کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: آیا با این نوشتار موافقید ؟
بله
خیر
بایددر موردش بحث بشه

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا مستند ظهور طرف دیگری از کنترل ذهن نیست؟؟
۱۸:۳۰, ۲۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1

این سوالی برای من و باوری برای خیلی از کسانی که به ظهور باور ندارن هست مستند ظهور خیلی یک طرفه رفته و انگار خود سازندگانش تحت تاثیر یک جربان هستند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارسه ، sunrise59 ، SARV ، یکی مثل شما ، sahel ، mhvvhm ، سدرة المنتهی ، یوسف خان ، mofa ، bidaram ، میم.حسین.الف
۱۸:۳۴, ۲۴/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اسفند/۸۹ ۱۸:۴۱ توسط 313.)
شماره ارسال: #2
آواتار
مستند ظهور رو نمیشه 100%تایید کرد چون بعضی جاها با عقاید ما شیعه ها مقایرت داره ولی نباید بگیم که تحت تاثیر جریانی
اینم بگم کنترل ذهن شدیم خودمونم خبر نداریم چون یه دفعه یه مشت نماد ریختن جلومون ما هم غرق نماد شدیم تا جایی که به هرچیزی گیر میدادیم واز هدف اصلی یعنی شناخت دشمن دور شدیم دشمنم دیگه کمتر از نماد اسفاده میکنه.امام زمان چه قدر غریبه که هنوز به خاطر خودش نیست که دنبالش میریم خیلی ها به خاطر 2تا نماد دنبال امامیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارسه ، shamul ، سیدمحمدعلی ، ilitih ، yamahdi-12 ، یکی مثل شما ، mhvvhm ، sahel ، صابر ، میم.حسین.الف
۱۸:۴۵, ۲۴/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اسفند/۸۹ ۱۸:۴۵ توسط علائم ظهور.)
شماره ارسال: #3

(۲۴/اسفند/۸۹ ۱۸:۳۰)parsa نوشته است:  این سوالی برای من و باوری برای خیلی از کسانی که به ظهور باور ندارن هست مستند ظهور خیلی یک طرفه رفته و انگار خود سازندگانش تحت تاثیر یک جربان هستند
دوست عزیز شما یک حرف کلی میزنی که نه بشه ردش کرد نه اثبات!
تحت تاثیر یک جریان؟ کدوم جریان؟ مگر جریانی هم در دنیا باقی مونده؟

تقریبا همه دنیا متحد و یکپارچه شدن.چه شخص یا افرادی ضد جریان حاکم بر دنیا می تونن کاری بکنن؟
تنها ایران و 2-3 کشور در مقیاس کوچک مخالفتهایی با فرهنگ و سیاست غرب میکنن.

واقعا جریانی باقی مونده که از سقوط اخلاقی و انسانی حاکم بر دنیا بگه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارسه ، mohsen77 ، سیدمحمدعلی ، میرزا احمد ، ilitih ، yamahdi-12 ، mhvvhm ، sahel ، منتظرالقائم ، misagh ansari
۲۱:۳۶, ۲۴/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اسفند/۸۹ ۲۱:۴۶ توسط mohsen 2012.)
شماره ارسال: #4
آواتار
ببینید این افراد خودشون مدت زیادی به تو دستگاه شیطان بودن

خود عبدالله هاشم مدت زمان زیادی تو کمپانی سکس هالی وود مشغول به فعالیت بوده( خودش تو قسمت 3 یا 4 می گه)

در ضمن ما نباید به این افراد کوچکترین اعتمادی داشته باشیم چون ممکنه خودشون از طرف ماسون ها سیخ شده باشند تا مسیر منجی خواهی آخر الزمانی رو به مسیری دیگر سوق دهند( که تاثیراتش رو در نماد گرایی شدید خودمون می شه دید) ایا شما فکر نمی کنید اطلاعاتی که این افراد دارن می دن رو خود ماسون ها می خواستن به ما بفهمونن و حالا هم از این طریق گفتن و هم با این کار رهبری موضوعات قبل از ظهور رو دست گرفتن

اگر ما مهم ترین اصل ماسون (خاص ترین اصل ) رو کابالا بگیریم می بینیم در داستان های مختلف به کابالا اشاره شده تا جایی که در رمانی به نام نبرد با شیاطین( خود هر 10 جلدش رو خوندم) مستقیما به ارتباط بین ابعاد ، جادویی که جنبه ی واقعی تری داشته باشه نقاط پر انرژی ، نفوذ جادوگران به دستگاه های حکومتی و ... می شه اشاره کرد

باید به هر گروهی که در این برهه ی زمانی کاری می کنه با بی اعتمادی و احتیاط فراوان نگاه کرد چون نفوذ از کار های همیشگی یهودیاست

اطلاعات این افراد در خیلی از مناطق ریز و لطیف دستکاری شده مانند:

قسمتی که راجر در باره حرف زدن در مورد داروین و... هست : در این قسمت شیطان بسیار قدرتمند ( به ظهور رساندن یک گروه جاز) دانا(آموزش داروین) است در حالی که واقعا اجنه همچین علم و قدرتی رو ندارند

در قسمت 17 در مورد ufo ها انقدر اغراق شده بود که من دفعه ی اول که دیدم تنم لرزید در حالی که اگر همچین تکنولوژی هایی رو داشتن ایران با خاک یکسان بود

همیشه دقت داشته باشید افراد حق رو با باطل قاطی می کنن و اول دو نکته می ذارن بعد سه نکته و الخ

بعضی از دوستان من واقعا امیدشون رو از دست داده بودن( خدا رو شکر ما خودمون یک معلم داریم که باز مارو امید می ده و تقریبا به خط برگشتیم)

این گروه از تکنیک های ریز روانشناسی استفاده کردن به همین خاطر بسیاری از افراد فکر می کنن هر چی تو فیلم می گه درسته(من خودم الان که نگاه می کنم می بینم که اون موقع که فیلم رو نگاه می کردم انگار شست وشوی مغزی شده بودم و هر چی می گفت تو فیلم رو باور می کردم اما حالا که زمان گذشته می بینم که نه همه چیزش هم درست نیست)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: roohi_issa ، پارسه ، parsa ، حلما ، یاران مهدی ، parisan ، mohsen . ، shamul ، وحید110 ، سیدمحمدعلی ، shafagh_mah ، rezataj ، sioosh ، ilitih ، yamin ، fardinho ، freewish ، m.hossein ، sahel ، mhvvhm ، یوسف خان ، Bran ، میم.حسین.الف
۲۲:۰۷, ۲۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #5
آواتار
بسم رب الشهدا و الصدقین

مستند ظهور به نظره من یه چندتا نقد کلی بهش وارده مثلا :
1- ترس رو برای بعضی افراد زیاد می کنه
2- از ایران ( که محور خیلی از جریانات هست ) خیلی کم صحبت می کنه حداقل اینکه ایران رو در حاشیه قرار داده
3- برای برخی از حرف هاش خیلی کم مدرک ارائه میده مثلا جایی که می خواد پیشینه ی خاندان سلطنتی بریتانیا رو با فراعنه مصر مرتبط کنه
4- به قول دوستمون بعضی از حرف هاش هم با اعتقادات ما شیعیان در تضاده

ولی نقطه ی قوتش هم اینه که دیواری که جلوی چشم خیلی از افراد کشیده شده رو بر میداره

در کل مستند خوبیه به خصوص این که در جایی ساخته شده که ساخت یه همچنین مستند هایی خیلی سخته

به امید یاری امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: baghbantanha ، parsa ، یاران مهدی ، shamul ، ilitih ، یکی مثل شما ، sahel ، mhvvhm ، منتظرالقائم ، یوسف خان ، صابر ، misagh ansari
۱۴:۴۶, ۲۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام به تمام منتظران واقعی
چرا که نه
به نظر من این مستند نیز ساخته دست انسان است . به نظر شما آیا تهیه کنندگان این سریال انسان های کاملی هستن ؟ تحت تاثیر نفس اماره نیستند؟
شیطان برای فریب هر کس روشی دارد مگر آنهایی که به ایمان کامل رسیدن (انسان های کامل)
گاه شیطان در میان خوبی ها گمراهی ها قرار می دهندو این یک تکنیک است
- یادمون باشه هر چیزی که ما می بینیم یا میشنویم در ذهن ما ذخیره میشه چه به آن چیز توجه کنیم یا نکنیم و مستقیم بر ضمیرخودآگاه یا ناخدآگاه ما تاثیر میگذارد . هر چه تصویری که می بینبم بیشتر تکرار شود ذهن به آن توجه بیشتر می کند در نتیجه تاثیر بیشتری بر ضمیر ناخداگاه ما می گذارد و ما ناآگاهانه بیشتر به سمت آن موضوع خواهیم رفت (بر مبنای اصل هیپنوتیزم و اصل شرطی سازی )( از این روش در تبلیغات بسیار استفاده می شود(مثلادر تبلیغات کولاکولا)) .این یکی از تاثیرات این موضوعات هست...
پس خیلی باید مراقب آنچه می بینیم و می شنویم باشیم.
چرا در این مستند نمادها شیطانی به شدت تکرار می شوند؟
به موسیقی متن توجه کنید
-
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parsa ، سیدمحمدعلی ، یکی مثل شما ، sahel
۱۶:۱۵, ۲۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #7

یعنی ما هم تحت تاثیر این کنترل ذهن قرار گرفتیم شاید در جای دیگری از جهان بودیم یه طور دیگه فکر میکردیم و مغز ما طور دیگه شستشو داده شده بود واقعا چی درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من نمیگم سازندگان این مستند مشکل دارن ولی شاید اونا هم تحت تاثیر کنترل ذهن هستند و همینطور استاد رائفی پور
چون شاید اونا ایندفعه راه جدیدی برای جذب افراد و کنترل ذهنشون پیدا کردن
من به هیچ چیز نمیتونم 100% مطمعن باشم کمک کنیدHuh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارسه ، bamzi64 ، bahari ، sahel
۲۰:۲۵, ۲۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #8
آواتار
امام سجاد فرمودند:در دوره ی آخرالزمان نگه داشتن ایمان،مثل نگه داشتن آتش در کف دسته.
حالا چرا این حدیث رو بیان کردم؟!!!
به این دلیل که توی این حدیث گفته می شه که نگه داشتن ایمان سخت می شه،حالا چرا این اتفاق می افته؟!!!
به این دلیل که تشخیص حق از باطل سخت می شه...
خدا واقعا بهمون رحم کنه،چون تشخیص درست و غلط واقعا سخته..
ئر مورد این مستند هم همینطوره،واقعا نمی دونیم که هدف نهایی مستند ظهور چی بوده
اما برای من یکی که انصافا خوب بود چون یه جرقه تو ذهنم زد و خیلی از راههارو در مقابلم باز کرد..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alasor ، roohi_issa ، parsa ، خاک ، یاران مهدی ، parisan ، bamzi64 ، بیداری12 ، yamin ، fardinho ، sahel ، imaneavare_59
۲۱:۲۳, ۲۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #9
آواتار
بسم رب الشهدا و الصدقین

مستند همونطوری که از اسمش معلومه از مشاهدات سازندگانش ساخته میشه و سازندگان این مستند در دنیایی زندگی می کنند که شیطان براشون ساخته و پر از این نشانه هاست ... پس اگه یه سری از نماد هارو زیاد نشون میده شاید دلیلش همین باشه ...
در ضمن در مستند ظهور یه سری کدهایی داده میشه که بیننده باید خودش پایه باشه و بره دنبال تحقیقات در مورد اونها تا حقیقت رو خودش پیدا کنه ، اینطوری پای بندیش نسبت به اون عقیده بیشتر هم میشه ...

شاید دادن این کدها باشه که خیلی از ماها اینجاییم و داریم در این عرصه فعالیت می کنیم !!!

الله الاعلم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shamul ، mahdi_amiri ، سیدمحمدعلی ، sahel ، منتظرالقائم ، imaneavare_59
۳:۴۶, ۲۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #10
آواتار
منم موافقم نشان این نماد ها یجورایی ترس رو تو دل آدم میندازه و به مشکلی که برمیخوری میگی این حتما کار شیطان که تو این دنیا قدرتمنده!!
تو این تاپیک بطور مفصل نوشتم:http://forum.bidari-andishe.ir/thread-1783.html
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: roohi_issa ، یکی مثل شما ، sahel
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]