کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 22 رای - 3.55 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کلیه ی مباحث مربوط به ویکی پدیا در این تاپیک
۲۲:۳۰, ۱۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
آدرس لینک مطلب اصلی در ویکیپدیا درباره لغت "علی"
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B9%D9%84%DB%8C

مطالبی که در این صفحه نگاشته شده است، بسیار مغرضانه و ناصحیح می باشد.
برخی از این مطالب دروغ محض است برخی صفات برتر ایشان را معمولی جلوه داده و برخی دیگر از مطالب نیز اتفاقات را بگونه ای بر علیه ایشان بیان کرده است.
خودتان قضاوت کنید.

نقل قول:ولی سرانجام پس از شش ماه با ابوبکر بیعت نمود

نقل قول:امام اول شیعیان و چهارمین خلیفه مسلمانان است.

نقل قول:دوران خلافت او مصادف با جنگهای داخلی بین مسلمانان

نقل قول:بنابر روایات در مسجدالحرام و درون کعبه به‌دنیا آمد

نقل قول:زمانی که علی ۶ ساله بود، پدر او ابوطالب، رئیس بنی‌هاشم، دچار مشکل مالی گردید.

نقل قول:علی یا دومین فرد ایمان آورده به محمد بعد از خدیجه یا سومین فرد بعد از خدیجه و ابوبکر است که این موضوع مورد اختلاف است.در هر صورت در آن زمان او حداکثر ده یا یازده سال داشته‌است.

نقل قول:شبی که محمد از مکه به مدینه هجرت کرد، علی جان خود را به‌خطر انداخت

نقل قول:در یکی از نبردهای تن‌به‌تن وی، نبرد با عمرو بن عبدود یکی از پهلوانان بزرگ عرب در جنگ احزاب بود که با حیلتی بر او پیروز شد

حتما باید این خطوط را در متن اصلی بخوانید تا متوجه منظور من شوید.
که چقدر معنی را تغییر می دهند.
و بسیاری مطالب دیگر که جای تأمل و تمعق دارد.

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: F.E.A.R ، aliakbar ، parisan ، سیماباروتیان ، MAHDI59 ، sunrise59 ، oO DaViD Oo ، parsa ، boghz ، دل خسته ، MiladYLH ، درست پسند ، عبدالرحمن ، مجتبی110 ، مهدی2012 ، وحید110 ، aboutorab ، m.hossein

آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۲۵, ۱۱/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #161
آواتار
با سلام بر شما. نظر خيلي خوبيه.درباره اسمشم پيشنهاد مي كنم بشه Islam pedia. فقط سوالي كه پيش مياد اينه كه اين دانشنامه مثل ويكي پديا بايد قابليت ويرايش آزاد داشته باشه يا اين كه افراد خاصي بتونن مطالب رو ويرايش كنن؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، ساقی
۱۹:۱۸, ۱۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #162
آواتار
(۱۱/اسفند/۹۱ ۱۹:۲۵)جوانمرد نوشته است:  با سلام بر شما. نظر خيلي خوبيه.درباره اسمشم پيشنهاد مي كنم بشه Islam pedia. فقط سوالي كه پيش مياد اينه كه اين دانشنامه مثل ويكي پديا بايد قابليت ويرايش آزاد داشته باشه يا اين كه افراد خاصي بتونن مطالب رو ويرايش كنن؟

به نظر من در این دانشنامه , ویرایش ها باید با نظارت مدیران صورت بگیره یعنی اینکه که مدیران ویرایش های کاربران رو تایید را رد تایید کنن و بعد مدتی که اون کاربر مهارت های لازم برای ویرایش در این دانشنامه رو به دست اورد ویرایش برای اون کاربر ازاد میشه البته هنوز اسم مناسبی براش انتخاب نکردم شاید در چند هفته دیگه با کمک دوستام این دانشنامه رو بسازیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: منادی حق ، ساقی ، دل خسته
۱۹:۴۸, ۱۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #163
آواتار
با سلام بر شما. فرمايش شما كاملا صحيحه. در اين صورت دانشنامه شما مشكل ويكي پديا را نخواهد داشت. براي تبليغ بهتر اين پروژه هم مي توانيد اين موضوع را در بخش پيشنهاد به گروه مطرح كنيد. مطمئنا افرادي براي كمك وجود دارند و من هم سعي مي كنم اگر كمكي از دستم بر بيايد انجام بدهم. در ضمن از مطالب همين انجمن هم مي توانيد براي دانشنامه تان استفاده كنيد. ان شاء الله در كارتان موفق باشيد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۱۹:۵۰, ۱۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #164

دانش نامه های خوبی در این زمینه ها وجود داره ولی مسئله اینه که تمامشون گستره خیلی کمی دارن و از اون مهمتر توسط یک سایت پرمخاطب پشتیبانی نمی شن.
من تا به حال چند دانش نامه در زمینه اسلام دیدم ولی مشکل همشون همونیه که گفتم.

البته من چند بار روی سایت تبیان این پیشنهادو دادم ولی به دلیل ضعف سیستم فرومشون همش پاک شد و یا مورد توجه قرار نگرفت.

به هر حال ما نیاز داریم در زمینه فرهنگ، تمدن و تاریخ ایران و اسلام حتما چنین دانشتامه ای داشته باشیم.
برای ساختشم می تونید روی کمک من حساب کنید. با نرم افزارش یه کم آشنایی دارم.

ولی اگه قرار یه گوشه از تالارو بکنید دانش نامه که اصلا فراموشش کنید.

این سایت باید خیلی به خصوص و پر محتوا باشه و نباید به عنوان یک امکان جانبی ارائه بشه. چون اونوقت تحت الشعاع سایت مبنا قرار می گیره.
مثلا همین تالار بیداری اندیشه خودمون. مخاتبانش خیلی خاص هستن و گاها پیش می یاد که حتی با سایر سایت های همسنگر هم اختلافات خیلی ریشه ای پیدا می کنه و ممکنه که اصلا مورد توجه قرار نگیره.

الان موسسه تبیان این امکانو داره (هم سرورشو و هم نیروی و مخاتبشو) که یه سایت بزنه و از طریق سایت اصلیش پشتیبانیش کنه. ولی خوب اصلا توی این حال و هوا ها نیستن.
۲۰:۵۹, ۱۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #165
آواتار
(۱۳/اسفند/۹۱ ۱۹:۵۰)R3Z4 نوشته است:  دانش نامه های خوبی در این زمینه ها وجود داره ولی مسئله اینه که تمامشون گستره خیلی کمی دارن و از اون مهمتر توسط یک سایت پرمخاطب پشتیبانی نمی شن.
من تا به حال چند دانش نامه در زمینه اسلام دیدم ولی مشکل همشون همونیه که گفتم.

البته من چند بار روی سایت تبیان این پیشنهادو دادم ولی به دلیل ضعف سیستم فرومشون همش پاک شد و یا مورد توجه قرار نگرفت.

به هر حال ما نیاز داریم در زمینه فرهنگ، تمدن و تاریخ ایران و اسلام حتما چنین دانشتامه ای داشته باشیم.
برای ساختشم می تونید روی کمک من حساب کنید. با نرم افزارش یه کم آشنایی دارم.

ولی اگه قرار یه گوشه از تالارو بکنید دانش نامه که اصلا فراموشش کنید.

این سایت باید خیلی به خصوص و پر محتوا باشه و نباید به عنوان یک امکان جانبی ارائه بشه. چون اونوقت تحت الشعاع سایت مبنا قرار می گیره.
مثلا همین تالار بیداری اندیشه خودمون. مخاتبانش خیلی خاص هستن و گاها پیش می یاد که حتی با سایر سایت های همسنگر هم اختلافات خیلی ریشه ای پیدا می کنه و ممکنه که اصلا مورد توجه قرار نگیره.

الان موسسه تبیان این امکانو داره (هم سرورشو و هم نیروی و مخاتبشو) که یه سایت بزنه و از طریق سایت اصلیش پشتیبانیش کنه. ولی خوب اصلا توی این حال و هوا ها نیستن.
اولا من فکر همه جا رو کردم از تبلیغات گرفته تا محتوای دانشنامه و من اصلا دانشنامه رو بر سرور های ایرانی نمیسازم به نظرم سرور های کره جنوبی بهترن و هم اینکه ارزون تر می افته هم امنیتش بالا هستش
ما باید تمرکز خودمون رو بروی جذب کاربران فعال شبکه اینترنت از همه نقاط جهان قرار بدیم که لازمه برای این کار دانشنامه به ده ها زبان زنده دنیا در دسترس باشه و علاوه بر اون امکانات جامع تری نسبت به ویکی داشته باشه تا کاربران بیشتری جذبش بشن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، soheyl68
۲۲:۵۲, ۱۸/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #166

دوستان کار به کجا رسید؟؟؟؟!!!!!

من این چند وقت بررسی کردم دیدم زیاد هم قضیه پیچیده نیست و فقط یکم همت میخواد و حوصله،

ببینید چند نکته بسیار مهمه:

1_ابتدا عضو بشید و شروع کنید مطلب گذاشتن در مباحث تخصصی و مورد علاقتون

2_بعد از مدتی که هم در ویکی شناخته شدید هم با فضاش اشنا شدید ، علاوه بر اون اطلاعاتتون رو برای هموطنانتون شیر کردید میتونید کم کم به هدف اصلی نزدیک بشید.

3_برای ویرایش باید منابع معتبر و بی طرف رو مورد استفاده قرار بدید و مطمئن باشید طرفهای مقابل شما هم که سابقه دار ویکی هستند چیزی بارشون نیست و به راحتی هر چه تمام میتونید با شرکت در بحثهای ویکی و فشار اوردن به طرف مقابل به همراه ارائه رفرنس بی طرف مقاله رو ویرایش کنید

4_از اون مهم تر پاک کردن مقالاتیه که منابع بی طرف یا معتبر ندارند ، مثلا همین امروز یکی یه پست جالب تو بحث "بی بی سی فارسی" زده بود که نقل کرده بود: تمامی رفرنس های صفحه مربوط به خود بی بی سی تعلق دارند که به دلیل نقض قانون بی طرفی باید حذف بشه...

5_مهم صبر و حوصله شماست و بس و مطمئن باشید اگه همت کنید به راحتی میشه فضای ویکی پدیا رو دگرگون کرد ، حداقلش اینه که اثبات میکنیم اونا دارن خلاف آزادی بیان حرف میزنن و جعل سند میکنند و از طرفی خدمتی در توسعه دانش عمومی فارسی زبانان دنیا کرده اید

از شما تقاضا دارم در اسرع وقت عضو بشید و حداقل در بحث های مطالب اعتراض خود را اعلام کنید...

یاعلی
۱۱:۱۶, ۱۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #167

(۱۸/اسفند/۹۱ ۲۲:۵۲)revenger نوشته است:  دوستان کار به کجا رسید؟؟؟؟!!!!!

من این چند وقت بررسی کردم دیدم زیاد هم قضیه پیچیده نیست و فقط یکم همت میخواد و حوصله،

ببینید چند نکته بسیار مهمه:

1_ابتدا عضو بشید و شروع کنید مطلب گذاشتن در مباحث تخصصی و مورد علاقتون

2_بعد از مدتی که هم در ویکی شناخته شدید هم با فضاش اشنا شدید ، علاوه بر اون اطلاعاتتون رو برای هموطنانتون شیر کردید میتونید کم کم به هدف اصلی نزدیک بشید.

3_برای ویرایش باید منابع معتبر و بی طرف رو مورد استفاده قرار بدید و مطمئن باشید طرفهای مقابل شما هم که سابقه دار ویکی هستند چیزی بارشون نیست و به راحتی هر چه تمام میتونید با شرکت در بحثهای ویکی و فشار اوردن به طرف مقابل به همراه ارائه رفرنس بی طرف مقاله رو ویرایش کنید

4_از اون مهم تر پاک کردن مقالاتیه که منابع بی طرف یا معتبر ندارند ، مثلا همین امروز یکی یه پست جالب تو بحث "بی بی سی فارسی" زده بود که نقل کرده بود: تمامی رفرنس های صفحه مربوط به خود بی بی سی تعلق دارند که به دلیل نقض قانون بی طرفی باید حذف بشه...

5_مهم صبر و حوصله شماست و بس و مطمئن باشید اگه همت کنید به راحتی میشه فضای ویکی پدیا رو دگرگون کرد ، حداقلش اینه که اثبات میکنیم اونا دارن خلاف آزادی بیان حرف میزنن و جعل سند میکنند و از طرفی خدمتی در توسعه دانش عمومی فارسی زبانان دنیا کرده اید

از شما تقاضا دارم در اسرع وقت عضو بشید و حداقل در بحث های مطالب اعتراض خود را اعلام کنید...

یاعلی

به نکات ظریفی اشاره کردید. منبع معتبر و بی طرف

شما واقعا فکر می کنید مدیران ویکی پدیا وبسایت هایی مثل فارس نیوز و رجا نیوزو به عنوان یک منبع معتبر یا بی طرف بشناسن؟

اصلا غیر از اینه که بی بی سی رسما بنای دشمنی با ایرانو داره ولی همیشه به عنوان یک منبع بیطرف از بی بی سی نقل قول می شه؟

اینا همهش ترفند و بازی هست. ویکی پدیا خدا نیست و تنها جایی که آزادی به معنای واقعی حاکم هست جنگله. آزادی هیچ وقت به معنای عدالت و توازن نیست. این یک تعریف غلت غربیه.

بهترین کار ساقط کردن اعتبار ویکی پدیاست.
هیچ وقت تاریخی که دشمن یه ملت برای اون ملت می نویسه معتبر نیست.

بهترین راه همونه یه ویکی داخلی خوب با امکانات مناسب پیدا کنیم و تمام تاریخ خودمونو خودمون بنویسیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، دل خسته
۰:۲۵, ۲۳/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #168
آواتار
سلا م دوستان.
ساخت دانش نامه اسلامي يه كار فوق العاده ست اما توجه كنيد اگر مي خواهيد اون رو در برابر ويكي پديا قرار بديد مي بايست خيلي قويتر از اون باشه، مشخصه هاي ويكي پديا اينه كه: گستره جهاني داره، آيا مي شه يه دانش نامه انجمني را در مقابل گستره ويكي پديا قرار داد، گذشته از اينا پشت صحنه ويكي پديا يك گروهان متخصص كار مي كنند رهبري سازماني داره كلي بودجه هزينه ش مي شه، براي ساخت دانش نامه اسلامي چاره اي نداريم جز اين كه بودجه فراوان دولتي يا خصوصي براش كنار بزاريم. بنظر من اگر سپاه يا يك نهاد قدرتمند ديگه اين كار رو شروع كنه اونوقت مي شه روش حساب كرد و كاري هم كه از دست ما بر مياد اينه كه ايده دانش نامه رو به كمك هم تبديل به طرحي راهبردي كرده و به نهادهاي دولتي ارجاع دهيم. شاهد مثال اين گفته ها تقسيم بندي زيرهست:
تقسيم بندي گستره نفوذ وب سايت هاي اينترنتي
- گستره محلي مانند وبلاگ يا سايت يك روستا يا مدرسه و دانشگاه
-گستره شهري مانند وبسايت هاي اطلاع رساني يا خبري شهرها
گستره استاني
گستره كشوري
گستره موضوعي محدود مانند وب سايت رياست جمهوري يا انجمن هاي گفتگو كه اهدافي خاص رو جستجو مي كنند.
گستره بين المللي مانند ويكي پديا گوگل ياهو

حال به عقيده شما آيا مي توانيم با يك وب سايت با گستره محدود به جنگ نامحدود برويم.
۱۵:۰۵, ۲۵/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #169
آواتار
(۲۳/اسفند/۹۱ ۰:۲۵)s.mahdi نوشته است:  به عقيده شما آيا مي توانيم با يك وب سايت با گستره محدود به جنگ نامحدود برويم

من تا حدودی با نظر شما موافق هستم ولی به سایت های موفق امروز نگاه کنید , بیشتر سایت هایی که امروز چنان موفق هستن که به نظر مبارزه با اون ها غیر ممکن هستش . به نظر شما این سایت ها در همون موقعی که ساخته شدن این همه موفقیت داشتن یا مثلا همین سایت کلوب . با اینکه فیس بوک و کلوب در یک زمان ساخته شدن ولی در این زمان کلوب حتی قابل مقایسه با فیس بوک نیست و با این که قابلیت جهانی شدن رو داره فقط هدف خودش رو بر روی جذب کاربران ایرانی قرار داده ما باید سایتی بسازیم که قابلیت جهانی شدن رو داشته باشه و در جذب سریع کاربران خارجی موفق باشه و جالبه بدونید هفتاد درصد از کاربران فیس بوک در خارج از امرکا زندگی میکنن
۰:۵۶, ۵/فروردین/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/فروردین/۹۲ ۱:۰۲ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #170
آواتار
سلام
این چند روزه بعضی بازیگر ها رو در ویکی پدیا مطالعه می کردم (البته زندگی نامشون رو) ، بعد دقت کردم دیدم تمام عکس های بازیگران قبل از انقلاب مثل شهلا ریاحی ، ثریا قاسمی و خیرآبادی و ... و حتی بازیگران مرد(مثل علی حاتمی) (البته به همراه یک زن) ، بدون حجاب نشون داده شدند ، جالبه ، این یعنی چی؟ یعنی القای غیر مستقیم بی حجابی به مخاطب ، و این که بی حجابی امری طبیعی هست و این که بازیگران مثلا با ایمان سریال ها (که مرجع اعتقادی بعضی ها شدند!) همه یک مدت بی جچاب بودند (یعنی کار بدی نیست) و اگر بتونند خواهند بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: R3Z4
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]