|
بهترین طرح ضد ماسونی ( مسابقه)
|
|
۱۳:۲۱, ۱۸/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۸۹ ۱۳:۲۳ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان همون طور که میدونید جوامع مخفی علاقه دیوانه واری به نماد ها ، تصاویر راز آلود ،معماری های هدفمند و یک شکل دارند همانند :
چشم جهان بین ، پرگار و گونیا ، هرم ناقص ، ابلیسک ، پنتاگرام ، هگزاگرام و .... و اعدادی رو مقدس میدونند که شما بهتر از من میدونید 9 ، 11 ، 13 ، 33 ، 72 و ..... یه مدت تو اروپای شرقی یه عده تصمیم گرفتن که تمبر ها ضد ماسونی چاپ کنن که حسابی موجب خشم ماسون ها شد خوب چرا ما ادامه ندهیم؟؟قصد داریم یه مسابقه برگذار کنیم و در اون به بهترین تصاویری که این نماد ها رو تخریب کنه جوایز نفیسی از جنس اعتبار اعطا خواهیم کرد ![]() ![]() منظور از تخریب اینه که با فوتوشاپ ، کاریکاتور و هر هنر دیگه ای که میتونید این نماد ها رو خورد کنید کارهای خودتون رو در جواب همین پست قرار بدید در ادامه از این تصاویر میتونیم خیلی جا ها استفاده کنیم بر روی تیشرت ها ، رو ماشین ها و.... منتظر کار های شما هستیم یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۵۲, ۱۶/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
مطالب بسیار زیبا و طراحی بسیار عالی داشتی
امید واریم موفق و پیروز باشی یاعلی |
|||
|
|
۱۴:۳۰, ۱۷/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۰۸, ۱۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
من همین امشب این مسابقه رو دیدم همین جوری این طرح رو درست کردم میدونم خیلی ابتداییه. ![]()
|
|||
|
|
۲۱:۲۱, ۱۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
خدایا به این پست برکت عنایت کن
و خطورات رحمانی خود رو به ما عنایت کن تا بهترین و اثربخش ترین طرحها به ذهن منتظران منتقم خون حسین برسد |
|||
|
|
۱۴:۵۹, ۲۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
واقعا کار جالبیه اگه در سطح گسترده انجام بشه. البته اول باید همه بدونن ماسون چیه و دجال کیه و شیطان پرستی ماسونی رو بشناسن بعد با فراخوان و پخش بروشور و این چیزا باهاشون مقابله بشه... آخه هنوز خیلی از مردم بی اطلاعن
ایده ی خوبیه من حتما روش فکر میکنم...
|
|||
|
|
۱۵:۲۵, ۲۱/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/فروردین/۹۰ ۱۵:۲۷ توسط MARTINI80.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
اینم یه طرح ساده ولی از ته دل....
![]()
|
|||
|
|
۹:۱۶, ۲۴/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/فروردین/۹۰ ۹:۱۸ توسط sybrjihad.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۸/اسفند/۸۹ ۱۳:۲۱)ELENOR نوشته است: قصد داریم یه مسابقه برگذار کنیم و در اون به بهترین تصاویری که این نماد ها رو تخریب کنه جوایز نفیسی از جنس اعتبار اعطا خواهیم کرد ایده خوبیه ولی تخریب نمادها به تنهایی، این معنی را می دهد که داریم واکنشی و انفعالی عمل می کنیم و نشان از نوعی ضعفه. پیشنهاد می کنم بیشتر بدنبال معرفی نمادهای الهی و اسلامی باشیم. تا با توسعه آن ها در معماری و هنر بتوانیم افکار توحیدی را توسعه دهیم. یک مثال مهم در علوم مبارزه با علف هرز هست که در علوم انسانی هم کاربرد داره و میگه بهترین راه مقابله با علف هرز اینه که محصول اصلی را تقویت کنیم تا سریع تر رشد کرده و سایه انداز آن بر روی علف های هرز موجب پژمردگی آن شود. به قول قرآن کریم: جاءالحق و ذهق الباطل... |
|||
|
|
۱۰:۵۸, ۲۵/فروردین/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/فروردین/۹۰ ۱۰:۵۹ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام
طبیعی تر از این پیدا نکردم ![]() |
|||
|
|
۱۶:۴۵, ۲۵/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام من تازه واردم ولی قبلا به این موضوعاتی که راجع بهشون بحث می کنید و می نویسید فکر کردم و یه طرح هم به فکرم رسید . راستش هنوز با pc رسمش نکردم اما می خواستم راجع به نمادی که طراحی کردم یه توضیح مختصر بدم . تو این طرح از کتاب به نشانه قرآن و از نیمرخ راست صورت انسان به نشانه ی تفکر و اندیشه که دور از اسم این مجمع نیست (!) و از عدد 6236 که روی کتاب باز قرار گرفته استفاده کردم ، اگه دقت کرده باشین این عدد تعداد آیات قرآن رو نشون میده و جالبتر اینکه ضد عدد 666 هست!!! مثل اینکه قلب عدد 666 به 2و3 شکسته!!!! یعنی 6236!!!!
اگه کسی هست که میدونه چطور می تونم با pc رسمش کنم لطفا کمکم کنه!! |
|||
|
|
۱۸:۴۸, ۲۹/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
«به نام حقيقت»
سلام matiجان. دوست خوبم تصويرت خيلي با معنيه.اميدوارم تصوير كامپيوتري اونو هر چه زودتر به عنوان طرحت ببينم ! موفق باشيد و حق گرا. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

ماسون ها شد خوب چرا ما ادامه ندهیم؟؟

ایده ی خوبیه من حتما روش فکر میکنم...

![[تصویر: docu0012-copy.jpg]](http://www.labbaik.ir/fa/uploads/Image/tamatto/docu0012-copy.jpg)