کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا با این نوشتار موافقید ؟
بله
خیر
بایددر موردش بحث بشه

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟
۱۸:۳۰, ۲۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1

این سوالی برای من و باوری برای خیلی از کسانی که به ظهور باور ندارن هست مستند ظهور خیلی یک طرفه رفته و انگار خود سازندگانش تحت تاثیر یک جربان هستند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارسه ، sunrise59 ، SARV ، یکی مثل شما ، sahel ، mhvvhm ، سدرة المنتهی ، یوسف خان ، mofa ، bidaram ، میم.حسین.الف

آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۴۹, ۲۸/اردیبهشت/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۴ ۰:۵۲ توسط raha77.)
شماره ارسال: #111

سلام به همه
من در حال دیدن این مستندم و الان قسمتای وسطشم
نمیدونم اصلا سنم مناسب هست یا نه
ولی به خاطر یک سری جریاناتی که تو مدرسه بین بچه ها بوجود اومد مجبور شدم از یه راهی اطلاعتمو ببرم بالاتر
میخوام بعد دیدن این فیلم کلا این مسایلو بذارم کنار و بچسبم به درسم
راستش خیلی وقت پیش اسم این مستندو شنیده بودم اما از اونجایی که خارجی بود فک میکردم چیز بیخودیه!
ولی این دفعه خیلی شانسکی دانلود کردم یکی دو قسمتشو به خاطر کنجکاوی بقیشو دیدم
راستش تو قسمتای اول یه جمله میگه از بخاری! بخاری یه مفتی یا یه چیز تو این مایه های قدیمیه ک نمیدونم وهابی بود یا نه ولی برای وهابیا و عربستانیا خیلی معروفه منم اولین بار اسمشو اونجا شنیدم
خب جملهه رو که دیدم گفتم لابد اینا سنی ان و اونم ازون سنیا که حوصلشونو نداریم (منظورم وهابیه به برادرای سنی بی احترامی نمیکنم)
ولی دیدم قسمتای اخرش نوشته حضرت مهدی!
خیلی تعجب کردم گفتم پس حتما یه چیزی حالیشونه شایدم برای اینکه همه ی مسلمونا اینو نگاه کنن و به خاطر اختلافات گروها قیدشو نزنن
ولی جالبه این وسط از هیچ امامی حتی به عنوان داماد پیامبرم حرفی نزده
تنها گروه سنی ک با امامامون دشمنی دارن وهابیان که تا اونجایی ک من اطلاع دارم خود سنی ها هم قبولشون ندران حتی با عنوان رضی الله و نه علیه السلام هم چیزی نگفته!
اونجاایی ک ن هستم فعلن تازه نماد ها و اینا تموم شده و هنوز بحث دینی نشده و نمیدونم در تضاد با ما شیعیان چی گفته اما واقعا این موضوع ک یکی هم اشاره کرد متینه که از ایران به عنوان یک کشور مهم و پیشرو این وسط در مخالفت با یهود و امریکا و همه ی این جریانات زیاد حرفی نزده
تنها جایی ک من دیدم یه عکس احمدی نژاد بود به عنوان مخالف با امریکا و یه جا هم ایران و سوریه (که اسم سوریه اول اومده بود!) باز به عنوان افرادی که با اسراییل مخالفت میکنن
خب هنوزم خیلی به عنوان یه مجموعه ی کاملا درست نمیدونمش اما به قول شما قطعا غیر مستقیم هر چند اما تاثیرشو میذاره و ممکنه عقایدمونو هم یکمی تغییر بده
ولی یه حسنی که داره دقیقا مثل مجموعه ی ظهور بسیار نزدیک است اینه که دید ما وبصیرتمون و اطلاعات عمومیو حداقل میبره بالا
ببینین شاید اینکه ما تعیین کنیم کی سید خراسانیه و این حرفا درست نباشه خیلی اما باعث میشه ویژگی ها ی اون افراد پررنگ تر تو ذهن بمونه و حداقل با چذابیت بیشتر نگاه کنیم و چیز یاد بگیریم
و تنها دلیل مخالفت بعضیا با این محموعه اینه که احمدی نژادو یه ادم خوب جلوه دادن! و شاید اگ این قسمت نبود خیلیا به به چه چه راه مینداختن
بگذریم!
این محموعه هم حداقل تاثیرش اطلاعات عمومی ماست
من خیلی تلاش کردم ک تو سایت خودشون عضو شم اما فکر کنم عضویتو کلا کنسلش کردن و کسی نتونه دیگه عضو شه
شایدم برای ip ِی ایران حداقل!
اگ کسی بتونه کمکی برای عضویت تو سایت wakeupproject بهم کنه ممنون میشم
ولی با این حرفایی ک شما گفتین ینی کنترل ذهنو ازین جور چیزا من میترسم بیشتر نگاه کنم و عقایدم تغیییر کنه !
ولی پیشنهاد میکنم این مستند ها رو همیشه با دید بی طرفانه بهش نگاه کنین
حتی اگ سازنده ها نون خور خود ماسون ها هم نباشن
شاید نون خور وهابیت و بهاییت و اینا باشن
و در نهایت ممکنه ادم خوبی هم باشه این وسط که اگ مسلمون خارجی شیعه دیدی ک تو اروپا و امریکا باشه و بگرده حتما سلام منو بهش برسونین!
از خود سازنده ها و عبدالله هاشم کسی اطلاعات دقیقی داره؟
ببخشید خیلی زیاده
من عادت دارم به طومار نویسی اما تو دلم مونده بود اینا SmileBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، مجید املشی
۱۲:۲۵, ۲۸/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #112
آواتار
سلام

نقل قول:[b]

من در حال دیدن این مستندم و الان قسمتای وسطشم
نمیدونم اصلا سنم مناسب هست یا نه
ولی به خاطر یک سری جریاناتی که تو مدرسه بین بچه ها بوجود اومد مجبور شدم از یه راهی اطلاعتمو ببرم بالاتر
میخوام بعد دیدن این فیلم کلا این مسایلو بذارم کنار و بچسبم به درسم

پیشنهاد می کنم مستند رو نگاه کنید ، مطالب خوبی توش هست
اما چند تا نقد اساسی بهش هست ، نقد و آسیب شناسی این مستند رو هم بخونید

نقل قول:[b]اگ کسی بتونه کمکی برای عضویت تو سایت wakeupproject بهم کنه ممنون میشم

فکر کنم اگر عضو هم نشید ، چیزی از دست ندادید Idea

نقل قول:از خود سازنده ها و عبدالله هاشم کسی اطلاعات دقیقی داره؟

متاسفانه این فرد در خوشبینانه ترین حالت ، دچار انحراف وحشتناکی شد و به یک مدعی دروغین مهدویت به نام حسن الیمانی پیوست ، در بدترین حالت هم اینه که خودش عضو همون جریان هایی است که داره زیرابشون رو در مستند می زنه ،هست و هدف نهایش این بود که خیلی از شیعیان که مخاطبین اصلی اون مستند هستند منحرف کنه و دستشون رو بذاره توی دست یه امام زمان دروغین !
الان خیلی وقته ازش خبری ندارم ، اگر کسی جدیدن ازش خبر داره اعلام کنه ، بعید نیست به داعش پیوسته باشهBig Grin
شما دنبال حقیقت باشید خدا خودش راهنماتون خواهد بودAngel

موفق باشید
[/b]

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، raha77
۱۳:۵۴, ۳۰/اردیبهشت/۹۴
شماره ارسال: #113

(۲۸/اردیبهشت/۹۴ ۱۲:۲۵)ANTI satan نوشته است:  سلام

پیشنهاد می کنم مستند رو نگاه کنید ، مطالب خوبی توش هست
اما چند تا نقد اساسی بهش هست ، نقد و آسیب شناسی این مستند رو هم بخونید

فکر کنم اگر عضو هم نشید ، چیزی از دست ندادید Idea

متاسفانه این فرد در خوشبینانه ترین حالت ، دچار انحراف وحشتناکی شد و به یک مدعی دروغین مهدویت به نام حسن الیمانی پیوست ، در بدترین حالت هم اینه که خودش عضو همون جریان هایی است که داره زیرابشون رو در مستند می زنه ،هست و هدف نهایش این بود که خیلی از شیعیان که مخاطبین اصلی اون مستند هستند منحرف کنه و دستشون رو بذاره توی دست یه امام زمان دروغین !
الان خیلی وقته ازش خبری ندارم ، اگر کسی جدیدن ازش خبر داره اعلام کنه ، بعید نیست به داعش پیوسته باشهBig Grin
شما دنبال حقیقت باشید خدا خودش راهنماتون خواهد بودAngel

موفق باشید

ای وای خب اگه اینطور باشه مردمی که این مستندا رو میبینن قریب به اتفاق جزو ملت حزب باد ان که هرچی بهشون بگی قبول میکنن ، اونوقت اونا هم به همین راه ها کشیده میشن (امام زمان دروغی و ازین فرقه ها) اگه جزو داعش شده باشه بهتر از اون فرقه هاست!داعش اخرش مردنه ولی تو اون فرقه ها مردمو گمراه میکنن فقطConfused
پس در کل سازنده از ساخت این سریال ها هدف خیلی مثبتی نداشته و اگرم چیز مثبتی عاید ما شده از شانس ما بوده Angel
ولی خداییش اون مستند ظهور بسیار نزدیک است خیلی چیز توپی بوده ! Big Grin
این نقدایی که گفتینو من از کجا باید گیر بیارم؟Huh

ممنون همچنین شما Smile
۲۰:۴۸, ۷/بهمن/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۹۴ ۲۱:۳۶ توسط imaneavare_59.)
شماره ارسال: #114
آواتار
با سلام میخواستم براتون ی چیزی بنویسم تا شاید رستگار شین کلی نوشته بودم که ی هو نت قطع شد و همش پرید... عزیزانم هر چیز که دیدید و شنیدید با قرآن مهک بزند کل قرآن نه ی آیه نه ی سوره تمام قرآن اگه درست بود بپذیرید اگه نبود رد کنین. درست که قدرت شر همه جا رو تقریبا کامل احاته کرده ولی بدونین اگه خدا بخواد و ایمان داشته باشین گروهی اندک با تقوی بر گروه کثیر بی ریشه پیروز میشه وظیفه شما فقط و فقط شناخت خودتون ساختن خودتون آزاد فکر کردن و آزاد زیستن.
1_ درد تو در توست و تو نمیدانی درمان تو در توست و تو نمیفهمی (امیر المومنین حضرت علی علیه السلام)
2_ اگر دین ندارید لااقل آزاده مرد باشید. (امام حسین علیه سلام)
3_ یک ساعت فکر کردن بهتر از 80 سال عبادت است. از معصوم

گریه‌ای که تعهد و آگاهی و شناخت محبوب یا فهمیدن و حس کردن ایمان را به همراه نداشته باشد، کاری است که فقط به درد شستشوی چشم از گرد و غبار خیابان می‌آید.
فراموش نکنیم

که نخستین کسی که بر سرگذشت

حسین

بزرگ گریست،

عمر سعدبود و نخستین کسی که بر این‌گونه «گریه بر حسین» ملامت کرد، شخص

زینب

بزرگ!
و بد نیست بدانید که نخستین مجلس عزاداری، در دربار یزید!
هیچ مذهبی، تاریخی و ملتی چنین خانواده‌ای ندارد؛ «خانواده‌ای که در آن پدر،

علیاست و مادر،

فاطمه

و پسر،

حسین

و دختر،

زینب»؛ همگی در زیر یک سقف و در یک عصر و یک خانواده.
و در عین حال، به هیچ خانواده‌ای، از جانب ملتی این همه عشق و اخلاص و ایمان و شعر و خون نثار نشده است.
ملت ما، بر گرد در و بام خانه فاطمه، یک فرهنگ پدید آورده است؛ از این خانه یک تاریخ پر از هیجان و حرکت و شهامت و فضیلت، بر بستر زمان جاری شده است؛ نهر زلال و حیات‌بخشی که بر همه نسل‌های ملت ما گذشته است و هم‌اکنون نیز در عمق روح و وجدان توده ما جریان دارد.
این تنها ملتی است که در زندگی نوع بشر روی خاک، در غم خاندان محبوب خویش و در عزای قهرمان آزادی و ایمان خویش، در طول تاریخ درازش، همواره غمگین و عزادار مانده است و پایمال کردن فضیلت و محکومیت حقیقت و فاجعه حکومت جنایت و زور را، به رغم گذشت زمان و غلبه همیشگی این نظام بر تاریخش و سرنوشتش، فراموش نکرده است.
اما این عشق‌ها همه عقیم مانده‌اند؛ این اشک‌ها همچون بارانی که بر شوره‌زار ببارد، سبزه‌ای در این کویر نمی‌رویاند و این همه فداکاری‌ها، سرمایه‌ها، آمادگی‌ها و تجمع‌ها و نیروهای انسانی و وقت‌ها و فرصت‌های عزیز نیروبخش هدر می‌رود.
مقصر کیست؟ دانشمند! که پا به پای توده، مسوولیت خویش را انجام نمی‌دهد؛ او باید به توده، «آگاهی» و «شناخت» و «جهت» می‌داد و نداد.

1_ نبین کی چی میگه ببین چی میگه ( حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم))
2_ بهترین مردم کسانی هستن که همه قولها رو میشنون و بعد بهترین و انتخاب میکنن (قرآن کریم)
پس با بلا بردن آگاهیتون و علمتون سعی کنین جهت درست و انتخاب کنین

raha77 باسلام
تند تند متنتو خوندم
بجسب به درست ولی نه اون درسای مذخرفی که سیستم بلا طاعل آموزش و پرورشمون ارائه میده درس زندگی دنبال هاشیه کمتر باش اصل و بگیر و بفهم کلیت سریال در مورد اینه که بهمون بفهمون که شیطان و بقیه اجنه نخبه ها پولدارا هنرمندا و... به طور کلی قشر فرهیخته جامعه رو تحت تسلط خودشون در اوردن و از طریق اونا دارن بهمون حکومت میکنن و تمام جنگها تمام انقلابها و ... کنترل و برنامه ریزی میکنن با کمک و مشورت شخص ابلیس. OK ? بدون که همه رسانه دروغن و قصدشون یا سرگرم کردن الکیه یا دادن اطلاعاتی که باعث سردر گمیه تو میشه نه باعث اینکه بتونی نتیجه گیری درستی از اوضاع داشته باشی. خیلی پیچیدس. نه؟ بعدشم بهمون یاد میده که خودتو بسازی از نظر روحی و جسمی یعنی بتونی آزاد فکر کنی آزاد زندگی کنی ی جمله خیلی زیبا داره که میگه این جنگیه که شما هم میدان چنگین هم سربازش. شای این سریال از ی سری تیکه های فیلمائی که اسرائیلین استفاده کرده ولی خداییش فیلم دیگه ای بوده که اون بتونه با مظامینی که میخواد ارائه بده انطباق داشته باشه بفهمیم که خیلی کوتاهی شده میدونی چرا چون خیلیها در رده های بالا سیاسی و هنری و اجتماعی ما توی ایرا فراماسونن از خیلی سال پیش مثلا فروغی در زمان رضا شاه بگیر بیا تا الان همین سریال از 2تا فیلم خوب خودمون ( حضرت مریم (سلام الله علیها) و امام رضا(علیه السلام) استفاده کرده . نکرده؟ پس نه میخواد مبهوت بشی نه بی تفاوت یادت باشه آگاهی قدرت میاره پس قوی شو همین...
۱۹:۱۹, ۶/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/فروردین/۹۵ ۱۹:۳۰ توسط عطرخدا.)
شماره ارسال: #115

(۲۴/اسفند/۸۹ ۲۱:۳۶)mohsen 2012 نوشته است:  ببینید این افراد خودشون مدت زیادی به تو دستگاه شیطان بودن

خود عبدالله هاشم مدت زمان زیادی تو کمپانی سکس هالی وود مشغول به فعالیت بوده( خودش تو قسمت 3 یا 4 می گه)

در ضمن ما نباید به این افراد کوچکترین اعتمادی داشته باشیم چون ممکنه خودشون از طرف ماسون ها سیخ شده باشند تا مسیر منجی خواهی آخر الزمانی رو به مسیری دیگر سوق دهند( که تاثیراتش رو در نماد گرایی شدید خودمون می شه دید) ایا شما فکر نمی کنید اطلاعاتی که این افراد دارن می دن رو خود ماسون ها می خواستن به ما بفهمونن و حالا هم از این طریق گفتن و هم با این کار رهبری موضوعات قبل از ظهور رو دست گرفتن

اگر ما مهم ترین اصل ماسون (خاص ترین اصل ) رو کابالا بگیریم می بینیم در داستان های مختلف به کابالا اشاره شده تا جایی که در رمانی به نام نبرد با شیاطین( خود هر 10 جلدش رو خوندم) مستقیما به ارتباط بین ابعاد ، جادویی که جنبه ی واقعی تری داشته باشه نقاط پر انرژی ، نفوذ جادوگران به دستگاه های حکومتی و ... می شه اشاره کرد

باید به هر گروهی که در این برهه ی زمانی کاری می کنه با بی اعتمادی و احتیاط فراوان نگاه کرد چون نفوذ از کار های همیشگی یهودیاست

اطلاعات این افراد در خیلی از مناطق ریز و لطیف دستکاری شده مانند:

قسمتی که راجر در باره حرف زدن در مورد داروین و... هست : در این قسمت شیطان بسیار قدرتمند ( به ظهور رساندن یک گروه جاز) دانا(آموزش داروین) است در حالی که واقعا اجنه همچین علم و قدرتی رو ندارند

در قسمت 17 در مورد ufo ها انقدر اغراق شده بود که من دفعه ی اول که دیدم تنم لرزید در حالی که اگر همچین تکنولوژی هایی رو داشتن ایران با خاک یکسان بود

همیشه دقت داشته باشید افراد حق رو با باطل قاطی می کنن و اول دو نکته می ذارن بعد سه نکته و الخ

بعضی از دوستان من واقعا امیدشون رو از دست داده بودن( خدا رو شکر ما خودمون یک معلم داریم که باز مارو امید می ده و تقریبا به خط برگشتیم)

این گروه از تکنیک های ریز روانشناسی استفاده کردن به همین خاطر بسیاری از افراد فکر می کنن هر چی تو فیلم می گه درسته(من خودم الان که نگاه می کنم می بینم که اون موقع که فیلم رو نگاه می کردم انگار شست وشوی مغزی شده بودم و هر چی می گفت تو فیلم رو باور می کردم اما حالا که زمان گذشته می بینم که نه همه چیزش هم درست نیست)

سلام دوست عزیز الان شما به همه شک داری مثلا از کجامعلوم شما خودت فراماسون نباشی البته ن نمیخوام تهمت بزنم شماداری به اینا تهمت میزنی اینا خواستن باتمام مردم جهان ی چیزیو بفهمونن میفهمی اونا اعتقاداتشون افکارشون با ما فرق داره این ادما یجوری گفتن که قابل فهم برای همه باشه درضمن الان دیگه همه میدونن داروین توسط شیطان مسخ شده بود تا نظریه تکاملو گسترش بده اصلا عجیب نیس در مورد یوفو هم همه اطلاعات درسته استاد رائفی پورم راجبش حرف زده اینا نمیخوان امیدو از شما بگیرن اصلا مخاطب این سریال شما نیستی مخاطب مردم غربه داره به اونا اگاهی میده واقعا متاسفم شما که اینقد خودتو ادم خوبی میگیری چطور این حرفارو میزنی بسیار زیبا در این مستند وجود خدا و قدرتش و رحمتش توصیف شده شما میگی کار شیطان پرستاس خخخخخخخ شما توهم توطئه دارین هرکی که مخالف این سریاله توهم داره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: monajj
۳:۴۳, ۲۱/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #116

واقعا حیفه.....کسی که خودش مارو از خطر انحراف بیم میداد الان خودش گرفتارش شده....

خدا هدایتش کنه.
۱۲:۵۰, ۲۴/فروردین/۹۵
شماره ارسال: #117

منظور شمادقیقا کیه Dodgy
۱۳:۰۱, ۲۵/فروردین/۹۵ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/فروردین/۹۵ ۱۱:۴۸ توسط monajj.)
شماره ارسال: #118

واقعا همینجوریه دیگه.. Huh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saracc
۱۵:۲۳, ۳/اردیبهشت/۹۵
شماره ارسال: #119
آواتار
باسلام
عزیزانم خیلی خوبه که همیشه شک داشته باشین ولی به شرطی که برین دنبال شکتون تا به یقین دبدیل بشه اگه فقط شک داشته باشین با دست خودتون خودتون و نابود کردین بدونین که شیطان و اجنه تحط امرش هیچ قدرتی توجه کنین هیچ قدرتی توی این بعد یعنی دنیای ما ندارن باور کنین این ما انسانها هستیم که با پیروی از شیطان و دوری از خدا بهش قدرت میدیم من مستند ظهور و سه بار دیدیم و بدون خود ستائی میگم 95درص از تمام اون مطالبو که مستند میگرو قبلا میدونستم ولی روی تکه های جدا از هم که هیچ مفهومی برام نداشتن همیشه گیچ بودم و هزار تا جواب بی سوال بعد از دیدن سریال پازل جفت شد و همه چی معنی پیدا کرد... بدونین هر کسی این سریال تولید کرده اطلاعات ناب و با ارزشیرو در اختیارمون میزاره حالا این شمائین که چه جوری ازش استفاده کنین مثل چاقو مثل رایانه و ... این شمائید که اختیار دارین خدا رو پرستش کنین و آزاد شین یا شیطان رجیم و اطاعت کنین و اسیر... "در روزگاری پر کینه و بد عناد بسر میبریم انسان نیکدل و پاکدامن را بد میشمرند و ستم کاره در این عصر بر تند باد غرور و نخوتش میافزاید آنچه میدانیم سودمان نمیبخشد و آنچه نمیدانیم نمیپرسیم و از بدبختیه ویرانگری که فرا میرسد بیم نداریم تا به یک باره بر سرمان فرود آید" (امیر المومنین حضرت علی (علیه السلام) ) فکر نمیکنید همین امروز این حرف گفته شده قدر داشته های بزرگمون و بدونیم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]