کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: نظر شما در مورد این نمایشگاه؟؟
این نظرسنجی بسته شده است.
خوب 100.00% 1 100.00%
متوسط 0% 0 0%
بد 0% 0 0%
تمام 1 رأی 100%
  اگر در نظرسنجی شرکت کرده باشید، گزینه انتخابی شما با * مشخص شده [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 4.57 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
راهکارهای یاری رساندن به مردم بحرین و انقلابهای منطقه
۲:۴۵, ۲۷/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اردیبهشت/۹۰ ۱۷:۳۵ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1

واقعا من خودم به شخصه حالم از عرب های عربستان بهم می خوره واقعا آدم چقدر بیشور ببینید چه بلایی سر این بحرینی بدبخت آوردن به جای اینکه هی بیام نماد آتیش بزنیم یه فکری برا این بدبخت ها کنیم کسایی که با گل اومدن ولی دارن با گوله به خاک پرده میشن واقعا پاشید یه کاری بکنیم دولت مردم دولت بابا حقوق بشر می گن اینه الان به کمک ما نیاز دارن اون بیچار ها فکر کنید فکر
http://dsclick.infospace.com/ClickHandle...85728070FF
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: omidman

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۵۰, ۲۷/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۸۹ ۱۵:۵۳ توسط 313.)
شماره ارسال: #11
آواتار
(۲۷/اسفند/۸۹ ۲:۵۹)علائم ظهور نوشته است:  تا قبل از خروج سفیانی ما نمی تونیم وارد نبرد نظامی بشیم.روزی که سفیانی قیام کنه میگه هر حاکم و ملتی که به اعراب خیانت کرده و یا بهشون حمله نظامی کرده باید نابود بشه.
اگر ما زمان جنگ 33 روزه یا 22 روزه یا همین بحث بحرین یا اتفاقات آینده وارد درگیری نظامی بشیم،بهانه دادیم دست سفیانی
مطمئن باشید همونطوری که خدا به لبنان و غزه از طریق ما کمک کرد ، بحرین رو هم بی نصیب نذاشته Wink

هر ملتی که بخواد از زیر یوغ ستم نجات پیدا کنه باید هزینه بده.مگر خود ما طی صدها سال؛ میلیونها شهید در راه مبارزه با استعمار ، استبداد و استکبار ندادیم؟

منظرت چیه یعنی ما باید مردم بی گناه رو ول کنیم تا انشالله سفیانی قیام کنه
اینکه شد همون حرف انجمن حجتیه
اومدیم و این مرتیکه سفیانی نبود اونوقت چی ما باید به وظیفه شرعی مون درست عمل کنیم
هرچی خدا خواست
اینم بگم منظورم این نیست که الان پاشیم بریم بحرین نه هرکسی تو جبهه خودش میجنگه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sasa ، Enter ، خیبر110 ، Wanted ، adeldarbandi ، sadkhany
۱۶:۰۵, ۲۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #12
آواتار
دوستان و همسنگران چرا اینقدر عجله دارید تا وقتی
ولی فقیه دستور ندادند یعنی صلاح نیست که دست
به کار بشیم صبر کنید من به شخصه به درایت و کیاست
رهبر انقلاب ایمان دارم پس صبر کنید من هم از وهابی ها
خیلی خیلی حالم به هم میخوره ولی باید خودمون رو کنترل کنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، MohammadSadra ، Amardia ، فاطمه خانم ، adeldarbandi ، sadkhany
۱۶:۱۰, ۲۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #13
آواتار
ای بابا،
دوستان چرا جنجال می کنین؟
ببینین؛
هدف از مطرح شدن این تاپیک دو حالت داره؛یا برای ایجاد مبارزه جنگی برای کمک به مردم بحرین هست،
یا اینکه از طُرق دیگری کمکشون کنین (کمک های جنگ افزاری دولت و ...)
برای حالت اول،نمی شه بدون هدف و یک رهبر قیام کرد و به بحرین رفت.
تا وقتی حکم جامعی نباشه،نمیشه الکی به جنگ رفت.
چون حتی شاید نتیجه عکس بدهد.
برای اهداف دوم هم پیش نهادها تون رو مطرح کنین،این جوری بحث منسجم پیش می رود.

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amir abroft ، 7parsa4
۲۱:۰۸, ۲۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #14
آواتار
(۲۷/اسفند/۸۹ ۲:۴۵)amir abroft نوشته است:  واقعا من خودم به شخصه حالم از عرب های عربستان بهم می خوره واقعا آدم چقدر بیشور ببینید چه بلایی سر این بحرینی بدبخت آوردن به جای اینکه هی بیام نماد آتیش بزنیم یه فکری برا این بدبخت ها کنیم کسایی که با گل اومدن ولی دارن با گوله به خاک پرده میشن واقعا پاشید یه کاری بکنیم دولت مردم دولت بابا حقوق بشر می گن اینه الان به کمک ما نیاز دارن اون بیچار ها فکر کنید فکر
http://dsclick.infospace.com/ClickHandle...85728070FF

ورود رسمی ایران به این موضوعات الان شاید خطرناک باشه بخصوص نظامی وضعیت رو پیچیده تر میکنه؛در صورت ورود ایران،امریکا هم وارد عمل میشه وکشورهای عضو ناتو هم میان جلو ،همینطوری چیزی میشه که به نفع ما نیست اما نشستن و کاری هم نکردن به نفع ما نیست.
اصولا دست به اسلحه بردن مردم بحرین یعنی دادن بهانه رسمی به امریکا و عربستان برای از بین بردن شیعیان بحرین بدون هیچ ترسی.باز الان از نظر وجه ی جهانی واسشون بد شده اما اون موقع میگن که اینا با اسلحه اومدن جلو و ما فقط دفاع کردیم،اونها اینو تو کله مردم غرب میکنن مثل بقیه موارد.
یکی از کارها این میتونه باشه که نزاریم سفارت عربستان و بحرین در حالت عادی باشه،انقدر جلوی درش تجمع کنیم و نزاریم سفیرش رفت و آمد کنه تا آدم شن.
جلوی دفتر سازمان ملل و... هم باید تجمع کرد.
باید پارچه نوشته هایی با زبانهای عربی و انگلیسی تهیه کرد تا بقیه متوجه بشن و تحویل دفتر پرس تی وی و العالم داد.

یکی دیگه از کارها میتونه اقدام مردمی باشه در جهت تحریم رفته به حج ،لازم نیست حتما که مسئولین کاری کنین،به هرحال مردم میخوان برن حج دیگه،می تونن تجمع کنن در اون فرودگاه و بگن که ما به علت کشتار مردم بحرین به حج نمیریم. یا اینکه عده ای زیاد برن حج و مثل اون دانشجوی شجاع در مکه در حالی که دوربین دستشونه فریاد مرگ بر آل سعود و آل خلیفه سر بدن.تعداد زیاد باشه مجبور میشن یا عملی انجام ندن یا اینکه اگر عملی انجام بدن حیثیت نداشتشون به باد بره.

دوستانی که به زبان عربی مسلط هستن هم میتونن وبلاگ و غیره بزنن و مطالب،عکسها و ... رو منتشر کنن.

اگر آل سعود موفق بشه که (نمیشه با اراده الهی) انقلابیون بحرین رو سرکوب کنه ،قطعا به کمک امارات و بحرین،انقلابیون عربستان رو هم سرکوب میکنه و دقیقا نسل شیعه رو در این کشورها رو از بین میبره.

کمک نقدی،مادی و معنوی بیش از نظامی در حال حاضر به نفع بحرینیهاست.

البته اگر امام خامنه ای حکم جهاد بدن، کفن پوشان حتی شده با شنا کردن و پارو زدن خودمونو به بحرین میرسونیم.

می دانیم که خداوند از حق طلبان حمایت میکنن و قطعا اونها رو به پیروزی میرساند.

دعای جوش صغیر و 1000 صلوات هم یادتون نره.

کجایند طرفداران حقوق بشر امریکا در ایران تا معنای واقعی حقوق بشر امریکایی رو بفهمند.
حقوق بشر تنها حقوق خودشونه ، حقوق نفت و ...
صدایشان در نمی آید؟!!! البته دارن به وظیفه شون در مقابل امریکا انجام میدن،البته بی جیر و مواجب
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، 7parsa4 ، فرهاد ، Tolou ، iran67 ، MohammadSadra ، Amardia ، elhamA ، Enter ، MEYSAM.NAJJAR ، adeldarbandi ، sadkhany
۱:۵۰, ۲۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۷/اسفند/۸۹ ۲۱:۰۸)mohsen77 نوشته است:  اصولا دست به اسلحه بردن مردم بحرین یعنی دادن بهانه رسمی به امریکا و عربستان برای از بین بردن شیعیان بحرین بدون هیچ ترسی.

اولا که اونها هیچ ترسی برای از بین بردن مردم در هیچ جای جهان ندارند
و همچنین وجه بین المللی هم براشون مهم نیست.
چون بین الملل خودشون هستند.
و در ضمن اگه مردم بحرین دست به اسلحه نبرند، میشه یک فلسطین دیگه
جنگ اجتناب ناپذیر است و در خوشبینانه ترین حالت پایه های جنگ جهانی سوم بر پا گشته است.
که انشالله به قیام نهایی مهدی موعود بیانجامد و نه مثل دوره ای گذشته که اشتباه کردیم.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohsen77 ، 7parsa4 ، ONLY66 ، sadkhany
۱:۵۴, ۲۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #16

من می گم ما مسلمون هستیم باید یه کاری کنیم خودمون نه این که کس دیگه به ما دستور بده این خداس و پیامبران و اهل بیت می تونن بگن ما چیکار کنم نه شخص دیگه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66
۲:۳۲, ۲۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #17

مسئله پچیدس وحساس باید یه فکر اساسی اساسی کرد اگه دولت کمک کنه الانی به بحرین یه بهونه خیلی خوب دادیم به امریکا واسرائل که به کشور ما حمله کنن و به منظور خواسته خودشون خاورمیانه بزرگ چون دورتا دور کشور ما رو گرفته یا پایگاه زده بعد بعضی بچه ها مگن بشینم دعا کنیم یا وایسم فلان اتفاق بیفتد من یاد اون تیکه فیلم اخراجی 2 می افتم که تو هواپیما می رفتن مشهد گروگان گیری که می کنن گروگان گیره از اون برادر می پرسه تو برای جنگ چی کردی مگه من این عقب دعا می کنم که اونا اون جلو مو فق شن .کوفیا تو تاریکی شب هزاران نفر بودن برای کمک وجنگ ولی هواکه روشن ..... .خدا گفته سرنوشت هیچ قوم وملتی عوض نمی شه مگر اینکه خود اون قوم بخواهند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ONLY66
۲:۵۸, ۲۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #18
آواتار
(۲۸/اسفند/۸۹ ۱:۵۴)amir abroft نوشته است:  من می گم ما مسلمون هستیم باید یه کاری کنیم خودمون نه این که کس دیگه به ما دستور بده این خداس و پیامبران و اهل بیت می تونن بگن ما چیکار کنم نه شخص دیگه

یعنی هرکی خود سر بلند شه از یه گوشه ای بره چیکار کنه اونوقت!!!!:s
همین قیام هایی هم که می بینین همچین بی در و پیکر به وجود نیامده که حالا دفاع از اونها بخواد بی سر وته باشه:s

چون مسلمان هستیم و واسمون ولایت تعیین شده خودسرانه هرکاری رو نمیکنیم.

به زودی وقت دفاع از شیعیان بحرین هم میرسد.

همگی ناراحتو دل شکسته ایم از به خاک و خون کشیدن برادران شیعه مان اما احساساتی شدن هم فایده ای نداره،ما قراره از کشته شدن ملت بحرین جلوگیری کنیم نه اینکه باعث کشته شدن بیشتر اونها بشیم.

همین که حج رو تحریم کنیم واسه مدتی طولانی؛همین که نزاریم سفارت عربستان و بحرین به کارشون ادامه بدن،همینکه تحصن کنیم و ... همینکه کمک مادی و معنوی واسشون بفرستیم میتونه مقدمه ای باشه برای دفاع نظامی از اونها.
تمام قدرت دولتهای دست نشانده عربی به پول هستش ،پول که نداشته باشن یعنی هیچی ندارن.

اگر به حمله نظامی یا کمک نظامی به مردم بحرین باشه،من پایم ،کینه ای هم داریم عمیق از این آل سعود و امریکایی جماعت که رو سرشون خالی کنیم.
ما از جنگ نمیترسیم.اما اگر هرکی بخواد بلند بشه بره اونجا،اصلا امکانش در روزگار ما هستش؟!!! از مرز آبی رد نشده یا میگیرنت یا میکشنت و این چه سودی واسه ملت بحرین داره؟اما اگر گروهانی بریم با فرماندهی واحد اونوقت یه چیزی لااقل پدر پدر سوختشونو در میاریم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 7parsa4 ، فرهاد ، elhamA
۲:۵۹, ۲۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #19
آواتار
آبرفت خان مثل اینکه شما هنوز یه لیوان آب نخوردی !
همون خدایی که میگی گفته به حرف پیامبرم گوش بدید همون پیامبر گفته به حرف امام گوش بدید و بالاخره همون امام گفته در زمان غیبت من به فقیهان و عالمان زمان خود رجوع کنید و در اصل همه ی این دستورات دستور خود خداست
از طرف دیگه وقتی یه جمع بیشتر از 3 نفر شد نیاز به یه رهبر و راهنما داره نمیشه که هر وقت هرکی دلش خواست راه بیفته بره جنگ کنه به نظر تو امام خمینی نمیدونستند که تو فلسطین مردم دارن کشته میشن؟ صد در صد بله اما به خاطر مصلحت هایی حکم جهاد ندادند اما اینجوری که شما میگی پدران من و شما الان باید تو فلسطین شهید شده باشن

پس برادر من جو گیر نشو یه ذره بشین فکر کن و مطمئن باش که اگه تا حالا رهبری حکم جهاد ندادن حتما دلیل مهمی داشته
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، MohammadSadra ، Enter ، adeldarbandi
۴:۴۱, ۱۰/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
سم الله الرحمن الرحیم

شهادت مسلمانان و شیعیان مظلوم بحرین را به ساحت مقدس امام زمان و سپاه امام خامنه ای تبریک و تسلیت عرض می نمائیم و این جنایات بی رحمانه را که توسط ایادی استکبار جهانی همچون دولت عربستان و بحرین و امارات صورت گرفته را به شدت محکوم کرده و خواهان توقف این جنایات وحشیانه هستیم.

چند نکته :

1. بعضی گمان می کنند ما به خاطر تشیع مردم بحرین از آنها بشدت حمایت می کنیم اما بدانند که سخت در اشتباهند چرا که این نهضت اسلامی که از انقلاب اسلامی ایران و رهبری حضرت روح الله شروع شده نه اینکه خواستگاه مذهب گرایانه که خواستگاه اسلامی و انقلابی دارد و حد و مرزی برای آن نمی شناسد و جز به شهادت راضی نمی شود که شهید گرانقدر آیت الله بهشتی فرمود : " سرنوشت مقلدان خمینی چیزی جز شهادت نیست" و ما اعلام می داریم "تا زمانیکه ظلم و استبداد و استکبار در جهان هست مبارزه هست و تا مبارزه هست ما هستیم و تا ما هستیم نمی گذاریم نهضت حضرت خمینی سلام الله علیه زیر پا بماند و جز به نابود کردن اسرائیل و امریکا و همقطارانش فکری در سر نداریم.

2. ملت های انقلابی منطقه هم باید بدانند که این اول راه است و برای رسیدن به هدفی که انقلاب اسلامی بدان دست یافت باید خون داد و با این مقدار شهید این امر محقق نخواهد . انقلاب اسلامی ایران بیش از 300 هزار شهید داد تا بتواند هنوز که هنوزه انقلاب را مقتدرانه مستحکم داشته و پیش ببرد. لذا بهای این انقلاب رنج ها و مشقت ها و خون دادن ها و شکنجه های فراوان در سالیان دراز بوده و انقلاب های منطقه نباید از این نکته غافل شوند که نباید به فکر حصول سریع نتیجه باشند بلکه باید صبر در استقامت را پیش روی خود قرار دهند و خونها در این راه فدا کنند.

و کلام آخر :
دوست و دشمن بدانند اگر از سرهایمان کوهها
و از خونهایمان رودها بسازند
نخواهیم گذاشت فرزندانمان در تاریخ بخوانند :
خامنه ای تنها ماند .....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سرود پیروزی ، gerdu ، mosafer ، سیماباروتیان ، iran67 ، K-1 ، Maysam-1st ، MARTINI80 ، MohammadSadra ، وحید110 ، adeldarbandi
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]