کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چرا نماد گرایی؟(شروع یک دوره جدید)
۱۹:۳۴, ۲۶/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۰ ۱۲:۴۰ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام عید روبه همه عزیزان تبریک میگم.(میبخشید اگه بد نوشتم آخه زود باید برم و نوشته ها زیاده واقعا ببخشید هر جام انتقاد داشتین واقعا میپذیرم و از همین الان عذر خواهی میکنم )
تا حالا از خودتون پرسیدین چرا این همه نماد و ساختمون بوجود آورده می شه ؟ بعضیا میگن میخوان نیروهای منفی ایجاد کنن تو فیلم های ظهور هم گفته شده که این نماد گرایی باعث نفوذ بیشتر نیروهای جنی تو دنیا میشه و فراموسون ها قدرتمند تر میشن.
چند وقتی بود همش به این فکر می کردم که این همه اتفاق دست شیطان هاست یا اینکه شیطان رو زمین قدرت مطلق و از فیلم هاش هم معلومه که اون به آدما وجودیت میده هنرمندشون می کنه ذهن شون رو باز می کنه و غیره و غیره...
اما حالا فکر میکنم به جوابش رسیدم
علت این همه نماد گرایی و فیلم های قدرت نما اینه که فقط ما رو بترسونن و ما به این فکر کنیم که فری ماسون ها قدرت برترن و هرکاری از دستشون برمیاد اگه یوقت دیدین کسی داره از فراماسون ها صحبت می کنه و نماد هاشون رو نشون میده شک کنید که این خودشوم طرفدار همین فرقس چون خواه و ناخواه داره مارو میترسونه و قدرت نمایی اونا رو نشون میده که وقتی تو یه بدبختی گیر کردیم فکر کنیم که خدا تو این دنیا دخالتی نداره و مجبور شیم واسه رهایی از سختی به اونا بپیوندیم در حالی که واقعا یه حقیقت پوج درونشه و در اومدن ازش با وجود قوانین مجازاتی خاصش واقعا غیر ممکنه.درجه بندی هاش با اسم های مختلف و مرموز باعث میشه آدم فکر کنه وای این فری ماسون ها چقدر آزاد اندیش ومتفکر هستند اما دوستان این چیزی جز چند حیله نیست.اتفاق هایی که تو دنیا افتاده رو به پای خودشون میندازن تا فکر کنیم آینده ما دست اوناس احساس کنیم یه مترسک کوچولو هستیم و این همون احساسیه که تو آهنگ های شیطان پرستی باید به آدم دست بده.تو فیلم هاشون دو طرف در حال جنگ شیطان ها هستند و اینو میخواد نشون بده شیطان در صورتی پیروزه که همه طرف باشه و این زنگ خطری برای ما.میخوام یچیز بگم که قبولش یکم براتون سخته ولی باور کنید اگه ما دست رو دست بزاریم بخدا امام زمان تنهایی کاری از دستش برنمیاد و اتفاقی که نباید بیفته میفته تاریکی همه جا رو میگیره و خشم خدا همه ی مارو میسوزونه شیطان داره فقط با نیرنگ طرفدار جمع می کنه و زورکی نگرشون میداره الانم که هویتش فاش شده ضعیف نشده بلکه با نماد گرایی هاش تفرقه ایجاد کرده و طرفداری گرفته...
ما هر چقدر نماد هاش رو در معرض دید بزاریم خرابش نکردیم بلکه ابزاری هستیم که قدرت پوچش رو به نمایش گذاشتیم.چون هیچ قدرتی نداره و مطلق خداس سعی کرده ازین راه قدرتمند جلوه پیدا کنه و موفق هم شده و چند نتیجه در بر داشته:
-اینکه ما افتادیم دنیال نمادگرایی و اصلاهمه چی یادمون رفته یه مدت اینقد مشغول اینا شده بودم که نماز شب هام رو نمیخوندم.
-اینکه ما افتادیم دنبال 4نماد تو فیلم های خودمون و به هم وطن خودمون هرجور تهمتی می زنیم حتی به کت وشلوار مستشار هم گیر دادید خواهشا تاپیک مهران مدیری رو ببندید باعث تفرقه شده و حتی بعضی از دوستان تو این تاپیک با هم مشاجره داشتن.
-مهم نماد گرایی نیست نماد در درون فیلم ها هم پنهان شده مثلا یه کارتونی دیدم که صبح گذاشته بود بچه ها میرن کوه و بهمن میاد یه عده زنده می مونن بقیه زیر برف ها میرن و پیدا نمی شن بچه ها خیلی تلاش می کنن ولی هیچ حرفی از خدا نمی زنن و در آخر خدای کوه رو صدا می زنن و یک موجود سفید که کمک شون میکنه و اینو به بچه ها القا می کنن خدا رو فراموش کنن و اینطوری مدرن هستن
یا تو یه فیلم جدید محصول والت هستش همش این جمله معروف oh my god رو به این شکل میگن oh my و این یعنی چی؟یعنی هیچی!!یعنی اینکه هیچی رو به خدایی قبول نداشته باشید.
و واقعا نماد نیست که ما باید دنبالش باشیم معنی و مفهوم به شکلی مسموم وارد زندگی ما شده و شاید دلیل فراموشی ها همین باشه.
بچه ها در آخر یه توصیه میکنم ببینید خدا خودش گفته شما نمیتونید بفهمید حجت من که ظهور می کنه حتی بهترین شما.خب بعضیا میگن امام میخواد بیاد بذار زیاد شه که زودتر بیاد یا مثلا اینکه وقتی دجال به اسراییل رفت امام هم ظهور میکنه که حدودا 10سال دیگه میشه اما اینام حقس الکیه چون واقعا معلوم نیست کی ظهور هستش تاریکی داره دور ما رو میگیره مثلا کشور خودمون انحرافات جنسی دخترای فراری خشونت قتل های زنجیره ای و فقط کافیه با هم همراه باشیم و درست فکر کنیم اگه به خانواده ای کمک کنیم اون دختر هیچوقت خراب نمیشه یا اون پسر هیچوقت دزد نمیشه یا از سر بدبختی به فرقه های شیطانی نمی پیونده کافیه ما سالم فکر کنیم بخدا اخلاق خوب هم سرایت داره من خودم تازگیا سعی کردم خوش اخلاق باشم دوستام هم شبیه من شدن.همه ی ما می تونیم نماینده امام مهدی باشیم.پس بیاید باهم دست بکار شیم.
موافق هستید؟؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، roohi_issa ، m.shirazi80 ، Gryffen ، -Ali- ، amir-mahdi ، maryam25 ، سیماباروتیان ، Admirer ، ANTI satan ، AMINI ، revenger ، Bahar
۲۲:۵۵, ۲۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #2
آواتار
با سلام
ضمن تشکر از نظر شما؛
با ذکر این نکته کلی که عزیزان این تالار در راستای "آگاهی و اطلاع رسانی" عامه جامعه تاکنون عملکرد بسیار مثبتی داشته اند،چند نکته را تقدیم می کنم:
1- نماد،اسطوره،کهن الگو و...در حوزه روانشناسی بسیار دقیق بحث شده و از زوایای مختلف معانی آن استخراج می شود.این معانی که در درون و بطن "نشانه" پوشیده ومخفی است با فرهنگ،خرده فرهنگ ها و سایر عوامل اجتماعی و...کاملا در ارتباط می باشد.لذا حوزه ایی تخصصی به همین امر می پردازد.
2- در بحث روانشناختی اسطوره و نمادها،اشاره ای به خیر و شر بودن آن نمیشود و فقط به "توصیف" آن بر مبنای مسائل یاد شده در بند "یک" می پردازد.
3- اعداد و نماد های از زاویه ای دیگر بویژه در حیطه "علوم ریاضی و فیزیک" کاملا "معنادار" است.بحث "برآیند نیروها" از همین منظر، دقیق و حساب شده است.(از توضیح بیشتر به خاطر غنای مناسب این سایت که در بخش های مختلف وجود دارد،پرهیز می کنم)
4- چه بخواهیم یا نخواهیم! فرهنگ القا شده از نمادها(هم از جهت روانشناختی و هم از دید سایر علوم)بی نهایت عمیق و تاثیرگذار است.این موضوع را می توانید از طریق آشنایی بیشتر با مبانی "زبان بدن" بیشتر پی گیری فرمایید.
5- به یاد داشته باشیم که توضیح،تبیین و آگاه سازی این نمادها و...نه تنها منفی نیست و ترویج آن!؛ بلکه یک "روشن بینی" همگانی و البته در قشر خاص(تاکید می کنم در قشر خاص!)را بدنبال خواهد داشت.
وقتی "ناآگاهی" ، "بی تفاوتی" و گاها "غرض ورزی" با هم ترکیب می شوند! معجون درست شده،شیطان را هم مست! می کند!
فقر اطلاعات نخبگان،عالمان،هنرمندان،طراحان و از جمله بدنه جامعه مهندسین "سازه" در کشور و ساخت و تولید اثرها و ابنیه شیطانی! جای تاسف بسیار دارد.
6- به هر مقدار که "ماسون ها" آداب و مناسک شان را "مخفی" و "نمادین" می کنند،باید این ترفندها و فریب ها را "آشکار" نمود و "نقاب" را از چهره ی پلیدشان برکند.
7- مطلق گرایی در چنین مباحثی، دور شدن از شرط "عقل" می باشد.
8- اثبات وجود حضرت حق(جل جلاله) ، تقابل "خیر و شر" ، وجود شیطان و فرصت داده شده به آن ملعون،همه و همه در مبانی اعتقادی دین مبین اسلام بطور معقول بحث می شود و بر همین مبنی، شناخت هر چه بیشتر و عمیقتر این عقاید پایه ای، توصیه اکید اسلام می باشد.
9- بی شک اکثریت قریب به اتفاق مسلمین به دلیل همین ناآگاهی در تمام شئونات زندگی از این نماد ها و جانشنین های آن! استفاده می کنند و همانطور که گفته شد،تاثیر منفی خود را بطور مستقیم و غیر مستقیم،در پی خواهد داشت.
10- از دیدگاه قرآنی بسیار روشن استکه "عاقبت زمین از آن خداپرستان است"...از توضیح آیات پرهیز می کنم...
و لذا؛
ترس،دلهره،احساس حقارت،نداشتن اختیار و مقولاتی از این دست،جایگاهی در ذهن یک انسان "موحد" ندارد.
11- به شخصه موافقم که برخی از این مسائل،قابل هضم نبوده و نیاز احاطه به علوم پایه ای دارد.
12- ماندن در نماد! درجا زدن در اعداد! و... در دام همان شیاطین افتادن! است. مهم؛ شناخت و آگاهی و رسیدن به "بصیرت عملی" ناشی از این آموزه ها ست.
13- آدمی به "آه" و "دمی" وابسته است و لذا همیشه باید از شر شیطان به خدا پناه ببرد.
14- انسان بواسطه "عقل" اعطایی از طرف باریتعالی "حق انتخاب" دارد و لذا همه ی ما با انتخاب "خدا" و " عمل به دستورات عالیه "دین متعالی اسلام" و به یمن لطف و کرم الهی،انشالله عاقبت بخیر خواهیم شد.
15- اعتقاد داریم که "عملکرد" ما در زمان ظهور آنحضرت نقش دارد.
16- تبیین چرایی و فلسفه "ظهور حضرت حجت" کجا و تعیین زمان کجا !!؟!!
شناخت و رسیدگی عملی به مقوله "وظیفه منتظران واقعی" مهمترین کاری استکه بر تک تک ما واجب است.
و به واقع؛
وجود نازنین حضرت حجت ظاهر است و ما غائب......!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سینا ، سدرة المنتهی ، فاطمه خانم ، Admirer ، SARV ، مسافر
۱:۲۵, ۲۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #3

از نظر من یک تشکر برای پست شما کم بود و برای همین این پست را دادم مخصوصا قسمت زیر:
نقل قول:- اثبات وجود حضرت حق(جل جلاله) ، تقابل "خیر و شر" ، وجود شیطان و فرصت داده شده به آن ملعون،همه و همه در مبانی اعتقادی دین مبین اسلام بطور معقول بحث می شود و بر همین مبنی، شناخت هر چه بیشتر و عمیقتر این عقاید پایه ای، توصیه اکید اسلام می باشد.
از نظر من این مورد مهمترین ضعف در جوامع اسلامی مخصوصا در کشور ماست و اگه ماسون ها و هر کسه دیگه ای بتونه یا تونسته نفوذ کنه بر پایه این ضعف است،وقتی ستونهای بنای ما ضعیف باشد بنا با اندک تکانی فرو میریزد و این اعتقادات چون ستون دین ما هستند و متاسفم که در این مورد مهم کاری در این فروم انجام نمیشود.
.....................
ممنون میشوم اگر این مورد یا به صورت مبسوط تر توضیح دهید....
ارتباط نماد با زبان بدن و ....
نقل قول:- چه بخواهیم یا نخواهیم! فرهنگ القا شده از نمادها(هم از جهت روانشناختی و هم از دید سایر علوم)بی نهایت عمیق و تاثیرگذار است.این موضوع را می توانید از طریق آشنایی بیشتر با مبانی "زبان بدن" بیشتر پی گیری فرمایید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، سدرة المنتهی
۲:۲۵, ۲۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #4
آواتار
دوست عزیز منظور من از کاهش نماد گرایی این بود که اطلاعات داشتن کافیه اما این اطلاعات باعث نشه که آدم مثل بعضی از دوستان همه زندگیش بشه سراغ گرفتن از نمادها و تهمت زدن.
و یک چیز کلی اینکه ما نشستیم به انتظار امام و تاریکی داره بیشتر میشه اگه خودمون اصلاح سازی داشته باشیم مطمئنا وضع بهتر میشه و بنظر من اشتباه که ما بخوایم فقط به وجود یک شخص اتکا کنیم...ما اگه درست باشیم احتیاجی به امام که اومدنش دست خداست و فقط حضرت باری تعالی از زمانش خبر داره نیازی نداریم نمیگم بده یا نیاد بعضی دوستان سریع جبهه گیری می کنن منظور من اینه که دست دست کردن کار اشتباهیه
از صحبت های دو دست عزیز که پاسخ دادن ممنونم حتما باید عکس بزارم یا نماد نشون بدم تا پست جدید بدید؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER
۹:۲۹, ۲۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲۷/اسفند/۸۹ ۲:۲۵)Grace Dies نوشته است:  دوست عزیز منظور من از کاهش نماد گرایی این بود که اطلاعات داشتن کافیه اما این اطلاعات باعث نشه که آدم مثل بعضی از دوستان همه زندگیش بشه سراغ گرفتن از نمادها و تهمت زدن.
و یک چیز کلی اینکه ما نشستیم به انتظار امام و تاریکی داره بیشتر میشه اگه خودمون اصلاح سازی داشته باشیم مطمئنا وضع بهتر میشه و بنظر من اشتباه که ما بخوایم فقط به وجود یک شخص اتکا کنیم...ما اگه درست باشیم احتیاجی به امام که اومدنش دست خداست و فقط حضرت باری تعالی از زمانش خبر داره نیازی نداریم نمیگم بده یا نیاد بعضی دوستان سریع جبهه گیری می کنن منظور من اینه که دست دست کردن کار اشتباهیه
از صحبت های دو دست عزیز که پاسخ دادن ممنونم حتما باید عکس بزارم یا نماد نشون بدم تا پست جدید بدید؟

با سلام و تقدیم احترام
با این نتیجه گیری شما موافقم.
البته به یاد داشته باشیم که در چنین تالارهای عمومی(وایضاً مجازی که محدودیت های خاص خودش را دارد):
همه قشری می آیند...
چه از لحاظ سنی،فکری و اعتقادی،فرهنگی،نگرش های سیاسی،رشته تحصیلی،علاقه مطالعاتی و چندین فاکتور مهم دیگر که همگی در ارسال،قرائت و فهم مطالب و پاسخ ها می توانند متفاوت باشند.
به نظرم این یک مسئله کاملا عادی است و باید با نگاه مثبت به این قضیه نگاه کرد تا "گفتگو" منعقد شود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی
۱۲:۴۷, ۲۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #6
آواتار
به نظر من ما باید در قدم اول از فراماسون ها بترسیم .( البته این موضوع در ابتدای راه کسی که قدم در شناخت این جهان و اتفاقات اطرافش برمیدارد خود به خود ترس ایجاد میشود . فکر کنم همه ما بعد از دیدن مستند ظهور حداقل تا یک چند روزی ذهنمان آشفته بود)
اگر قبول دارین اینها شیطان پرستن نباید از اینها ترسید ؟؟
ما باید همیشه از شیاطین بترسیم تا فریب نخوریم .
اما ترس تنها کافی نیست . ایمان قوی به خدا هم لازمه .
ایمان قوی به خدا - اهل بیت و قرآن
اگر ایمانمان قوی باشه بعدش میدونید چی میشه ؟
به انسان شجاعت میده تا در برابر جبهه باطل بایستد و از کارزار با شیاطین نترسه .
دقیقا همان کاری که شهیدان انجام داده اند.
---------------------------------------------------------
بنابراین بعد از دیدن مستند ظهور همه ما به تحقیق و جستجو رو آوردیم . ولی نباید در حوزه دشمن شناسی غرق بشیم .
این بستگی به خود ما داره که چه درسی از دیدن مستند ظهور بگیریم .
قبلا در این مورد بحث شده ولی یاداوریش هم هر از گاهی لازمه
۱۳:۵۸, ۲۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #7
آواتار
بچه ها دوران ظلم و جور به سر رسیده اینقدر سر این مسائل بحث نکنید این نماد گرائی شدید اخیر اینا مثل دست و پا زدن و جون دادن یه گوسفنده (بلانسبت گوسفند) وقتی سرشو میبرن. این دست و پا زدن ها به هیچ کس صدمه نمیزنه.

الان وقت پیدا کردن نماد و فکر کردن رو این مسائل نیست . دور و برتونو ببینید تو چند تا کشور مسلمون جنگ شده؟
ما باید به اونا کمک کنیم هر طور که میتونیم .

تا حالا میگفتیم اندکی صبر سحر نزدیک است ولی حالا داریم سپیده دم صبحو که سر زده میبینیم . دیگه وقتشه که بیدار شیم چون "عصر ظهور" فرا رسیده ...!
۲۲:۴۵, ۲۷/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۸۹ ۲۲:۵۳ توسط سینا.)
شماره ارسال: #8

نقل قول:ه نظر من ما باید در قدم اول از فراماسون ها بترسیم
به نظر من ما می تونیم از گمراهی خودمون بترسیم (که اونم به خودمون بر میگرده و اگه ما گمراه شیم تقصیر خودمونه نه شیطان ،باید حواسمان جمع باشه و با با تکیه بر پیامبر بیرون و پیامبر درون"عقل" عمل کنیم دیگر ترسی نیست....)،این ترس از گمراهی هم بر میگرده به ترس از خداو عقاب خدا، در واقع ترس از غیر خدا همیشه و همه جا مزمت شده و ترس از شیطان شرک است!
متاسفانه من یه 2، 3 ساعت سخرانی رو از این آقای رایفی دیدم همین حس رو به آدم تلقین می کردن با جملاتی با این مضمون که
نقل قول:خدا تو کربلا به شیاطین نشون داد که بله اینا 72 نفر.....
رابطه خدا و شیطان رو جوری بیان می کردند(یعنی این حس به من منتقل میشد که) که انگار در دین ما هم مثل بعضی ادیان قدیم 2 "خدا" وجود دارد: خدای خوبیها و خدای بدیها که همان شیطان است!انگار خدا با شیطان مسابقه دارد.ولی هر گز این چنین نیست ،شیطان آفریده ی خداست و می تواند طرفع العینی همه آنها را نابود کند
بله نه تنها ترسی از فراماسون ها نیست بلکه از شیطان هم ترسی نیست....
ترس برای وقتی است که ما عمل اشتباه و گناهی را انجام دهیم و بدانیم که گناه هست و جلوی خدا ایستاده ایم !

من بازم میگم به نظر من بزرگترین و اساسی ترین که باید ما و جامعه ما انجام بده اینه که مبانی اعتقادیم رو پایه های زندگی توحیدی است محکم کنیم ...
در ضمن هنوز هم منتظرم یکی بیاد برام اثرات نماد ها رو توضیح بده ؟!
و اینکه چه تضمینی دارد که این نماد هایی که پیدا میکنیم توهم نباشد؟ یعنی جز نماد از چی می تونیم برای اثبات غرض بودن در این نماد ها استفاده کنیم؟
۱:۱۲, ۲۸/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۸۹ ۱:۲۸ توسط MohsenSB.)
شماره ارسال: #9

با سلام به دوستان
در مورد نمادها و علت به کار بردن آنها از لحاظ روانشناختی شخصیت انسان به مانند یک تکه یخ معلق در روی آب است که چیزی در حدود 70 % آن زیر آب است به عبارت دیگر در اراده و اختیار ما نیست منظور این است که به طور مطلق در اختیار ما نیست اما این قسمت چگونه کار می کند .در واقع هر چیزی که چشم ما می بیند یا گوش ما می شنود و به طور کلی هر مطلبی که به هر طریق وارد ذهن ما می شود روی این قسمت شخصیت تاثیر می گزارد .این مطلب دلیل همین مورد است که ما به طور ناخواسته به بعضی مطالب علاقه مندیم و به برخی نه یا همواره از اطرافیانمان تاثیر می پذیریم. این نمادها چون همراه با نوع خاصی از مطالب هستند همواره اگر به هر طریق حتی به صورت ناخودآگاه وارد ذهن شوند آن مطالبی که همواره همراه آن می آیند را تداعی کرده و ضمیر ناخودآگاه را تحت تاثیر خود می گزارند به طوری که حتی یک اشاره به یکی از آن نمادها تاثیر شگرفی روی شخصیت ما می گذارد . البته در روانشناسی چیز مطلقی وجود ندارد اما این مطلب تقریبا مطلب قابل اعتمادی است و به برداشت حقیر این می تواند یکی از علل نمادگرا بودن آنها باشد.
یا علی
البته مسئله ی اصلی دشمن است نه نمادهایش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سینا ، MESSENGER ، سدرة المنتهی
۱۳:۲۸, ۲۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #10

دوست عزیز ممنون از جوابتون ولی این جواب منو قانع نکرد....
قابل لمس تر توضیح بدین !مصداقی!(مثلا اگه تو خونمون پر هرم باشه ،یا اون تک چشم، چی قراره بشه؟! یا چه تاثیری رو ما میذاره؟!)
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]