| نظرسنجی: نظزتون راجع به وجود ماهواره توی خونه ؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| از ماهواره استفاده نمیکنیم | ![]() ![]() |
44 | 64.71% |
| از ماهواره استفاده میکنیم | ![]() ![]() |
4 | 5.88% |
| بهتره تا برای حذف اون از خونمون اقدام کنیم | ![]() ![]() |
6 | 8.82% |
| میتونیم به منظور اهداف مناسب استفاده کنیم | ![]() ![]() |
14 | 20.59% |
| تمام | 68 رأی | 100% | |
|
آیا حذف ماهواره از منزلمان ممکن است ؟
|
|
۱۷:۱۸, ۶/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۲ ۱۶:۰۸ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان همونطور که میدونید امروزه ماهواره چیزیه که توی خونه هر کسی پیدا میشه و اینم میدونیم جنگ امروز جنگ با قلبها و ذهن های مردمه و مهمترین ابزار اون در درجه اول رسانه و یا در بعد کلی تر ماهواره . حالا این ماهواره توی خونه اکثر ماها وجود داره و خانواده و بستگان ما از اون به عنوان مفرح ترین وسیله سرگرمی ازش استفاده میکنن بدون اینکه بدونن چه تاثیری روی اونها میزاره . خوب هر کسی که از جنگ نرم و روشها با خبر نیست !! حالا مشکل اینجاست که نمیتونیم خانواده رو ( از پدر و مادر تا ... ) قانع کنیم که این ماهواره میتونه خیلی خطر ساز باشه برای ما !! چون طبیعتا اینها سالیان دراز به زندگی با ماهواره عادت کردن و تقریبا همه پیگیر فیلمهای فارسی 1 یا زمزمه و ... هستن متاسفانه . به نظر شما راه حل چیه ؟؟؟ شما خودتون به این مشکل بر نخوردید ؟؟ در قبال اون کاری کردید یا بی تفاوت گذشتید ؟؟؟ ممنون میشم اگر دوستان نظرات خودشون رو به اشتراک بزارن تا با یک جمع بندی بتونیم راه حل مفیدی برای حذف این دستگاه جادویی از خونهامون پیدا کنیم . |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۳۹, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۴:۴۶)فاطمه خانم نوشته است:خب منظور منم رهبری بودن دیگه!(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۴:۳۷)محمود نوشته است: همه ی مشکلات از انجا اب میخوره که صدا و سیما وابسته به یک شخصیت سیاسیست از انجا که ایشون مشغله های فکری و کاری زیادی دارن نمیرسن بر عملکرد رئیس صدا و سیما نظارت کنند به نظر بنده بهتر است که مجلس عهده دار صدا و سیما شود چون مجلس به عنوان قوای نظارت کننده دستش تو انجام این امور بازتره. ببینید وقتی ما از امکاناتی که داریم واقعیت جامعه خودمونو نشون ندیم اونوقت به قول شما بی بی سی میشه بنگاه خبرگذاری مطمئن! خیر سرشون! و با اخبار عقیده بهاییت در مورد جامعه ما به ما تحمیل میشه!!! چه بخوایم چه نخوایم بالاخره جمع کثیری از جامعه ما یا بی بی سی می بینند یا وی او ای و هزارتا کوفت و زهر مار دیگه! امیدوارم متوجه منظور بنده شده باشید! در پناه حق |
|||
|
|
۱۷:۴۲, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
سلام همسنگران عزیز
من تا به حال ماهواره نداشتم ...با اینکه توان خرید و تهیه ان برای من بسیار اسان بوده است ...ان را تهیه ننموه ام ...چرا که احساس میکنم این رسانه هیچ چیز قابل توجهی ندارد که به من عرضه نماید ...و کاملا یک طرفه است ...ترجیه میدهم از دنیای مجازی که کاملا دوطرفه است برای رسیدن به ارمانهایم وقت بگذارم ....دیدن ماهواره باعث تحریک افکار بیننده در این کشور میشود و رفتار و کردار افراد مختلف را به مرور به سمت رفتار های ناهنجار شبکه های مختلف ماهواره ای می برد. در مورد انتخابات سال 88 اغلب کسانی را که میشناختم و میدیدم ...که همگرای فتنه گران بحث های براندازی به راه انداخته بودند ...اسیر مباحث پوچ شبکه های ماهواره ای شده بودند و همگی ماهواره داشتند ...با اینکه به انان تذکر میدادم که هر انچه که شما میگویید مشتی از مهملات دروغگویان خارج نشین است ...اما به حرف من گوش نداده و حرفهای ماهواره ای به زبان می اوردند... چیزی که شرش از خیرش بیشتر باشد ...همان بهتر که مانند مواد مخدر ان را استفاده نکنیم و گرفتارش نشویم. یا علی
|
|||
|
|
۱۷:۵۶, ۱۰/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۱ ۱۷:۵۷ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
|
۱۸:۵۶, ۱۰/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۱ ۱۹:۳۰ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
سلام، عجب بحث داغی، یه نفر بره روی پست ما کلیک کنه
![]() ![]() من هم از نحوه کار صدا و سیما به شدت ناراضیام. (۱۰/خرداد/۹۱ ۱۵:۳۹)محمود نوشته است: خب منظور منم رهبری بودن دیگه!ببینید، اینکه رئیس یا آدمای صدا و سیما خوب باشند، و صدا وسیما درست شود اشتباه است، چون مربوط به حال ملت است. این حرف همون جمله اشتباه معروفه "الناس علی دین ملوکهم" : مردم به دین حاکمانشان هستند. که طبق قرآن مسلماً اشتباه است. قرآن کریم سوره رعد - آیه 11 : "إِنَّ اللهَ لا یُغَیِّرُ مَا بِقَومٍ حَتَّی یُغَیِّرُوا مَا بِأَنفُسِهِم" : به راستی خداوند حال هیچ قومی را دگرگون نخواهد کرد تا زمانیکه خود آن قوم حالشان را تغییر دهند. اگر یک قوم بخواهند خوب باشند یا بد باشند، آدم فضایی ها هم(با قدرتی که از تکنولوژی متصوره دارند) نخواهند توانست خوشبختی یا بدبختیشان را تغییر دهند. (۱۰/خرداد/۹۱ ۱۵:۳۹)محمود نوشته است: به نظر بنده بهتر است که مجلس عهده دار صدا و سیما شودیکی از وظایف مجلس نظارت بر عملکرد صدا و سیماست! شنیدهام بعضی مواقع برای صدا و سیما قانون هم بگذارند، مانند قانون نحوه برگزاری مناظرههای انتخاباتی که قبل از انتخابات 88 تصویب کردند. (۱۰/خرداد/۹۱ ۱۵:۳۹)محمود نوشته است: ببینید وقتی ما از امکاناتی که داریم واقعیت جامعه خودمونو نشون ندیم خداوند کسی را که دنبال هدایت است گمراه نمیکند. از نظر قرآنی مسئله این طوری است: ممکن است صدا و سیما به خاطر مصلحت اندیشی درست یا نادرست، سر و ته بعضی خبرها را به خیال خودشان اصلاح کند، اما کسی که به کل اخبار صدا و سیما را قبول ندارد، در حال انکار تمام حقایقی است که در اخبارشان وجود دارد. پس در حال انکار حقیقت است. پس تا همینجا گناهی مرتکب شده که به خاطرش خداوند از خقیقت دورش خواهد داشت(تا زمانی که بر اثر لطف خدا، کم کم وضعیتش درست شود). حالا اینکه دروغهای شاخدار آنها را قبول کند و از آن جانبداری کند نیز گناهی بزرگ است. اینکه راحت تهمت آدمکشی یا هر چیز بدی را در مورد برادران دینیاش قبول کند، در دل طرف احتیاج به زنگار کمی ندارد. خیلی باید کور باشد که بعد از این همه جانباز و شهید شیمیایی، وقتی بگویند ایران سلاح شیمیایی دارد و در جنگ استفاده کرده، باور کند. کسی که میبیند ملکه انگلیس به سلمان رشدی لقب شوالیه میدهد، و میرود تلویزیون حکومتی انگلیس را تماشا میکند، دلش با دشمنان خداست. کاری با استفاده نادرست ما از امکاناتمان(که صد البته هست) ندارد. |
|||
|
|
۲۱:۲۹, ۱۰/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۱ ۲۱:۳۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۶/خرداد/۹۱ ۱۷:۱۸)soshiant نوشته است: من هم همین مشکل را دارم. این افراد اطرافم زیادند، و برایشان n بار توضیح دادهام، و بعد تازه کلهام راه افتاده که اینجا چه خبر است: اگر در قلب آدم مهربانی باشد، شادی و خوشبختی، خودشان میآیند. چنین کسی حتماً از گناه دوری کردهاست. و اگر قلب آدم زنگار داشته باشد، حرف و منظق داخلش نمیرود. به جهت هر گونه گناه، یا انکار حقیقت، یا کفر نعمات اصلی مانند عقل (یعنی گوش نکردن به آن) خداوند او را از فهمیدنش باز خواهد داشت. فقط میتوانی چندوقت یکبار چک کنی ببینی آیا طرف نسبت به حرف حق به کل ناشنواست یا نه! به عبارت دیگر، تنها صورتی که ممکن است بتوانیم کاری کنیم (و وظیفه ما) اینست که برایش یک تذکر بدهیم. در کل میخواستم بگویم اگر حرف حق میزنی و قانع نمیشنوند، اشکال از حرف نیست. همچنین اگر حرص میخوری، بیشتر دقت کن!!! من مدتها با ایشان بحث میکردم، و حرص میخوردم. بعداً هوشمندتر شدم. اینکه کسی میبیند بی بی سی فارسی، موزه فال امام (!!! ![]() ) در واشینگتون دی سی (!!!![]() ) نشان میدهد، و باور میکند ، دیگر غصه خوردن ندارد که دلایل عقلی و شرعی را رد کند. گول بخورتر از این حرفهاست. راهی برای به عقل آوردنش نیست.برای بیرون بردنش از خانهای که سرپرستش نیستیم چه کار بکنیم؟ به غیر از زدن حرف حق، هیچ نمیتوانیم بکنیم. فقط مواظب خودمان باشیم. قرآن کریم - سوره مائده - آیه 105 : ای کسانی که ایمان آوردهاید به خودتان بپردازید. هرگاه شما هدایت یافتید آن کس که گمراه شدهاست به شما زیانی نمیرساند. بازگست همه شما بسوی خداست پس شما را از آنچه انجام میدادید آگاه خواهد کرد. کاش میشد مثل اصحاب صُفّه که مهمان بودند و خانه نداشتند و در کنار سایه پوشی نزد مسجد شب را میگذراندند، جایی برای زندگی داشتیم و خودمان را دور نگاه میداشتیم. |
|||
|
|
۲۲:۰۴, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۸:۵۶)درست پسند نوشته است:(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۵:۳۹)محمود نوشته است: خب منظور منم رهبری بودن دیگه!ببینید، اینکه رئیس یا آدمای صدا و سیما خوب باشند، و صدا وسیما درست شود اشتباه است، چون مربوط به حال ملت است. این حرف همون جمله اشتباه معروفه "الناس علی دین ملوکهم" : مردم به دین حاکمانشان هستند. که طبق قرآن مسلماً اشتباه است. خوب برادر برای خوب بودن باید زمینه هم مناسب باشه وقتی فضا غبارالود باشه ادما نمیتونن درست مسیرشون رو تشخیص بدن (۱۰/خرداد/۹۱ ۱۸:۵۶)درست پسند نوشته است:(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۵:۳۹)محمود نوشته است: به نظر بنده بهتر است که مجلس عهده دار صدا و سیما شودیکی از وظایف مجلس نظارت بر عملکرد صدا و سیماست! شنیدهام بعضی مواقع برای صدا و سیما قانون هم بگذارند، مانند قانون نحوه برگزاری مناظرههای انتخاباتی که قبل از انتخابات 88 تصویب کردند. خب برادر اینکه مجلس میتونه برای صداو سیما قانون گذاری کنه درست ولی مجلس میتونه در صورت لزوم این مسئول رو برکنار یا ازش سوال بپرسه بازخواستش کنه ؟ البته من حدود دسترسی مجلس به صدا و سیما رو دقیق نمیدونم |
|||
|
۲۲:۴۱, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
ما الان ماهواره داریم.بابام ماسون شده.خونمون لژه بیاید جلوی پام ی راه حل بذارید
|
|||
|
۲۳:۱۱, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۱۰/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۴)محمود نوشته است: خوب برادر برای خوب بودن باید زمینه هم مناسب باشهاگر منظورتان از فضای غبار آلود، این است که کسانی هستند که، راه راست و کج بر آنها معلوم نیست، باید بگویم پس هنوز بر آنها هدایت نیامده و نگران جهنم هم نباشند. فکر کنم فقط بچهها اینطور هستند. عزیز دلم، جمله قرآن جامع است. استثنا ندارد. یعنی هر مردمی که در هر زمان دارای حال خوب یا بد باشند، چیزی است که خداوند سرشان آورده، و آن فقط بعد از آن است که خودشان حال خود را تغییر دادهاند. به عبارت دیگر، اگر فضای مذکور مربوط به این مردم میشود، خود در آن نقش داشتهاند، و اگر قرار باشد هرگز عوض شود، خود باید در خود تغییر دهند. (۱۰/خرداد/۹۱ ۲۲:۰۴)محمود نوشته است: خب برادر اینکه مجلس میتونه برای صداو سیما قانون گذاری کنه درستبرادر عزیز، مجلس هم از این قاعده مستثنا نیست. اگر ما طرفداران انقلاب نخواهیم صدا و سیما را انقلابی کنیم، اگر مجلس هرگونه اختیاری داشتهباشد و خودش را بکشد هم نخواهد توانست چیزی را اصلاح کند. |
|||
|
۲۳:۴۳, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۵۴, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

، دیگر غصه خوردن ندارد که دلایل عقلی و شرعی را رد کند. گول بخورتر از این حرفهاست. راهی برای به عقل آوردنش نیست.