کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حضور برادران اهل تسنن در سایت;فرصت یا تهدید؟
۲:۱۴, ۲۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام
با توجه به این که مشهود است تعدادی از برادران اهل تسنن عضو این محفل هستند خواستم بدانم سیاست کلی در قبال این موضوع چیست؟زیرا به هر حال بحث هایی مطرح می شود که بعضا" چالشی است و نیاز به شکیبایی کاربران دارد ولی متاسفانه مشاهده می شود عده ای هستند که این جا را با کارزار جنگ های مذهبی اشتباه گرفته اند و مطالبی بیان می کنند که به یقین موجب آزردگی اقلیت نام برده می شود.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790 ، ONLY66 ، سدرة المنتهی ، semnani ، أین المنتظر ، انصارالمهدی ، rezvan
۱۰:۱۹, ۲۱/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۸۹ ۱۰:۲۰ توسط parisan.)
شماره ارسال: #2
آواتار
من این رو یک فرصت برای افرادی که اهل پژوهش و مطالعه هستند میبینم.
اهل تسنن مواردی رو مطرح میکنند که واقعا یک بچه شیعه رو به تحقیق درمورد مذهبش وا میداره.(من تجربه صحبت با یک سنی را دارم)
متاسفانه ماشیعه ها (حداقل خود من)خیلی کم درمورد مذهبمون میدونیم با مطرح شدن چند شبهه به فکر فرو میریم و میگیم نکنه درست باشه..
البته سنی داریم تا سنی.
استاد ما میگقتن سنی های واقعی محبت زیادی به اهل بیت دارند منتهی 3 خلیفه اول رو هم قبول دارند.
من در مورد خانم سنی شنیده ام که با شنیدن نام حسین(علیه السلام)به پهنای صورت اشک میریخیت.التبه شیعه شدند.(از شاگردان مادرم بودند )
اونهایی هم که بغض و کینه به اهل بیت دارند بدانید ،سنی واقعی نیستند.
ولی به نظرم افراد باید با مطالعه در تاریخ و تحقیق در این مورد بیان جلو.

مثلا از عمر به نیکی یاد میکنن و شما باید اونقدر ظرفیتت بالا باشه که به عمر ناسزا نگید...اگر تحملش رو دارید بسم الله..چون بحث منطقی است..
این پاسخ اون سنی به من درمورد قبول داشتن 3 خلیفه اول و به زعم اونها 4 خلیفه(حضرت علی رو هم حساب میکنند)

ما هر چهار خلیفه (حضرت ابوبکر -حضرت عمر-حضرت عثمان- حضرت علی (رض)) رو قبول داریم یعنی به عنوان خلیفه و گرنه همه اصحاب رو قبول داریم. دلیل اثبات تمام اصحاب از قرآن: سوره توبه آیه 40 - آیه 100- سوره فتح آیه 29- حجرات آیه 7 و ... و اهل سنت و الجماعت معتقد به عصمت هیچ یک از اصحاب بزرگوار نمی باشند بلکه آنها را جایزالخطا دانسته اما خداوند توبه را وسیله آمرزش و بخشش گناهان و بالا بردن درجات آنان قرار داد. طبق سوره زمر آیات 33-35
الله جل جلاله گناهان اصحاب را بخشید سوره توبه آیه 117 و الله جل جلاله از بیعت آنها خوشنود گشت سوره فتح آیه 18 . ایمان اصحاب معیار قبول ایمان دیگران: سوره بقره آیه 137 . ایمان قلبی صحابه رحمتی از جانب الله: سوره حجرات آیه 7 . چه کساننی بر راه راست هستند: سوره حشر 8-9 . اصحاب بدون زحمت به چنین منزلتی نائل نگشتند: سوره انفال 74 . الله یاری دهنده اصحاب است: سوره انفال 64 .
حالا عقل سلیم میگوید که تمام اصحاب با هم برابر نیستند یعنی هر کسی که رنج بیشتری در راه الله سبحانه و تعالی متحمل شده اجرش در پیش او بیشتر است. هر که بامش بیش برفش بیشتر. سوره حدید آیه 10.
والله اعلم بالصواب.

یعنی حضرت علی رو هم جائز الخطا میدونند.
حالال اگر واقعا اونقدر اطلاعاتتون بالاست که میتونید جواب این نظر اشتباه رو بدید،شروع به بحث کنید..
البته یک مطلب اینکه،آدم تا براش سوال ایجاد نشه،نمیره دنبالش ببینه جوابش چیه.
ولی درمورد موضوع به این مهمی فکر نمیکنم بشه از این استراتژی استفاده کرد.Undecided
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمداحسان ، Ara ، ONLY66 ، ANTi666 ، هادی نظری ، DOROOD ، semnani ، dideban ، zaeim ، أین المنتظر ، saloomeh ، only_y2d
۱۰:۲۶, ۲۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله

به نظرمن افرادی که مثل بنده اطلاعات نداران نباید نظر بدن و باعث کدورت و فراری شدن برادران سنی بشود.

افراد پر هم الحمدلله کم نیست توی تالار مسئولیتش با ایشان.

ممنون که مطرح کردید این موضوع رو

یا الله.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، صابر ، boghz ، ONLY66 ، semnani ، rajaby ، Demir ، أین المنتظر ، تازه مسلمان ، حسن.س.
۱۱:۲۴, ۲۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #4
آواتار
البته جدا از بحث بین شیعه و سنی، چیزی که الان مهمه اتحاد و تقرب مذاهب اسلامی است.
چون ما از گذشته و بیشتر در حال حاضر دشمن مشترکی داریم که می خواهد با بوجود آوردن جنجال، اختلاف بین ما مسلمانان را بیشتر کند. و ما را به جان هم بیاندازد.
نمونه اش جنگ ایران و عراق و قضیه خلیج فارس یا خلیج ع.ر.ب.ی می باشد که ثمره ای جز کینه و نفرت را نداشت.
حال اگر نگاهی به کشورهایی با مردم متحد بیاندازیم می بینیم که موفقیت را کسب کردند.
مثل مردم لبنان یا مصر.
به نظرم اگر ما بحثی داشته باشیم باید بصورت منطقی باشد و به دور از جدل و عناد.
ولی متاسفانه در بسیاری از موارد اینگونه نیست.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، صابر ، boghz ، ONLY66 ، هانا نابغ ، DOROOD ، semnani ، dideban ، Demir ، mahdiyar ، تازه مسلمان ، only_y2d
۱۱:۴۲, ۲۱/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۸۹ ۱۲:۳۹ توسط MARTINI80.)
شماره ارسال: #5
آواتار
با سلام کلا مخالف دوستان هستم
اگه بندرو متهم به تندرو نمی کنید دلایلم بگم....Smile خیلی دوست داشتم همچین بحثی ایجاد بشه ولی بدون دعوا و منطقی و زبان خوش میگم که وحدت کشکه.....شما فک میکنید اون دوست سنی که عضو تالار شده برا تحقیق و اینا اینجا اومده؟؟؟؟؟نه ....اومده به ما بخنده و اگه میتونه مارو متحول کنه...یکی از گندهای اهل سنت تو دانشگاه ماست.پدرش هم قبلا تو مجلس بوده...یعنی یه حرفایی میزنه رو پیشونی آدم تربچه سبزمی شه...نمونش میگه علی ابن ابیطالب درست نیست اصلش علی ابن عمران در صورتی که تو سایت خود ملک عبدالله ملعون هم قسمت درخچه هاشمیان نوشته علی ابن ابیطالب.من نمیدونم اینارو از کجاشون در میارنSmileSmileSmile
به دوستان شیعه و سنی پیشنهاد می کنم یه سر به تاپیک زیر بزنن...
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-12...ml#pid8479

هر كس در كفر دشمنان ما و كسانی كه به ما ظلم كردند شك داشته باشد، خودش كافر است.
اعتقادات صدوق باب اعتقاد فی الظالمين: ص 103 ـ بحارالانوار: ج 8، ص 336 و ج 27، ص 62.

اینم برا اینکه از خودم حرف نزده باشمSmileHeart[color=#FF0000]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: a.l.? ، semnani ، فدک
۱۲:۳۶, ۲۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #6
آواتار
نقل قول:شما فک میکنید اون دوست سنی که عضو تالار شده برا تحقیق و اینا اینجا اومده؟؟؟؟؟نه بخدااااا...اومده به ما بخنده و اگه میتونه مارو متحول کنه.
من این طور فکر نمی کنم.در اسلام اصل بر برائت است.شما چه می دانی هدف آن فرد چیست؟لطفا" قسم خداوند نخورید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66 ، semnani ، rajaby ، Demir ، خیبر110
۱۵:۳۴, ۲۱/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۸۹ ۱۵:۳۸ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #7
آواتار
ببنید ما تو تالار سعیمون بر اینه به خاطر حفظ وحدت به خلیفه های اولی و دومی و سومی Smile توهین نکنیم و اگر هم کسی توهین کرد بنابر فتوای حضرت آیت الله خامنه ای حذفش کردیم
من خودم تو دانشگاه رفیق سنی دارم مشکلی هم با هم نداریم
دوستان سنی هم که در تالار هستند خیلی هم خوش اومدن
ولی نباید به اعتقادات شیهع توهین یا بی احترامی کنند که اصلا قابل قبول نیست و سعی در شبه افکنی یا مطرح کردن قضیه های انحرافی نداشته باشند . نه اینکه از شبه هاشون بترسیم یا پاسخی براشون نداشته باشیم
بنابر قوانین تالار ما مرجعی برای پاسخ گویی به شبهات نیستیم و هدف تالار هم این نیست
نقل قول:این تالار محل پاسخگویی به شبهات اعتقادی و دینی نیست و مدیران چنین ادعا و توانایی را ندارند. برای رفع شبهات دینی خود از طریق شماره 09640 با (مركز ملي پاسخگويي به سوالات ديني) تماس حاصل نمایید.
همین بحثای ساده ای که تو بخش های تالار هست رو ببینید چه قدر به انحراف کشیده میشه و جدل رخ میده !! حالا رو مباحث عقیدتی که جای خود دارد و اگر نتونیم دین مطلب رو ادا کنیم و کسی بدتر گمراه بشه خوب معلومه دیگه باید خدا به دادمون برسه
میایم ثواب کنیم جزغاله می شیم (( نمیدونم دیکتش درسته !! جزقاله Huh ))
اگر هم احیانا برادرای اهل سنت سوالی داشتند یا شبه ای داشتن و به دنبال حقیقت بودند ""انشالله" میتونن از طریق پیام خصوصی با دوستانی نظیر علی 110 و یا دیگر اساتید ارتباط برقرار کنند"
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، MAHDI59 ، ONLY66 ، semnani ، rajaby
۱۵:۴۲, ۲۱/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۸۹ ۱۵:۵۲ توسط MARTINI80.)
شماره ارسال: #8
آواتار
گفتیم دیگه تو این سایت دست از سر کچلمون برمی دارن...اکی آقای elenor لال میشیم.Dodgy
برو یه سر به سریال مختار بزنه ببین آقا سید ابوبکر چی میگه!!!!!! گفتیم اینجا دیگه همه یک پارچه ایم یه کم حرف دلمون راحت بگیم...ولمون نمی کنن که...
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، semnani
۱۶:۱۸, ۲۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲۱/اسفند/۸۹ ۱۵:۴۲)علی متین نوشته است:  گفتیم دیگه تو این سایت دست از سر کچلمون برمی دارن...اکی آقای elenor لال میشیم.Dodgy
برو یه سر به سریال مختار بزنه ببین آقا سید ابوبکر چی میگه!!!!!! گفتیم اینجا دیگه همه یک پارچه ایم یه کم حرف دلمون راحت بگیم...ولمون نمی کنن که...
یا علی
عزیزم یکپارچگی این نیست که همه عقیده ها شبیه هم باشه.اتفاقا" این رو بدون جامعه ای که توش بحث نباشه از لحاظ فکری مرده.من به شخصه اعتقاد دارم در جامعه همه باید حق ابراز عقیده داشته باشند تا تضارب آرا شکل بگیرد.در این صورت است که می توان بهترین نظر را قبول کرد.اگر همه یک نظر داشته باشند پس فرق ما با ربات ها در چیست؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ara ، boghz ، ONLY66 ، semnani ، Demir
۲۰:۱۳, ۲۱/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/اسفند/۸۹ ۲۰:۲۰ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۱/اسفند/۸۹ ۱۵:۴۲)علی متین نوشته است:  گفتیم دیگه تو این سایت دست از سر کچلمون برمی دارن...اکی آقای elenor لال میشیم.Dodgy
یا علی
عزیز دلم این چه حرفیه میزنید شما رو سر و تو دل ما جا دارید
خیلی از این اهل تسنن بهشون مطلب نرسیده
البته بعضی هاشون هم حسابی در مورد ما بد فکر میکنن و توهین میکنن اونها قضیشون فرق میکنه
من و شما خدا بهمون لطف کرده تو خانواده شیع به دنیا اومدیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: a.l.? ، MARTINI80 ، ONLY66 ، semnani
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا