کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
توجیه‌ناپذیرها
۵:۰۱, ۸/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/آبان/۹۲ ۱۶:۲۶ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #1

سلام

این موضوع سعی دارد اینها را بررسی کند:

1. شدت توجیه‌ناپذیری دهن کجی عده‌ای صاحب امور به ایده‌آل های انقلاب، عده‌ای که ادعا می‌کنند طرفدار این ایده‌آل‌ها هستند.
2. توجیه‌ناپذیری بی‌قید و شرط عدم عکس‌العمل از سوی طرفداران انقلاب.

چند نمونه در زیر آورده‌ام، تا نمونه‌های دیگر را بعد از توضیحات، من یا شما بیاوریم.

نمونه 1: صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران
آیا کارهایشان با ایده‌آل‌های انقلاب مطابق است؟
آیا بدترین چیزهایی که از صداوسیما دیده‌ایم قابل گذشت است؟ مانند تمام جلوه‌گری و دلبری کردن‌های بازیگران یا مجریان خانم یا آقای برنامه‌های داخلی یا خارجی، چه سریال، چه پیام بازرگانی، چه برنامه‌های مثلاً خودمانی.

آنها حتی نمی‌توانند برای رفاه بیشتر مخاطب خود، صدای پیامهای بازرگانی را بلندتر پخش نکنند. آنها متعلق به مردم هستند، ولی آیا آنها مانند شبکه‌های خصوصی خارجی فقط به فکر پول هستند، که برای جلب رضایت آگهی دهنده کار آنها را تکرار می‌کنند؟

نمونه 2: موسیقی‌های مجوز گرفته از وزارت ارشاد
(ویرایش: این بخش دارای ادعای دیگری بود که ویرایش شد. برای اطلاعات بیشتر ارسال 11 رو ببینید.)

خودتان می‌دانید چه جور آهنگهایی در بینشان است. برای اینکه آنهایی که خیلی ملتفت نیستند، ماجرا بیشتر برایشان ملموس شود، آهنگ خانمی (!!!) را گوش دهند تا مثل من برق از کله‌شان بپرد. دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی!

آیا عمد دارند؟

عمد در چه چیز؟
1. عمد در انجام خلاف شرع؟ مسلماً. مگر می‌شود غفلتاً هیچ چیز از دینشان ندانند؟ آنها صاحب امور در یک مملکت اسلامی‌اند.
2. عمد در ضربه به انقلاب؟ نمی‌دانم. چه فرقی به حال ماجرا می‌کند؟

اینها را می‌دانستیم، حالا که چه؟

ما چه جور طرفدارهایی هستیم که ایده‌آل‌هایمان را لگدمال می‌کنند، و آنچنان عکس‌العملی نشان نمی‌دهیم که کسانی که با لگد کردن اینها مشکلی ندارند حساب کار دستشان بیاید.

آیا باید منتظر شویم وزارت ارشاد که نفهمیده که نباید چنین کاری بکند خودش بفهمد، یا ما باید خودمان گوشی را دستشان بدهیم؟

کلاً باید صدا و سیما را کچل کنیم، تا آقای ضرغامی، در جواب خبرنگاری که گفت "اشکالاتی که در فلان گزارش مطرح شده چرا اصلاح نشده است؟" با لبخند پاسخ ندهد "این همه بقیه انتقاد می‌کنند و اصلاح نمی‌کنیم، یکبار هم خودمان انتقاد کنیم و اصلاح نکنیم" !!!

صدا و سیما رسانه انقلاب است. اگر مال ما عاشقان انقلاب نیست، پس مال کیست؟ چرا باید از نظر هنری و فنی آنقدر ناشی باشند که بعضی مواقع تماشای برنامه‌هایشان سخت باشد؟ آنوقت چرا برای اینکه فلان ابله را از پشت ماهواره بسوی خود جلب کنند، ما و عزیزانمان را با هزار جور مرض صعب‌العلاج یک عده بی‌هنر به اصطلاح هنرمند آزار دهند؟ چون خود ما به آنها اجازه داده‌ایم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات ، عبدالرحمن ، Aryha ، Asma ، یاســین ، دل خسته ، rastin ، السا ، azade ، رهگذر. ، من انقلابی ام ، help me ، عبدالرحیم ، mahyamatin ، mahramaneh ، rahbin ، مرغ باغ ملکوت ، آیلار ، محمد حسین ، هانا ، Islam ، meisamtiger ، قلب ، ADAM ، amirhq21 ، fafa* ، ضحی ، 135

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۶:۵۲, ۲۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #11

جواب استفتاء از دفتر امام خامنه‌ایRose
سؤال:
آیا استفاده از صوت قرآن کریم به عنوان آوای انتظار در تلفن‌های همراه از جهت اینکه از اول معلوم هست که در حین گوش دادن قطع خواهدشد دارای اشکال هست؟
پاسخ:
فی نفسه مانعی ندارد.

بله! و بدین صورت ما از ادعای خودمون در مورد اشکال داشتن استفاده از صوت قرآن یا سخنان رهبر به عنوان آوای انتظار عقب‌نشینی می‌کنیم!BlushBig Grin

بنابراین، این بخش از ارسال اول حذف شد:
نقل قول:امشب یک آوای انتظار شنیدم که خودم بوغ اشغال زدم! سخنرانی مقام معظم رهبری در مورد اینکه ما در جامعه اسلامیمان، از نظر راهبردی به چه چیزهایی احتیاج داریم! جایگاه سخنان مهم رهبر مملکت، در موقع انتظار برای برداشتن گوشی است؟ بعد به سایتشان رفتم و دیدم از این حرفها پرروترند! حتی آیات قرآن را هم گذاشته‌بودند. آیا این بی‌احترامی به قرآن نیست؟

اولاً، در بهترین حالت برای کسی که تماس می‌گیرد، یعنی زمانی که طرف زود گوشی را برمی‌دارد، کمترین میزان شنیده خواهد شد. پس آیا تنها کاربرد آوای انتظار از سخنان رهبرمان، این نیست که خداناشناسانی که سخنان ایشان را مورد تمسخر قرار می‌دهند، با شنیدنشان خاطر ناچیزشان مبسوط شود؟

ثانیاً، در هر صورت (مگر به احتمال یک در صد در پایان آوا)، به طرز زشتی کلام قطع می‌شود، که زشتی‌اش ناشی از مشخص بودن جریان از پیش است. یعنی گذاشته‌اند تا بطور خودکار پخش شود، مانند آنکه به خواست آنها، کلام خدا یا صحبتهایی که رهبر مهم می‌دانند بیان می‌شود. سپس هر وقت عملی که مسلماً باید انجام شود، یعنی جواب دادن به تماس، انجام شود، به طرزی از پیش تعیین شده، آن را با بی‌احترامی موقوف کرده، و شروع به حرف زدن می‌کنند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، یاســین ، Havbb 110 ، محمد حسین ، help me ، azade ، آیات
۱۳:۴۱, ۲۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #12

(۸/خرداد/۹۱ ۵:۰۱)درست پسند نوشته است:  سلام
سلام
(۸/خرداد/۹۱ ۵:۰۱)درست پسند نوشته است:  تمام جلوه‌گری و دلبری کردن‌های بازیگران یا مجریان خانم یا آقای برنامه‌های داخلی یا خارجی، چه سریال، چه پیام بازرگانی، چه برنامه‌های مثلاً خودمانی.
معنای این دلبری کردن رو نمی فهمم!؟ واقعا مجری های ما دلبری می کنن؟! Wink
(۸/خرداد/۹۱ ۵:۰۱)درست پسند نوشته است:  آنها حتی نمی‌توانند برای رفاه بیشتر مخاطب خود، صدای پیامهای بازرگانی را بلندتر پخش نکنند. آنها متعلق به مردم هستند،.
از این جملتون بعدا علیه تون استفاده خواهم کرد!
(۸/خرداد/۹۱ ۵:۰۱)درست پسند نوشته است:  نمونه‌ی 2: موسیقی‌های مجوز گرفته توسط وزارت ارشاد
(ویرایش: این بخش دارای ادعای دیگری بود که ویرایش شد. برای اطلاعات بیشتر ارسال 11 رو ببینید.)

خودتان می‌دانید چه جور آهنگهایی در بینشان است. برای اینکه آنهایی که خیلی ملتفت نیستند، ماجرا بیشتر برایشان ملموس شود، آهنگ خانمی (!!!) را گوش دهند تا مثل من برق از کله‌شان بپرد. دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی!

آیا عمد دارند؟
آری عمد دارند کمی فاصله ی خودشان و مردم رو کم کنند و اندکی شبیه به مردم شوند!
(۸/خرداد/۹۱ ۵:۰۱)درست پسند نوشته است:  صدا و سیما رسانه انقلاب است. اگر مال ما عاشقان انقلاب نیست، پس مال کیست؟
مال مردم! Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahbin
۱۵:۲۳, ۲۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #13

(۲۹/آبان/۹۲ ۱۳:۴۱)110 نوشته است:  معنای این دلبری کردن رو نمی فهمم!؟ واقعا مجری های ما دلبری می کنن؟! Wink
یعنی شما تا حالا یه مجری با آرایش غلیظ ندیده‌اید که خودش رو برای بیننده‌ها لوس کنه؟HuhSmile توی این برنامه‌های «مثلاً خودمانی» که روبروی دوربین از فاصله‌ی نزدیک زل میزنه تو چشم مخاطب و باهاش دوم شخص مفرد حرف میزنه و خودش رو براش لوس میکنه، نمونه‌ی تابلوش رو میشه دید.

البته من نوشته بودم «بازیگران یا مجریان».
اگه در مورد مجریان برای شما روشن نیست، در مورد بازیگران که دیگه إن‌شاءالله تأیید می‌فرمایید؟Smile

(۲۹/آبان/۹۲ ۱۳:۴۱)110 نوشته است:  از این جملتون بعدا علیه تون استفاده خواهم کرد!
من دیگه بدون حضور وکیلم حرف نمیزنم.Big Grin

(۲۹/آبان/۹۲ ۱۳:۴۱)110 نوشته است:  آری عمد دارند کمی فاصله ی خودشان و مردم رو کم کنند و اندکی شبیه به مردم شوند!
مال مردم! Dodgy
متوجه نشدم که آیا با چیزهایی که گفتم موافقید یا مخالفید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me
۱۵:۳۳, ۲۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #14
آواتار
سلام.
از اشکالات صدا و سیما این هست که ما از افراد غیرمذهبی که توی صداو سیما کار می کنند انتظار داریم برامون برنامه مذهبی بسازن خوب معلومه که نتیجه اش همین برنامه های آب، دوغ، خیاری! و سطح پایین میشه.
مثلا وقتی می خوان درمورد محرم فیلم بسازند کل فیلمشون درمورد قیمه امام حسینه! آخه چقدر بی سلیقگی، عاشورا کلی حرف واسه گفتن داره چرا به حداقل ها می پردازین.
بعضی کارهاشون واقعا حالت فرمایشی داره مثلا توی برنامه کودک سر بچه سه ساله روسری می کنند چون بهشون اینجوری دستور دادند اما توی مسابقه تلویزیونی خانم شرکت کننده رو با آرایش فراوان و رفتارهای بسیار سبک نشون می دن که واقعا آدم شرم می کنه نگاه کنه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، درست پسند ، help me ، azade
۲۲:۵۶, ۲۹/آبان/۹۲
شماره ارسال: #15

نمونه 4: دو ماه پیش، یه شب که بعد از ساعت 11، کانال تلویزیون روی 7 یا آموزش بود، برنامه‌ی رادیو 7 در ادامه‌ی حرکات محیر‌العقولی که بعضی مواقع انجام میده، یه کلیپ از قاسم افشار پخش کرد: شادی خانوم

در این آهنگ، همانند بسیاری دیگه از آهنگ‌هایی که در این سالها از وزارت ارشاد مجور می‌گیرن، اصول عقیدتی به فراموشی سپرده میشه و زن‌پرستی صورت می‌گیره.
-----------------
این بخش رو قبلاً توی ارسال 10 نوشته بودم.
در ادبیات فارسی، شعرای عرفانی برای بیان منظور خود به معشوقه مثال زده‌اند،
اما اینکه واقعاً معشوقه در شعر ستایش بشه امری کاملاً متفاوت هست،
و از جهت اینکه اینطور ستایش‌ها در مورد هر زوج فقط بین خودشون مشروع هست و نمیشه که در میان دیگران انجامش بدن، ستایش شدن معشوقه کاملاً قبیح و غیرقابل‌قبول هست،
و نیز اینکه معشوقه برای برآوردن حاجات خوانده بشه(صدا زده بشه)، و در حقیقت مورد راز و نیاز قرار بگیره، مساوی با پرستش اون هست.

سوره نساء، آیه 117: إِن يَدْعُونَ مِن دُونِهِ إِلاَّ إِنَاثًا وَإِن يَدْعُونَ إِلاَّ شَيْطَانًا مَّرِيدًا
به جاى او جز بتهاى مادينه را نمى‌خوانند، و جز شيطان سركش را نمی‌خوانند.
-----------------

چیزی که چشم رو باز میکنه اینه که حتی به اشارات معمولی هم اکتفا نمیشه، و در بعضی اشعار در مورد معشوق زمینی اشاره‌ای به جنبه‌هایی از تماس جنسی میشه. مثلاً در آهنگ شادی خانوم که در بالا آورده شد، در مصراع چهارم چنین چیزی می‌بینیم.Angry چیزی که قبحش غیرقابل‌انکار است.Angry

چیز دیگری که در این میان قابل توجه هست، نحوه‌ی اجرای کلیپ هست، که کپی کلیپ‌های ضایع قدیمی هست که روی VHS پخش می‌شد. در اون دوران مردم هیچ ایده‌ای نسبت به ماهیت تهاجم فرهنگی نداشتن! نمیدونستن عیبش چیه که اینجور چیزها رو روی VHS ببینن! و با این کارشون شروع کردند که کم‌کم آگاهی‌هاشون رو فراموش کنند. ولی الآن انگار در دل عده‌ای حبّ تهاجم فرهنگی شکل گرفته! میدونن دلشون چی میخواد! دلشون جاهلیت میخواد!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، help me ، azade ، مهسا110
۲۳:۴۳, ۲/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آذر/۹۲ ۲۳:۴۳ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #16

(۲۹/آبان/۹۲ ۱۵:۲۳)درست پسند نوشته است:  یعنی شما تا حالا یه مجری با آرایش غلیظ ندیده‌اید که خودش رو برای بیننده‌ها لوس کنه؟HuhSmile توی این برنامه‌های «مثلاً خودمانی» که روبروی دوربین از فاصله‌ی نزدیک زل میزنه تو چشم مخاطب و باهاش دوم شخص مفرد حرف میزنه و خودش رو براش لوس میکنه، نمونه‌ی تابلوش رو میشه دید.
این که شما می فرمایید رو من فقط تو برنامه کودک و خاله شادونه دیدم! که فکر می کردم مفسده ایجاد نمی کنه اما انگار اشتباه فکر می کردم و مفسده ایجاد کردهWink
۰:۱۷, ۳/آذر/۹۲
شماره ارسال: #17

(۲/آذر/۹۲ ۲۳:۴۳)110 نوشته است:  این که شما می فرمایید رو من فقط تو برنامه کودک و خاله شادونه دیدم! که فکر می کردم مفسده ایجاد نمی کنه اما انگار اشتباه فکر می کردم و مفسده ایجاد کردهWink
بنده کامل صحبت کردم. اگه نمیخواید قبول کنید، از من اصراری نیست!
۴:۵۱, ۳/آذر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۲ ۴:۵۱ توسط آیلار.)
شماره ارسال: #18
آواتار
سلام
همیشه بزرگترامون یادآوری میکردندکه
نقل قول:
بعضی علما توی اتاقی که توش قرآن باشه پاشونو هم دراز نمی کنند!!!!
حالا موقع خوندنش روش قطع کنیم؟؟؟!!!
----------
شاید خواستار زیاد داره که این ایرانول و همراه دوم اینقده تلاش میکنن خواننده واسه پیشوازشون جور میکنن
-------------
تنها رسانه مــلی (داخلی) صداوسیمای دولتی که همیشه حرف حرف خودش بوده مگه میشه ایده آل گرا نباشه!!!
نقل قول:یعنی شما تا حالا یه مجری با آرایش غلیظ ندیده‌اید که خودش رو برای بیننده‌ها لوس کنه؟

من که سال به سال تلویزیون نمی بینم،یعنی صداو سیما اینـــــــــقده پیشرفت!!!! کرده؟؟؟ کدوم شبکه؟ آدرس بدین برم فیض ببرمConfused

نقل قول:کلاً باید صدا و سیما را کچل کنیم،....
من خیلی خیلی خیـــــــــــــــــــــــــــلی دلم میخاد کچلشون کنم ، میشه راهشو بگین؟
----------------
ولی جدا این سوال همیشه برای من مطرح بوده که
نقل قول:صداوسیما پس مال کیست؟
واقعا مال کیست؟؟؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
۱:۲۰, ۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #19

(۳/آذر/۹۲ ۴:۵۱)هامون نوشته است:  سلام
همیشه بزرگترامون یادآوری میکردندکه
نقل قول:بعضی علما توی اتاقی که توش قرآن باشه پاشونو هم دراز نمی کنند!!!!
حالا موقع خوندنش روش قطع کنیم؟؟؟!!!
سلام
ارسال 11 هم در همین مورد هست. البته اجتهاد(یعنی تلاشی که توسط افراد مختلف برای یافتن دلیل به منظور رسیدن به حقیقت دین صورت بگیره) هرگز رد نمیشه، ولی ما هم در عین حال نمیتونیم بدونیم که آیا دلایلمون مورد توجه قرار گرفتن یا نه، چون ممکنه با دلایلی دیگه رد شده باشن. شاید اگه در استفتائات به توضیح جزئیات بیشتری از زوایای مسئله پرداخته میشد، میتونستیم بدونیم.Blush به هر حال، نمی‌تونیم در مورد استفاده از صوت قرآن برای آوای انتظار بر اپراتورها خرده بگیریم.

(۳/آذر/۹۲ ۴:۵۱)هامون نوشته است:  تنها رسانه مــلی (داخلی) صداوسیمای دولتی که همیشه حرف حرف خودش بوده مگه میشه ایده آل گرا نباشه!!!
متوجه منظورتون نمیشم. لطفاً توضیح بفرمایید.Smile
ضمناً بطور دقیقتر، صدا و سیما حکومتی هست، نه دولتی.Smile

(۳/آذر/۹۲ ۴:۵۱)هامون نوشته است:  من که سال به سال تلویزیون نمی بینم،یعنی صداو سیما اینـــــــــقده پیشرفت!!!! کرده؟؟؟ کدوم شبکه؟ آدرس بدین برم فیض ببرمConfused
شبکه تهران و جام جم بیشتر از بقیه.

(۳/آذر/۹۲ ۴:۵۱)هامون نوشته است:  من خیلی خیلی خیـــــــــــــــــــــــــــلی دلم میخاد کچلشون کنم ، میشه راهشو بگین؟
قبلاًها، در تاپیک راههای اعتراض به صداوسیما و وزارت ارشاد به این مسئله پرداختیم. اول دنبال این بودیم که یه راهپیمایی برگزار کنیم. نه اینکه نشد، ما هیچ تلاش خاصی نکردیم برای این که بشه![تصویر: sadblush.png] بعد به این نظر رسیدیم که حتی تذکر مردم از طریق روابط عمومی هم میتونه تأثیرگذار باشه. بنابراین تاپیک گزارش کار صاحبان سخنهای نیکو رو ایجاد کردم، ولی متأسفانه ادامه نیافت. بنده حدود ده تماس هم بعد از تماسهای ثبت شده در اون تاپیک داشتم، ولی در اون زمان به علت مشغله، به مدت یکی دو ماه از تالار دور بودم، و ثبتشون نکردم، و کم‌کم عزمم از بین رفت، و زمانی که به تالار برگشتم هم دوباره عزم نکردم این جریان رو راه بندازم. البته از دوستان هم گلایه‌مند بودم که چرا هیچکس دیگه‌ای مشارکت نکرده، ولی اصلاً دلیل توقفم این نبود. فقط همون نبود عزم![تصویر: sadblush.png]

گاهی اوقات که به شهیدان و جانبازان و باقی آزادمردانی که برای حفظ این انقلاب از دل و جون مایه گذاشتن فکر می‌کنم، و سستی خودمون، ما وارثان انقلاب رو می‌بینم، ... نه! این نباید ادامه داشته باشه! نباید!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیلار ، یاســین ، azade ، آیات
۳:۰۴, ۴/آذر/۹۲
شماره ارسال: #20
آواتار
یه موقع ها در مورد مدیریت بحث کردن از بیرون خیلی ساده به نظر میاد ولی وقتی داخل گود که بری میبینی مجبوری همون کاری رو بکنی که بیرون گود منتقدش بودی. باور کنید برای خودم اتفاق افتاده که میگم.

از صدا و سیما من هم انتقاد دارم ولی جنس انتقادم با شما دوستان فرق داره، که این ربطی به بحث نداره.

حالا اینجا سوالی که برای من پیش میاد اینه که شما به یک ارگانی مثل صدا و سیما انتقاد اینچنینی دارید راهکارتون چیه؟! مسلما این انتقاد شما هم جوابایی داره مثل اینکه :
اگه ما این جذابیت ها (که شماها ازشون بدتون میاد) رو تو برنامه هامون نداشته باشیم مردم میرن سراغ ماهواره ها.
بزرگترین موج استفاده از ماهواره زمانی شروع شد که تلوزیون 6تا کانال داشت، یکیش که همش اخبار بود 5تای بقیه هم یا همش عزاداری بود و یه روحانی داشت حرف میزد یه فوتبالی هم این وسط پخش میشد + ماهواره راحت پخش شد تو خونه ها.
خب طرف میدید nتا کانال داره ماهواره عمرا دیگه سمت تلوزیون نیومد.

بعد یکم سیاست ها عوض شد، برنامه ها شادتر شدند ،به قول شما مجری ها و بازیگرا خوش آب و رنگتر شدن، تلوزیون دیجیتال اومد و... که یک مقدار تاثیر هم داشته من خودم یه موقع ها میشنوم که اونایی که لس آنجلسی هستن دارن از شبکه ها و سریال های خودمون حرف میزنن. همین ساختمان پزشکان که میگید بد بود (بگید برادران قاسم خانی دیگه تعارف که نداریم) چرا مردم استقبال میکنن از این سریال ها؟! چرا کار برادرای قاسم خانی رو مردم همیشه دوست دارن و میبینن؟! بازار عرضه و تقاضا هست چون. وقتی مردم خوششون میاد و میبینن بیشتر تولید میکنن هیچ انجمن فراماسونی هم در کار نیست قضیه اقتصادیه فقط.

خوبه خودتون هم میگید جنگ نرمه! وقتی شبکه ماهواره ای سریال مزخرف ترکی با دوبله ی حال به هم زن میزاره با این حال بیننده هاش سر به فلک میزاره و فلان بازیگرش میشه خدای مردم ما به نظر شما نباید مقابله بشه با اینها؟!

برمیگردیم سر سوالم که شماها که بهتر از همه بلد هستید راهکارتون چی هست؟ اصلا راهکاری دارید یا فقط نقد بلدید؟

جواب احتمالی به سوالم:
ما میتوانیم با به کارگیری عناصر اسلامی و تکیه بر فرهنگ غنی اسلامی خود در سینما و تلوزیون فعالیت کنیم و فیلم و سریال و برنامه های اسلامی بسازیم. هالیوود رو ورشکست کنیم، در ماهواره رو تخته کنیم و... میتوانیم ولی نمیخواهیم.

میشه گفت این نشدنیه. چون حتما به ذهن مدیرا رسیده همچین چیزی ولی شدنی نبوده. یعنی میشه ها ولی صرفه نداره یعنی یه سریالی مثل مختار رو میتونیم بسازیم ولی هزینه و وقتی که براش صرف میشه خیلی زیاده آخر باید بیایم بزاریمش جلوی یه سریال پیزوری ترکی و کره ای که از زیر بوته عمل اومده تازه یهو دیدی شکست هم خورد!
تو جنگ باید سلاح برابر داشته باشی. اگه سلاح طرفت کثیف هم هست باز تو مجبوری داشته باشی. بمب اتم سلاح کثیفیه ولی وقتی دشمنت استفاده کنه علیهت باید داشته باشی که جنگ رو نبازی.

جواب احتمالی بعدی:
حتما راهی وجود داره که بتونیم با کدهای اسلامی برنامه بسازیم که هم به صرفه باشه هم بتونه مقابله کنه با دشمن.

بنزین مناسبترین سوختیه که ماشین رو راه میندازه ولی از اونور هوا رو آلوده میکنه و محصولات جانبی سوختنش سرطان زاست (مخصوصا تولید ملی هم باشه) و حتما سوختی وجود داره که بتونه کار بنزین رو بکنه و هوا رو آلوده که نکنه هیچ از اگزوز ماشین اکسیژن بده بیرون. بله شاید باشه ولی میتونیم بهش برسیم یا فقط داریم حرفش رو میزنیم؟!

این دست نقدها و راهکارها تقریبا مثل طرح جایگزینی قهرمان های ملی با قهرمان های آمریکاییه که من یا کلیتش دقیقا موافقم ولی با نحوه و سیاست اجراش مخالفم و انتقادهایی دارم که راه حل هم میتونم براش بدم. اگه مایل باشید مفصل بحث میکنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Atosa ، آیلار
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا