|
یک سوال درباره رایفی پور
|
|
۱۳:۲۲, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به داداش ها و خواهرهای خوبم
سال 88-89 یادم نیست توی شهرری استاد رایفی پور یه سخنرانی داشتن توی کانون بسیج جوانان ری که الان شده سپاه حضرت عبداعظیم(علیه السلام).. بعد الان شما میگید عبدالله هاشم با ماسون ها رابطه داشته. استاد توی اون سخنرانی خیلی از مستند تعریف و تمجید کردن. . استاد گفت من رابطه بسیار زیادی با سازنده سریال ظهور دارم..بعد من به خودم گفتم استاد با این همه توشه پر از اطلاعاتی که بهشون می باله نفهمیده بود این قضیه رو؟ ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۸, ۲۶/آذر/۹۱
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
من گفتم بازم میگم من خودم شنیدم استاد گفته که مستند قوی و خوبه اما گفته که با تمام مستند موافق نیس و اینم گفته که دارای اشکالاتی هم هست...ولی میتونید برای اطلاعات بیشتر به سایت استاد هم سربزنید
|
|||
|
|
۲۳:۴۱, ۱۷/فروردین/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/فروردین/۹۵ ۵:۵۴ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۴/آبان/۹۱ ۱۸:۴۶)یا رب العالمین نوشته است: استاد رائفی پور از تنها افراد شجاع ، صریح و با اراده و در عین حال توانمند و هوشمندی است که به درستی از این توانمندی در جهت حق و اعتقادات مهدوی تلاش می کند. قطعا چنین فردی دشمنان زادی خواهد داشت و خار چشم خیلی ها در درون و بیرن کشور خواهد بود و شک ندارم به سختی مورد تخریب و توهین و افترا قرار خواهد گرفت.سلام. الآن بر چه اساسی داری این حرفا ؟! همین طور که در قرآن کریم گفته شده فَبَشِّرْ عِبَادِ الَّذینَ یَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَیَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ ، یعنی باید گوش کنی و بهترین ها رو انتخاب کنی، نه اینکه هر کی تریپ ولایت برداره حرفاش برات وحی منزل بشه!!! اصلا چند تا سوال از شما داشتم. یکی اینکه مگه استاد(!) تخصصش تو چیه که تو هر مسئله ای به خودش اجازه ی اظهار نظر میده؟؟؟؟؟؟ از ماسون و صهیونیست و ... گرفته تا حتی موسیقی به خودش اجازه ی اظهار نظر میده!! علامه ایه واسه خودش! نمونه ش همین سخنرایش درباره ی موسیقی که در اون اشتباهات عملی و استدلال های غلط زیادی دیده میشه ؛ که من با مراجعه به یکی از توانمند ترین روانشناسای کشور خیلی غلط هاش رو فهمیدم! به جز اون مطالب اشباه زیادی بیان کردن ایشون که با یه تحقیق کوچیک غلط بودنش ثابت میشه ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |