|
در چه حالیم...؟
|
|
۲۲:۴۲, ۱۹/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام محمد مهدی گایدید سابق سید مسافر پارادایز و محب الزهرا و داش وحید و سید محسن و محمد هفتصد و خورده ای که احتمالاً فقط میتونه ببینه و چیزی نمیتونه تایپ کنه و منتقم جان و خلاصه باقی برو بچ گاگول (بخوام همینجوری بنویسم اصل تاپیک جا میمونه) (گفتمان گاگولهاست اینجا فقط ورود غیر گاگول اکیداً ممنوع!)دیشب همین موقع ها بود فکر کنم که یه سر اومدم تالار و این تاپیک تازه ایجاد شده بود: مشاهده پدیده ای عجیب در آسمان در کمتر از 24 ساعت، 14 صفحه رفته جلو با حدود 4000 بازدید ![]() خود من فکر کنم دو یا سه تا ارسال داشتم توش و پیگیر قضیه هستم خودمون رو هم نخوایم گول بزنیم جذابیتهای خاصش در خصوص علایم آخرالزمان یکی از مهمترین دلایل اقبال عمومی به این تاپیک هست ، البته یکی از عوامل!!!!!!!!! یه تاپیک دیگه داریم توی تالار به نام: امروز برای ظهور امام زمانت چکار کردی؟؟ این بنده ی خدایی که ایجادش کرده بیشتر فقط خودش توش پست داده از این فاجعه آمیز تر اوضاع این تاپیک است: وظایف منتظران (مکیال المکارم) جان من برید ببینید چند نفر اصلاً برای دل خوشکنک یه تشکر زدن خوندن پیشکش حرف از عمل نمیخواد بزنی که .... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یاد این پست خودم افتادم: مشتاق دانستن نظر شما هستم درباره ی این دو تصویر (به نظر خودم بسیار مهم!) این تازه وضعیت تالار منتظران مهدی علیه السلام هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یه فیلم از بروسلی نشون میداد... اژدها وارد میشود بود.. راه اژدها بود ... خلاصه نمیدونم یکی از این اژدها ها بود توش یه عبارتی به کار برده بود به نام قهرمان پوشالی! حالا نقل ماست منتظران پوشالی همه دنبال علائم هستیم به جای رفتن دنبال وظایفمون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خودمونیم بازی بازی میکنیم با مفهوم انتظار دلمون هم خوشه با این اوضاع... حالا برای شروع بحث جمع گاگولهای تالار فکر کنم همین قدر بس باشه رفقا نظر بدن تا بعد ببینیم به کجا پیش میریم و چه باید بکنیم یاعلی رفقای گاگولم |
|||
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۱۹, ۲۱/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۱ ۲۱:۳۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
ببینید رفقا
این گام سوم بود اما بنا به دلایلی با توجه به اینکه اوضاع جدیتر از آن چیزی است که من فکر میکردم استدعا دارم کاملاً عملیاتی روی بیاورید به این چهار تاپیک برای کسانی که میخواهند توبه کنند 1- از کجا معلوم توبه ی من قبول شده؟ (مقاله ی فوق ویژه!!!!!!!!!) 2- وقتی که من گناهی مرتکب شوم این کارها رو معمولاً انجام میدم!! 3-فقط کسانی بخوانند که حق الناس بر گردن دارند! 4- می خواهم برگردم خدایا! (دلو به دریا زدم و هر هفتاد بند رو قرار دادم همراه با متن عربیشون) تاپیک اول بسیار بسیار بسیار مهم است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! تاپیک دوم هم بسیار مهم است به خصوص آن ذکری که با إشهد أن لا اله الا الله وحده لا شریک له شروع میشه!!!!!! تاپیک سوم هم بسیار مهم است به خصوص اون نماز تحصیل حق دارانش (خود من یکبار خوندمش!) و مسئله ی حقوق مالی را بسیار جدی بگیریم!! تاپیک چهارم هم که دیگه نگو و نپرس فقط بخون (من معمولاً هر چند وقت یه بار فرازهاییش رو نگاه میکنم! و عمیقاً بهشون فکر میکنم در ) اما دو نماز است که بسیار مهم است در بخشش گناهان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! نماز امیرالمومنین که من میخوانم سعی میکنم هفته ای یکبار یا دو هفته یکبار بخوانم که با وضعی که من میبینیم حداقل باید هفته ای یکبار بخوانم نماز دوم که بر طبق نظر بچه های خیلی بالا بسیار مهم است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و من خاک بر سر در خوندنش تنبلی میکنم نماز جعفر طیار است که در بخشش گناهان اکثیر اعظم و کبریت احمر است بر طبق روایات و بهترین وقت آن عصر روز جمعه است برای خواندن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کلیت کار این است که نیاز به استغفار داریم شدیداً حال هرکسی بنا به فراخور حالش ببینید با کدام یک از این عوامل پاک کننده بر طبق آیات و روایات میتواند بهره ی بیشتر ببرد البته میگم این گام سوم بود که بنا به دلایلی به نظر میرسه باید زودتر انجام بشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! گام دوم که نیاز به یک مقدمات بسیار کلی داره بر اساس آخرین وصیت مولاعلی به امام حسن مجتبی است مسئله مربوط به نظم و برنامه ریزی و بی برنامه گی و بی نظمی ما است در زندگی روزمره یک کار اساسی براش در نظر گرفته شده که به زودی خدمت دوستان میگم فقط اینقدر بگم که داشتن تقوا بدون نظم تقریباً یک لطیفه است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و مولا علی هم به همین علت نظم و تقوا را در کنار هم ذکر کرده و اولین توصیه ی ایشان و وصیت ایشان است اساساً در این گام اول باید بفهمیم اوقات ما در روز چه جوری داره سپری میشه یعنی یاد داشت دقیقی از کارهایی که در طول روز انجام میدیم و زمانش باید داشته باشیم اول ببینیم چه قدر داریم وقتمون رو میریزیم سطل آشغال با بی برنامه گی و بی نظمی چه قدر صرف چیزهایی می کنیم که در اولویت های یک منتظر واقعی جایی نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چه قدر بی خودی در تالار ول میگردیم بعد راهکارهای نظم و برنامه ریزی و اولویت بندی و..... اما فعلاً تمرکز باشد بر روی همین سحر خیزی و استغفار یا علی التماس دعا |
|||
|
|
۲۲:۰۸, ۲۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
نقل قول:در چه حالیم...؟ در حال زندگی و فراموشی.... یا بهتره اینطور بگیم : در حال فراموشی و مرگ چون زندگی کردن با حالت فراموشی مثل مرگه فراموشی با غرق شدن در دنیا اتفاق میوفته و غرق شدن در دنیا از خیلی راه ها پیش میاد که بیشترینش دچار روزمرگی زندگی شدنه. اما خیلی وقتها هم نمی فهمیم داریم توی دنیا غرق میشیم...فکر می کنیم داریم راه دین رو پیش میریم اما داریم روز به روز بیشتر فاصله می گیریم خیلی وقتها بیشتر از اینکه حواسمون به رفتار خودمون باشه به دیگران می پردازیم یک دفه به خودمون میایم و میبینیم توی نماز به تنها چیزی که فکر نمی کنیم خداست!!! به این می گن مرگ! من درحال قرائت فاتحه برای خودم هستم شما چطور؟
|
|||
|
|
۲۲:۱۹, ۲۱/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۱ ۲۲:۲۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
برادران و خواهران ایمانی
گاگولهای محترم این تاپیک برای عمل کردن است ها نه برای خواندن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جان من بینی و بین الله بیایید به خودمان رحمی کنیم عمل کنیم تضرع به خدا و توسل به اهل بیت یادمون نمیره! شب به خیر صرفاً جهت یاد آوری (۲۱/خرداد/۹۱ ۱۲:۴۴)mohamad نوشته است:(۲۰/خرداد/۹۱ ۱۷:۴۳) نوشته است: . |
|||
|
|
۸:۳۶, ۲۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|
۱۳:۳۶, ۲۲/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۱ ۱۵:۰۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۲۱/خرداد/۹۱ ۲۱:۱۹)علی 110 نوشته است: ببینید رفقا در مورد این گام دوستان گزارش عملی میخواهم ازتون تا پایان روز جمعه حداکثر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! حداقل یکی از موارد پیشنهادی حالا هر کسی به فراخور حال خودش... منتظرم قبل از همه هم البته منتظر گزارش خودم هستم ![]() یاعلی سلام سلام یکی از دوستان در پیام خصوصی پرسیده بودند: ' نوشته است:یعنی چی گزارش بدیم.... میشه یه کم برای این حقیر خنگ هم توضیح بدی علی عزیزم!!!گفتم شاید سوال باقی دوستان هم باشه ببینید بسیار ساده است یعنی تا روز جمع بگید مثلاً از بین اعمالی که در روایات ذکر شده برای استغفار و توبه و بخشش گناهان بسیار نافع هست و ما هم مهمترین هاش رو سعی کردیم ذکر کنیم مثلاً اینها رو انجام دادیم: مثلاً نماز امیرالمومنین خوندیم یا نماز جعفر یا نماز تحصیل رضایت از حق داران مراجعه به این تاپیکها کردیم: برای کسانی که میخواهند توبه کنند 1- از کجا معلوم توبه ی من قبول شده؟ (مقاله ی فوق ویژه!!!!!!!!!) 2- وقتی که من گناهی مرتکب شوم این کارها رو معمولاً انجام میدم!! 3-فقط کسانی بخوانند که حق الناس بر گردن دارند! 4- می خواهم برگردم خدایا! (دلو به دریا زدم و هر هفتاد بند رو قرار دادم همراه با متن عربیشون) تاپیک اول رو خوندیم و به دستور العمل هاش عمل کردیم یا این دو ذکر رو داریم بعد میگیم این دو ذکر هم زیاد سعی میکنم بگم: اَشهَدُ اَنَّ لا اِلهَ اِلّا اللهُ وَحدَهُ لا شَریکَ لَه اِلهاً واحِداً اَحَداً صَمَداً لم یَتَّخِذ صاحِبَة وَلا وَلَدا. "وسائل شیعه6/473 و حاشیه ی مفاتیح، تعقیبات مشترکه دوازدهم/61" گواهی میدهم خدایی جز خدای یگانه نیست ، شریکی برایش نیست و خدای یگانه و یکتایی است بی نیاز که مصاحب و فرزندی اختیار نکرده است امام صادق علیه السلام می فرمایند: کسی که بعد از نماز واجب قبل از اینکه پای خود را حرکت دهد ده مرتبه این ذکر را بگوید، خداوند 40 هزار هزار گناه محو و نابود میکند و برای او چهل هزار حسنه می نویسد و پاداش او مثل کسی می باشد که دوازده مرتبه قرآن را ختم کرده باشد آنگاه فرمودند: من صد مرتبه میخوانم اما برای شما ده مرتبه کافی است! و همچنین این ذکر را اَعْدَدْتُ لِکُلِّ هَوْلٍ لا اِلهَ اِلا اللَّهُ وَ لِکُلِّ هَمٍّ وَ غَمٍّ ما شاءَاللَّهُ وَ لِکُلِّ نِعْمَةٍ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ رَخآءٍ اَلشُّکْرُ لِلَّهِ وَ لِکُلِّ اُعْجُوبَةٍ سُبْحانَ الِلَّهِ وَ لِکُلِّ ذَنْبٍ اَسْتَغْفِرُاللَّهَ وَ لِکُلِّ مُصیبَةٍ اِنّا لِلّهِ وَ اِنّا اِلَیْهِ راجِعُونَ وَ لِکُلِّ ضیقٍ حَسْبِىَ اللَّهُ وَ لِکُلِّ قَضآءٍ وَ قَدَرٍ تَوَکَّلْتُ عَلَى اللَّهِ وَ لِکُلِّ عَدُوٍّ اِعْتَصَمْتُ بِاللَّهِ وَ لِکُلِّ طاعَةٍ وَ مَعْصِیَةٍ لا حَوْلَ وَ لا قُوَّةَ اِلاّ بِاللَّهِ الْعَلِىِّ الْعَظیمِ . مهیا کردم براى هر هراسى«لا اله الا اللّه»را و براى هر اندوه و غمى،«ما شاء اللّه»را،و براى هر نعمتى «الحمد للّه»،و براى هر راحتى«الشکر للّه»،و براى هر شگفتى«سبحان اللّه»،و براى هر گناهى«استغفر للّه» و براى هر مصیبت«انا للّه و انا الیه راجعون»را،و براى هر تنگى«حسبى اللّه»و براى هر قضا و قدر«توکلت على اللّه»را،و براى هر دشمن«اعتصمت باللّه »را و براى هر طاعت و معصیت«لا حول و لا قوّة الاّ باللّه العلى العظیم»را.
و فضیلت آن : در کتاب«بلد الأمین»از حضرت رسول صلى اللّه علیه و آله روایت کرده: هرکه هر روز ده بار این دعا را بخواند،حق تعالى چهار هزار گناه کبیره او را بیامرزد، و وى را از سکرات مرگ و فشار قبر، و صدهزار هراس قیامت نجات دهد، و از شرّ شیطان و سپاهیان او محفوظ گردد، و قرضش ادا شود، و اندوه و غمش برطرف گردد "حاشیه مفاتیح /196" یا کارهایی از این دست که در روایات ذکر شده برای استغفار و توبه و آمرزش گناهان نافع است بگه چه کرده خلاصه در این راستا!! |
|||
|
|
۱۷:۳۵, ۲۲/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۱ ۱۷:۴۰ توسط محیصا.)
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
خداخیرتون بده ... داشتم کلافه میشدم یعنی واقعا سردرگم بودم الان حداقلش اینه که میدونم از کجا شروع کنم... حالا خودم و خدام و مولام موندیم و این پیمان تا روز جمعه ... الهی به امیدتو... این روزای عمرم خیلی فرق داره با همه ی روزای زندگیم... تووش امید و نشاط خاصی موج میزنه
|
|||
|
|
۲۰:۳۶, ۲۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
نحوه ی خواندن نماز جعفر طیار
اين نماز اكسير اعظم،و كبريت احمر است،و به سندهاى بسيار معتبد با فضيلت فراوان كه مهمترين آن آمرزش گناهان بزرگ است-وارد شده،و بهترين زمان براى بجا آوردن آن،آغاز روز جمعه است،و آن چهار ركعت است با دو تشهد و دو سلام كه در ركعت اوّل پس از سوره«حمد»سوره«زلزال»و در ركعت دوّم بعد از سوره«حمد»سوره«و العاديات»و در ركعت سوم پس از سوره«حمد»سوره «اذا جاء نصر اللّه و الفتح» و در ركعت چهارم بعد از سوره«حمد»يك بار سوره «قل هو اللّه احد» خوانده مىشود. و هر ركعت پس از تمام شدن سوره»حمد«و سورههاى ياد شده پانزده بار گفته مىشود: سُبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لا إِلَهَ إِلا اللَّهُ وَ اللَّهُ أَكْبَرُ پاك و منزه است خدا و ستايش تنها سزاوار اوست و خدايى جز او نيست،و او از هر صفتى برتر است و در ركوع نيز همين تسبيحات ده بار،و پس از برخاستن از ركوع ده بار،و در سجده اوّل ده بار،و پس از سر برداشتن از سجده ده بار و در سجده دوم ده بار،و پس از سجده،پيش از برخاستن براى انجام ركعت دوم ده بار گفته مىشود و اين ترتيب در هر چهار ركعت رعايت مىگردد،كه مجموع تسبيحات به سيصد مىرسد. شيخ كلينى از ابو سعيد مدائنى روايت كرده،كه امام صادق عليه السّلام به من فرمود:آيا نمىخواهى ذكرى را به تو تعليم دهم كه آن را در نماز جعفر بخوانى،گفتم:آرى مىخواهم،فرمود:هنگامى كه در ركعت چهارم به آخرين سجده نماز رسيدى، و از تسبيحات فارغ شدى بگو: سُبْحَانَ مَنْ لَبِسَ الْعِزَّ وَ الْوَقَارَ سُبْحَانَ مَنْ تَعَطَّفَ بِالْمَجْدِ وَ تَكَرَّمَ بِهِ سُبْحَانَ مَنْ لا يَنْبَغِي التَّسْبِيحُ إِلا لَهُ سُبْحَانَ مَنْ أَحْصَى كُلَّ شَيْءٍ عِلْمُهُ سُبْحَانَ ذِي الْمَنِّ وَ النِّعَمِ سُبْحَانَ ذِي الْقُدْرَةِ وَ الْكَرَمِ اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِمَعَاقِدِ الْعِزِّ مِنْ عَرْشِكَ وَ مُنْتَهَى الرَّحْمَةِ مِنْ كِتَابِكَ وَ اسْمِكَ الْأَعْظَمِ وَ كَلِمَاتِكَ التَّامَّةِ الَّتِي تَمَّتْ صِدْقا وَ عَدْلا صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ أَهْلِ بَيْتِهِ وَ افْعَلْ بِي كَذَا وَ كَذَا پاك و منزه است آنكه لباس عزت و وقار به بر دارد،پاك و منزه است آنكه به بزرگى مهر ورزد،و به آن گرامى باشد،پاك و منزه است آنكه پاكى جز براى او سزاوار نيست.پاك و منزه است آنكه دانشش هر چيز را بر شمارد،پاك و منزه است آن سرچشمه فضل و بخشش،پاك و منزه است آن داراى قدرت و كرم.خدايا از تو خواستارم به حق بندها و گرهگاههاى شكوه عرشت، و به حق نهايت مهرت كه در كتابت آوردى،و نام بزرگت و كلمات بىعيب و نقصت كه در راستى و عدالت بس كمال يافتهاند،بر محمّد و خاندانش درود فرست و با من چنين و چنان كن. و بجاى كلمه«كذا و كذا»حاجات خود را از خدا درخواست كند.شيخ طوسى و سيّد ابن طاووس از مفضل بن عمر، روايت كردهاند كه گفت:روزى امام صادق عليه السّلام را ديدم كه نماز جعفر بجا آوردند و پس از نماز دستها را بلند نمودند،اين دعا را خواندند:«يا ربّ يا ربّ»به اندازهاى كه يك نفس اجازه دهد،«يا ربّاه يا ربّاه»به قدر يك نفس،«ربّ ربّ»به اندازه يك نفس،«يا اللّه يا اللّه»باز هم به قدر يك نفس،«يا حىّ يا حىّ»همپاى يك نفس،«يا رحيم يا رحيم»باز هم به اندازه يك نفس،«يا رحمن يا رحمن»هفت بار،«يا ارحم الرّاحمين»هفت بار،سپس اين دعا را خواندند: اللَّهُمَّ إِنِّي أَفْتَتِحُ الْقَوْلَ بِحَمْدِكَ وَ أَنْطِقُ بِالثَّنَاءِ عَلَيْكَ وَ أُمَجِّدُكَ وَ لا غَايَةَ لِمَدْحِكَ وَ أُثْنِي عَلَيْكَ وَ مَنْ يَبْلُغُ غَايَةَ ثَنَائِكَ وَ أَمَدَ مَجْدِكَ وَ أَنَّى لِخَلِيقَتِكَ كُنْهُ مَعْرِفَةِ مَجْدِكَ وَ أَيَّ زَمَنٍ لَمْ تَكُنْ مَمْدُوحا بِفَضْلِكَ مَوْصُوفا بِمَجْدِكَ عَوَّادا عَلَى الْمُذْنِبِينَ بِحِلْمِكَ تَخَلَّفَ سُكَّانُ أَرْضِكَ عَنْ طَاعَتِكَ فَكُنْتَ عَلَيْهِمْ عَطُوفا بِجُودِكَ جَوَادا بِفَضْلِكَ عَوَّادا بِكَرَمِكَ يَا لا إِلَهَ إِلا أَنْتَ الْمَنَّانُ ذُو الْجَلالِ وَ الْإِكْرَامِ. خدايا!سخنم را با ستايش تو آغاز مىكنم،و با ثناى تو گويا مىشوم و تو را به بزرگى مىستايم،درحالىكه ستايشت را پايانى نيست،و تو را سپاس مىگيرم و كيست آنكه به نهايت سپاست و بلنداى بزرگىات برسد؟آفريدگانت را چه رسد كه به شناخت رژفاى عظمت تو دست يابد،چه زمانى بوده كه به فضل و بخششت ستوده و به عظمت موصوف نبودى،كدامين زمان بوده كه با بردبارى خويش پياپى از گنهكاران درنگذشته باشى؟!ساكنان زينت از فرمانبردارى تو سرپيچى كردند،ولى تو با بخشش خويش بر آنان مهر ورزيدى،به فضل خود به آنان بخشيدى و به كرامت پىدرپى به آنان روى كردى،اى كه معبودى جز تو نيست،بخشايشگرى كه داراى شوكت و كرامتى. پس حضرت فرمود:اى مفضّل هرگاه تو را حاجت ضرورى پيش آيد نماز جعفر را بخوان،و اين دعا را قرائت كن، و حاجتت را از خدا بخواه،كه به خواست خدا برآورده مىشود.مؤلف گويد:شيخ طوسى براى برآوردهشدن حاجت از امام صادق عليه السّلام روايت كرده:روزهاى چهارشنبه و پنجشنبه و جمعه را روزه بدار،و چون روز پنجشنبه به آخر رسد به ده مسكين، هر مسكينى يك مدّ[به مقدار تقريبى 10 سير]طعام صدقه بده.و در آغاز روز جمعه غسل كن و به محراب برو و نماز جناب جعفر را، بخوان،آنگاه زانوها را برهنه ساز و بر زمين بگذار و بگو: يَا مَنْ أَظْهَرَ الْجَمِيلَ وَ سَتَرَ [عَلَيَ] الْقَبِيحَ يَا مَنْ لَمْ يُؤَاخِذْ بِالْجَرِيرَةِ وَ لَمْ يَهْتِكِ السِّتْرَ يَا عَظِيمَ الْعَفْوِ يَا حَسَنَ التَّجَاوُزِ يَا وَاسِعَ الْمَغْفِرَةِ يَا بَاسِطَ الْيَدَيْنِ بِالرَّحْمَةِ يَا صَاحِبَ كُلِّ نَجْوَى وَ مُنْتَهَى كُلِّ شَكْوَى يَا مُقِيلَ الْعَثَرَاتِ يَا كَرِيمَ الصَّفْحِ يَا عَظِيمَ الْمَنِّ يَا مُبْتَدِئا بِالنِّعَمِ قَبْلَ اسْتِحْقَاقِهَا يَا رَبَّاهْ يَا رَبَّاهْ يَا رَبَّاهْ، آنكه زيبايى را آشكار سازى و زشتى را بپوشانى،از آنكه بندگان را بر خطايشان سرزنش نكنى و پرده حرمتشان را ندرى اى بزرگ در بخشش و نيكو در گذشت،اى كه آمرزگارىات فراگير،و دستانت به مهر گشاده است،اى شنواى هر راز و نجومى و سرانجام هر دادخواهى،از كه از لغزشها درگذرى،اى بزرگوار در چشمپوشى و گذشت،اى بزرگ بخشايشگر اى آغازگر نعمتها پيش از شايستگى بندگان. [اى پروردگار]ده مرتبه،يا اللّه يا اللّه يا اللّه [اى خدا]ده مرتبه،يا سداه يا سيداه[اى سرور]ده مرتبه،«يا مولاياه،يا مولاياه»[اى مولا]ده مرتبه،«يا رجاءاه»[اى اميد] ده مرتبه،«يا غياثاه»[اى پناه]ده مرتبه«يا غاية رغبتاه»[اى نهايت رغبت]ده مرتبه،«يا رحمن»[اى بخشاينده] ده مرتبه،«يا رحيم»[اى مهربان]ده مرتبه،«يا معطى الخيرات»[اى عطابخش]ده مرتبه و صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ كَثِيرا طَيِّبا كَأَفْضَلِ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ خَلْقِكَ درود فراوان و پاكيزه بر محمّد و خاندان محمّد فرست،همچون بهترين درودها كه بر بندهاى از بندگان خود فرستى ده مرتبه و حاجت خود را بطلب.مؤلف گويد:درباره روزه اين سه روز و بجا آوردن دو ركعت نماز مستحب به هنگام ظهر روز جمعه،براى برآورده شدن حاجت،روايات بسيارى وارد شده. نحوه ی خواندن نماز امام علی شیخ و سید از حضرت صادق علیه السلام روایت کرده اند که فرمود هر که از شماها چهار رکعت نماز امیرمومنین علیه السلام را بجا آورد از گناهان بیرون آید مانند روزی که از مادر متولد شده است و حاجت های او برآورده شود بخواند در هر رکعت حمد یک مرتبه و پنجاه مرتبه سوره توحید و چون فارغ شود این دعا را بخواند که تسبیح آن حضرت است : سبحان من لا تبید معالمه سبحان من لا تنقص خزائنه سبحان من لا اضمحلال لفخره سبحان من لا ینفد ما عنده ، سبحان من لا انقطاع لمدته سبحان من لا یشارک احدا فی امره ، سبحان من لا اله غیره پس دعا کند بعد از این و بگوید یا من عفا عن السیئات و لم یجازبها ، ارحم عبدک یا الله ، نفسی نفسی ، انا عبدک یا سیداه ، انا عبدک بین یدیک ایا رباه ، الهی بکینونتک یا املاه ، یا رحماناه یا غیاثاه ، عبدک لا حیلة له ، یا منتهی رغبتاه یا مجری الدم فی عروقی یا سیداه یا مالکاه ایا هو ایا هو یا رباه عبدک عبدک لا حیلة لی و لا غنی بی عن نفسی و لا استطیع لها ضرا و لا نفغا و لا اجد من اصانعه تقطعت اسباب الخدایع عنی و اضمحل کل مظنون عنی افردنی الدهر الیک فقمت بین یدیک هذا مقام یا الهی بعلمک کان هذا کله فکیف انت صانع بی ولیت شعری کیف تقول لدعایی اتقول نعم عولی یا عولی شقوتی یا شقوتی یا شقوتی یا ذلی یا ذلی الی من و ممن او عند من اوکیف او ماذا او الی ای شی الجا و من ارجو ، و من یجود علی بفضله حین ترفضنی یا واسع المغفرة ، و ان قلت نعم کما هو الظن بک و الرجا لک ، فطوبی لی انا السعید و ان المسعود ، فطوبی لی ، و انا المرحوم ، با مترحم یا مترئف ، یا متعطف یا متجبر ، یا متملک یا مقسط ، لا عمل لی ابلغ به نجاح حاجتی ، اسئلک باسمک الذی جعلته فی مکنون غیبک ، واستقرعندک ، فلا یخرج منک الی شی سواک ، اسئلک به و بک و به ، فانه اجل و اشرف اسمائک ، لا شی لی غیر هذا ، و لا احد اعود علی منک یا کینون یا مکون ، یا من عرفنی نفسه ، یا من امرنی بطاعته یا من نهانی عن معصیته ، و یا مدعو یا مسئول ، یا مطلوبا الیه ، رفضت وصیتک التی اوصیتنی و لم اطعک ، و لو اطعتک فیما امرتنی لکفیتنی ، ما قمت الیک فیه و انا مع معصیتی لک راج ، فلا تحل بینی و بین ما رجوت ، یا مترحما لی اعذنی من بین یدیک و من خلفی و ، من فوقی و من تحتی و من کل جهات الاحاطة بی ، اللهم بمحمد سیدی و ، بعلی ولیی و بالائمة الراشدین علیهم السلام ، اجعل علینا صلواتک و رافتک و رحمتک ، و اوسع علینا من رزقک ، و اقض عنا الدین و جمیع حوائجنا ، یا الله یا الله یا الله ، انک علی کل شی قدیر پس حضرت فرمود که هر که این نماز را بجا آورد و این دعا را بخواند چون فارغ شود نماند ما بین او و خداوند تعالی گناهی مگر آنکه آمرزیده شود مولف گوید که احادیث بسیار در فضیلت خواندن این چهار رکعت نماز در شب و روز جمعه وارد شده و اگر بعد از نماز بگوید اللهم صل علی النبی العربی واله وارد شده که گناهان گذشته و آینده او آمرزیده شود و چنان باشد که دوازده مرتبه قرآن را ختم کرده باشد و حق تعالی گرسنگی و تشنگی قیامت را از او رفع کند . [font=Arial][/font] التماس دعا |
|||
|
|
۲۰:۴۱, ۲۲/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/خرداد/۹۱ ۲۲:۳۶ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
(۲۲/خرداد/۹۱ ۱۳:۳۶)علی 110 نوشته است: و همچنین این ذکر را بسم الله الرحمن الرحیم سلام علیکم الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة السلام علیکَ یا مولانا یا امیر المؤمنین (علیه السلام) اگر برای دوستان حفظ این دعا و ذکر سخت بود ، تنها به این ذکر بسنده کنند که این حقیر بسیار شگفتیها با خواندن این ذکر شریف دیده ام : بسم الله الرحمن الرحیم لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم با همان سند مطلب علی آقا ، کتاب بلد الامین و حاشیه مفاتیح الجنان . حضرت رسول اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) درباره این ذکر شریف می فرمایند : هرکه ده بار هر روز این ذکر را گوید از گناهان بیرون آید ، مانند روزی که از مادر متولد شده است و خداوند هفتاد بلا را از او دفع مینماید و حق تعالی هفتاد هزار ملک موکل گرداند که برای او استغفار نمایند . و به فرموده مولانا امام صادق (علیه السلام) اگر روزی یکصد بار گفته شود فقر و تنگدستی نبیند . ان شاءالله .. اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۹:۱۰, ۲۳/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۱ ۹:۱۲ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
هر گروهی یک شعاری دارند در زندگی خود
بعضی از اشخاص هم شعاری را برای زندگی خود انتخاب می کنند این شعار زندگی استادِ استاد ما است: استدعا دارم حداقل یک چند دقیقه ای بگید گور بابای عالم و به این شعار عمیقاً بیاندیشید! قُلِ اللَّهُ ثُمَّ ذَرْهُمْ (91/انعام) بگو خدا و سپس آنها را رها کن(91)
.تبصره: رها کن یعنی دلت را از غیر خدا و خدایی ها خالی کن! |
|||
|
|
۱۴:۲۲, ۲۳/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۱ ۱۴:۲۳ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
علی جان.
به ما رحم کن. ![]() امتحان دانشگاه داریم. ![]() یه چند روزی صبر کن جان من. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

و منتقم جان و خلاصه باقی برو بچ گاگول (بخوام همینجوری بنویسم اصل تاپیک جا میمونه)