|
در چه حالیم...؟
|
|
۲۲:۴۲, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام محمد مهدی گایدید سابق سید مسافر پارادایز و محب الزهرا و داش وحید و سید محسن و محمد هفتصد و خورده ای که احتمالاً فقط میتونه ببینه و چیزی نمیتونه تایپ کنه و منتقم جان و خلاصه باقی برو بچ گاگول (بخوام همینجوری بنویسم اصل تاپیک جا میمونه) (گفتمان گاگولهاست اینجا فقط ورود غیر گاگول اکیداً ممنوع!)دیشب همین موقع ها بود فکر کنم که یه سر اومدم تالار و این تاپیک تازه ایجاد شده بود: مشاهده پدیده ای عجیب در آسمان در کمتر از 24 ساعت، 14 صفحه رفته جلو با حدود 4000 بازدید ![]() خود من فکر کنم دو یا سه تا ارسال داشتم توش و پیگیر قضیه هستم خودمون رو هم نخوایم گول بزنیم جذابیتهای خاصش در خصوص علایم آخرالزمان یکی از مهمترین دلایل اقبال عمومی به این تاپیک هست ، البته یکی از عوامل!!!!!!!!! یه تاپیک دیگه داریم توی تالار به نام: امروز برای ظهور امام زمانت چکار کردی؟؟ این بنده ی خدایی که ایجادش کرده بیشتر فقط خودش توش پست داده از این فاجعه آمیز تر اوضاع این تاپیک است: وظایف منتظران (مکیال المکارم) جان من برید ببینید چند نفر اصلاً برای دل خوشکنک یه تشکر زدن خوندن پیشکش حرف از عمل نمیخواد بزنی که .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یاد این پست خودم افتادم: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) این تازه وضعیت تالار منتظران مهدی علیه السلام هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یه فیلم از بروسلی نشون میداد... اژدها وارد میشود بود.. راه اژدها بود ... خلاصه نمیدونم یکی از این اژدها ها بود توش یه عبارتی به کار برده بود به نام قهرمان پوشالی! حالا نقل ماست منتظران پوشالی همه دنبال علائم هستیم به جای رفتن دنبال وظایفمون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خودمونیم بازی بازی میکنیم با مفهوم انتظار دلمون هم خوشه با این اوضاع... حالا برای شروع بحث جمع گاگولهای تالار فکر کنم همین قدر بس باشه رفقا نظر بدن تا بعد ببینیم به کجا پیش میریم و چه باید بکنیم یاعلی رفقای گاگولم |
|||
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۲۲, ۲۰/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۱ ۱۹:۲۴ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۲۰/خرداد/۹۱ ۱۸:۲۴)علی 110 نوشته است:بعضی صبحها که موقع بلند شدن، داره جونم از تن بیرون میاد، محکم میگم:(۲۰/خرداد/۹۱ ۱۸:۲۳)Seyed Mohsen نوشته است: یا علی این جمله رو که میگم، انگار مثل فنر از جا بلندم می کنناما الان و ته ته ته...قلبم میگم: یا علی مدد
خدایا به حق مولایمان علی(علیه السلام) ما رو در این راهی که قدم گذاشتیم، ثابت قدم نگهدار... |
|||
|
|
۲۱:۵۶, ۲۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
علی آقا گل دست مریزاد
اجرت با همون آقامون لذت بردم از مبجثی که راه انداختی بنده هم از همین حالا به عضویت این حزب "گاگولیسم" در میام که الحق کلمه ای برازنده حال و احوال ماست البته در شاخه امیدوارش. گاگول ؟ ! کلمه جالبیه ها اندر احوالات ما با این همه ادعا. یادم افتاد به اون گفته عزیز بزرگوارمون(رحمت الله علیه) انصاری همدانی در کتاب سوخته که با اون همه احوالات ایشون _فکر کنم تمامی دوستان گاگول از ایشون شناخت دارند_ همیشه در حال تضرع بودن و میگفتند که از آقامون دارم فاصله میگیرم. جالبه نه؟ ایشون با اون همه کمالات و اعمالشون هنوز خودشون رو لایق پادر رکاب بودن مولاشون نمیدونستند. حالا ما از راه رسیده با یه ذره علم ناقص و گاگولی ته نوشته هامون مینویسیم "خادم الامام" هنوز به کمال و معرفت شناخت ایشون نرسیدیم ادعای خادمی میکنیم؟ خیلی این مبحث فکرمو مشغول کرده خیلی مسئله بزرگ و پیچیده ای هست اما نمیدونم چرا فقط 5 صفحه؟ چرا دوستان گاگولی نظر نمیدن؟ ... و اما اندر احوالات نماز اول صبح جناب انصاری همدانی(رحمة الله علیه) فرمودند که عنایت و گشایشی که در نماز شب هست در سایر نمازها نیست و در جایی دیگر فرموده اند به یکی از شاگردانشون که اگر میخواهید به شان و منزلتی برسید نماز صبح و مستحبات نماز فراموش نشود با تشکر منتظر ارائه مطالب بیشتری هستم گاگول اعظم امینی |
|||
|
|
۱۰:۰۹, ۲۱/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۱ ۱۰:۳۳ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
یک نظر:
بچه هایی که عضو گاگول های امیدوار شدن، میتونن بیان اینجا گزارش کار هم بدن؟ --------------------------- ***در ضمن دوستانی که تو تالار دنبال این تاپیک میگردن، لازم نیست اینقدر سرچ کنن. فقط کافیه تو گوگل بنویسن: گاگول های تالار ![]() ![]() یا گاگول های بیداری اندیشه ![]() ![]() ![]() مشاهده کنید: ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۰:۲۴, ۲۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۲۰/خرداد/۹۱ ۱۵:۳۶)علی 110 نوشته است: یه نکته ی ظریف بسم الله سلام این دستور از بالا صادر شده!!!!! |
|||
|
|
۱۲:۲۷, ۲۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
بسم الله شهریارا با خدا کن آشتی ....... گرچه جای آشتی نگذاشتی .......! |
|||
|
|
۱۲:۴۴, ۲۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۲۰/خرداد/۹۱ ۱۷:۴۳)MAHDI59 نوشته است: . (۲۰/خرداد/۹۱ ۱۸:۲۴)علی 110 نوشته است: پدیده ی دوستِ گالیوریسم در این تاپیک نباید ایجاد شود! علی آقا سریعا این "دوست گالیوریست" را از این تاپیک بنداز بیرون |
|||
|
|
۱۳:۰۸, ۲۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
در دانشگاههاي غربي درسي به نام آخر زمان تدريس ميشود ولي در كشور ما چي بچه ها حالا كه كسي به فكر جمع كردن و آموزش دادن در مسير مهدويت نيست بيايم خودمان يك گروه تشكيل بدهيم و توسط يك استاد راهنما مانند علامه حسن زاده آملي و يا ... زمينه ساز ظهور حجه بن الحسن باشيم .بياييم با بصيرت كامل در اين مسير حركت كنيم تا با عنايت خداوند و كمك اهل بيت (علیه السلام) پرده بين ما و مولامون برداشته شود بايد از يك جا شروع كرد با حرف زدن چيزي درست نميشود اگر قرار بود با حرف زدن آقا بيايد براي نسل قبلي آمده بود.
هركه دارد هوس صاحب الزمان بسم الله يا علي (علیه السلام) |
|||
|
|
۱۳:۵۲, ۲۱/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۱ ۱۷:۳۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
من یک ف میگویم دوستان تا فرهزاد بروند
هیچ اظهار نظری هم نکنید! لطفاً فقط بخوانید هر گونه اظهار نظر احتمالی در مورد این ارسال با عرض پوزش حذف خواهد شد دوستان! ![]() خوب، گاگول یعنی گیج البته در عرف به بعضی از بیماران عقب مانده ی ذهنی هم گفته میشود اما روایت: روزی نبی مکرم اسلام صلوات الله علیه از کوچه های مدینه عبور می فرمودند، به جمعیتی برخورد که در اطراف مصورعی بودند و او را دیوانه می خواندند. پیامبر فرمود: دیوانه ی واقعی آن مرد متکبری است که با تکبر راه برود و از خودپسندی به دامن لباس خود نگاه کند و پهلویهای خود را با حرکت های دوشش حرکت دهد؛ چنین شخصی دیوانه ی و اقعی است. این مرد که در اطرافش جمع شده اند مریض است. گیج واقعی یا همان گاگول واقعی چه کسی است؟ تکرار میکنم دوستان جوابی به این سوال و کل ارسال نمی خواهم بدهید و احتراماً مجدداً عرض میکنم، هر اظهار نظری در مورد این ارسال حذف خواهد شد ![]() خدانگهدار همه ی ما |
|||
|
|
۱۵:۰۹, ۲۱/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۱ ۱۶:۴۴ توسط فدک زهرا.)
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
|
بسم الله یا به اندازه ی آرزوهامون تلاش کنیم .......... یا به اندازه ی تلاشمون آرزو کنیم .............
|
|||
|
|
۱۵:۳۵, ۲۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
....................................................
............................![]() یا علی مدد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

و منتقم جان و خلاصه باقی برو بچ گاگول (بخوام همینجوری بنویسم اصل تاپیک جا میمونه) 

![[تصویر: 65275845232269436199.png]](http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up6/65275845232269436199.png)
![[تصویر: 86689234361026780938.png]](http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up6/86689234361026780938.png)

............................