|
در چه حالیم...؟
|
|
۲۲:۴۲, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام محمد مهدی گایدید سابق سید مسافر پارادایز و محب الزهرا و داش وحید و سید محسن و محمد هفتصد و خورده ای که احتمالاً فقط میتونه ببینه و چیزی نمیتونه تایپ کنه و منتقم جان و خلاصه باقی برو بچ گاگول (بخوام همینجوری بنویسم اصل تاپیک جا میمونه) (گفتمان گاگولهاست اینجا فقط ورود غیر گاگول اکیداً ممنوع!)دیشب همین موقع ها بود فکر کنم که یه سر اومدم تالار و این تاپیک تازه ایجاد شده بود: مشاهده پدیده ای عجیب در آسمان در کمتر از 24 ساعت، 14 صفحه رفته جلو با حدود 4000 بازدید ![]() خود من فکر کنم دو یا سه تا ارسال داشتم توش و پیگیر قضیه هستم خودمون رو هم نخوایم گول بزنیم جذابیتهای خاصش در خصوص علایم آخرالزمان یکی از مهمترین دلایل اقبال عمومی به این تاپیک هست ، البته یکی از عوامل!!!!!!!!! یه تاپیک دیگه داریم توی تالار به نام: امروز برای ظهور امام زمانت چکار کردی؟؟ این بنده ی خدایی که ایجادش کرده بیشتر فقط خودش توش پست داده از این فاجعه آمیز تر اوضاع این تاپیک است: وظایف منتظران (مکیال المکارم) جان من برید ببینید چند نفر اصلاً برای دل خوشکنک یه تشکر زدن خوندن پیشکش حرف از عمل نمیخواد بزنی که .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یاد این پست خودم افتادم: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) این تازه وضعیت تالار منتظران مهدی علیه السلام هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یه فیلم از بروسلی نشون میداد... اژدها وارد میشود بود.. راه اژدها بود ... خلاصه نمیدونم یکی از این اژدها ها بود توش یه عبارتی به کار برده بود به نام قهرمان پوشالی! حالا نقل ماست منتظران پوشالی همه دنبال علائم هستیم به جای رفتن دنبال وظایفمون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خودمونیم بازی بازی میکنیم با مفهوم انتظار دلمون هم خوشه با این اوضاع... حالا برای شروع بحث جمع گاگولهای تالار فکر کنم همین قدر بس باشه رفقا نظر بدن تا بعد ببینیم به کجا پیش میریم و چه باید بکنیم یاعلی رفقای گاگولم |
|||
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۰۳, ۲۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خواستم بگم که سفارش کردند که نماز توبه روز یکشنبه رو فرداشب حتما بخونید... اگه توفیق پیدا کردید، بقیه رو هم فراموش نکنید... نقل قول: ----------------------------------- این اولین ماه رمضانیست که انتظارش را میکشم...دعا کنید مهمانِ با ادبی باشم... |
|||
|
|
۲۳:۳۰, ۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۱۲:۳۱, ۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
خواستم احوال برادران گاگولم رو بپرسم.
اوضاع چطوره؟
|
|||
|
|
۱۹:۳۳, ۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۴۹, ۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
|
سید در چه حالیم؟
بابا جون توی ماه رمضون که میگن ابلیسم تو گونی هست باز که ما در باقالی ها سیر میکنیم اولین نتیجه ای که باید بگیریم میدونی چی هست؟ این هست که ما توسل نداریم به اهل بیت من و خودت رو میگم باز این وسط نیان به ما گیر بدن دوستان البته به جز مسافر mohamad و منتقم الزهرا را و محب الزهرا را هم میگویم چه قدر این نفس چموش است و چه قدر این انسان جاهل و فراموش کار چه قدر کرامت خود را مفت می فروشد چه قدر با رفتارش جبهه ی حق را ضعیف میکند و چه قدر با این کار احتمالاً ظهور را به تأخیر می اندازد چه قدر سست است چه قدر... بهترین چه قدر را امام باقر علیه السلام فرموده اند: چه قدر خوابت طولانی و مرکبت آهسته و همتت ضعیف و ناتوان است! ببین سید جان مسافر عزیزم مشکل من و تو این نیست که زورمون به نفسمون نمیرسه که صد البته باید جون کند و لحظه ای از مجاهده ی با نفس کم نگذاشت مشکل من و تو بی هنری ما در توسل به امام حسین است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ماه رمضان است در چه حالیم سیدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟...؟..؟... پناه بر خدا تضرع به درگاه خدا خیلی جواب میده حداقل گدایی کنیم یه کمی بیا بریم گدایی سید گدا اقرار میکنه پیش کریم و کریم... یا امام حسین در یاب مارا با تمام این احوال خدایا تو از دل من خبر داری صادقانه میگم خدایا فرج آقا را تعجیل بفرما به خاطر اون کسایی که لیاقت دارند در رکابش باشند به خواطر این همه مظلومی که توی عالم هستند ما منتظر منتقم فاطمه ی زهرا سلام الله علیه هستیم هر چند لیاقتش را هم نداشته باشیم پیرزنی که آمد برای خرید یوسف را یادت هست سیدم ... یا امام حسین ما را دریاب ما در چه حالیم؟؟؟ پناه بر خدا از شر نفس خودمان این ماه هم که این عدو مبین ما در گونی است پس معلوم میشود که ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() پناه بر خدا یا حسین |
|||
|
|
۲:۱۱, ۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
برای کسایی که آبروی عارفان رو بردند.
روزی مجنون از میان سجاده ی مرد نماز گذاری عبور کرد.مرد گفت مگر نمیبینی که با معشوق خود راز و نیاز میکنم؟مجنون گفت من که عاشق لیلی هستم تورا ندیدم توکه عاشق خدای لیلی هستی چگونه مرا دیدی؟ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۵:۲۷, ۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
|
روز اول که می خواستم افطار کنم، دیدم اوه اوه چه خبر است. حالتی بود که بیا و ببین. داشتم اصلا کن فیکون می شدم. گفتم اوه روزه عجب چیز عظیمی است که ازش بی بهره بودیم و به لطف این ماه خوب، توفیق اجباری بهش رسیدم! این جور ادامه پیدا کند تمام است... اما چه زود رنگ روزمرگی پاشید به این ایام خدایی و عبادت آسمانی. ماحصلم از روزه شده گرسنگی و تشنگی و لا بیش. با اینکه الطاف خدا را می توان مشهود دید. در این مدتی که از ماه رمضان گذشت دو چیز از خدا خواستم و فوری به من داد. چقدر آدم باید بی بخار باشد که این ها را ببینید و باز چرخش لنگ بزند؟! آه علی! دچار مرض بی نظمی مفرط هستم. تنها عبادت اضافه ام شستن ظرف است!
چند هفته است که صبح های پنجشنبه یادم می رود زیارت عاشورا بخوانم. راست می گویی این قدر شیطنت می کنیم که ارباب را یادمان می رود. معنی دائم الاشتیاق بودن را حالا می فهمم. مهم نیست کی و کجا، اصل آن است که همیشه و همه جا! |
|||
|
|
۷:۴۲, ۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
|
حالمان خوب است ، اما تو باور نکن . . .
|
|||
|
|
۱۰:۰۶, ۹/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/مرداد/۹۱ ۱۰:۵۰ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
|
محض یادآوری خودم ...
(۲۹/آذر/۹۰ ۱۴:۳۳)دوستی نوشته است: فکرم همهجا هست، ولی پیش خدا نیستدلم به حال خودم می سوزه. عجب منتظری هستم من!!! هر روز برای تعجیل فرج دعا می کنم (تازه اگر دعا بکنم!!! و یادم نره) اما وقتی موقع حق الناس که میشه دائم امروز و فردا می کنم .خدا به دادمون برسه وقت ظهور ![]() به قول آیت الله بهجت شانس بیاوریم وقت ظهور یک وقت به سمت امام زمان(علیه السلام) - از فرط شقاوت- تیر نیندازیم. |
|||
|
|
۱۰:۴۵, ۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
|
حلا همه ی علائم اتفاق بیوفته امام زمان ظهور کنه بگه هیچ کدوم یارم نیستید
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

و منتقم جان و خلاصه باقی برو بچ گاگول (بخوام همینجوری بنویسم اصل تاپیک جا میمونه) 

.