کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: نظزتون راجع به وجود ماهواره توی خونه ؟
این نظرسنجی بسته شده است.
از ماهواره استفاده نمیکنیم 64.71% 44 64.71%
از ماهواره استفاده میکنیم 5.88% 4 5.88%
بهتره تا برای حذف اون از خونمون اقدام کنیم 8.82% 6 8.82%
میتونیم به منظور اهداف مناسب استفاده کنیم 20.59% 14 20.59%
تمام 68 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 4.11 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا حذف ماهواره از منزلمان ممکن است ؟
۱۷:۱۸, ۶/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/تیر/۹۲ ۱۶:۰۸ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان

همونطور که میدونید امروزه ماهواره چیزیه که توی خونه هر کسی پیدا میشه و اینم میدونیم جنگ امروز جنگ با قلبها و ذهن های مردمه و مهمترین ابزار اون در درجه اول رسانه و یا در بعد کلی تر ماهواره .

حالا این ماهواره توی خونه اکثر ماها وجود داره و خانواده و بستگان ما از اون به عنوان مفرح ترین وسیله سرگرمی ازش استفاده میکنن بدون اینکه بدونن چه تاثیری روی اونها میزاره .
خوب هر کسی که از جنگ نرم و روشها با خبر نیست !!

حالا مشکل اینجاست که نمیتونیم خانواده رو ( از پدر و مادر تا ... ) قانع کنیم که این ماهواره میتونه خیلی خطر ساز باشه برای ما !!

چون طبیعتا اینها سالیان دراز به زندگی با ماهواره عادت کردن و تقریبا همه پیگیر فیلمهای فارسی 1 یا زمزمه و ... هستن متاسفانه .

به نظر شما راه حل چیه ؟؟؟
شما خودتون به این مشکل بر نخوردید ؟؟
در قبال اون کاری کردید یا بی تفاوت گذشتید ؟؟؟

ممنون میشم اگر دوستان نظرات خودشون رو به اشتراک بزارن تا با یک جمع بندی بتونیم راه حل مفیدی برای حذف این دستگاه جادویی از خونهامون پیدا کنیم .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: .Ali. ، بیداری اندیشه ، saed-mir ، در جستجوی سختی ، شهرام ، یاســین ، Havbb 110 ، yamin ، سرباز سید علی ، ema1392 ، saloomeh ، nasimesaba ، نگار ، Hadith ، vahrakan ، درست پسند ، TINCHY ، Admirer ، F_R ، صابر ، MohammadSadra ، fire man ، AMINI ، SAViOR ، ehsan_mt ، m.hossein ، SARV ، یه دوست ، سدرة المنتهی ، mohammad790 ، hajiali.m ، azade ، kohnavard ، bahareh ، مجید املشی ، مفقود الاثر ، fiftynine ، ali0077 ، reyhaneh.sh ، *مهاجر* ، mahdi_kojayee ، fazel ، آیات ، amirak

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۵۷, ۱۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #51
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

(۱۰/خرداد/۹۱ ۹:۲۸)فاطمه خانم نوشته است:  بنگاههای خبری هم چه وابسته و چه غیر وابسته (که در واقع وجود ندارد) از مصاحبه برای اهداف خودشون استفاده می کنند .
من قصد دفاع از صدا و سیما رو ندارم ولی هر بنگاهی برای سود خودش از وسایل در اختیارش ، استفاده می کنه .

حرف شما درست اما نه به این معنی که به خاطر سود خودش عقیده مردمش رو که شالوده حکومتش هست رو زیر پا بزاره یا زیر سوال ببره !!!!

(۱۰/خرداد/۹۱ ۹:۲۸)فاطمه خانم نوشته است:  عمده مردم احتیاج دارند که اخبار جهت دار بشنوند !!!!!
اصلا چرا مردم اخبار فوق جهت دار امثال b.b.c رو می پسندند از دلایل روانیش همین هست که هدایت فکری احتیاج دارند .

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ببخشید بر چه مبنایی مردم این خواسته رو دارن که اخبار جهت دار بشنوند ؟؟ میشه بیشتر بازش کنید ؟؟
این به معنی اینه که مردم حق طلب نیستن ؟؟ و صرفا دنبال اخباری هستن که به نفع شرایط فعلی خودشون باشه ؟؟

فکر میکنم اشتباه متوجه شدید .
دلیل اینکه مردم اخبار فوق جهت دار bbc رو گوش میدن چند مورد هم میتونه باشه غیر از دلایل روانی که شما فرمودید !!!
1. مردم در اخبار داخلی چیزی رو شنیدن که در عالم بصری عکس اون رو لمس کردن !!
2. مردم به دلیل اخبار نادرستی که به دستشون رسیده به دنبال سرپناهی مطمئن تر میگردن !!
و ... .

3. یک سری هم که از بیخ با نظام جمهوری اسلامی مخالفت دارن که این از بصیرت کوتاهشونه .
در ضمن پیش تر به ما آموزش داده شده بزرگترین منبع هدایت فکر بشری قرآنه و اخبار تنها بخش کوچکی از افکار ما رو بر اساس مطابقت با قرآن تغییر میده .

(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۴:۴۶)فاطمه خانم نوشته است:  

انتخاب رئیس صدا و سیما با رهبری هست

اگر به دلیل این حرفم تایپیک بسته نمیشه !!!
باید عرض کنم با توجه به فعالیت صداو سیما که بارها و بارها ثابت شده عامدانه داره مباحثی رو پیش میبره و فرهنگسازی میکنه و ...

شخص رهبری در انتخابشون اشتباه کردن یا اینکه ایشون بعد از انتخاب رهبری به بیراهه کشیده شدن !

اگر رهبری فرصت رسیدگی کامل بر عملکرد صدا و سیما رو نداره باید اجازه بده تماما رسیدگیها و حتی بر اندازی شخص اول صدا و سیما توسط مجلس صورت بگیره .

در ضمن دوست عزیز این ناراحتی نداره که شخص رهبری رو فردی سیاسی تلقی کنیم چون رهبر انقلاب هم رهبر سیاسیه و هم رهبر اجتماعی و هم رهبر نظامی و ...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، blue.blood
۵:۲۳, ۱۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #52

ببخشید، اشکال ندارد نظر بدهم؟ البته یه کم خیلی زیاد طولانیهBlush

(۱۱/خرداد/۹۱ ۱۳:۵۷)soshiant نوشته است:  
(۱۰/خرداد/۹۱ ۹:۲۸)فاطمه خانم نوشته است:  عمده مردم احتیاج دارند که اخبار جهت دار بشنوند !!!!!
اصلا چرا مردم اخبار فوق جهت دار امثال b.b.c رو می پسندند از دلایل روانیش همین هست که هدایت فکری احتیاج دارند .

!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ببخشید بر چه مبنایی مردم این خواسته رو دارن که اخبار جهت دار بشنوند ؟؟ میشه بیشتر بازش کنید ؟؟
این به معنی اینه که مردم حق طلب نیستن ؟؟ و صرفا دنبال اخباری هستن که به نفع شرایط فعلی خودشون باشه ؟؟

فکر میکنم اشتباه متوجه شدید .
دلیل اینکه مردم اخبار فوق جهت دار bbc رو گوش میدن چند مورد هم میتونه باشه غیر از دلایل روانی که شما فرمودید !!!
1. مردم در اخبار داخلی چیزی رو شنیدن که در عالم بصری عکس اون رو لمس کردن !!
2. مردم به دلیل اخبار نادرستی که به دستشون رسیده به دنبال سرپناهی مطمئن تر میگردن !!
و ... .

3. یک سری هم که از بیخ با نظام جمهوری اسلامی مخالفت دارن که این از بصیرت کوتاهشونه .

ببینید، یعنی توی بی بی سی کمتر دروغ شنیدن؟ اینها می‌شنون که ایران توی جنگ سلاح شیمیایی استفاده کرده و باور می‌کنن. به نظر شما این می‌تواند هیچ ربطی به مغز داشته‌باشد؟ اینکه این درسته یا نه اصلاً یک لحظه هم داخل مغزشون بررسی نمی‌شه، اگر می‌شد باور نمی‌کردند. پس ربطی به دروغ یا راست بودن خبر اونها یا خبر ما نداره. خبر ما موافق کسانی است که اینها با ایشان مخالفند و خبر بی بی سی برعکس.

صد البته صدا وسیما و خیلی های دیگه می‌توانند بسیار بسیار بهتر باشند.

یک نوع تنگ نظری هست، که چیزی که کاملاً بی‌عیب هست رو شک دار می‌کنه. مثلاً یک زن مسلمان شده آمریکایی رو نشون می‌داد که 22 بهمن تو میدان نقش جهان صحبت می‌کنه. بنده خدا فارسی می‌گفت: "من 15 سال پیش..." یهو یه نفر از اون طرف پرید وسط حرفش گفت: "انگلیسی". بعد آن خانم محترم گفت:
Fifteen years ago I became a Muslim ... Shia ... We hope that the revolutions in the Arab countries will find the same success that Iran has (ye kalame akhar e jomle ke tarjome nazasht befahmam) and we pray that they will find a Rahbar, and a Rahbar comes to them, like Imam Khomeini, so that the revolutions can be quickly successful.

و آقاهه برای مردم ترجمه کرد: "مسائلی هست که در کشورهای مسلمان الان در حال رخ دادن هستش، و بسیار این امر ایشون رو خشنود کرده. ایشون می‌فرمان که علت پیروزی انقلاب اسلامی فقط بخاطر ولایت فقیه و امام خمینی رحمه الله علیه بود."

یعنی قصدش ترجمه خالص بوده؟ یا فکر کرده اگر درست عین همون رو بگه مردم نمی‌فهمند رهبر ولایت فقیه است؟ انگار فکر می‌کنن ملت مغز ندارند، می‌خوان لقمه حاضر و آماده رو، بجوند و تحویل ملت بدهند.

اما هیچکدوم باعث نمی‌شه من از سلمان رشدی و ریگی و بنی‌صدر و سازمان منافقین و هزار تا کوفت و زهرمار دیگه که توی بی بی سی و امثال اون ازشون حمایت شده، احساس نفرت نکنم. فکر نکنم برای هیچکس دیگه هم بشه.

در ضمن پیش تر به ما آموزش داده شده بزرگترین منبع هدایت فکر بشری قرآنه و اخبار تنها بخش کوچکی از افکار ما رو بر اساس مطابقت با قرآن تغییر میده .
منظورتون از اخبار، همونه که طلبه ها می‌گن؟ اونها به حدیث و روایت می‌گویند اخبار، و جمله آبی شما رو هم در موردش می‌گویند.

(۱۰/خرداد/۹۱ ۱۴:۴۶)فاطمه خانم نوشته است:  

انتخاب رئیس صدا و سیما با رهبری هست

اگر به دلیل این حرفم تایپیک بسته نمیشه !!!
باید عرض کنم با توجه به فعالیت صداو سیما که بارها و بارها ثابت شده عامدانه داره مباحثی رو پیش میبره و فرهنگسازی میکنه و ...

شخص رهبری در انتخابشون اشتباه کردن یا اینکه ایشون بعد از انتخاب رهبری به بیراهه کشیده شدن !

اگر رهبری فرصت رسیدگی کامل بر عملکرد صدا و سیما رو نداره باید اجازه بده تماما رسیدگیها و حتی بر اندازی شخص اول صدا و سیما توسط مجلس صورت بگیره .

در ضمن دوست عزیز این ناراحتی نداره که شخص رهبری رو فردی سیاسی تلقی کنیم چون رهبر انقلاب هم رهبر سیاسیه و هم رهبر اجتماعی و هم رهبر نظامی و ...

صد البته ایشان رهبر سیاسی مملکتند. ببینید، سیاست هر شخص نسبت به جایگاه او معنی دارد. کسی که در صدد رهبری جامعه است، سیاستش حفظ کننده خط مشی نظام همراه با حفظ آرامش و رضایت نسبی خواهد بود. سه مثال:

1. یعنی امام خمینی (مگر آنکه مجبور می‌شد) هرگز شخصاً بنی‌صدر را برکنار نمی‌کرد(و نکرد) چون برگزیده مردم بود، و نظر مردم انتخابش کرده بود، هر چند از لحاظ قانونی هم قدرت عزلش را داشت، ولی ممکن بود مردم احساس کنند حقی که قانون به آنها داده‌است پایمال شده‌است.

2. آیت الله خامنه‌ای دولت اصلاح طلبان (خاتمی) را پذیرفت، چون انتخاب مردم بود. مسلماً نظر سیاسی ایشان بسیار متفاوت از آنها بود. ایشان در قضیه هسته‌ای هم تا آنجا که مجبور نشد، مداخله نکرد. مسلماً قانون اساسی چنین حقی را به ایشان داده‌است، اما به این صورت قوه مجریه(دولت خاتمی) را محدود می‌کرد، و مسلماً نظر قاطبه مردم راجع به اداره کشور در قالب آنها بروز یافته بود.

3. اگر سریالها به نظر ما خیلی بد هستند، اما کسانی هستند که اوقاتشان با همینها میگذرد. حتی IFilm تکرار سریالهای در پیت رو هم پخش می‌کنه، بعضی از اطرافیانم هستند(که البته ماهواره دوست هم هستند) که عمر گرانبهایشان را بابت اینها می‌دهند. در سینما، فیلم به رنگ ارغوان(کاری نداریم با اشکالهای زیادش، فیلم قوی‌ایه) 460 میلیون می فروشد، وهمزمان با آن فیلم پوپک و مش ماشا... بیش از یک میلیارد می‌فروشد!!! به نظر شما به غیر از مردم، چه کسانی تهیه کنندگان پول‌دوست رو دنبال ساخت فیلمهای بی‌محتوا می‌فرستند؟ به یارو گفتم: "به رنگ ارغوان رو دیدی؟" گفت: "کدوم؟ همون دختره که تو دهات بود؟" رفته بود دیده‌بود بدش اومده بود!!!Big Grin

ببینید من نمی‌گم: "پس کار صدا و سیما درسته" یا "کار رئیس رؤساش درسته" . بلکه: "خیلی ها با همین خوشند، و ما که ناخوشیم تغییرش نداده‌ایم."

همه اینها همون چیزیه که به جناب محمود عرض کردم. خدا تا زمانی که مردم در خودشون تغییر ندهند، حال آنها را تغییر نخواهد داد. اگر اول انقلاب خوب شده بود، بخاطر تغییر مردم بود. اگر بعداً بد شد، بخاطر تغییر مردم است. اگر قرار باشد هرگز خوب شود، بخاطر تغییر مردم خواهد بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، blue.blood ، عدالت
۷:۲۷, ۱۲/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۱ ۷:۳۰ توسط soshiant.)
شماره ارسال: #53
آواتار
(۱۲/خرداد/۹۱ ۵:۲۳)درست پسند نوشته است:  ببینید، یعنی توی بی بی سی کمتر دروغ شنیدن؟ اینها می‌شنون که ایران توی جنگ سلاح شیمیایی استفاده کرده و باور می‌کنن. به نظر شما این می‌تواند هیچ ربطی به مغز داشته‌باشد؟ اینکه این درسته یا نه اصلاً یک لحظه هم داخل مغزشون بررسی نمی‌شه، اگر می‌شد باور نمی‌کردند. پس ربطی به دروغ یا راست بودن خبر اونها یا خبر ما نداره. خبر ما موافق کسانی است که اینها با ایشان مخالفند و خبر بی بی سی برعکس.

سلام.
دقیقا با شما موافقم .
اینکه طرف bbc نگاه میکنه دلیلش اینه که نمیدونه داره اغوا میشه و نگاه میکنه ... میخوام بگم اونی که bbc نگاه میکنه از ابتدای امر که نرفته bbc نگاه کنه !!؟

اول شبکه های داخلی رو گشته دیده دارن دروغ تحویل مردم میدن رفته نشسته پای bbc ... اینم قبول دارم که bbc هم دروغ توی گفته هاش زیاد داره اما حداعقل قشنگ دروغ میگه و خیلی ها نمیفهمن اینو .

حرف من در جواب فاطمه خانم این بود که دلیل گوش دادن مردم به bbc و امثال اینها این نیست که دوست دارن اخبار جهتدار بشنون !!! این حرف بیشتر توجیه کنندست تا قانع کننده !!

هر کسی دوست داره حقیقت اطرافش رو بفهمه ... و وقتی از طرف داخل هدایت و ارضاء نمیشه خوب میره سمت رسانه های خارجی و دلیل این شنیدن خبر های همسو با فکرش نیست بلکه شنیدن خبر درست از سوی بیگانست !!( متاسفانه )

(۱۲/خرداد/۹۱ ۵:۲۳)درست پسند نوشته است:  منظورتون از اخبار، همونه که طلبه ها می‌گن؟ اونها به حدیث و روایت می‌گویند اخبار، و جمله آبی شما رو هم در موردش می‌گویند.

اگر چیزی که ما در حال حاضر از صدا و سیما میبینیم رو طلبه ها میگن بله دقیقا منظورم همینه !!!

و این سخن من در جواب حرف فاطمه خانم بود که گفتن مردم هدایت فکری احتیاج دارن و من هم گفتم هدایت فکری مردمی که داعیه دین داری دارن از روی قرآن انجام میشه نه از روی اخبار ! و اخبار ... ( مراجعه کنید به پستهای قبل )

(۱۲/خرداد/۹۱ ۵:۲۳)درست پسند نوشته است:  صد البته ایشان رهبر سیاسی مملکتند. ببینید، سیاست هر شخص نسبت به جایگاه او معنی دارد. کسی که در صدد رهبری جامعه است، سیاستش حفظ کننده خط مشی نظام همراه با حفظ آرامش و رضایت نسبی خواهد بود. سه مثال:

من احساس کردم فاطمه خانم ناراحت شدن که یکی از دوستان رهبر انقلاب رو فردی سیاسی تلقی کردن به همین دلیل این جواب رو نوشتم. اما :
آیا سیاست رهبر حفظ کننده نظام دینی همراه با حفظ آرامش روانی و رضایت نسبی شده ؟

این حرف شما یعنی توهین به مردم کشور ما از این جهت که چون مردم رضایت نسبی دارن پس کار سیاست گذاری درست اعمال شده !!! مردم رضایت نسبی دارن چون نمیدونن در حوضه جنگ نرم چه بلایی داره سرشون میاد .. و این میشه معنی دقیق اغوا ...
رضایت دارن چون صدا و سیما نمیاد باز کنه که الان مهمترین معقوله برای دشمن جنگ نرمه و نمیاد توی صدا و سیما مردم رو آگاه کنه !!

جالبه که اگرم کسی بخواد این کار رو بکنه جلوگیری میشه !!!! ( استاد رائفی پور )

خوب توی این شرایط چطور میتونیم بگیم که پس چون مردم رضایت نسبی دارن پس سیاست گذاری ( از سمت هر کسی ) درسته ؟؟

(۱۲/خرداد/۹۱ ۵:۲۳)درست پسند نوشته است:  ببینید من نمی‌گم: "پس کار صدا و سیما درسته" یا "کار رئیس رؤساش درسته" . بلکه: "خیلی ها با همین خوشند، و ما که ناخوشیم تغییرش نداده‌ایم."

دوست من ملاک سنجش درستی کار ، رضایت مردم نیست

اگرم فرض رو بر رضایت مردم بگیریم که فاجعه ای بس بزرگتر داریم به این معنی که کسانی که رضایت دارن مردمی هستن که چیزی از اطرافشون نمیدونن و کسانی که رفتن سمت رسانهای بیگانه افراد هوشمندی هستن که متوجه این شدن که رسانه های داخلی درست کار نمیکنن اما متاسفانه همین موضوع رو در مورد رسانه های خارجی متوجه نشدن !
( اینم به دلیل قشنگ دروغ گفتن اونها )
این رو هم متذکر بشم ما نمیتونیم تا زمانی که طبق گفته دوستان قدرت عذل مقامات در صدا و سیما دست رهبریه کاری رو بکنیم . مگر اینکه این قدرت به مجلس برسه که شاید در این شرایط فرجی باشه ...

(۱۲/خرداد/۹۱ ۵:۲۳)درست پسند نوشته است:  همه اینها همون چیزیه که به جناب محمود عرض کردم. خدا تا زمانی که مردم در خودشون تغییر ندهند، حال آنها را تغییر نخواهد داد. اگر اول انقلاب خوب شده بود، بخاطر تغییر مردم بود. اگر بعداً بد شد، بخاطر تغییر مردم است. اگر قرار باشد هرگز خوب شود، بخاطر تغییر مردم خواهد بود.

اول انقلاب مردم تغییر کردن چون اعتماد به رهبرشون داشتن و میدونستن خطایی در کار نیست . اما امروزه بعد از 33 سال ما با فاجعه ( یا بهتره بگم با دشمن ) صدا و سیما طرفیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مردم با چی تغییر باید بکنن ؟ وقتی مهمترین عامل فرهنگی جامعه میشه صدا و سیما چیکار باید بکنیم ؟؟
ما باید فرهنگ رو تغییر بدیم تا آگاه سازی صورت بگیره و در نتیجه تغییر به سمت بهتر شدن .

[b]راستی دوستان در مورد موضوع اصلی تایپیک هم اگر مقدور باشه نظراتتون رو بگید Happy

[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، محمود
۱۱:۰۸, ۱۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #54
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
این هم عاقبت استفاده از ماهواره ایرانی و خارجی هم واقعا نداره
عاقبت تماشای فیلم های مستهجن!* سند

مدیر شبکه دیدار گفت: «بچه ها در آمریکا از بس فیلم های سکس می بینند هورمون های آنها زودتر از موقع خودش و خیلی شدید تحریک می شود و این افراد دچار مرض پوستی می شوند(پوست آنها جوش های ناجور می زند).»

[تصویر: IMAGE634740894180782334.jpg]

به گزارش سرویس فرهنگی اجتماعی جام نیوز،مدیر شبکه دیدار گفت: «بچه ها در آمریکا از بس فیلم های سکس می بینند هورمون های آنها زودتر از موقع خودش و خیلی شدید تحریک می شود و این افراد دچار مرض پوستی می شوند(پوست آنها جوش های ناجور می زند)»
وی تصریح کرد: «بچه های آمریکایی شبها موقعی که پدر و مادرشان می خوابند تلویزیون روشن می کنند و فیلم های سکس را تماشا می کنند.»
مدیر شبکه دیدار در ادامه گفت: «پدر و مادرها اگر می خواهند که فرزندانشان از این امراض پوستی در امان باشند باید مواظب باشند که بچه هایشان فیلم های سکس را تماشا نکنند.»
441

لینک دانلود فیلم کیفیت WMV

اول روابط جنسی بعداً تفاهم و محبت!*سند
برای آمریکایی ها، روابط جنسی حرف اول را در یک زندگی خوب و موفق می زند تا عوامل معنوی و روحی دیگر.

[تصویر: IMAGE634740825086232976.jpg]

به گزارش سرویس فرهنگی اجتماعی جام نیوز، به نقل از روزنامه دیلی میل؛ بررسی های جدید نشان می دهد بیشتر از نصف آمریکایی ها در طول مقاربت جنسی هیچ لذتی از هم نمی برند و در حدود 51 درصد از آنها دوست دارند این عمل را زود تمام کنند و یا این که طول بکشد و در حقیقت حد وسطی که نشانگر رضایت باشد در آنها به ندرت دیده می شود.
نتایج این مطالعه که از سوی شرکت "دیوریکس" انجام شده نشان دارد که 37 درصد آمریکایی ها معتقدند که طول مدت روابط جنسیشان زود تمام می شود و هیچ لذتی در آن نمی بینند و 14 درصد دیگر گفته اند که این مدت بیشتر از آن چیزی که می خواهند طول می کشد و این باعث ناراحتی و عدم رضایت آنها می شود.
این تحقیقات در بین 1000 فرد بزرگسال بین سنین 18 و بالاتر در بین 16 تا 22 ماه مارس 2012 انجام گرفته است و 75 درصد از مردان و 66 درصد از زنان، از هر روشی حتی اگر خطرناک باشد، مانند استفاده از دارو و شیوه های مختلف جنسی، به یک مقاربت لذت بخش برسند.
75 درصد از آمریکایی ها علاقمند به انجام اعمال جنسی در یک منطقه پر از خطر هستند و اظهار می دارند که مدت زمان ایده آل برای ما در برقراری این ارتباط 10 دقیقه و کمتر می باشد.
بر اساس تحقیقات 61 درصد آمریکایی ها معتقدند که روابط سالم جنسی، آنها را تبدیل به همسران یا به طور کلی شریک بهتری در زندگی می کند و سایر عوامل مثل تفاهم و محبت و غیره در درجات بعدی اهمیت، قرار دارند.
شایان ذکر است که در حقیقت برای آمریکایی ها، روابط جنسی حرف اول را در یک زندگی خوب و موفق می زند تا عوامل معنوی و روحی دیگر و در حال حاضر شبکه های ماهواره ای تبلیغات گسترده ای را جهت فروش و معرفی داروهایی برای توان بخشی جنسی و ایجاد میل جنسی انجام می دهند که به اعتقاد کارشناسان مسائل پزشکی و روانشناسان، مصرف این داروها نه تنها اثر بخشی مناسبی ندارد بلکه در مدت زمان کوتاهی در مکانیزم عصبی بدن عوارض جبران ناپذیری می گذارد و باید گفت که روابط سالم روحی و جنسی در میان همسران برگرفته از تغذیه مناسب روح و جسم می باشد که اکثر دانشمندان در این رابطه اتفاق نظر دارند.
432
[تصویر: 03%2011%202.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، عدالت ، vahrakan
۱۸:۴۱, ۱۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #55
آواتار
نقل قول:اگر به دلیل این حرفم تایپیک بسته نمیشه !!!

کاملا با شما مخالفم.
دوست رهبری میتوانند رییس صدا و سیما را عوض کنند. ولی آیا میتوانند از بالا تا پایین صدا و سیما را عوض کنند؟ جواب: خیر. قطعا رئیس صدا و سیما هم نمی تواند چنین کاری انجام دهد. مشکل صدا و سیما مشکل ریشه ای است. مشکل صدا و سیما مشکل اون کسایی است که قبل از انقلاب توی صدا و سیما بوده اند و بعد انقلاب با یک تیپ و قیافه ی جدید به کاراشون ادامه دادند. مشکل صدا و سیما از ان کسایی است که وقتی یک مقام مسئول برای یک برنامه رفته بود اونجا و یک خانم میخواسته برای ضبط ، ایشون رو گریم کنه و ایشون مانع شده ، او را به سخره گرفته اند. مشکل صدا و سیما بخاطر امثال من و شماست که نشستیم بیرون رینگ و میگوییم لنگش کن.
به نظر بنده دلیلی که الان کسی به صدا و سیما کاری نداره همون دلیلیه که در اوایل فتنه 88 سران فتنه رو نگرفتند!! یعنی نیاز به یک بلوغ سینمایی برای مردم است. الان بنده و امثال بنده به ندرت سینما میرویم. چون هیچکدام از فیلم هاشو قبول نداریم.
وقتی مردم (قشر مذهبی) به آن بلوغی که گفتم برسند متوجه میشوند که این صنعت رسانه که برای اونهاست ، برنامه هاش به درد اونها نمیخوره. پس یک جای کار میلنگه. اونموقعه که یک انقلابی در این صنعت به وجود امده و بنده ، خودم جزء اولین کسانی هستم که در راهپیمایی علیه اوضاع صنعت رسانه شرکت میکنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، عدالت
۱۹:۰۴, ۱۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #56
آواتار
(۱۲/خرداد/۹۱ ۱۸:۴۱)seyed reza نوشته است:  کاملا با شما مخالفم.
دوست رهبری میتوانند رییس صدا و سیما را عوض کنند. ولی آیا میتوانند از بالا تا پایین صدا و سیما را عوض کنند؟ جواب: خیر. قطعا رئیس صدا و سیما هم نمی تواند چنین کاری انجام دهد. مشکل صدا و سیما مشکل ریشه ای است. مشکل صدا و سیما مشکل اون کسایی است که قبل از انقلاب توی صدا و سیما بوده اند و بعد انقلاب با یک تیپ و قیافه ی جدید به کاراشون ادامه دادند.

سلام دوست عزیز .
خوب نظرات متفاوته اما حقیر عقیده دارم رئیس کسیه که میتونه ساماندهی کنه شرایط رو ...
فقط کافیه 1 هفته به عنوان رئیس شبانه روز بشینه پای تلوزیون تا متوجه بشه باید برنامه هارو فی*ل*تر کنه !!

شما میگید رهبری که رئیس انتخاب میکنه ، رئیس هم که قطعا کاری نمیتونه بکنه !!! و مشکل ریشه ای داریم ؟!!!!

پس لطف کنید بگید ما باید از کی جواب بخواییم ؟؟
باید بگردیم دنبال کسانی که قبل از انقلاب توی صدا و سیما بودن و با یک تیپ و قیافه جدید باعث فساد شدن ؟ ؟؟؟!!

یعنی وظایف رئیس صدا و سیما و وزارت ارشاد و ... رو هم من و شما باید انجام بدیم ؟؟!!!

(۱۲/خرداد/۹۱ ۱۸:۴۱)seyed reza نوشته است:  مشکل صدا و سیما بخاطر امثال من و شماست که نشستیم بیرون رینگ و میگوییم لنگش کن.

متوجه منظورتون نشدم !!! باز کنید بدونیم چه کاری باید انجام میدادیم که ندادیم ؟!!

(۱۲/خرداد/۹۱ ۱۸:۴۱)seyed reza نوشته است:  به نظر بنده دلیلی که الان کسی به صدا و سیما کاری نداره همون دلیلیه که در اوایل فتنه 88 سران فتنه رو نگرفتند!! یعنی نیاز به یک بلوغ سینمایی برای مردم است.

خوب . کی سران فتنه رو نگرفت ؟؟
بلوغ سینمایی مردمی میشه امثال من و شما و رائفی پور و دکتر عباسی و ... نتیجه چی شد ؟؟؟

(۱۲/خرداد/۹۱ ۱۸:۴۱)seyed reza نوشته است:  وقتی مردم (قشر مذهبی) به آن بلوغی که گفتم برسند متوجه میشوند که این صنعت رسانه که برای اونهاست ، برنامه هاش به درد اونها نمیخوره. پس یک جای کار میلنگه. اونموقعه که یک انقلابی در این صنعت به وجود امده و بنده ، خودم جزء اولین کسانی هستم که در راهپیمایی علیه اوضاع صنعت رسانه شرکت میکنم.

من موافق نیستم ...

احتیاج نیست تک تک مردم هوشیار باشن . سران باید هوشیار باشن تا جهت فکری رو درست کنن و این کافیه .

شما میگید مردم ما هوشیار بشن بریزن علیه صدا و سیما انقلاب کنن ؟؟؟
دوست من حقیر که راه حل ملایمتری ارائه دادم ! گفتم از سمت رهبری و رئیس آگاه سازی بشه و اوضاع درست بشه .

اگر قرار باشه برای این گونه موارد بعد از آگاه سازی انقلابی بوجود بیاریم باید هفته ای حداعقل 3 بار راهپیمایی کنیم !!

یک بار علیه صدا و سیما
یک بار علیه نظام آموزشی
یک بار علیه ربا در بانکداری و ....!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود
۲۰:۰۲, ۱۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #57
آواتار
به نام خدا

سلام به دوستان گرامی!

حقیر با حرف seyed reza عزیز موافقم.

soshiant عزیز، پس با این توصیفاتی که شما می فرمایید همه ی کارها باید بر دوش مدیر یک جامعه باشد؟ یعنی می توانیم بگوییم که هر آنچه از بدی در جامعه می بینیم، همه و همه تقصیر رهبری است و اگر ایشان یک تنه درست کار کند جامعه باید گلستان شود؟ و حتی بزرگتر از این : حتما دلیل این انحراف بشر از ابتدای رسالت انبیاء تا کنون، عدم تبلیغ صحیح دین و مدیریت جامعه ی انسانی توسط ایشانست؟ و در همین راستا می توان نتیجه گرفت که خدا برای هدایت بنده ی خود کوتاهی کرده است و هادی مناسبی نبوده است؟

-------------

ببینید! برای رسیدن به یک جامعه ی آرمانی نیاز به یک تحول فکری در همه ی اقشار جامعه است. زمانی که حضرت امام خمینی ( ره ) جامعه ی اسلامی را تشکیل و دکترین ولایت فقیه را تبیین کردند، جامعه آماده ی پذیرش این حقیقت بود. و در همین راستا هنگامی که امام عصر ( عج ) تشریف فرما می شوند، جامعه ی جهانی آماده ی پذیرش این حقیقت خواهد شد و ایشان قرار نیست معجزه ای انجام بدهند. بلکه به پشتوانه ی این اراده ی جمعی بشریت، زمین را از آنِ نیکوکاران خواهد کرد. می بینید!!! هم مردم و هم رهبر جامعه باید دست به دست یکدیگر بدهند تا انقلاب به وجود بیاید. انداختن توپ در زمین دیگران بهانه ای بوده که بشر همواره از ابتدای تاریخ به آن متوصل می شده تا فسادش را توجیه کند.Smile

موفق بمانید و در پناه خق

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، sayed reza ، saloomeh ، عدالت
۲۰:۰۹, ۱۲/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/خرداد/۹۱ ۲۰:۴۹ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #58
آواتار
(۱۰/خرداد/۹۱ ۲۳:۵۴)درست پسند نوشته است:  
(۱۰/خرداد/۹۱ ۲۲:۴۱)TINCHY نوشته است:  ما الان ماهواره داریم.بابام ماسون شده.خونمون لژه بیاید جلوی پام ی راه حل بذارید

معذرت می‌خواهم منظورتون چیه؟ اگر مثل من از 10 سالگی ماهواره داشته‌اید، آنقدر بخاطر بودنش میان خاطره‌های کودکیتان از آن بغض و نفرت خواهید داشت که دستمان نخواهید انداخت.

سلام داداش ما هم بخدا خیلی وقته داریم اما چی کار کنم جم نمیکننش...بعدش اگه شما ماهواره داشتی گریه میکردی ... بنظرت کدوممون ضرر کردیم؟
۲۰:۱۶, ۱۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #59
آواتار
سلام

من نمیدونم دوستان چرا یک بحث عقلانی و اجتماعی رو عقیدتی می کنند!!!

Mat
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۲۰:۳۷, ۱۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #60

با سلام خدمت دوستان به نظر من ماهواره از لحاظ اینکه یک وسیله ارتباط جمعیست .چیز خوبی میتونه باشه.اما با این شبکه های فاسدی که هست خوب مشکل سازه.ولی میتونین اون شبکه ها رو حذف کنین .وفقط شبکه های مذهبی مثل ولایت .اهل بیت.امام حسین.سلام.....میشه از ماهوار در مسیر صحیح استفاده کرد.در ضمن اینترنت هم کم از ماهواره نیست.Blush
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا