|
دعوت از دوستان جهت پژوهش(پاسخ یه شبهات برخی کتب )
|
|
۱۳:۵۱, ۱۷/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۱ ۱۷:۰۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
جدیدا کتبی بی پایه از طرف اسلام ستیزان نشر یافته که میبایست جواب های مناسبی به انها داده شود . دوستانی که میخواهند در پژوهش و تحقیق کمک کنند یا علی (علیه السلام) ان شا الله با برنامه ریزی شروع میکنیم . و در اخر کتاب رو چاپ میکنیم با در معرض دید عموم در نت یا جای دیگر قرار خواهیم داد دوستانی که میتونند کمک کنند . اهل پژوهش هستند و قولشون قوله لطفا بیان جلو . ان شا الله کار ماندگاری اراءه شود کتاب و روش تحقیق و برنامه ریزی و ... بعد از مشخص شدن گروه پژوهشی با مشورت گروه تعیین میشود فی امان الله دوستان تا اینجا . اگر کسی جامونده اطلاع بدید . کسانی که جدید میان اضافه میشوند revenger aleerz فاطمه خانم Havbb 110 شیما soshiant Agha sayyed یا ثارالله منتظران موعود sevenmoons حسن.س. anti dajjil mahdi jan سید ابراهیم علی 110 meshkat rahi M912 taban Mahdy2021 saloomeh حصان محیصا neda nooromahdi mohammad-hadi aftab2014 ZaHrA110M منتقم زهرا seiied SARV nasimesaba سجاد313 مهدی 313 seyed reza ats در جستجوی سختی خادمة الزهرا Zegile عبد |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۵۱, ۲۰/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۱ ۱۳:۵۵ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
عزیزان فقط شور و اشتیاق کافی نیستا
![]() باید وقت داشته باشید و وقت بزارید حتما سعی کنید با بررسی تمام جوانب شخصی خودتون اعلام آمادگی کنید پژوهش یکی از وقت گیرترین کارهاست که البته از مفیدترین ها هم می باشد |
|||
|
|
۱۳:۵۲, ۲۰/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۱ ۱۴:۰۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
عزیزان دیگر هم اگر مایل هستند در این طرف خدا پسندانه و بسیار بسیار مفید شرکت کنند یا علی (علیه السلام)
دوستانی که میگفتند چه کار باید کرد دوستان مشتاق کار عملی دوستان مشتاق خدمت به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) متفکرین . اندیشمندان .... یا علی (علیه السلام) فقط یا علی(علیه السلام) رو طوری بگید که حداقل تا اخر تابستون دوام داشته باشه یا حق |
|||
|
|
۱۳:۵۸, ۲۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۲۰/تیر/۹۱ ۱۳:۵۱)Mahdy2021 نوشته است: عزیزان فقط شور و اشتیاق کافی نیستاجناب مهدی2021 من نوجوونم سروکارم کلا با کتابه فرقی نمیکنه چه کتابی باشد تازه از تعریف کردنم بدم می آید اما اطلاعاتی که تا هم اکنون به سختی جمع کرده ام اندازه ی یک شخصی است که لیسانس تاریخ تشیع دارد( تعریف نکردم) درسته همه چیز را نمیدانم ولی اطلاعاتم هم بد نیست شور و اشتیاق هم که خیلی زیاد . البته بازهم امیدوارم بتوانم کمکی کنم یاعلی |
|||
|
|
۱۴:۰۳, ۲۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
(۲۰/تیر/۹۱ ۱۳:۵۸)anti dajjil نوشته است:(۲۰/تیر/۹۱ ۱۳:۵۱)Mahdy2021 نوشته است: عزیزان فقط شور و اشتیاق کافی نیستا ان شاء الله موفق باشید البته من هم منظورم به شخص شما یا شخص خاصی نبود.دیدم اسامی داره زیاد میشه، گفتم عزیزان به این شرط اعلام آمادگی کنن که وقت داشته باشن حداقل
|
|||
|
|
۱۴:۱۵, ۲۰/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۱ ۱۴:۲۱ توسط revenger.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۲۰/تیر/۹۱ ۱۳:۵۱)Mahdy2021 نوشته است: عزیزان فقط شور و اشتیاق کافی نیستا برادر هستیم جنگ نرم واقعی اینه خب اگه ما ادعای امام زمان داریم باید دست به کار بشیم استاد عباسی درباره جنگ نرم میگفت جنگ حب و بغض و شبهاته حب و بغض افراد از دست ما خارجه حداقلش اینه که با امکانات ما نمیشه کاری کرد و بودجه میخواد. ولی پاسخ به این شبهات حتی اگه همشون قبلا پاسخ داده شده باشند از همه بیشتر برای خود ما مفیده بماند که با اطلاعات میتونیم چقدر از دوستانمون و بدون اغراق هزاران نفر تو فضای مجازی رو به راه راست بکشونیم. انشاالله خود اقا کمکمون کنه یاعلی اینم بدرقه راه همه بچه های گل که داوطلب شدند: امام على عليهالسلام : نَومٌ على يَقينٍ خَيرٌ مِنصَلاةٍ في شَكٍّ . خوابى كه با يقين همراه باشد ، بهتر از نمازى است كه با شكّ توأم باشد . |
|||
|
|
۱۴:۲۸, ۲۰/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/تیر/۹۱ ۱۴:۳۲ توسط saloomeh.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۲۰/تیر/۹۱ ۱۳:۵۱)Mahdy2021 نوشته است: عزیزان فقط شور و اشتیاق کافی نیستا آقا منم هستم به شرط حیات. میخام برای دینم وقت بذارم !!!!!!!!! خدا برکت بده به این حرکت. (بلند صلوات بفرست ) [/b] اللهم صل علی محمد و آل محمد بعدد ما احاط به علمک و عجل فرجهم
|
|||
|
|
۱۵:۵۸, ۲۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
در حد توانم انشاالله هستم. |
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۲۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
منم انشالله میتونم توو پرسش از منابع معتبر یا مطالعه کتابای معرفی شده خدمت کنم... شبهه سازیمون هم بد نیست
|
|||
|
|
۱۶:۱۷, ۲۰/تیر/۹۱
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
نقل قول:فقط یا علی(علیه السلام) رو طوری بگید که حداقل تا اخر تابستون دوام داشته باشه اتفاقا فكر كنم فقط هم تا آخر تابستون دوام داشته باشه چون نميدونم بعد از تابستون چي پيش مياد . الان سر همه خلوت تره، پس كاش زودتر يه كاري بكنيم البته من نميدونم تا چه حد ميخايم جلو بريم ولي به نظرم بيشتر از يكي دو ماه بايد براش وقت گذاشت. آقا وحيد كاش از همين الان مشخص ميكردين دقيقا روي كدام كتابها ميخاين كار رو شروع كنين و زودتر يه تقسيم كار بين همين هايي كه فعلا جمع شده ايم بكنين. |
|||
|
|
۹:۱۴, ۲۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
إن شاءالله ...
|