کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
من لائیک هستم،مهدی کجاست؟؟(کمکم کنید)
۹:۰۴, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم.
سلام دوستان،بنده قبلا این سوال رو در یک پست مطرح کردم اما به هیچ پاسخی نرسیدم پس مجبور شدم تاپیک ایجاد کنم تا شما کمکم کنید.
این مسئله خیلی حیاطی هستش چون اگر بتونم به این سوال جواب بدم میتونم یک نفر رو حتی شیعه کنم.
با چنتا دوستام بحث می کردم در مورد اثبات وجود امام زمان و بحث خوب پیش می رفت چون می تونستم از کتب و ادیان الهی مثل عهد عتیق و عهد جدید و صحف حضرت ابراهیم و حتی زبور حضرت داوود وجود مهدی فاطمه رو براشون اثبات کنم اما با یک سوال واقعا کم آوردم و این بود که یک نفر پرسید: « من لائیک هستم،مهدی کجاست؟»
از دوستان تقاضا دارم بنده رو برای پاسخ گویی به این سوال حساس کمک کنن.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Havbb 110 ، saloomeh ، m.hossein ، vahrakan ، نگار ، ساقی ، مفقود الاثر

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۴۰, ۱۷/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۱ ۹:۰۳ توسط seiied.)
شماره ارسال: #51
آواتار
چون پیامبران در دوره ای محدود حضور داشتند و با حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نبوت به پایان رسید.پس دیگر حضور پیامبران برای انسان ها نیازی نبود چون بشر توانست تا مقداری راه و روش سعادت در دنیا رو بیاموزه و به کار بگیره.اما منجی یک بار برای همیشه می آید و آن هم زمانی است که بشریت در حال نابود شدن است.اما هنوز وقتش نرسیده که ظهور کند.اما این منجی از نوع انسان نیست و خود خداوند است.ظهور هم نه اینکه خداوند جسمانیت پیدا کند و به بین انسانها بیاد بلکه منظور از ظهور یعنی ظهور و ختم تمامیت نعمت هایش برای بشر.

بسم الله الرحمن الرحیم.
می خوام اینجا از فرصت استفاده کنم و عرض کنم که بنده مداح هستم و اگر دوستان مایل باشند مداحی های خودم رو براشون بذارم واسه دانلود.چون دیدم که تالار مداح کم داره جسارت کردم و خواستم که اولین مداح تالار باشم با اجازه دوستان.اولین دانلود رو هم قرار می دم اگر خوشتون اومد بگید که باقی رو هم براتون بذارم.
۸:۲۶, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #52
آواتار
ضمنا عرض کنم که دوستان از این بحث منحرف نشوند و همچنان این بحث ادامه خواهد داشت.
در صورت تمایل به افزودن کلیپ های مداحی لطفا به طریق خصوصی پیغام بگذارید.تشکر
۹:۰۰, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #53
آواتار
سلام
شما اگر ابتدای کار اعجاز قرآن رو به دوستتون ثابت کنید ، با یک تیر دو نشون زدید ، هم خدا و هم پیامبر خدا صلی الله علیه و آله رو اقبات کردید.بعد هم می تونید اعجاز نهج البلاغه رو اثبات کنید که اون هم کار سختی نیست.(البته دوستتون بهتره عربی هم تا حدی بفهمه).
از نظر عقل هم که اثبات خدا ساده است ، چون یک بی خدا تا هر کجا پیش بره و بگه عالم از فلان جا به وجود آمده (حتی از یک الکترون) ، باز هم اون ماده اولیه رو باید یکی ایجاد کرده باشه!
وجود پیامبر هم از نظر عقلی کاملا اثبات می شه ، چون ما راهی نیاز داریم برای ارتباط با خداوند متعال ، یا باید خودمون ارتباط برقرار کنیم ، یا از طریق یک نفر این ارتباط صورت بگیره ، خود ما نمی تونیم ، چون اگر می تونستیم این همه مذهب متناقض و متفاوت بین آدم ها وجود نمی داشت (و نمیشه از یک خدا که قائدتا و عقلا بایدحکیم باشه ، مبانی متضاد صادر بشه!) ، اما می بینیم که ادیان ابراهیمی همه در یک مسیر بوده و هستند.
اگر فکر می کنید استدلال ها به درد می خوره ، بگید تا ادامه بدم.
۹:۰۸, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #54
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم.
ممنون از شما.فقط قسمت ابتدایی که فرمودید برای شروع باید از اثبات قرآن پیش بروم می تونه اثر بخش باشه.چون خدا و پیامبر براش اثبات شده است.ضمنا عربی که چه عرض کنم،4 زبان زنده دیگه رو هم بلده
متشکر می شم اگر ادامه بدید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۹:۱۱, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #55
آواتار
سلام.
این اولین پست بنده و احتمالا آخرین پست در این تاپیک باشد
تنها توصیه ای که می توانم به شما بکنم این است که بیخیال ایشون بشی، چون با عرض معذرت اطلاعاتتون در ظاهر به اندازه ای نیست که جواب طرف رو بدهید. و بهتر است اون بنده ی خدا رو به این سایت هدایت کنید. اگر ایشون به دنبال حقیقت باشند مطمئنا جواب خودشون را خواهند گرفت.

شما هم بهتره با خواندن کتاب هایی که اصول دین رو مفصلا توضیح داده اند شروع کنی.
ایشون هنوز اعتقاد درست و حسابی به پیامبران ندارند. ویژگی های یک پیامبر را نمیدانند. به همین دلیل پیامبران را در حد یک انسان خیلی خوب میدانند.

یاعلی(علیه السلام)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۹:۱۸, ۱۷/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۱ ۹:۲۴ توسط seiied.)
شماره ارسال: #56
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم.
من مطمئنم که اگر یک نفر در این تالار باشه که بتونه وجود امام زمان رو از 4 کتب دینی اثبات کنه فقط بنده باشم.
اما برای کسی که به هیچ دین و کتابی که اعتقاد نداره دستم بسته است.
خوب برادر من اگر اطلاعاتم در این زمینه برای یک فرد لائیک کافی بود که از دوستان کمک نمی خواستمBlush
خوبه که این پست آخرین پست شماست وگرنه باز هم حرفای خودم رو به خودم باز می گرداندید.Big Grin
مطمئنم اگر نتونم یه مقدار براش اثبات کنم و ذهنش رو کنجکاو کنم تو این تالار نمیاد.
ضمنا اگر بیاد انقدر علم بحث و جدل رو بلده که همه کم میارنConfused
شما اگر پاسخی داری ما در خدمتیم

ضمنا خدمت دوستان عرض کنم که دیگه بنده به این تاپیک ادامه نمی دهم چون به هیچ نتبجه ای نرسیدم و می ترسم که خدایی نکرده کسانی که هنوز به طور ریشه ای از دین اطلاعی ندارند دچار گمراهی شوند و اگر عزیزان راهنمایی برای بنده داشتند به صورت خصوصی پیغام بدهند
ممنون از همه.یا علی
۹:۵۸, ۱۷/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۱ ۱۰:۰۹ توسط عدالت.)
شماره ارسال: #57
آواتار
(۱۶/خرداد/۹۱ ۱۸:۲۱)seiied نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
عدالت :میدانید چرا تا کنون امام ظهور نکرده اند به نظر من یک دلیل آن وجود انسانهای با ایمان زیاد در دنیا میباشد
بنده با نظر شما کاملا مخالفم.زیاد شدن ظلم از نشانه های ظهور است اما این زیاد شدن ظلم به معنای زیاد شدن ظالم نیست.شما هم حرف عده ای رو میزنید که می گویند ما می خواهیم گناه کنیم تا امام زمان ظهور کند...

به نام خدا
ابتدا با عذرخواهی از دوستان چون یک مقدار بحث را به حاشیه میبرم ولی این پاسخ را حتما باید میدادم چون در مورد اینجانت پیشداوری شد ، من اصلا با این طرز تفکر که میگویند ما میخواهیم گناه کنیم تا امام ظهور کند به کل مخالفم ام و این پیشدواری شما راجب به من بود. حرف شما هم که میگوییدظلم زیاد میشود ولی ظالم زیاد نمیشود قابل توجیه نیست. خوب هرجا که ظلمی هست ظالمی هم هست و خداوند همیشه فرستادگان خود را به فاسدترین قومها میفرستد که یا اصلاح شوند یا نابود. شما تمام روایات مربوط به آخرالزمان را نگاه کنید در همه آنها دنیای آخرالزمان پر از ظلم و جور است و اکثر مردمان فاسد و به دنبال ثروت و شهوت خوب من کجا گفتم که ما باید گناه کنیم تا امام زمان ظهور کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ در ضمن وقتی که دنیا پر از افراد با ایمان باشد که دیگر احتیاجی به ظهور نیست در روایات هم گفته شده دنیا پر از ظلم و جور و فساد میشود و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) برای برپایی عدل و داد و زنده کردن اسلام ظهور میکنند خوب اگه دنیا پر از عدل و داد بود که مردم هدایت شده بودند. اینکه میگویم امام زمان وقتی ظهور میکنند که دنیا پر از ظلم و جور شد اصلا به این معنی نیست که خوب ما هم ظلم و جور کنیم گفتم تا وقتی درصد افراد باایمان بیشتر از کفار و فاسدان باشد احتمال ظهور کمتر است و چون در دنیای امروز فساد و کفر درصدش از ایمان و عدل و عدالت بیشتر شده احتمال ظهور بیشتر است و باز هر چه خدا بخواهد که او پادشاه تمام جهانهاست فقط ما میتوانیم دعا کنیم و التماس که خدایا ظهور منجی را در دنیای فاسد و پر از ظالم امروز نزدیک بفرما. آمین یا رب العالمین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: seiied
۱۰:۰۲, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #58
آواتار
(۱۷/خرداد/۹۱ ۹:۱۸)seiied نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم.
من مطمئنم که اگر یک نفر در این تالار باشه که بتونه وجود امام زمان رو از 4 کتب دینی اثبات کنه فقط بنده باشم.
اما برای کسی که به هیچ دین و کتابی که اعتقاد نداره دستم بسته است.
خوب برادر من اگر اطلاعاتم در این زمینه برای یک فرد لائیک کافی بود که از دوستان کمک نمی خواستمBlush
خوبه که این پست آخرین پست شماست وگرنه باز هم حرفای خودم رو به خودم باز می گرداندید.Big Grin
مطمئنم اگر نتونم یه مقدار براش اثبات کنم و ذهنش رو کنجکاو کنم تو این تالار نمیاد.
ضمنا اگر بیاد انقدر علم بحث و جدل رو بلده که همه کم میارنConfused
شما اگر پاسخی داری ما در خدمتیم

ضمنا خدمت دوستان عرض کنم که دیگه بنده به این تاپیک ادامه نمی دهم چون به هیچ نتبجه ای نرسیدم و می ترسم که خدایی نکرده کسانی که هنوز به طور ریشه ای از دین اطلاعی ندارند دچار گمراهی شوند و اگر عزیزان راهنمایی برای بنده داشتند به صورت خصوصی پیغام بدهند
ممنون از همه.یا علی

به قول یکی از دوستان "پسرعمو"
بنده نگفتم شما در زمینه مهدویت اطلاعاتت کمه. والا در پزشکی هم طرف خودشو میکشه میشه فوق تخصص چشم! فوق تخصص همه ی بدن که نمیشه! دین هم همینطوره شما فوق تخصص در مهدویت دارید! دیگری در یک زمینه دیگر! خب معلومه کسی که کلیه اش درد میکنه اگر بره پیش چشم پزشک راه به جایی نخواهد برد.
بنده هم به همین دلیل گفتم. چون این روش جواب نخواهد داد. شما از اینجا یک مطلب بگیری تحویل طرف بدی 5 تا شبهه ازش درمیاره میشه قوز بالای قوز!
ضمنا دوستتون اگر بیاد اینجا مطمئنا امثال علی آقا و وحید آقا اینجا زیاد هستند که عالم به علم بحث هم باشند.
قرار بود پست آخرم باشه اما به نظرم رسید شما ناراحت شدی گفتم از دلت دربیارم. اگر شما
[b] از پست قبل بنده
ناراحت شدی، من رسما از شما عذر خواهی میکنم.[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: seiied ، blue.blood ، عدالت
۱۰:۲۰, ۱۷/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۱ ۱۰:۲۳ توسط blue.blood.)
شماره ارسال: #59
آواتار
(۱۶/خرداد/۹۱ ۱۴:۰۳)seiied نوشته است:  سید جان از راهنماییت ممنونم.
ایشون خدایی رو که من و جنابعالی بهش اعتقاد داریم رو می پرسته.همون خدایی که پیامبران رو مبعوث کرد و نامی به نام الله داره.خدایی که داری صفات جلال و جمال هستش.
مشکل ایشون با خدا نیست با منجی به نام ماشیح بن دیوید از نظر مسحیت و یهودیت و مهدی (علیه السلام) از نظر شیعه هست.
بنده خیلی سوال براش مطرح کردم اما از آنجایی که نمی توانم از کتب دینی براش اثبات کنم دست بنده را بسته است.

خب مگه خدا رو قبول نداره ... قرآن رو بهش ثابت کن که حرف خداست ، بقیه اش خیلی راحت میشه ...

(۱۶/خرداد/۹۱ ۱۴:۲۴)seiied نوشته است:  بله بعثت رو قبول دارند اما پیامبران رو فقط به عنوان هدایت گر معتقد است نه منجی چون این همه پیامبر آمده و طبق قران انسان هنوز در خسران است.تازه پیامبرانی که هم وحی بر آنان نازل میشده و هم معجزه داشته.اما مهدی(علیه السلام) نه وحی دارد و نه معحجزه

امام مهدی هم معجزه داره ، البته معجزه که نیست، ولی، عمر 1000 ساله رو نمیدونم چی بگم ...

شما اعجاز قرآن رو ثابت کن، ثابت کن کلام خداست ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: seiied ، دل خسته
۱۰:۴۶, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #60
آواتار
بسم الله
.
.

.
این تاپیک ایجاد شد اما به هیج جا ختم نشد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دلیلش اینه که جناب seiied به صورت کامل از عقاید اون بنده خدا اطلاع نداره.......
یه جا گفتید ایشون میگه:
نقل قول:
منظورم این نیست که به قرآن اعتقاد داره ولی از تو همین قرآن برام سند آورد که تنها منجی و هدایت کننده فقط خداوند هستش.

و
نقل قول:
خداوند انسان را به وسیله عقل و اختیاری که به او داده است هدایت غیر مستقیم می کند و توسط فرشتگان وحی انسان را به طور مستقیم هدایت می کند.

و در جایی گفتید:
نقل قول:
ایشون پیامبران را قبول دارد اما نه به عنوان منجی برای بشریت و تنها برای راهنمایی انسان.

آخر نفهمیدیم.....اعتقاد دارن خدا با پیامبر هدایت میکنه یا خدا با عقل و فرشتگان به طور مستقیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
به هر حال......
پس بهتره خود ایشون حضور داشته باشه........
.
و دلیل دیگه انکه جواب ها اکثرا به حاشیه رفتن.....
و ........
و با توجه به این که جناب seiied خودشان دیگه علاقه ای به ادامه بحث ندارن......مبحث بسته میشه......
اگه مطلبی بود و خواستید ادامه بدید به بنده پیام بدید......

امضای میلاد.م
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، mahdy30na
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا