|
بهترین هدیه برای امام زمان (عج ) چیه !؟
|
|
۶:۵۸, ۲۳/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۰ ۶:۵۹ توسط MESSENGER.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
*** بهترین هدیه به شخصی بزرگوار چیه؟
ـ هدیه دهنده از روی میل و محبت و ارادت، هدیه بده.. ـ هدیه ارزش معنویش بر قیمت مادیش برتری داشته باشه.. ـ هدیه موجب نشاط روحی هدیه گیرنده بشه.. ـ هدیه بازگوینده عمق ارادت هدیه دهنده باشه نه بیانگر توان مادی و چیز دیگه.. ـ هدیه مطابق با شان هدیه گیرنده باشه.. . . . تولد آقا و سرور عالمینه..حجت ناطق خدا در آسمانها و زمین..میوه دل زهرای اطهرس...! . . . *** بهترین هدیه برای امام زمان (عج ) چیه ؟ . . . برا آقا چی میخوام هدیه بدم!؟ عمق ارادت و مودتم چقدره!؟ به ارزشش فکر کردم!؟ راستی؛چی دل آقا رو شاد می کنه!؟ پناه بر خدا!!! شان آقا رو می شناسم!؟ . . . من روشو ندارم...! به عزت و جلال خدایِ مهدی قسم...! . . . آقاجون! من سرم پایین...شرممو میآرم...شان من بیشتر نیست...همینو دارم!به خدا راست میگم! . . . مهدی جان! عزیز زهرا س! میشه مثل همیشه که تو بزرگواری می کنی،آقایی می کنی...بهم هدیه بدی...!؟ از شما که چیزی کم نمیشه آقاجون...! . . . یه کاری کن که واسه همیشه: تو راه هدایت قدم بزنم.. از گمراهی و تاریکی در بیام.. به یادت باشم..از ته دل و با همه ی وجود.. درخواستم تنها از خدا باشه.. توسلم لحظه ای از شمای بزرگوار و خاندان مطهرتون قطع نشه.. برام پیش خدا دعا کنی توفیقی بده که گناه نکنم.. . . . آقاجون! دستمونو بگیر...! ![]() ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۱, ۲۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سال گذشته روز تعطیلی بود و ما تو صف پمپ بنزین...پیرمرد فقیری اومد کنار ماشین و لیف های بافتنی داشت برای فروش...ما نیازی نداشتیم ولی دلمون سوخت و 4-5 تا لیفش که مونده بود رو یکجا خریدیم...
اون روز همیشه جلو ذهنمه... خدایا ببین فقیرم وچیزی ندارم...هر عمل و عبادتی هم براتون هدیه بیارم میدونم ناقصه و هیچوقت نمی تونم حق شما رو به جا بیارم...اما میدونم تو از سر بی نیازی و کمک به من همه رو می خری و ازم قبول میکنی... خدایا خودت هر نقصی که تو نیات و اعمال و رفتارمون وجود داره بر طرف کن و روز به روز به کمال نزدیکترمون کن... |
|||
|
|
۱۶:۰۸, ۲۴/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۰ ۱۶:۰۹ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بهترین هدیه ما به حضرت صاحب الزمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) این هست که به وظایفمون
در زمان غیبت کبرا عمل کنیم و بس!!!! مگه از ما چی خواستن که اینقدر کاهلی می کنیم... همه ترسم اینه که یه روزی آقا بهم بگن: ما را به خیر تو امید نیست شر مرسان!!!! |
|||
|
|
۱۸:۰۹, ۲۴/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۰ ۲۰:۱۳ توسط zarati313.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
خداوند به حق محمد و آل محمد به جناب MESSENGER و همه شرکت کنندگان در این تایپک توفیق بندگی دهد و یقینی استوار عطا فرماید. الهی آمین
سخن تمامی دوستان بجا و درست است اما به تحقیق و به یقین عرض می کنم در میان اعمال هیچ عملی مانند عمل زیر مولایمان را شاد نمی کند و همچنین تاثیری شگرف بر تزکیه و تقرب خودمان دارد: گریه و ندبه بر مولایمان ابا عبدالله الحسین
سلام بر او که هر صبح و شام بر حسین علیه السلام می گرید و اگر اشک چشمش خشک شود خون می گرید اللهم صل علی محمد و آل محمد خداوندا ما را از سبقت گیرندگان بر گریه بر حسینت قرار ده. اللهم صل علی محمد و آل محمد |
|||
|
|
۱۸:۵۸, ۲۴/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۰ ۱۸:۵۹ توسط MESSENGER.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۴/تیر/۹۰ ۱۸:۰۹)zarati313 نوشته است: خداوندا به حق محمد و آل محمد به جناب MESSENGER و همه شرکت کنندگان در این تایپک توفیق بندگی دهد و یقینی استوار عطا فرماید. الهی آمین بسم رب الحسین ع دوست عزیزم بسیار تاثیرگذار فرمودید..درود خدای مهربان بر شما به خدای حسین قسم که امکان نداره یاد و ذکر و گریه و معرفت برای سیدالشهداءع بیاد و خبری نباشه.. زیارت آقا حسین ع تو جای جای معارف و ادعیه شیعه موج میزنه..در اعیاد..در ایام و امکان متبرکه..بهر مناسبتی زیارت آقا وارد شده..اشک بر حسین ع حتی در ایام شادی هم وارد شده...چه حکمتیه،تنها ذات اقدس ربوبی میدونه...فقط هم منحصر به سیدالشهداء ع ست.. خدا رزق و روزی شما و همه ی دوستان امام زمانی این تالار رو بزودی زود سفر به "کربلای معلی" قرار بده..انشاالله..و شفاعت حضرت در صحرای محشر.. خاضعانه ازتون تشکر می کنم که فضای این تاپیکو "حسینی" کردید.. یا مهدی عج |
|||
|
|
۱۹:۱۱, ۲۴/تیر/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
من تا نظر دارم جفتشو میگم
اولیش اینه که با عملکردمون شرایط فرج را آماده کنیم تا خداوند دستور بده حجاب از چشم های همه کنار بره و امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فارغ از انتظار بشه و بعد کاری کنیم زخمی رو که بر دل نازنین شان هست رو مرهم بگذاریم که گفتنش برام سخته اما باید منظورم رو برسونم دارم غزلی تازه اگر غم بگذارد این بغض گلوگیر فراهم بگذارد گفتند شب عید رسیده است بخندید شادیم اگر چادر مادر بگذارد مهدی به جهان آمده تا لطف خداوند منت به سرعالم و آدم بگذارد هر کس که دلش بی سروسامان شما نیست بهتر برود سربه جهنم بگذارد آن منتقم دهر کی از راه میاید بر بازوی نیلی شده مرهم بگذارد؟ خوب منظورم رو گرفتید؟ این اولین نظرم دومیش اینه که حداقل اگه کاری هم نمیکنیم خدایی نکرده آبرو بر امام نباشیم : مارا به خیر تو امید نیست & خیرت نمیرسد افلا شر نرسان من خودم رو میگم اگر گفتم شیعه هستم مسئولم نسبت به ادای دینم پس نباید کاری انجام بدم که باعث وهم دین بشم ولی این رو هم بگم خیلی سخته ها اما اگر سختی دادیم به خودمون و الگوی خوبی برای تبلیغ شیعیان شدیم امام هم تو سخت ترین جاها که اولیش شب اول قبر هست کمکمون میکنه حتما خواهر کوچکتان "محیا" |
|||
|
|
۱۹:۳۲, ۲۴/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/تیر/۹۰ ۱۹:۳۸ توسط خادم الرضا.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
باید دید خود حضرت قائم از ما چه چیز می خواهد ؟
گفتم به مهدی بر من عاشق نظر کن گفتا تو هم از معصیت صرف نظر کن گفتم به نام نامیت هر دم بنازم گفتا که از اعمال نیکت سرفرازم گفتم که دیدار تو باشد آرزویم گفتا که در کوی عمل کن جستجویم گفتم بیا جانم پر از شهد صفا کن گفتا به عهد بندگی با حق وفا کن گفتم به مهدی بر من دلخسته رو کن گفتا ز تقوا کسب عز و آبرو کن گفتم دلم با نور ایمان منجلی کن گفتا تمسک بر کتاب و هم عمل کن گفتم ز حق دارم تمنای سکینه گفتا بشوی از دل غبار حقد و کینه گفتم رخت را از من واله مگردان گفتا دلی را با ستم از خود مرنجان گفتم به جان مادرت من را دعا کن گفتا که جانت پاک از بهر خدا کن گفتم ز هجران تو قلبی تنگ دارم گفتا ز قول بی عمل من ننگ دارم گفتم دمی با من ز رافت گفتگو کن گفتا به آب دیده دل را شستشو کن گفتم دلم از بند غم آزاد گردان گفتا که دل با یاد حق آباد گردد گفتم که شام تار دلها را سحر کن گفتا دعا همواره با اشک بصر کن گفتم که از هجران رویت بی قرارم گفتا که روز وصل را در انتظارم |
|||
|
|
۱۱:۳۰, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
بزرگترين وظيفه ما اهالي دوران غيبت اينه كه همونطور كه ادعاي نوكري و خدمت به اهل بيت رو داريم ...واقعا در خدمت اونها باشيم. براي يه ارباب مهمترين چيز آبرو و حفظ حرمت و احترامشه. انشالله كه مايه آبروي امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)باشيم و باعث سربلندي حضرت. و واقعا بزرگترين هديه و بهترين هديه همينه كه حضرت روي من حساب باز كنه به عنوان يكي از محبين كه با اعمالم ،آبرو داري شون رو كردم نه اينكه عمل و رفتارم مايه ناراحتي ايشان باشه و مايه ي ... بميرم زماني كه مايه نگراني و ناراحتي قلب امام زمانم از اعمال خويشم. |
|||
|
|
۱۴:۵۵, ۱۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام
آقا جان غلط کردم، غلط کردم گفتن غلط کردن رو گذاشتن واسه موقع ها تمام شما ببخش |
|||
|
|
۱۹:۳۷, ۲۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
رفتن به سمتش
زمینه سازی برای ایشون |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| صدقات ما برای سلامتیِ امام زمان | ali1455 | 0 | 993 |
۱۲/اسفند/۹۶ ۲۳:۱۶ آخرین ارسال: ali1455 |
|
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,036 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| فوائد دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) (مکیال المکارم) | در جستجوی سختی | 75 | 46,334 |
۳۱/تیر/۹۴ ۹:۰۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| برای هدیه میلادش کدام گناه را پاک میکنی | قبیله منتظر | 13 | 4,166 |
۳۰/دی/۹۳ ۱۴:۳۸ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| دلایل دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | Farzaneh | 8 | 4,213 |
۶/دی/۹۳ ۲۱:۲۸ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,755 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| چه کسانی حاضرند دعای قنوت نمازشان را به امام زمان هدیه دهند؟ | الهی313 | 29 | 13,150 |
۷/مهر/۹۳ ۱:۰۴ آخرین ارسال: آسمانه سجادی |
|