|
تحلیل پروژه آرمگدون 2012 - آخرین مکرهای شیاطین
|
|
۱۵:۵۵, ۲۲/آبان/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۸۹ ۱۶:۰۱ توسط فرهاد.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به تمامی کاربران این انجمن و برای تمامی شما عزیزان ارزوی تندرستی و سربلندی میکنم همانطور که از اسم تایپیک پیداست من قصد دارم با کمک شما سروران عزیز به بحث و گفت گو و نتیجه گیری در مورد مساله ای که هم اکنون در سطح جهان و کشور خودمون وجود داره و روز به روز بیشتر میشه بنشینم پیداست که من نمیخوام این تایپیک نیمه کاره رها بشه و تمام تلاش ها بدون رسیدن به جوابی منطقی به اتمام برسه به همین خاطر من برای این تایپیک در ذهن خودم چارچوبی رسم کردم و از تمام عزیزانی که قصد پست زدن در این تایپیک رو دارن تقاضا میکنم برای حفظ وحدت و یکپارچگی تایپیک این چارچوب رو رعایت کنند من این چارچوب را به 3 بخش تقسیم کردم و بعد از اتمام هر بخش به بخش بعد میرویم این بخش ها عبارتند از: 1 - داده ها : ما در این بخش بدون بحث اضافی و سبک سنگین کردن داده ها و راست ازمایی انها شروع به نوشتن داده های مساله که منجر به پدید امدن بحثی به اسم 2012 میشود میپردازیم. 2 - پردازش داده ها : در این بخش شروع به تجزیه تحلیل داده ها راست ازمایی داده ها شناخت افرادی که به گسترش این مفهوم میپردازن اهداف پشت پرده و چرایی این اقدامات و ....... میپردازیم. 3 - نتیجه گیری : در این بخش سعی میشه با توجه به بخش 2 به یک نتیجه گیری مناسب برسیم . خب دوستان من انچه را که فکر میکردم باید میگفتم گفتم و از پست بعد سعی میکنم اقدام به جمع اوری داده ها و مطالبی که از روی ان افرادی سال 2012 را سالی خاص میدانند بکنم و از تمامی شما تقاضا دارم اقدام به زدن پست اضافی نکنید و اگر پستی میزنید سعی کنید یکی از داده های مساله رو هر چند کوچک بنویسید بدون بحث اضافی بر روی داده و از بخش دوم به بعد شروع به بحث میکنیم. باز تاکید میکنم من سعی ندارم در این بخش درستی یا نادرستی داده ای رو تاکید کنم تنها و تنها قصد جمع اوری انواع داده ها رو دارم. موفق و پیروز باشید ناسا در هشداری اعلام کرد که یک توفان خورشیدی که در سال 2012 به زمین می رسد موجب خواهد شد که برق تمام دنیا خاموش شود. در هشدار ناسا و آکادمی ملی علوم آمده است که میلیونها نفر در سال 2012 بدون برق و در نتیجه بدون غذا و دارو خواهند ماند و تمام یخچالها، تلفنهای همراه و ماهواره ها خاموش می شوند. از ماه دسامبر فعالیت خورشید به آهستگی روبه افزایش می رود. نیروی مغناطیسی این ستاره هر 11 سال یکبار به نقطه ای می رسد که در آن پیک پدیده های فورانهای خورشیدی و پرتاب تاجهای خورشیدی بزرگ مشاهده می شود. این پدیده ها منجر به آزاد شدن میزان زیادی انرژی و تشعشعات می شود. این فورانها می تواند به زمین نیز برسد و منجر به ایجاد توفانهای ژئومغناطیسی زمین شود. اتمسفر زمین می تواند از این برخوردها خود را مصون نگه دارد اما خسارات جدی را بر روی ساختارهای اجتماعی و اقتصادی روی زمین وارد می کند. ستاره شناسان این پدیده ها را از سال 1859 رصد کرده اند. در آن زمان یک توفان ژئومغناطیسی ویژه در خطوط تلگراف اروپا و آمریکا اختلال ایجاد کرد. در ماه می 1921 توفان دیگری بسیاری از خطوط برق و تلفن را در دو سر اقیانوس اطلس خارج از استفاده کرد. در گزارش 132 صفحه ای ناسا و آکادمی ملی علوم آمده است: "انرژی برق کلید فناوری جامعه مدرن امروزی است و تمام زیرساختها و سرویسها به آن وابسته هستند. اگر توفان سال 1859 امروز اتفاق بیفتد به طور حتم خسارتهای اجتماعی و اقتصادی وسیعی برجای خواهد گذاشت." براساس گزارش نیوساینتیست، در سال 1989 شش میلیون نفر در کبک کانادا به مدت 9 ساعت به سبب یک توفان ژئومغناطیسی که 10 برابر ضعیف تر از توفان سال 1921 بود بدون برق ماندند. اگر حادثه ای مشابه آنچه که در سال 1921 رخ داد تکرار شود تعداد افراد بدون برق به 130 میلیون نفر افزایش خواهد یافت و تکرار حادثه ای مشابه سال 1859 که بسیار قویتر از توفان 1921 بود دو هزار میلیارد دلار خسارت وارد خواهد کرد. به گفته دانشمندان ناسا، پیک بعدی این توفانهای خورشیدی بین سالهای 2012 و 2013 خواهد بود که جامعه علمی هنوز بر سر شدت فعالیت خورشید در این دوره جدید به توافق نرسیده اند. منبع : تابناک http://tabnak.com/nbody.php?id=3688 |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۴۰, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر من تمام این جریانات که در مورد سال 2012 چندین ساله داره گفته میشه برای اینه که افکار مردم رو ببرن به اون سمت که همه آماده ی وقوع یه جنگ شاید جهانی باشند با این کار دارن افکار رو میبرند به اون سمت که وقتی جنگ شروع شد کسی صداش در نیاد و از طرفی دارن یارکشی می کنند و از طرفی هم انها می ترسن که امام زمان (علیه السلام) ظهور کنند و اینها یارکشی نکرده باشن چون می دانند که امام زمان(علیه السلام) با هاشون میجنگه برای همین می خوان هرچه زودتر آماده بشن و برای این آمادگی همه کار می کنن مثل حمله به عراق که خوده بوش گفت ممن دارم تکلیف دینیم رو انجام میدم ویا گذاشتن تیر انداز در مسجدالحرام اگر خواستید بگید بیشتر توضیح بدم |
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۱۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
سلام خوشحال میشم توضیحات بیشتر شما را بشنوم.
با دیدن این تایپیک یاد سال پیش افتادم و اینکه این تایپیک نیمه کاره رها شد نکته ای که من کمتر بهش توجه کرده بودم در این تایپیک علت این وقایع بود متاسفانه من سال پیش می دانستم که جهان غرب در حال خودنابود سازی برنامه ریزی شده نظم کنونی جهان در تمام ابعاد اقتصادی فرهنگی هنری مذهبی است ولی علت و دلیل آن را درک نمیکردم ولی حالا با عملیاتی شدن پروژه ها و ورود به فاز عملیاتی این آشوب ها درک کردن خیلی از مسائل راحت تره. ببینید سالهاست که سخن از نظم نوین جهانی میاد و قراره نظم نوین پیاده سازی بشه منتها پیاده سازی این نظم نوین نیاز به ملزوماتی داره که باید فراهم بشه. مهمترین مساله احساس نیاز و خواست جهانی برای یک نظم نوینه و این احساس و خواست جهانی تنها در سایه یک بی نظمی جهانی شکل میگیره. هر بینظمی به سمت یک نظم خود اتکا با ساختارهای فراکتالی(خودمتشابه تکراری)پیش میره. برای درک بهتر یک مثال میزنم هرچند که این مثال با زمان کنونی بسیار متفاوته. همه از جنگ جهانی دوم آگاهیم ما این جنگ را به عنوان یک بی نظمی در نظر میگیریم و قبل و بعد آن را به عنوان یک نظم پیشین و یک نظم جدید در نظر میگیریم و اما نکته قابل توجه این است ایا ما بدون یک بینظمی میتوانستیم یک حالت گذار بین نظم پیشین و نظم جدید را طی کنیم؟ و نکته بعدی اینکه آیا این بی نظمی خود به خود بوجود آمده یا حاصل انفعالاتی در نظم پیشین برای بوجود آوردن نظم جدید بوده؟ از دوستان میخوام نظر خودشون رو بدن تا تایپیک رو به امید خدا دوباره ادامه بدیم به لینک زیر هم یک سری بزنید نقل قول:در این نقاشیهای تازه کشف شده چرخ زمان و خورشید و بز بوضوح به چشم می ایند |
|||
|
۱۴:۳۷, ۲۴/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۰ ۱۴:۴۰ توسط saeed125.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
سلام با توجه به بعضی مطالبی که دارم تو اینطرف و اونطرف میبینم بگمانم صهیونیست داره یکی به نعل میزنه یکی به میخ
یکی به 2012 یکی به 2014 انگار اوضاع از دستشون در رفته و دارن فکرا رو برای 2014 اماده میکنن مثلا بترفیلد 3 تاریخ حمله به ایران رو 2014معرفی کرده قبلا هم بارها بارها شنیده بودم و خونده بودم که بعد از 2014 هدفشون 2014 ست خدایا فرصت بده تا پوزه دشمن رو به خاک بمالم خدا فرصت جهادم ده دوستانی که اطلاعی از برنامه این عوضیا دارن لطفا اطلاع بدن
|
|||
|
|
۱۴:۵۵, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
بهله بهله
این سال 2012 هم برنامه ای شد واسه ما ![]() به قول دوستان سال 2012 دیگه خز شده الان باید بریم تو سال 2029 و 2036 که می خواد شهاب سنگ آپوفیس99942 به زمین بر خورد کنه الان دیگه باید برنامه ی اون رو مورد توجه قرار بدیم اما پیرامون سال 2014 اطلاعتا ندارم شرمنده
|
|||
|
|
۱۵:۴۵, ۲۴/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۰ ۱۵:۴۷ توسط alitalebi.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۲۴/دی/۹۰ ۱۴:۳۷)saeed125 نوشته است: قبلا هم بارها بارها شنیده بودم و خونده بودم که بعد از 2014 هدفشون 2014 ستدمت گرم بعد از 2014 هدفشون 2014 ست. میدونم منظورت 2012 بوده ولی الان یه لبخند بزن که سوتی جالبی بود. (۲۴/دی/۹۰ ۱۴:۵۵)Gryffen نوشته است: بهله بهلهچه خبر از 20nn ؟ واقعا کاراشون مسخره بازیه ها |
|||
|
|
۱۶:۱۲, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
ولي چقدر خوب ملتي رو سر كار ميذارن!
حالا باز شما وقتتون رو بذاريد برا 2014 بعدم ميشه 2018 و شده عين جام جهاني |
|||
|
|
۱۶:۱۳, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
توی مستند پیشگویی 2012 گفته بودن که:
مثل قصه سال 2000 که گفته بودن یه اتفاق بدی میافته و نیافتاد! و به جاش تو 2001 قضیه برجهای دوقلو رخ دادن اینا سال 2012 رو علم کردن ، ممکنه 2012 چیزی نشه به جاش 2014 یه جایی یه کاری بکنن پ.ن: توی بازی میدان نبرد هم سال 2014 به ایران حمله میکنن! |
|||
|
|
۱۷:۳۳, ۲۴/دی/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/دی/۹۰ ۱۷:۳۳ توسط Ali bagheri.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
بذار هر غلطی دوست دارن بکنن ؛
خامنه ای لب تر کند ، جان را فدایش میکنم ... ![]() |
|||
|
|
۱۸:۵۴, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
أه بابا مرگ یه بار شیونم یه بار
بذارید بمیریم خلاص شیم دیگه أه ![]() مثل کلوخ چش دار نشستیم تا 2012 شد حالا که رسیدیم به این سال باز ملتو گذاشتن سرکار ای خدا کی میشه نمیریم و ظهور رو به چشم ببینیم ؟ |
|||
|
|
۱۹:۳۶, ۲۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
پرداختن به برنامه های صهیونیست ها = چیزی که صهیونیست ها از ما انتظار دارند = اتلاف عمر
پرداختن به علم ، دین و شناخت آن = چیزی که خدا از ما انتظار دارد = بهترین بهره برداری از عمر |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پروژه ماسونر نشان دادن اسلام برای جنگ آرمگدون، جدی است | vavp | 32 | 22,378 |
۹/اردیبهشت/۹۲ ۱:۲۲ آخرین ارسال: ندا دهنده |
|
| آخرین دست و پا زدن های صهیونیزم - نگاهی کلی به پروژه جدید صهیونیزم | MEYSAM.NAJJAR | 4 | 3,734 |
۱۱/مرداد/۹۰ ۳:۵۴ آخرین ارسال: تازه وارد |
|
| آیا آرمگدون همان قرقیسیاست؟ | صریا | 0 | 1,833 |
۲/مرداد/۹۰ ۲۰:۰۲ آخرین ارسال: صریا |
|
| استاد رائفی پور: نا آرامی های خاورمیانه را در راستای پروژه 2012 | ANTi666 | 29 | 20,541 |
۲/تیر/۹۰ ۱:۵۳ آخرین ارسال: ريحانه الرسول |
|