|
دعوت از دوستان جهت پژوهش(پاسخ یه شبهات برخی کتب )
|
|
۱۳:۵۱, ۱۷/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۱ ۱۷:۰۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
جدیدا کتبی بی پایه از طرف اسلام ستیزان نشر یافته که میبایست جواب های مناسبی به انها داده شود . دوستانی که میخواهند در پژوهش و تحقیق کمک کنند یا علی (علیه السلام) ان شا الله با برنامه ریزی شروع میکنیم . و در اخر کتاب رو چاپ میکنیم با در معرض دید عموم در نت یا جای دیگر قرار خواهیم داد دوستانی که میتونند کمک کنند . اهل پژوهش هستند و قولشون قوله لطفا بیان جلو . ان شا الله کار ماندگاری اراءه شود کتاب و روش تحقیق و برنامه ریزی و ... بعد از مشخص شدن گروه پژوهشی با مشورت گروه تعیین میشود فی امان الله دوستان تا اینجا . اگر کسی جامونده اطلاع بدید . کسانی که جدید میان اضافه میشوند revenger aleerz فاطمه خانم Havbb 110 شیما soshiant Agha sayyed یا ثارالله منتظران موعود sevenmoons حسن.س. anti dajjil mahdi jan سید ابراهیم علی 110 meshkat rahi M912 taban Mahdy2021 saloomeh حصان محیصا neda nooromahdi mohammad-hadi aftab2014 ZaHrA110M منتقم زهرا seiied SARV nasimesaba سجاد313 مهدی 313 seyed reza ats در جستجوی سختی خادمة الزهرا Zegile عبد |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۳۵, ۱۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم الهی اَنطِقنی بِالهُدی و وفّقنی بِالتَّوبَة السلام علیکَ یا مولانا یا بقیة الله فی ارضه(علیه السلام) آقا وحید عزیز ، اگه اتوبوستون جا داره ما رو هم سوار کنین ، اتوبوس قبلی که نفهمیدیم چی شد .(سایتی که قرار بر راه اندازیش بود ) و حیف که راه نیافتاد . اما وحید جان ، پژوهش در چه موردی است . توحیدی است ، نبوی است ، شیعی است و یا مجموعه ای از اینها . آیا در مورد اصول است و یا فروع . کمی بیشتر توضیح در این مورد باعث میشه آدمی مثل آقا سَیّد بیشتر کولش رو پر کنه تا وسط راه کم نیاره . ما که دل به دریا زدیم ، هرچه باداباد . خداوند ان شاءالله یاریمان نماید . سلام علی ربیع الانام اللهم عجل لولیک الفرج موفق باشید و خدایی . |
|||
|
|
۰:۵۹, ۱۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرّحمن الرّحیم
اگر کمکی خواستید ، منم هستم .ان شاءالله |
|||
|
|
۱:۰۷, ۱۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
بنده در حد توان در خدمتم یامهدی (عج ) |
|||
|
|
۱۰:۵۴, ۱۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
منم دوست دارم باشم
ولی نمیدونم تا آخر کار میتونم در خدمتتون یاشم یا نه اجازه هست فعلا برای شروع باشم تا ببینم خدا چی میخواد؟ |
|||
|
|
۱۸:۳۲, ۱۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
آقا وحید در خدمتیم
![]() فقط هر چقدر افراد بیشتر شوند مطالب مربوط به هر کسی کمتر شده،کیفیت نتیجه ارتقاء می یابد. ان شاء الله که وقت کافی باشد تا شرمنده ی دوستان نشویم. یا علی(علیه السلام) |
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۱۸/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/تیر/۹۱ ۱۸:۳۹ توسط m.hossein.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
اگر مطالب در رابطه با تاریخ اسلام و یا مهدویت هست منم هستم در غیر اینصورت در حد توانم در خدمتم
|
|||
|
|
۱۹:۲۴, ۱۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
با تشکر از دوستان .
به امید خدا طرح هایی رو در نظر داریم و پیشنهادات خیلی خوبی مطرح شده به امید خدا اخر این هفته کار رو شروع میکنیم فعلا گروهمون رو تکمیل میکنیم تا اخر هفته از شنبه هم شروع میکنیم به کار عملی یعنی همه نظرات رو مطرح میکنیم طرح جامع نقشه راه رو مشخص میکنیم و بر اساس اون فعالیت میکنیم ان شا الله . در پناه خدا |
|||
|
|
۱۹:۳۷, ۱۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه دوستان.
از اینکه درخواستم مورد توجه قرار گرفت خیلی خیلی ممنونم. من یکی از کسایی هستم که خیلی شبهات تو ذهنم هست... امیدوارم همگی دست به دست هم بتونیم برطرف کنیم که جواب شبهات خیلیا داده بشه. درپناه حق تعالی باشید. (اللهم عجل لولیک الفرج) |
|||
|
|
۲۱:۴۱, ۱۸/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/تیر/۹۱ ۲۲:۱۶ توسط revenger.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۸/تیر/۹۱ ۱۹:۲۴)وحید110 نوشته است: با تشکر از دوستان . به نظرم بهتره از اصول دین شروع کنیم چیزی که خیلی از ما مذهبی ها هم خوب درکش نکردیم مثلا خود من الان تو عدل الهی دچار شبهه هستم که به نتایج خوبی هم در این زمینه رسیدم ولی یه بخشایی از اون برام مثل گره کور شده که انشاالله با کمک شما دوستان حلش کنیم. _________________________________________________________________________ ضمنا یه گروه انتشارات هم باید داشته باشیم که نتیجه گیری ها رو در نت مخصوصا جاهای پر شبهه ای مثل فیس بوک نشر بدند |
|||
|
|
۲۱:۵۵, ۱۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
البته بد نیست دوستان یه رزومه ای از خودشون ارائه بدن
مثلا حداقلش اینه که چه کتابهایی خوندن و رشته تحصیلیشون چیه اینطوری میشه تقسیم کار بهتری کرد
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |