|
پیشنهاد جمع آوری کمک برای تهیه سرور اختصاصی !
|
|
۱۹:۴۸, ۲۶/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۸۹ ۱۵:۴۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان و برادران عزیز این فقط یک پیشنهاد است پس با نظرات سودمند و برادرانه خودتون کمک کنید من پیشنهادم این بود برای این که هی در سایت های دیگه آپلود کنیم که مشکلاتی از قبیل خرابی لینک ، پاک کردن و هزاران مشکل دیگه داشته باشیم هر کس با دادن مبلغ دو هزار تومان به مدیریت این سایت و یا هر کس که مورد اعتماد و امین بقیه هستش یه هاست آپلود چه میخواد تو این سایت باشه یا یه سایت جداگانه ایجاد کنیم اینطوری هر کسی براحتی میتونه مطالبش رو قرار بده و دیگه مشکلی هم در دانلود پیش نمیاد فقط باید یک کسی روی لینک ها نظارت داشته باشه که خدایی ناکرده فایل مستهجن یا غیر اخلاقی آپلود نشه به امید ظهور حضرت مهدی عج الله تعالی فرجه الشریف |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۳۹, ۲۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
شما براورد هزینه کنید من به شما قول میدم که خیلی ها از این موضوع بی اطلاع هستند شما که متولی این کار شده اید زود نا امید نشو با یک اطلاع رسانی درست خیلی بهتر کارها پیش میره من هم هر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم هههههههههر کمکی.
|
|||
|
|
۱۵:۴۶, ۲۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۸/اسفند/۸۹ ۱۳:۱۵)-Ali- نوشته است: من دقیقا متوجه نشدم قرار چیکار کنیدانجام جفتش امکانپذیره و بعید می دونم کسی مخالفتی داشته باشه اما هزینه آپلود سنتر عمومی حدودا 2 برابر یک سرور فقط برای فایلهای تایید شده است.فعلا در مورد منبع مالی یا پشتیبان بحثهایی داره انجام میشه ولی نتیجه مشخصی نیست که خدمت عزیزان بگم (۲۸/اسفند/۸۹ ۱۳:۱۵)-Ali- نوشته است: البته یه راه حل دومی هم هست ولی شاید تو ایران زیاد جواب ندهتورنت رو عموما هنوز آشنایی ندارن.خیلی ها از کافی نت یا اینترنت دانشگاه و ... دانلود میکنن به نظر نمیاد برای یک سایت خیلی عمومی مثل اینجا مشکل رو حل کنه |
|||
|
|
۱۷:۱۸, ۲۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
من فقط قصدم این هست که
اولا : تمامی فایل ها در یک سرور جمع شه دوما: کسی که فقط قصدش دانلود مطالب بود اعم از فیلم و یا موزیک و یا هر چیزی در رابطه با فراماسون یا مطالب دیگر براحتی بتونه وارد قسمت دانلود شه چون علاقه مردم به قسمت سمعی بصری بیشتر از خوندن مقالات هستش اینطوری آگاهی خیلی ها به سرعت روند صعودی پیدا میکنه |
|||
|
|
۱۸:۲۷, ۲۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
یک بار و برای همیشه یک سیستم جامع طراحی کنیم تا کارهای روی روال قرار بگیره و کسی گیج نشه،جمع آوری پول هم به موقع انجام میشه،کافیه دوستان در ماه به جای خرید 6 بسته پفک، 4 بسته بخرن
مثال بودا![]() اینکه ما بریم یه جاییو برای یکسال رزرو کنیم بدرد ما نمیخوره چون تجربه نشون داده که سنگ میندازن جلوی پاهامون مگر اینکه یه از جایی باشه که خودشون تو خط ما باشه. |
|||
|
|
۲۱:۱۸, ۲۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
با سلام به همه دوستان
و تشکر از آنهایی که اعلام آمادگی بابت کمک های مالی کردند. من با توجه به تجربه ای که در خصوص کار هاستینگ دارم به چند نکته اشاره میکنم: اولا هزینه های اجاره سرور یا وی پی اس به صورت ماهیانه می باشد و با توجه به مشخصات فنی سرور و دیتا سنتری که در آن سرور نگهداری می شود و کشوری که سرور در آن هست رنج قیمت متفاوتی برای ما وجود دارد. علاوه بر مسائل مالی ،پشتیبانی و نگهداری سرور اختصاصی بر عهده شخص اجاره کننده آن می باشد از لحاظ امنیتی و در دسترس بودن آن و نیازمند تخصص شبکه امنیت و... و مانیتورینگ قریبا 24 ساعته می باشد. و اما تحلیل سخن برخی از دوستان: فایل های تورنت به دلیل اینکه ترافیک اضافه ای نسبت به فایل های عادی مصرف میکنند به این صورت که مثلا یک فایل 1 مگابایتی مجموعا 2 مگابایت برای دانلود کننده آن هزینه دارد و با توجه به محدودیت ترافیک در ایران گزینه خوبی برای کاربر ها نیست . اما استفاده از سرویس های عمومی مثل رپید شیر و هات فایل هم به دلیلی محدودیت و کندی سرعت هاشون برای اکانت های رایگان نمیتونه گزینه ی خوبی باشه. اما پیشنهادات من: اگر فقط دنبال فضایی برای اپلود فیلم ها و سایر فایل ها هستیم راه حل های زیر پیشنهاد می شود: 1- مذاکره با سایت ها و شرکت های ایرانی مانند رپید باز و پرشین گیگ که دارای سرور های متعددی برای این کار هستند ( به عنوان مثال سایت رپید باز پیرو صحبتی که بنده با مدیرش داشتم دارای 35 سرور می باشد و از پشتیبانی قوی نیز برخوردار است) و گرفتن سرویسی ویژه و کم هزینه از انها برای کاربران انجمن. 2- استفاده از هاست های دانلود و وارز ( بدون کپی رایت و آزاد برای دانلود نامحدود حجمی) که در دیتا سنتر هایی مثلا در کشور چین و جود داره و قیمتش هم پایینه اما اگر به دنبال سرور اختصاصی و سرویسی درست و حسابی هستیم میشه سروری اختصاصی گرفت و سایتی مثل پرشین گیگ درست کرد که تمام کاربرای انجمن بتونن فایل هاشون رو تو اون آپ لود کنند. با تجربه ای که من دارم یه سرور که کار مارو راه بیندازه در حال حاضر و با این حجم کار حدود ماهی 150/000 تا 300/000 تومان در ماه برای ما هزینه داره. ولی من خودم آمادگی مو برای کمک های مالی ، فنی و تبلیغاتی اعلام میکنم منتظر نظراتتون هستم |
|||
|
|
۶:۰۷, ۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
منم موافقم.
به نظرم خیلی از دوستان موافق باشن. اما نظرشونو نگفتن یا هنوز تاپبک رو ندیدن..........
|
|||
|
|
۰:۳۱, ۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام
این کار واقا لازمه من می خواستم فاز 3 رو بگیرم .از بس هر جا رفتم قیلتر بود پشیمون شدم. هر کمکی از من بر بیاد در خدمت شما هستم اما طوری برنامه ریزی کنبد که اگه سر ماه پول اجارش در نیومد اسباب اساسمون رو نریزن کف خیابون. ![]() یا حق |
|||
|
|
۱:۴۷, ۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام
دوستان این سکوت نشانه رضایت نیست. پس لطفاً آمادگیتون رو اعلام کنید. با صحبت هایی که شد این کار ضروریه. منم موافقم. |
|||
|
|
۴:۲۶, ۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
منم هستم
|
|||
|
|
۶:۳۴, ۲/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
وقتی میبینم کشور وهابی عربستان میلیاردها دلار برای وهابیت پوچ خرج میکنه دلم میگیره .هم به خاطر اینکه دارند اسلام را با وهابیت میشناسند در دنیا.هم اینکه دلم به حال مظلومیت خودمون میسوزه.
اگر این مطالب ناب علوی در دنیا عرضه بشه خیلیها قبول میکنند و بهترین زمینه سازی میشه برای ظهور. اما افسوس و 100 افسوس که متحد نیستیم بودجه تبلیغاتی هم معلوم نیست چی میشه.گمونم فقط تراکت چاپ بشه خدایی ما نیاید برای سایتهای مذهبی مون یه اپلود سنتر داشته باشیم؟ اینقدر باید در کشور خودمون غریب باشه شیعه که جووناش به عرفانهای خنده دار رو بیارند ای خدا دوستان شما را به عشق امامون قسم دعا کنید تا بتونیم یه پروژ اساسی تبلیغی راه بندازیم به لطف خدا یه کارایی داریم انجام میدیم برام دعا کنید که اقا قبول کنه و کار انجام بشه یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پیشنهاد برای اضافه شدن امکانات | SAViOR | 214 | 116,487 |