وامام تقی و موسی کاظم و امام جواد(علیهم السلام) فکر میکردیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد ولی گفتم من طرف شاهینو نمیگیرم و گناهشو نمیشورم. کار بسیار بی ملاحظه و اشتباه و بدی کرده که جزای لایق و اصلیش رو در اون دنیا میبینه. |
|||
|
|
۱۶:۰۳, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #183
|
|||
|
|||
|
عدو اگه اینجوری(با توهین)میخواد سبب خیر بشه میخوام صد سال سیاه نشه.
|
|||
|
|
۱۶:۰۴, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #184
|
|||
|
|||
|
بسم رب الهادی(علیه السلام)
![]() خیلی قاطی ام… ای کاش دستم بهش می رسید تا نشونش بدم غیرت بچه شیعه چیه؟ تا غیرت اباالفضلی چیه؟تا غیرت علی اکبری چیه؟ دیگه نخواهیم گذاشت داستان سقیفه تکرار بشه… نمیذاریم دوباره یه سگ یهودی سیلی بزنه… براحتی توهین کنه… وقتی این بی شرف به همین زودی ها به درک واصل شد و رفت کنار شورای سقیفه و دشمنان آل الله(علیه السلام) تو جهنم دیگه کسی جرات نمی کنه به پاک ترین انسان های دو عالم توهین بکنه… یا علی ادرکنی |
|||
|
|
۱۶:۲۴, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۳۸ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #185
|
|||
|
|||
|
رپخوانی حزباللهیها در پاسخ به شاهین نجفی
پس از این که «شاهین نجفی» رپخوان ایرانی ساکن آلمان به بهانه عناد با جمهوری اسلامی و ارزشهای آن و معضلات اجتماعی و سیاسی کشورمان مقدسات شیعیان را مایهی طنز انتقادی موهن خود در آهنگ «نقی» کرد، فعالان ارزشی فضای مجازی در وبلاگها و شبکههای اجتماعی وی را مرتد خواندند و با ارائهی محتواهایی مانند پوستر و شعر و… این عمل غیرقابل توجیه را محکوم کردند. راهاندازی صفحاتی چون سرشماری از داوطلبان کشتن شاهین نجفی در شبکههای اجتماعی یا وبلاگ کمپین مجازات خواننده مرتد شاهین نجفی از این دست اقدامات بودند. همچنین شیعهآنلاین جایزه صد هزار دلاری برای اجرای حکم ارتداد وی مقرر کرده است. در آخرین اقدام گروهی از فعالان فرهنگی حزباللهی شعری سرودند و آن را با سبک رپ (سبک خود شاهین نجفی) اجرا کردند و در شبکههای اجتماعی منتشر کردند. این آهنگ که «مرتد» نام دارد حال و روز پریشان و کابوسهایی را تصویر میکند که یک مرتد از ترس اجرای حکماش توسط یک مسلمان انقلابی روز و شب به آن دچار خواهد بود. در این تصویرسازی مرتد همواره سایهی شهید مصطفی مازح (عامل اجرای حکم ارتداد سلمان رشدی که در این راه به شهادت رسید) را بالای سر خود میبیند. یکی از سازندگان این آهنگ در صفحه گوگل پلاس خود نوشت: «در طول ساخت آهنگ و وقتی ساعت ۶:۳۰ صبح آهنگ کامل شد و روی خط قرار گرفت، فقط اون صحنه ای توی ذهنمون بود که در زمان جنگ بچه های رزمنده چندین روز نمیخوابیدند تا پلی خاکی ساخته بشه و نیروهایی که اون طرف توی محاصره بودند رو نجات بدند. شهید آقا مرتضی آوینی از یکی از رزمنده ها میپرسید چند روزه نخوابیدی ، چرا استراحت نمیکنی؟ در حالی که خواب تو چشماش موج میزد و سعی میکرد خودشو سرحال نشون بده گفت : توی هر دقیقه ای که ما طول بدیم ، بچه ها اونور توی محاصره و زیر رگبار خمپاره ها دارن یکی یکی شهید میشند، اونوقت من برم استراحت کنم؟» mehrabnews.ir انلود آهنگ «مرتد» متن شعر «مرتد»: یه شب تو خوابی و خواب می بینی خودتو تو شهر مهتاب میبینی تابستونه ولی داره برف میاد ارابه مرگ بدون اسب میاد تو که مردی، حتی قبر نداری داری می خونی، ولی سر نداری چشم به هم می زنی حالا پاییزه جای برگ از درختا خون میریزه قطره قطره داره جمع میشه سیل خون توی گورت پر میشه واسه آدما مثل سایه شدی توی قبر چپیدی و خفه شدی مازح ، داره یهبار دیگه ، توی چهار چوب در ، حکم قتال رو میده تاریک و روشنه، اتاق تاریکه یکی یواش در گوشت باز میگه پسر ته خطی، تموم شد مهلتت از خواب بیدار شدی، تیغه روی گردنت این دیگه یه خواب نیست، حقیقت محضه پایان صدای زوزه های سگ رزله این خواب بد تا ابد باهاته پسر تاریکیش چشماتو کور کرده، چه بد تو میپری از خواب، تو همون اتاق کاغذ تو دستت ، حکم ارتداد قطره های خون روی کاغذ سفید باز دوباره از خواب، مرتدی پرید مازح ، داره یهبار دیگه ، توی چهار چوب در ، حکم قتال رو میده گفتنی است شاهین نجفی از خوانندگان رپ فارسی است که در آثار پرتعداد خود به بهانه دفاع از محرومین و مظلومین با زبانی بسیار رکیک و بدون خط قرمز ارزشهای اسلامی و انقلابی مردم ایران را به سخره گرفته است. در ترانههای وی همانگونه که در سبک شعری موسوم به «غزل پست مدرن» رایج است، بدون هرگونه ملاحظهای از مسائل جنسی و بعضا منحرف استفاده میشود. وی در ایام فتنهی ۸۸ کارهای متعددی برای جنبش سبز اجرا کرد که یکی از آنها درباره شهید ساختگی جنبش سبز «ترانه موسوی» بوده است. راستش ماکه هر کار کردیم دانلود نشد و فقط میشد مستقیم گوش داد.شما اگه لینکی پیدا کردید ماروهم خبر کنید |
|||
|
|
۱۶:۲۶, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۳۰ توسط ali-ch.)
شماره ارسال: #186
|
|||
|
|||
(۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۰۳)FaATeMe نوشته است: عدو اگه اینجوری(با توهین)میخواد سبب خیر بشه میخوام صد سال سیاه نشه.این عدو جزاش نزد خدا محفوظه. مجازات آدمی پره از کم کاری و بی عدلی و... عادل واقعی خداست. ولی لا اقل خیلی ازما ها رو یاد امامی انداخت که فراموشش کرده بودیم تقریبا. حتی تولد و شهادتش رو هم زیاد نه اهمیت میدادیم و نه یادمون بود. وای بر ما..... هر کی هم تکذیب میکنه بیاد زیر پست من خداییش بدون نگاه کردن به کتاب 5 تا حدیث از این امام بذاره. بجز یک عده معدود فک نکنم کسی پیدا بشه. ببینین چه قدر به این حضرت بی توجه بودیم که دشمن برای آزمایش میزان غیرتمون اول به اون توهین کرده تا حساسیتمون رو درک کنه. |
|||
|
|
۱۶:۳۳, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۴۰ توسط M912.)
شماره ارسال: #187
|
|||
|
|||
(۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۳۸)جویای حقیقت نوشته است: من خودم اون سریال رو ندیدم ولی دقیقا با همین نقوی ها که بحث میکردیم بهم گفتن که اگه شما انقد رو امام هادی تون حساس بودین وقتی که علیرضا خمسه نقش نقی رو بازی کرد اعتراض میکردین من که کلا ندیدم فکر کردم فقط داره چرت میگه ولی اینو از یه بی خدا شنیدم و الان اینجا میخونم برام جالبه!!! (۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۲۶)ali-ch نوشته است:دقیقا حرفی بود که منم گفتم(۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۶:۰۳)FaATeMe نوشته است: عدو اگه اینجوری(با توهین)میخواد سبب خیر بشه میخوام صد سال سیاه نشه.این عدو جزاش نزد خدا محفوظه. مجازات آدمی پره از کم کاری و بی عدلی و... عادل واقعی خداست. من چند روزه دیگه اینجا نمیام چون الان هر کاری کنید از دید من پرونده بسته اس اما یه نکته که ته دلم موند!!! غلط کرد شعر رو خوند اما واقعا گاهی فکر میکنم گیر دادن بی اندازه و حتی حکم قتل و این چیزا بیشتر از اینکه دلیل مذهبی داشته باشه دلیل سیاسی داشته ![]() ![]() ![]() امیدوارم این بحث تموم شه چون اگه میخواستین کاری کنین خیلی قبل تر از اینا باید میکردین |
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #188
|
|||
|
|||
(۲۳/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۳۸)جویای حقیقت نوشته است:سلام بله و پیش تر از اون. با معذرت از ائمه معصومین علیهم السلام. متاسفانه در کشور ما مدتی هست که اسامی مقدس "حسن" ، "تقی" ، "نقی" ، "جواد" ، و حتی "عبدالله" و "علی" و "فاطمه" به تمسخر گرفته شدند ، اون هم طی یک برنامه بی نظیر. حتما اشعار در مورد حسنی رو زیاد شنیدید ، چند نمونه رو ناچار ذکر می کنم: "حسنی نگو بلا بگو" ، "حسن یک حسن دو ...." ، "حسنی کلاس اوله " ، "حسن کچل" و .... ، نمی دونم اسم قحطی بود که اسم زیبای حسن که دارای بهترین مضامین هست رو به تمسخر بگیرند؟ اسم تقی هم همین طور ، اوایل انقلاب توی سریال ها اکثرا معتاد ها اسمشون "آتقی" بود ، خوب نمی دونم اسم دیگه ای نبود ...... اسم نقی هم به تقارن اسم تقی اکثرا دچار یک بدبینی شده بود ، چند تا اسم نقی در این سال ها دیدید که ثبت شده باشند؟جدیدا هم که ..... اسم جواد هم که متاسفانه شده اسم لات ها ، سریع می گند فلانی جواده. اسم عبدالله رو هم برای افرادی هالو استفاده می کنند متاسفانه ، و حتی به کنایه به کسی می گند عبدالله و..... اسم علی رو هم می شه در مثال هایی مثل "کوچه علی چپ" دید که متاسفانه موفق نبودند. اسم فاطمه هم که از همه مظلوم تر، من داستان هایی در دوران کودکی از دهان دیگران میشنیدم که واقعا القاب زشتی داشتند برای اسم فاطمه که قابل بیان نیست.تخریب و تغییر این نام به نام "فاطی" و استفاده از اون برای داستان های زشت و یا القاب زشت و .... |
|||
|
|
۱۷:۱۰, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #189
|
|||
|
|||
|
البته فاطی کاماندو از قلم نیوفته
|
|||
|
|
۱۷:۱۲, ۲۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #190
|
|||
|
|||
|
سلام.
خدارو شکر اهل رپ گوش کردن نیستم . و در مورد موجوداتی (اگر بگم حیوون توهینه به خدا که حیوونارو آفریده) مثل این بی شرف هیچ نظری هم ندارم بدم.... انقدر پست و بی ارزشه که فکر کرده اینجوری میتونه توهین کنه..... اصلا عددی نیست [b]لا حول ولا قوه الا بالله
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جایزه صد و بیست میلیونی برای کشتن شاهین نجفی | sarallah | 79 | 47,225 |
۲۴/تیر/۹۵ ۴:۱۲ آخرین ارسال: A.N.P.X |
|
| شاهین نجفی در آتش سوزی مرد ! | ahmader400 | 6 | 3,627 |
۲۵/تیر/۹۴ ۱۹:۴۱ آخرین ارسال: amirabdi |
|
| رپر نسبتا جدید حمید صفت و تشابه قیافه با شاهین نجفی | raha77 | 19 | 15,449 |
۳۱/اردیبهشت/۹۴ ۱۴:۳۳ آخرین ارسال: raha77 |
|
| ناگفته هایی تکاندهنده درباره شاهین نجفی | HaDi.n | 4 | 3,380 |
۱۴/فروردین/۹۴ ۱۹:۱۶ آخرین ارسال: Havbb 110 |
|
| حمایت اشکار شاهین نجفی از شیطان پرستی | پیروان موعود | 4 | 3,692 |
۲۹/شهریور/۹۱ ۳:۰۹ آخرین ارسال: رهرو حق |
|
| شاهین نجفی | محمدجواد | 130 | 75,815 |
۲۵/خرداد/۹۱ ۱۵:۱۵ آخرین ارسال: محمدجواد |
|
| شاهین نجفی و امثال او چرا ؟؟ | Gryffen | 30 | 22,341 |
۱۶/خرداد/۹۱ ۹:۴۶ آخرین ارسال: عدالت |
|

![[تصویر: 13910219000054_PhotoA.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/02/19/13910219000054_PhotoA.jpg)

![[تصویر: jd3zu5ta58jt8xd09ib2.jpg]](http://www.khodemooni.net/wp-content/uploads/jd3zu5ta58jt8xd09ib2.jpg)