کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ظهور تو زمون ماها اتفاق میافته !!!!
۲۰:۱۵, ۱۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان ؛

اومدم این رو بهتون بگم که ظهور خیلی خیلی خیلی خیلی .... نزدیکه

سید خراسانی (آقا) پرچم رو به امام زمان خواهد داد ....
این رو مطمئنم !!!!!!!!!!

سالهاست که آخوندها این رو دارن داد میزنن ولی ما هنوز گرفتیم

خودمونو باید بسازیم
دعای ندبه ، کمیل ، فرج ، نماز با اخلاص ، با ایمان تر شدن و ...

[i]
باید کاری کنیم که وقتی امام زمان اومد شرمندش نشیم
[/b]
!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، سجاد313 ، بیداری12 ، vahid1878 ، نگار ، mhvvhm ، F_R

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۵۷, ۱۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۸/تیر/۹۱ ۱۲:۰۸)حسن عزتي نوشته است:  به نام خدا

از دوستان خوب خواهشمندم از ارسال شنيده ها و نقل و قولاتي كه اساسي ندارند جدا پرهيز كنند.

دوستان من بحث و ارسالات شما در مورد ظهور منجي آخرالزمان و امام موعود است،درست نيست به همين راحتي از الهامات و خوابها و پنداشت ها حرف زد و بر اين مباحث تاكيد داشت.

اگر از علائم حتمي پيش از ظهور خواستيد اطلاع يابيد، يا علي ..........به اينجا سر بزنيد و بهره كافي رو از ارسالهاي مفيد ببريد

و يا اگر قصد تلنگر بر خود جهت تعالي نفس را خواهانيد ..................به اينجا بياييد

اگر از فتنه هاي آخر الزمان و راهكارهاي امان از آن مطلبي خواستيد...............در اينجا

حال اگر خواستيد جهت تعجيل در فرج حضرت اقدامي كنيد..................اينجا

اگر دوست داريد با امام زمان رفيق شويد!!!.....................................بسيار مفيد است اينجا

شايد هم بخواهيد از وظايف منتظران عصر غيبت بدانيد.........................در اينجا

ويا علل بازماندن از ياري به حضرت.................................................آن هم در اينجا

منتظران واقعي چه كساني اند.................................................اينجا

و بسيار مباحث ارزشمند ديگري كه نياز به مطالعه دقيق و خوب دارد و مهمتر از همه يك بازنگري و رفرش در عملكردها و روزمرگي ها مان.

موفق باشيد و خدايي

ای بابا باشه آقا جون حرف منو که قبول ندارین (نبایدم قبول داشته باشین ) تو این پست مطالب رو بخونین ...

در مورد حرفهای بزرگ باید سندهای بزرگ ارائه داد !!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نگار
۱۵:۳۰, ۲۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
تا الان چهار بار دنیا برای ظهور اماده شده یعنی روایات صادق بودن اما امام نیامد پس مهدی می اید خیلی زود اما مهدی نیست که ما میگوییم مهدی می آید که امریکا واسراییل دارند آماده ش میکنند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: persia ، mahdi14
۱۵:۴۲, ۲۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
امیدوارم خدا ما رو از افرادی که ظهور را درک میکنن و در صف یاران ان حضرت قرار دارن قرار بدهد

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، mahdi14 ، xX313Xx
۱۷:۰۵, ۲۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #14

توقیت حرام است حرام!!!HuhDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein ، sarallah ، F_R
۲۳:۲۹, ۲۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
عزیزان من نمیدونم چرا شما فکر می کنید ما وقت تعیین می کنیم

یرونه بعیدا و نره قریبا

آنها ظهور را دور میبینن ولی ما ظهور رو نزدیک

این وقت تعیین کردن نیست .... عزیزان کار عاشق اینه که فکر کنه معشوقش همین لحظه میخواد بیاد پیشش ، داره بهش فکر میکنه ، باید دیدار او میخوابه و بایاد دیدارش بیدار میشه .... هر لحظه منتظر امر ظهوره به بهانه ی این که گفتن ظهور وقت نمیشناسه و هر جمعه دعای ندبه میخونه و فریاد میزنه به این بهانه که گفتن احتمال این که تو جمعه ظهور کنه زیاده ....

تو رو خدا عاشقای امام زمان رو این همه با این حرفاتون اذیت نکنید ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم
۲۳:۳۹, ۲۳/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/تیر/۹۱ ۲۳:۴۱ توسط binam12.)
شماره ارسال: #16

قصد بی احترامی به شما رو نداشتم اما این متن:
نقل قول:اومدم این رو بهتون بگم که ظهور خیلی خیلی خیلی خیلی .... نزدیکه
سید خراسانی (آقا) پرچم رو به امام زمان خواهد داد ....

این رو مطمئنم !!!!!!!!!!

نزدیک دانستن ظهور نیست بلکه توقیت است اگر می خواستید دلگرمی بدید باید اینطور می نوشتید:
اومدم این رو بهتون بگم که انشاالله ظهور خیلی خیلی خیلی خیلی .... نزدیکه
انشاالله آقا همون کسی باشند که پرچم رو به امام زمان خواهد داد ....

انشاالله
بازم میگم، اگه ناراحتتون کردم معذرت میخوام
Rose
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: taban ، دل خسته ، sarallah ، m.hossein ، امیریان
۱۸:۱۶, ۲۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
با سلام
انهم یرونه بعیدا و نره قریبا.....

انشا الله همانطوری که گفتید باشد اما آنچه پروردگار برای ظهور حضرتش (عجل الله تعالی فرجه الشریف) مدنظر دارند شاید با آنچه که ما انتظار داریم متفاوت باشد. اینگونه مصداق سازی مناسب نیست و فرهنگ انتظار هوشیاری و خودسازی نفس می باشد نه آرزومندی به جهت مصداق سازی.

باز هم انشا الله همانطور که شما دوست عزیز گفتید باشد و همین فرداهای نزدیک اخبار ظهور آن حضرت را بشنویم و بلکه بهتر بتوانیم در زمره یاران حضرتش (ارواحناه له الفدا) باشیم انشا الله
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdi14
۲۳:۴۶, ۲۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
سید بن طاووس صاحب کتاب لهوف به پسرش می فرمود که پسرم اگر من ظهور امام زمان را درک نکردم تو حتما ظهور ایشان را درک میکنی ....800 سال گذشته دوستان...!!!!
۰:۱۳, ۲۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #19
آواتار
(۲۵/تیر/۹۱ ۲۳:۴۶)hooman-za نوشته است:  سید بن طاووس صاحب کتاب لهوف به پسرش می فرمود که پسرم اگر من ظهور امام زمان را درک نکردم تو حتما ظهور ایشان را درک میکنی ....800 سال گذشته دوستان...!!!!
جالبه تا حالا به این فکر نکرده بودم !!!

ظهور دو تا است ، ظهور فردی و ظهور اجتماعی ...
تو ظهور فردی ، یه نفر میتونه امام زمانش رو ببینه و باهاش ارتباط برقرار کنه ولی ظهور اجتماعی همون ظهوریه که همه منتظرشن ، شاید منظورشون همون ظهور فردی باشه !!

آیت الله بهجت فرمودن که به احتمال بسیار زیاد صدام سفیانی اوله و سفیانی دوم هم قراره با فاصله ی کمی از سفیانی دوم ظهور کنه و ظهور سفیانی دوم و دجال هم زمانه ...

باز هم میگم بنده وقتی تعیین نمی کنم و این حرفم از روی احساس قلبی من و گفته بزرگانیه که امروزه دارن فریاد میزنن که این انقلاب و مملکت مخصوص امام زمانه و از قرن ها پیش مژده همچین انقلابی رو به هم میدادن ...

نقل قول:
از امام موسی کاظم (علیه السلام) نقل شده است که فرمود:
«مردی از قم، مردم را به حق دعوت کند، افرادی پیرامون او گرد آیند که قلب‌هایشان همچون پاره‌های آهن استوار است. بادهای تند حوادث آنان را نلغزاند، از جنگ خسته نشده و نترسند، اعتمادشان بر خدا است و سرانجام کار از آن پرهیزکاران است.» (کتاب عصر ظهور، تألیف علی کورانی عاملی، ترجمه‌ی مهدی حقی، ناشر: شرکت چاپ و نشر امور بین الملل وابسته به انتشارات امیر کبیر، چاپ چهارم، 1385، صفحه‌ی 222 – با ذکر منابع حدیث)
«عن احمد بن سالم، عن محمد بن یحیی بن ضریس، عن محمد بن جعفر، عن نصر بن مزاحم و ابن ابی حماد، عن ابی داود عن عبدالله بن شریک، عن ابی جعفر علیه السلام قال: اقبل ابوبکر و عمر و الزبیر و عبدالرحمن بن عوف، جلسوا بفناء رسول الله صلی الله علیه، و آله فخرج الیهم النبی صلی الله علیه و آله: فجلس الیهم، فانقطع شسعه، فرمی بنعله الی علی بن ابی طالب علیه السلام ثم قال: ان عن یمین الله عزوجل، او عن یمین العرش، قوماً منا علی منابر من نور، وجوههم من نور، و ثیابهم من نور، تغش وجوههم ابصار الناظرین دونهم، قال ابوبکر: من هم یا رسول الله؟ فسکت، فقال الزبیر: من هم یا رسول الله؟ فسکت، فقال عبدالرحمن: من هم یا رسول الله؟ فسکت، فقال علی علیه السلام: من هم یا رسول الله؟ فقال: هم قوم تحابوا بروح الله علی غیر انساب و لا اموال، اولئک شیعتک و انت امامهم یا علی. »
ترجمه: «از احمد بن سالم، از محمد بن یحیی بن ضریس، از محمد بن جعفر، از نصر بن مزاحم و ابن ابی حماد، از ابی داود از عبدالله بن شریک از ابی جعفر علیه السلام که فرمود:
ابوبکر و عمر و زبیر و عبدالرحمن بن عوف به درگاه رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نزدیک شدند و نشستند، پس پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بر آنها وارد شد، کنارشان نشست، ... سپس فرمود: از سمت «یمین الله» یا سمت راست عرش الهی،‌ قومی از ما هستند [برخاستند] بر منابری از نورند (منبر یعنی مکانی بلند برای پیام رسانی)، صورت هایشان نورانی است و لباس‌هایشان نورانی است، صورت هایشان بر چشم ناظرین دیگر پرده می‌اندازد. ابوبکر گفت: ای پیامبر خدا آنها کیستند؟ پس ایشان سکوت کردند. زبیر گفت : ای پیامبر خدا، آنها کیستند؟ پس ایشان سکوت کردند. عبدالرحمن بن عوف گفت: ای پیامبرخدا، آنها کیستند؟ پس ایشان سکوت کردند. سپس حضرت علی (علیه السلام) فرمودند: ای پیامبر خدا، آنها چه کسانی هستند؟ پس ایشان فرمودند: آنها قومی هستند که به واسطه‌ی روح الله به یکدیگر محبت می ورزند. (دل‌هایشان به هم نزدیک می شود)، درحالی که هیچ نسب یا اموال مشترکی ندارند؛ آنها شیعه‌ی تو هستند و تو امامشان هستی ای علی.» ( بحار الأنوار، ج 65، ص 139)
ایکس شبهه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hooman-za
۰:۳۸, ۲۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #20
آواتار
دیدار فردی با امام زمان ظهور تلقی نمیشه میشه بهش ملاقات گفت یا در بهترین حالت و بالاترین درجه نائب ...به هر حال اگه با این وجود ظهور رو به دوقسم فردی و اجتماعی تقسیم کنیم باز هم چیزی رو عوض نمیکنه چون سید بن طاووس بارها با حضرت ملاقات داشتن و نباید میگفتن که اگر من درک نکردم ...چون در واقع درک کرده بودن .... در مورد احادیث ظهور در مورد ایران و حوادث اون هم ...این حوادث و احادیث از 1300 سال پیش شروع شده مثل هر گاه پرچهمای سیاه را از طرف خراسان دیدی (مسلم) ظهور نزدیک است و حوادث مختلفی که من حضور ذهن ندارم تا بیان کنم....این حوادث دنباله دار هستند و از 1300 سال پیش شروع شده و در همه اونها هم بشارت ظهور وجود داره و الان هم رسیده به حوادث ایران و الله اعلم که تا به کجا میخواد ادامه پیدا کنه
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]