|
برنامه ی تلویزیونی "هفت"
|
|
۱۸:۰۵, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۲۲:۲۷ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() تلویزیون - یزدان سلحشور برنامه «هفت» تلویزیون برنامه خوبی نبود اما کمکم داشت برنامه خوبی میشد؛ نه فقط به این دلیل که فریدون جیرانی ناگهان عَلَم مخالفت با سیاستهای سینمایی ارشاد را بر دوش گرفت بلکه به این دلیل کاملاً مشخص و غیر سلیقهای که اندک اندک آداب مجریگری را آموخت. با این همه نباید از یاد برد که سیاست تلویزیون ایران در این چند دهه حیات خود [خلاف مسیر جهانی این رسانه] همواره بر این بوده که ستارهزدایی کند به هر نحو؛ میدانیم که رسانه در ماهیت خود رویکردی مخاطبمحور دارد و اگر استقبال مخاطبان از تولیدات آن حداقلی باشد، به چیزی ضد خود بدل میشود بنابراین اصل علمی غیرقابل تردید در مورد تلویزیون یا هر رسانه دیگری این است که محبوبیت یک مجری یا بازیگر یا برنامه یا ساختار، برایاش در درجه اول اهمیت باشد اما تلویزیون ایران چنین تمایلی ندارد. شاید تنها استثناء در این میان، برنامه نود باشد با اجرای عادل فردوسیپور؛ که اگر بخواهیم روند اجرای آن را هم بررسی کنیم به دستاندازهای حیرتانگیزی میرسیم کهگاه تا حذف فردوسیپور هم پیش رفته اما به دلایل نامشخصی، تقلیل نقشاش در رسانه به حذفاش از یک برنامهٔ محبوب ترجیح داده شده. این رویکرد تلویزیون ایران را نباید ابدا ایدئولوژیک دانست چرا که به حاشیه راندن برنامهٔ پرمخاطبی چون درسهایی از قرآن [پرعمرترین برنامهٔ تلویزیون ایران] نمیتوانسته ثمرهٔ رویکردی ایدئولوژیک باشد یا حتی حذف کردن برنامههایی به شدت پرمخاطب با ساختاری کاملا ایدئولوژیک که از آموزههای صریح وگاه یک سویهٔ ایدئولوژیکی برخوردار بودهاند. برنامه «هفت» اندک اندک داشت جان میگرفت شاید به این دلیل که جیرانی مثل رانندهای تازهکار آن قدر به در و دیوار زده بود که دیگر اگر در «فرمول یک» هم شرکت میکرد امتیاز میآورد! جیرانی در ماههای اخیر «هفت»، دیگر یک فیلمساز و فیلمنامهنویس باسابقه نبود که افتخار داده بود روی صندلی مجری بنشیند؛ او مجری برنامهای سینمایی بود که میدانست معترضههایاش را کجای حرف مهمان بگوید و چه طور بر مخاطب تأثیر بگذارد. «هفت» کمابیش نظام گرفته بود و مسعود فراستی هم [به عنوان منتقد ازلی ابدی آن] به این نتیجه روشن رسیده بود که با دوربین مهربانتر باشد و خود را و شیوه بیاناش را طوری طراحی کند تا دوربین دوستاش بدارد. من بالشخصه موافق این نظر نیستم که حذف جیرانی از «هفت» به منظور حذف تفکر ضد دولتی شدن سینما از رسانهٔ عامی مثل تلویزیون بوده است؛ نه! جیرانی دیگر موقعاش بود که برود چون محبوبیت «هفت» به خط قرمز آستانه تحمل تلویزیون ایران رسیده بود. به گمانم اگر فراستی هم به همان اندازه که مشهور است محبوب میبود، قصهٔ او هم با «هفت» به پایان میرسید اما چون «منتقدان»، دشمنان طبیعی نسل خویشاند، نیازی به حذف، توسط شکارچیان طبیعی ندارند! به گمانم دیگر نباید از عدم موفقیت تلویزیون ایران در جذب مخاطب و شکستاش مقابل تلویزیونهای دیگر سخن گفت چون خط مشی این رسانه همین است. هر چه برنامهای کممخاطبتر باشد بیشتر حمایت میشود. «محبوبیت»، خط قرمز رسانه ملی ماست. منبع |
|||
|
|
۰:۱۹, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
در کل میتونم فقط تسلیت عرض کنم. یه برنامه بود که یکم ازادی توش بود که اونم یه جورایی بستن.
حداقل بازیگرا بیشتر میترسیدن کاری کنن چون نقد میشد کارشون. باید منتظر چیز های خیلی بدتری در سینمای ایران بود |
|||
|
|
۰:۳۰, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بهترین برنامه ای که می شد در مورد سینما صحبت کنه رو همچین با خاک یکسان کردن که اون سرش نا پیدا..............
دلم به حال خودم می سوزه که یک برنامه که تازه داشت جون می گرفت این طور بستنش. نمی دونم کدومتون آخرین برنامه ی هفت رو دیدین اما کلیپی که توی این برنامه برای روز مادر از فیلم های سینمایی ساخته بودن بهترین کلیپی بود که تا حالا دیده بودم................ کاش این آقایونی که جای همه تصمیم می گیرند یک بیشتر به نتیجه ی کاراشون فکر کنند کاش............................... به افتخار جیرانی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۰:۵۶, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
یه سوال دارم میشه در این تاپیک بهه تبادل نظر پرداخت یا در نهایت یا ابتدا حذف خواهد شد تاپیک ؟
|
|||
|
|
۱:۲۵, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
۸:۵۷, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام. ببخشید سوالی داشتم. مگر این برنامه به طور موقت تعطیل نشده؟ و تا اونجایی که می دونم به دلیل پر بودن پخش شبکه ی سه ( فوتبال جام ملت های اروپا و ... ) تا ابتدای تابستان موقتا تعطیل شده! ضمن این که فریدون جیرانی هم شروع به ساخت یک مجموعه ی جدید کرده که دیگه نمی تونه در خدمت هفت باشه و شخص دیگه ای قرار جایگزین ایشون بشه! حالا من نمی دونم خبری که شما گذاشتید از کجا در اومده؟! موفق بمانید |
|||
|
|
۱۳:۰۷, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
هنوز من جوابم رو نگرفتم اگر قراره باشه تاپیک حذف شه به دلایلی من موضوعات رو باز نکنم.
خیر بهانه ای برای توجیه کار بود. داستان از روزی شروع شد که حوزه ی هنری اعلام پایین کشیدن فیلم های خصوصی و گشت ارشاد رو کرد و از اون روز یعنی از اولین برنامه هفت در سال جدید مخالفت خودشون رو اعلام کردن و دلیل خواستند که چرا بی قانونی کردید. تا این اواخر و چند برنامه اخر که به جدیت دنبال کردن و نمایندگانی خواسند برای توضیح رفتارشون. وقتی صحبت از فضای آزاد برای گفت گو پیش اومد طی یک عملیات خودجوش آقای جیرانی و عوامل از برنامه خداحافظی کردند بسیار اتفاقی هم برنامه یک ساعت دیرتر شروع شد و اصلا اطلاع رسانی نکردند و باز هم خودجوش اس ام اس قطع میشه و هیچکس نمیتونه روی خط برنامه بیاید. جالب تر زمانی است که شنبه روز بعد برنامه مجری و تهیه کننده جدید برنامه اعلام میشن. این کلیت اتفاقاتی بود که افتاد اگر تاپیک باقی بمونه کامل حوادث رو شرح میدم. چون وقتی از فرهنگ قراره صحبت بشه خیلی ها ارجعیت ذاتی دارند بر دیگران و نظراشون باید تحمیل بشه. |
|||
|
|
۱۳:۰۸, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۸:۵۷)Admirer نوشته است: به نام خدا مشکل اینه که جریان رفتن جیرانی بزرگتر از این حرفاست به نحوی که در اطلاع رسانی از آخرین برنامه ی جیرانی هم کلی ملت رو سر کار گذاشتن و برنامه ای که قرار بود ساعت 22:30 الی 23 بره رو آنتن بدون اطلاع رسانی کلی دیر پخشش کردن.... به نظرتون این جریان یک جریان نرماله!! تنها گناه جیرانی هم این بود که یک نظر شخصی ارائه داده بود که مخالف نظر دوستان در صدا و سیما ملی بود!!!!! برنامه هفت هم قراره ادامه داشته باشه اما با یک مجری و تهیه کننده جدید... متاسفانه!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۱۳:۲۵, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
جناب alitalebi چنانچه تاپیکی مغایر با قوانین تالار و یا تکراری و اسپم،نباشد،حذف نمی شود.
|
|||
|
|
۱۴:۰۹, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۵۸ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
(۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۰۷)alitalebi نوشته است: هنوز من جوابم رو نگرفتم اگر قراره باشه تاپیک حذف شه به دلایلی من موضوعات رو باز نکنم. با سلام به شما! اگر منظورتون این هست که بنده نوشته های شما و تاپیک های شما را قبل از این در این بخش پاک کرده ام که باید مدرک ارائه کنید. اگر فقط و فقط یک مورد نشان دهید که پستی از شما ( به هر دلیلی!! موجه یا غیر موجه!! ) پاک شده است، بنده سریعا استعفای خودم رو اعلام می کنم. الحمدالله اینقدر جسارت داشته دارم که اشتباه خودم رو قبول کنم. (۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۰۷)alitalebi نوشته است: خیر بهانه ای برای توجیه کار بود. توجیه؟؟ چه لزومی داره که شخصی مثل جیرانی که از اهالی سینماست، خودش رو در هفت محبوس کنه؟؟!! کسانی که خیال می کنند جیرانی تمام عمر هنریش رو صرف برنامه ی هفت می کنه سخت در اشتباهن!!! و از اون بدتر این که دارن جیرانی رو با فردوسی پور مقایسه می کنن که مصداق بارز قیاس مع الفارغ است!!! فردوسی پور ذاتا مجری است و به غیر از مجری گری آینده ای را نمی تواند برای خودش در دنیال فوتبال متصور شود!! ولی جیرانی از اهالی سینماست و سینماگر و کارش مجری گری نیست!!! کل دلایل شما همینه ؟؟ ( یک ساعت زودتر تمام شدن برنامه + قطع اس ام اس + توقیف دو فیلم سخیف ) (۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۰۷)alitalebi نوشته است: چون وقتی از فرهنگ قراره صحبت بشه خیلی ها ارجعیت ذاتی دارند بر دیگران و نظراشون باید تحمیل بشه. دقیقا!!! عده ایست که سالیان سال بر کرسی های این مملکت تکیه زده اند از نون نظام می خورند و هر آنچه که می خواهند بار نظام و بار مردم می کنند!! و تا کسی پیدا می شود که به منطق ندایشته یشان اعتراض کند داد و فقان راه می اندازند که دیکتاتوری است و سانسور و خفقان!! آی آزادی نیست و حقوق بشر رعایت نمی شود!!! حالا که یک سازمانی مثل سازمان هنری مستقلا جلوی آثار سخیفشان را گرفته است که از پول بیت المال به مردم فحش اول و آخر می دهند، آی داد بیداد راه انداخته اند!!! این است دیکتاتوری دوست من!!! این است تحمیل عقاید دوست من!! منتظر دلایل مستند شما هستم ... موفق بمانید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهاد شما برای دادن تم اسلامی به یک فیلم تلویزیونی؟ | Ali#59 | 26 | 10,430 |
۲۷/خرداد/۹۳ ۲۲:۱۶ آخرین ارسال: Reza2035 |
|
| نکات منفی مجموعه تلویزیونی زمانه | دل خسته | 28 | 13,394 |
۶/اسفند/۹۱ ۱۶:۲۰ آخرین ارسال: خیبر110 |
|
| سریال تلویزیونی شوق پرواز | EMPERATOR | 19 | 10,156 |
۲/اسفند/۹۰ ۲۱:۲۷ آخرین ارسال: آخرین مهتاب |
|

![[تصویر: 11-9-16-629352010_8_29_8_52_49.jpg]](http://www.khabaronline.ir/Images/News/Smal_Pic/images/position1/2011/9/11-9-16-629352010_8_29_8_52_49.jpg)