کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 19 رای - 4.37 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بهترین طرح ضد ماسونی ( مسابقه)
۱۳:۲۱, ۱۸/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۸۹ ۱۳:۲۳ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1
آواتار
دوستان همون طور که میدونید جوامع مخفی علاقه دیوانه واری به نماد ها ، تصاویر راز آلود ،معماری های هدفمند و یک شکل دارند همانند :
چشم جهان بین ، پرگار و گونیا ، هرم ناقص ، ابلیسک ، پنتاگرام ، هگزاگرام و ....
و اعدادی رو مقدس میدونند که شما بهتر از من میدونید 9 ، 11 ، 13 ، 33 ، 72 و .....
یه مدت تو اروپای شرقی یه عده تصمیم گرفتن که تمبر ها ضد ماسونی چاپ کنن که حسابی موجب خشم Angry ماسون ها شد خوب چرا ما ادامه ندهیم؟؟
قصد داریم یه مسابقه برگذار کنیم و در اون به بهترین تصاویری که این نماد ها رو تخریب کنه جوایز نفیسی از جنس اعتبار اعطا خواهیم کرد SmileSmile
منظور از تخریب اینه که با فوتوشاپ ، کاریکاتور و هر هنر دیگه ای که میتونید این نماد ها رو خورد کنید
کارهای خودتون رو در جواب همین پست قرار بدید
در ادامه از این تصاویر میتونیم خیلی جا ها استفاده کنیم بر روی تیشرت ها ، رو ماشین ها و....
منتظر کار های شما هستیم
یا علی
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: -Ali- ، MARTINI80 ، ANTI satan ، EMPERATOR ، Amir ، najmeh ، mohamad ، علی 110 ، mohsen . ، رهجو ، MESSENGER ، aliakbar ، ONLY66 ، amir.hk ، سرود پیروزی ، سیماباروتیان ، زینت ، boghz ، yektasepas ، semnani ، M03TAFA ، محیصا ، Maryam.A ، mohammad20 ، Inovic ، نجف آبادی ، Resistance ، nahal_m ، MOH3N-P ، warior ، nooromahdi ، m.hossein ، F_R ، تازه مسلمان ، yamahdi-12 ، AliAkbarsh ، یا ثارالله ، 59-11(یامهدی) ، vahrakan ، سرباز ولایت ، فرشاد عبدالوند ، danialdd ، ساقی ، sagheb ، sajjadbest22 ، ضدایلو ، fafa* ، ضحی ، goodfriend ، neyestan23 ، mahyamatin ، help me ، Memory-X ، bi-ehsaas ، یاســین

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۵۲, ۱۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
مطالب بسیار زیبا و طراحی بسیار عالی داشتی
امید واریم موفق و پیروز باشی
یاعلی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، aliakbar ، ONLY66 ، semnani ، أین المنتظر
۱۴:۳۰, ۱۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
[تصویر: 0.868730001301076546_taknaz_ir.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: gerdu ، ELENOR ، علی 110 ، MESSENGER ، ANTI satan ، خاک ، aliakbar ، ONLY66 ، السا ، Ara ، 7parsa4 ، سیماباروتیان ، Anti-satanism ، semnani ، mohammad790 ، Ahmad-A.R.M ، hamedelnino ، خادمة الزهرا ، hamed313 ، أین المنتظر ، Inovic ، ثامن ضامن ، MOH3N-P ، hajiali.m ، nooromahdi ، یاســین ، m.hossein ، تازه مسلمان ، یا ثارالله ، vahrakan ، مسعود.پاکرو ، fafa* ، neyestan23 ، mahyamatin ، help me
۲۱:۰۸, ۱۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام
من همین امشب این مسابقه رو دیدم
همین جوری این طرح رو درست کردم میدونم خیلی ابتداییه.Big Grin

[تصویر: vfqpbc9ckml0tdvlive8.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، ELENOR ، خاک ، aliakbar ، ONLY66 ، amir.hk ، Enter ، yektasepas ، semnani ، M03TAFA ، أین المنتظر ، Ahmad-A.R.M ، Maryam.A ، خادمة الزهرا ، Inovic ، aboy ، MOH3N-P ، یا ثارالله ، vahrakan ، mahdi.adrekne
۲۱:۲۱, ۱۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
خدایا به این پست برکت عنایت کن
و خطورات رحمانی خود رو به ما عنایت کن تا بهترین و اثربخش ترین طرحها به ذهن منتظران منتقم خون حسین برسد

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، -Ali- ، ELENOR ، MARTINI80 ، الهه.ع ، خاک ، aliakbar ، ONLY66 ، amir.hk ، Asma ، boghz ، fr60din ، semnani ، M03TAFA ، محیصا ، zoha ، خادمة الزهرا ، حسن.س. ، یا ثارالله ، vahrakan ، fafa* ، neyestan23 ، help me
۱۴:۵۹, ۲۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
واقعا کار جالبیه اگه در سطح گسترده انجام بشه. البته اول باید همه بدونن ماسون چیه و دجال کیه و شیطان پرستی ماسونی رو بشناسن بعد با فراخوان و پخش بروشور و این چیزا باهاشون مقابله بشه... آخه هنوز خیلی از مردم بی اطلاعنUndecided ایده ی خوبیه من حتما روش فکر میکنم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، ONLY66 ، boghz ، fr60din ، semnani ، M03TAFA ، أین المنتظر ، ewas ، vahrakan
۱۵:۲۵, ۲۱/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/فروردین/۹۰ ۱۵:۲۷ توسط MARTINI80.)
شماره ارسال: #16
آواتار
اینم یه طرح ساده ولی از ته دل....Heart

[تصویر: HGYUYUTYUTYUTYU.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، ANTI satan ، user313 ، aliakbar ، السا ، ONLY66 ، آوای انتظار ، rastin ، سیماباروتیان ، امیر صالح ، بیداری12 ، semnani ، Shali ، خادمة الزهرا ، Inovic ، nooromahdi ، سید ابراهیم ، vahrakan ، Imam12 ، مسعود.پاکرو ، neyestan23
۹:۱۶, ۲۴/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۰ ۹:۱۸ توسط sybrjihad.)
شماره ارسال: #17

(۱۸/اسفند/۸۹ ۱۳:۲۱)ELENOR نوشته است:  قصد داریم یه مسابقه برگذار کنیم و در اون به بهترین تصاویری که این نماد ها رو تخریب کنه جوایز نفیسی از جنس اعتبار اعطا خواهیم کرد SmileSmile
منظور از تخریب اینه که با فوتوشاپ ، کاریکاتور و هر هنر دیگه ای که میتونید این نماد ها رو خورد کنید
کارهای خودتون رو در جواب همین پست قرار بدید
در ادامه از این تصاویر میتونیم خیلی جا ها استفاده کنیم بر روی تیشرت ها ، رو ماشین ها و....
منتظر کار های شما هستیم
یا علی

ایده خوبیه ولی تخریب نمادها به تنهایی، این معنی را می دهد که داریم واکنشی و انفعالی عمل می کنیم و نشان از نوعی ضعفه.
پیشنهاد می کنم بیشتر بدنبال معرفی نمادهای الهی و اسلامی باشیم.
تا با توسعه آن ها در معماری و هنر بتوانیم افکار توحیدی را توسعه دهیم.
یک مثال مهم در علوم مبارزه با علف هرز هست که در علوم انسانی هم کاربرد داره و میگه بهترین راه مقابله با علف هرز اینه که محصول اصلی را تقویت کنیم تا سریع تر رشد کرده و سایه انداز آن بر روی علف های هرز موجب پژمردگی آن شود.
به قول قرآن کریم:
جاءالحق و ذهق الباطل...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: الهه.ع ، ELENOR ، ONLY66 ، boghz ، semnani ، یاســین ، تازه مسلمان ، vahrakan ، neyestan23
۱۰:۵۸, ۲۵/فروردین/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۰ ۱۰:۵۹ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #18
آواتار
سلام
طبیعی تر از این پیدا نکردم

[تصویر: docu0012-copy.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، user313 ، aliakbar ، السا ، ONLY66 ، 7parsa4 ، nooromahdi ، امیر صالح ، Seyed Mohsen ، zarati313 ، Anti-satanism ، Wakeupmate ، semnani ، أین المنتظر ، Ahmad-A.R.M ، mostafa1367 ، Inovic ، ثامن ضامن ، zaeim ، sarbaz 313 ، یاســین ، تازه مسلمان ، یا ثارالله ، vahrakan ، mahdi.adrekne
۱۶:۴۵, ۲۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #19

سلام من تازه واردم ولی قبلا به این موضوعاتی که راجع بهشون بحث می کنید و می نویسید فکر کردم و یه طرح هم به فکرم رسید . راستش هنوز با pc رسمش نکردم اما می خواستم راجع به نمادی که طراحی کردم یه توضیح مختصر بدم . تو این طرح از کتاب به نشانه قرآن و از نیمرخ راست صورت انسان به نشانه ی تفکر و اندیشه که دور از اسم این مجمع نیست (!) و از عدد 6236 که روی کتاب باز قرار گرفته استفاده کردم ، اگه دقت کرده باشین این عدد تعداد آیات قرآن رو نشون میده و جالبتر اینکه ضد عدد 666 هست!!! مثل اینکه قلب عدد 666 به 2و3 شکسته!!!! یعنی 6236!!!!
اگه کسی هست که میدونه چطور می تونم با pc رسمش کنم لطفا کمکم کنه!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، ONLY66 ، ELENOR ، ANTI satan ، سیماباروتیان ، آرین (الهه.ع) ، Ara ، بیداری12 ، semnani ، M03TAFA ، Maryam.A ، Inovic ، neyestan23
۱۸:۴۸, ۲۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
«به نام حقيقت»
سلام matiجان.
دوست خوبم تصويرت خيلي با معنيه.اميدوارم تصوير كامپيوتري اونو هر چه زودتر به عنوان طرحت ببينم !
موفق باشيد و حق گرا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mati.matarsak ، semnani
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا