کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یک سوال درباره رایفی پور
۱۳:۲۲, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام به داداش ها و خواهرهای خوبم

سال 88-89 یادم نیست توی شهرری استاد رایفی پور یه سخنرانی داشتن توی کانون بسیج جوانان ری که الان شده سپاه حضرت عبداعظیم(علیه السلام)..

بعد الان شما میگید عبدالله هاشم با ماسون ها رابطه داشته.

استاد توی اون سخنرانی خیلی از مستند تعریف و تمجید کردن. . استاد گفت من رابطه بسیار زیادی با سازنده سریال ظهور دارم..بعد من به خودم گفتم استاد با این همه توشه پر از اطلاعاتی که بهشون می باله نفهمیده بود این قضیه رو؟Confused

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهرام ، Amir ، انتظار ، Truth Seeker

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۰۸, ۲۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #41

من گفتم بازم میگم من خودم شنیدم استاد گفته که مستند قوی و خوبه اما گفته که با تمام مستند موافق نیس و اینم گفته که دارای اشکالاتی هم هست...ولی میتونید برای اطلاعات بیشتر به سایت استاد هم سربزنید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، Havbb 110 ، یا رب العالمین ، vahrakan
۲۳:۴۱, ۱۷/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/فروردین/۹۵ ۵:۵۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #42

(۴/آبان/۹۱ ۱۸:۴۶)یا رب العالمین نوشته است:  استاد رائفی پور از تنها افراد شجاع ، صریح و با اراده و در عین حال توانمند و هوشمندی است که به درستی از این توانمندی در جهت حق و اعتقادات مهدوی تلاش می کند. قطعا چنین فردی دشمنان زادی خواهد داشت و خار چشم خیلی ها در درون و بیرن کشور خواهد بود و شک ندارم به سختی مورد تخریب و توهین و افترا قرار خواهد گرفت.
البته تعجب می کنم از کسانی که به راحتی این تحریف ها را باور می کنند من از کسانی هسنم که حتما سخنرانی های ایشان را با حوصله گوش می دهم و غیر از آن به منابع فارسی و انگلیسی نیز مراجعه و مطالعه می کنم .می توان گفت گفته های استاد در مورد فراماسونری قطره ای در دریاست که چون گسترش پیدا کرده و موجب بیداری اذهان گردیده است موجبات نگرانی خیلیها را فراهم آورده.
ضمنا من تناقض خاصی هم در بیانات ایشام ندیدم. برعکس به نظرم فعالیتهای ایشان در جهت بیداری و آگاهی رساندن ایشان عین عمل بر اعتقادات هر شیعه منتظر است. اینکه ما حاضر نیستیم اینگونه باشیم و ادعای منتظر موعود را هم داریم جای تعجب دارد!
پیشنهاد میکنم سخنرانی استاد را در لینک ذیل که در رابطه با مهدویت می باشد حتما گوش کنید.
http://www.jc313.ir/1391/07/raefi-por-ma...va-rasane/

امیدوارم تمام عزیزان با دید یک شیعه منتظر به جهان اطراف خود توجه داشته باشند . در این صورت گوسفند نخواهند بود. این فقط به اراده خود ما و همت مان بستگی دارد.
یا علی
سلام. الآن بر چه اساسی داری این حرفا ؟! همین طور که در قرآن کریم گفته شده
فَبَشِّرْ عِبَادِ الَّذینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ ، یعنی باید گوش کنی و بهترین ها رو انتخاب کنی، نه اینکه هر کی تریپ ولایت برداره حرفاش برات وحی منزل بشه!!! اصلا چند تا سوال از شما داشتم. یکی اینکه مگه استاد(!) تخصصش تو چیه که تو هر مسئله ای به خودش اجازه ی اظهار نظر میده؟؟؟؟؟؟ از ماسون و صهیونیست و ... گرفته تا حتی موسیقی به خودش اجازه ی اظهار نظر میده!! علامه ایه واسه خودش! نمونه ش همین سخنرایش درباره ی موسیقی که در اون اشتباهات عملی و استدلال های غلط زیادی دیده میشه ؛ که من با مراجعه به یکی از توانمند ترین روانشناسای کشور خیلی غلط هاش رو فهمیدم! به جز اون مطالب اشباه زیادی بیان کردن ایشون که با یه تحقیق کوچیک غلط بودنش ثابت میشه
Big Grin

HuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Truth Seeker
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]