|
دعوت از دوستان جهت پژوهش(پاسخ یه شبهات برخی کتب )
|
|
۱۳:۵۱, ۱۷/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مرداد/۹۱ ۱۷:۰۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
جدیدا کتبی بی پایه از طرف اسلام ستیزان نشر یافته که میبایست جواب های مناسبی به انها داده شود . دوستانی که میخواهند در پژوهش و تحقیق کمک کنند یا علی (علیه السلام) ان شا الله با برنامه ریزی شروع میکنیم . و در اخر کتاب رو چاپ میکنیم با در معرض دید عموم در نت یا جای دیگر قرار خواهیم داد دوستانی که میتونند کمک کنند . اهل پژوهش هستند و قولشون قوله لطفا بیان جلو . ان شا الله کار ماندگاری اراءه شود کتاب و روش تحقیق و برنامه ریزی و ... بعد از مشخص شدن گروه پژوهشی با مشورت گروه تعیین میشود فی امان الله دوستان تا اینجا . اگر کسی جامونده اطلاع بدید . کسانی که جدید میان اضافه میشوند revenger aleerz فاطمه خانم Havbb 110 شیما soshiant Agha sayyed یا ثارالله منتظران موعود sevenmoons حسن.س. anti dajjil mahdi jan سید ابراهیم علی 110 meshkat rahi M912 taban Mahdy2021 saloomeh حصان محیصا neda nooromahdi mohammad-hadi aftab2014 ZaHrA110M منتقم زهرا seiied SARV nasimesaba سجاد313 مهدی 313 seyed reza ats در جستجوی سختی خادمة الزهرا Zegile عبد |
|||
|
|
۱۳:۵۸, ۱۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
یاعلی
من هستم |
|||
|
|
۱۴:۲۳, ۱۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
در چه بابی هست....منابع بهتره چی باشند؟؟ .(اینترنتی یا کتابی)...
کی تموم میشه ... گروه چند نفری هست...؟؟... اگر شرایط محیا باشه من هم هستم... فقط شما من رو از پرسش های بالا مطلع کنید... |
|||
|
|
۱۴:۳۰, ۱۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با توجه به اینکه ان شا الله میخواهیم کار پر مغزی باشد و فراتر از پاسخ خای کلیشه ای
هم کتاب هم اینترنت و هم مراجعه حضوری و یا تلفنی به هر جایی که لازم باشد . وقتی تموم میشه که پرو<ژه به نتیجه برسه فعلا مشخص نیست چند نفره ولی ۳ نفر ادم اهل مطالعه و پشتکار دار باشه کار رو شروع میکنیم |
|||
|
|
۱۴:۳۹, ۱۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
کمکی از دستم بربیاید ، کوتاهی نخواهم کرد ان شاء الله . |
|||
|
|
۱۴:۴۵, ۱۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
O.K
من هستم....امیدوارم تلاش هایم مثمره ثمر واقع بشه...ان شاءالله... حوب از کجا شروع کنیم...؟؟ |
|||
|
|
۱۴:۵۴, ۱۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
ما که در حد پاسخ شبهه دادن نیستیم ولی برای دوستان متخصص آرزوی موفقیت داریم
![]()
|
|||
|
|
۱۹:۰۳, ۱۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. بنده هم ان شاء الله کمک خواهم کرد. |
|||
|
|
۱۹:۱۸, ۱۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
اگر قابل بدونید من هم کمک کنم
|
|||
|
|
۱۹:۲۹, ۱۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
در حد توان دریغ نمیکنم ... ![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| انتقادات و پیشنهادات بخش پژوهش | وحید110 | 7 | 5,860 |
۱۸/بهمن/۹۱ ۰:۳۴ آخرین ارسال: mofa |
|

![[تصویر: blush.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.gif)