|
لطفا به مقدسات دیگران هیچ توهینی نکنید !
|
|
۱۱:۱۹, ۲۱/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۱:۲۱ توسط انصاف.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
لطفا به مقدسات دیگران توهین نکنید ! مثلا شما می روید به خلیفه دوم توهین می کنید آنها هم متقابلا شما را یک مشت قبرپرست غالی می دانند ! به قول حضرت ناصر خسرو: انگشت مکن رنجه به در کوفتن کس/تا کس نکند رنجه به در کوفتنت مشت از قدیم گفته اند یک سوزن به خودمان ، یک جوالدوز به دیگران ! مثلا در ایران از تریبونهای رسمی( کتابهای درسی و صداوسیما و ...) ، مکررا به آیین بهاییان توهینهای زشت می شود ( مثلا دینشان جعلی است و باب و بها دروغگو و فریبکار بوده اند و و البته در ایران ،تریبونهای رسمی به ادیان دیگر هم آشکارا توهین می کنند ، مثلا اینکه می گویند کتاب مقدس فلان آیین، تحریف شده است ، از دید باورمند آن آیین ، بدترین نوع توهین محسوب می شود ). دینشان از نظر شما جعلی است. از نظر خودشان که اینگونه نیست از نظر بسیاری ( همچون مسیحیان و یهودیان) هم دین اسلام جعلی است( چون اگر جعلی نمی دانستند که مسلمان می شدند ) چرا انصاف ندارید ، اگر دین دارید حداقل انصاف هم داشته باشید ، چطور شما مسلمین ایران حق داشته باشد به صورتی رسمی به ادیان دیگر توهین کنید ( حتی توهین ها و فحاشی های رکیک ج ن س ی ) ولی وای به روزی که کسی به گمان شما کوچکترین توهینی بکند که حکم قتلش را صادر می کنید ! نظر من این است و نظر بسیاری از ایرانیان آزاده غیرحکومتی نیز دقیقا همین است ! بدرود . |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۳۸, ۳۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۳۹, ۳۱/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۲ ۱۳:۴۱ توسط فرمیسک.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۵۴, ۳۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۳۱/تیر/۹۲ ۱۳:۳۹)فرمیسک نوشته است: به جون مامانم حسن عباسی نگفته!!!!!!!!! با عرض سلام و ادب و احترام.... به هیچ عنوان تاریخ طبری نمی تواند منبع موثق و مورد اطمینانی برای کشف سند تاریخی باشد... |
|||
|
|
۱۷:۳۶, ۳۱/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۲ ۱۹:۴۱ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
بارها وبارها در قرآن آمده است که مسیحیان وبه خصوص یهودیان دینشان را
به ثمن بخس فروختند ومریدان خود را گمراه میکنند ،ربا میگیرند واز حدود الهی تعرض میکنند .فکر میکنم این نقد قرآن از این ادیان منحرف شده است . دردناک بودن جراحی وخارج کردن چرک وعفونت باعث متوقف کردن روند درمان نیست . اگر مستحضر باشید علمای شیعه از رسوم نادرست عمرکشون ،عیدالزهراءوقمه زنی جلوگیری کردند، امروزه به نام اسلام حکم قتل شیعه وسنی توسط وهابی صادر می شود نباید این افراد نقد شوند ،نباید ناحق بودن آنان اثبات شود . احتیاجی نیست متخص در دین باشید اگر از روی قرآن هم بتوانی بخوانی کافیست تابه جعلی بودن بهایی ووهابی که ازدواج هم جنس بازان رارواج میدهند ،پی ببری (۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۲۱)انصاف نوشته است: حداقل در شش هفت جای خود قرآن هم آمده است که محمد هیچ معجزه ای ندارد به جز قرآن : هل من مبارز هر کس میتواند فقط ده آیه بیاورد اعجاز علمی قرآن را سرچ کن صم وبکم عمی هستی اگر قرآن را معجزه ندانی . قرآن بزرگترین معجزه تمام انبیا است قرار نیست که سر هر هفته پیامبر یک معجزه رو میکرد . |
|||
|
|
۱۹:۵۴, ۳۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۳۱/تیر/۹۲ ۱۷:۳۶)bagheri4 نوشته است: امروزه به نام اسلام حکم قتل شیعه وسنی توسط وهابی صادر می شود نباید این افراد نقد شوند یعنی الان بحث تاپیک عملکرد وهابیون هست؟! میدونین من اگر در جهان اسلام فرد شاخصی بودم! بحث شیعه و سنی را مانند هولوکاست ممنوع اعلام میکردم! این بحثها هیچ نتیجه ای به جز دشمنی و عداوت بین مسلمانان نداره. اصلا در زمان پیامبر اکرم نه فرقه ای به نام شیعه وجود داشته نه فرقه ای به نام سنی! بنابراین با توجه به اینکه پیامبر و قرآن اصل هستن من فکر می کنم بهتره اینقدر بین این دو فرقه درگیری درست نکنیم شما ببینین در غرب چند فرقه در مسیحیت ایجاد شده ؟ هفده ؟ هجده؟ یا بیشتر؟ با وجود این حتی یک صدم دو فرقه شیعه و سنی درگیری و اختلاف و دشمنی ندارن! اصلا این بحثهای شیعه و سنی را دشمنان برای تفرقه انداختن در جهان اسلام ایجاد می کنن و افراد ناآگاه هم پیروی میکنن! من خودم شخصا حتی اگر برهان کافی هم داشته باشم اصلا دوست ندارم بیام و علیه شیعیان حرف بزنم و وارد بازی دشمنان بشم! کمی فکر کنیم لطفا ..... |
|||
|
۱۹:۵۶, ۳۱/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۲ ۲۰:۰۰ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۲۱/اردیبهشت/۹۱ ۱۲:۲۷)saeed khan نوشته است: در مورد کتک زدن زنان و ... من نمی دونم شما کجاشو خوندی. من که هر چی گشتم چیزی جز نفی تجاوز به حقوق زنان(انسانی و دینی) پیدا نکردم. سوره نساء آیه 34 الرِّجالُ قَوَّامُونَ عَلَى النِّساءِ بِما فَضَّلَ اللَّهُ بَعْضَهُمْ عَلى بَعْضٍ وَ بِما أَنْفَقُوا مِنْ أَمْوالِهِمْ فَالصَّالِحاتُ قانِتاتٌ حافِظاتٌ لِلْغَيْبِ بِما حَفِظَ اللَّهُ وَ اللاَّتي تَخافُونَ نُشُوزَهُنَّ فَعِظُوهُنَّ وَ اهْجُرُوهُنَّ فِي الْمَضاجِعِ وَ اضربوهن فَإِنْ أَطَعْنَکُمْ فَلا تَبْغُوا عَلَيْهِنَّ سَبيلاً إِنَّ اللَّهَ کانَ عَلِيًّا کَبيراً 3 مردان سرپرست زنانند به سبب آنکه خداوند برخی را بر برخی دیگر ( مردان را بر زنان در نیروی فکری و روانی و جسمی ) برتری بخشیده ( و از این رو ولایت امر جامعه را در رتبه نبوّت و امامت و ولایت انتصابی از جانب معصوم ، از آن مردان قرار داده است ) و نیز مردان سرپرست همسران خویش اند به خاطر آنکه از اموالشان ( برای زنان ) خرج می کنند. پس زنان شایسته مطیع و فرمانبرند و به پاس آنکه خداوند ( حقوق آنها را ) نگه داشته آنها هم ( در غیاب شوهر حقوق و اسرار و اموال او را ) نگه دارنده اند. و زنانی که از نافرمانی آنها ( نسبت به مسائل معاشرت ) می ترسید ( نخست ) آنها را موعظه کنید و ( بعد ) در خوابگاه از آنها دوری نمایید و ( اگر سود نبخشید ، در محدوده دستور شرع ) آنها را بزنید ، پس اگر از شما اطاعت نمودند ، دیگر بر ( آزار ) آنها راهی نجویید ، که همانا خداوند بلند مرتبه و بزرگ است. |
|||
|
۲۰:۰۷, ۳۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
۲۰:۱۰, ۳۱/تیر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/مرداد/۹۲ ۱۱:۵۳ توسط bagheri4.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا لا يَحِلُّ لَکُمْ أَنْ تَرِثُوا النِّساءَ کَرْهاً وَ لا تَعْضُلُوهُنَّ لِتَذْهَبُوا بِبَعْضِ ما آتَيْتُمُوهُنَّ إِلاَّ أَنْ يَأْتينَ بِفاحِشَةٍ مُبَيِّنَةٍ وَ
عاشروهن بالمعروف فَإِنْ کَرِهْتُمُوهُنَّ فَعَسى أَنْ تَکْرَهُوا شَيْئاً وَ يَجْعَلَ اللَّهُ فيهِ خَيْراً کَثيراً 19 نساء ای کسانی که ایمان آورده اید ، بر شما حلال نیست زن ها ( ی شوهر مرده ) را به اکراه ( همانند اموال شوهرانشان طبق سنّت جاهلیت ) به میراث برید ، و حلال نیست زنانی را که شما وارث آنها هستید از ازدواج مانع شوید تا ارثشان را شما ببرید و ( نیز ) آنها را ( که همسر شمایند ) در تنگنا قرار مدهید تا پاره ای از آنچه به آنها ( به عنوان مهر ) داده اید ( از دستشان بیرون ) ببرید مگر آنکه کار زشت آشکاری ( مانند نشوز و زنا ) مرتکب گردند ( که در این صورت می توانید با تضییقات حلال چیزی بگیرید ) وبا آنان به نیکی معاشرت کنید ، و اگر از آنها کراهت دارید ( باز هم با آنان بسازید ، زیرا ) بسا هست که شما چیزی را مکروه دارید و خدا در آن خیر فراوانی قرار می دهد. فَإِذَا بَلَغْنَ أَجَلَهُنَّ فامسکوهن بمعروف او فارقوهن بمعروفوَأَشْهِدُوا ذَوَيْ عَدْلٍ مِّنكُمْ وَأَقِيمُوا الشَّهَادَةَ لِلَّهِ ذَلِكُمْ يُوعَظُ بِهِ مَن كَانَ يُؤْمِنُ بِاللَّهِ وَالْيَوْمِ الْآخِرِ وَمَن يَتَّقِ اللَّهَ يَجْعَل لَّهُ مَخْرَجًا صلاق 2 چون (زنهاى مطلّقه) به آخر مدت عدّه نزديك شدند پس آنها را (با رجوع به زوجيت) به نیکی(و عمل به وظايف همسرى) نگه داریدو يا از آنها (با تمام شدن عدّه) به خوشی (و اداء مهر و حقوق واجب) جدا شوید، و (وقت اجراء طلاق) دو مرد عادل را از خودتان (از مؤمنان) گواه بگيريد، و (شما اى شاهدها) گواهى را براى خدا اقامه كنيد (تخلّف و تغيير ندهيد). به اين (دستورات) كسى كه به خدا و روز آخرت ايمان دارد اندرز داده مىشود، و كسى كه از خدا پروا كند براى او راه خروجى (از مشكلات) قرار مىدهد |
|||
|
|
۲۲:۵۲, ۳۱/تیر/۹۲
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۳۱/تیر/۹۲ ۲۰:۰۷)فرمیسک نوشته است: به نظرتون چرا خدا همین حق را برای زن هم قائل نشده که اگر شوهرش بدرفتاری کرد یا ... زن هم بتونه او را بزنه؟میدان جنگ نیست که!تازه زور خانم ها به اقایون نمیرسه،اما چنانچه اقایی هم در وظایف زناشویی کوتاهی کنه یا اقایی همسرش رو کتک بزنه(باید دیه بده)،از طریق قانون میتونه پیگیری کنه،چون زن ظریف و لطیفه حاکم جامعه حقوقش رو از اون مرد میگیره در ضمن یه جوری میگید انگار رینگ بوکسه،هر کی بیشتر بزنه برده. |
|||
|
|
۰:۰۸, ۱/مرداد/۹۲
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۳۱/تیر/۹۲ ۱۹:۵۴)فرمیسک نوشته است: اصلا در زمان پیامبر اکرم نه فرقه ای به نام شیعه وجود داشته نه فرقه ای به نام سنی! دوست عزیز، شما انتظار داری زمان پیامبر هم شیعه و سنی می بود !!!! اختلاف شیعه و سنی تو چیه و از کجاها شروع شده به نظر شما ؟!؟ ![]() آیا قاتلان فرزند پیامبر رو میشه بهشون احترام گذاشت، یا باید لعنتشون کرد ؟!؟ چشماتون رو باز کنید یه ذره !!! وقتی میگن به اختلافات دامن نزنیم، به این معنی نیست که اختلافات رو مطرح نکنیم ، منظور اینه که تو فضای آروم و با احترام با هم بحث کنیم و توهین نکنیم !!! نقل قول:شما ببینین در غرب چند فرقه در مسیحیت ایجاد شده ؟ هفده ؟ هجده؟ یا بیشتر؟ هر چیزی که رسانه های غربی نمیگن، دلیل نمیشه که بگیم وجود نداره !!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |