|
نماد ماسونی در سریال نقطه سر خط
|
|
۱۵:۳۹, ۲/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۰ ۱۷:۵۶ توسط Fateh E Qarib.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
دیشب داشتم سریال نقطه سر خط رو می دیدم .... طنز ضعیفیه حتی سریال قبل سعید آقاخانی با اینکه کپی برداری از سریال های رضا عطاران بود از این یکی زیبا تر بود.... ولی چرا باید چنین طنز های ضعیفی از صداوسیما پخش بشه ؟ چند ماه پیش سریال به ظاهر طنز شبکه 3 به نام ساختمان پزشکان ساخته سروش صحت و قاسم خانی (نویسنده) اعتراض خیلی ها رو برانگیخت که البته حق هم داشتند اما تکرار این اشتباه : ![]() البته من این کارگردان معروف متهم نمی کنم و حرف من این است که این گونه کار ها در رسانه ملی زیاد شده است و این جریانات مربوط به زمان حال نیست بلکه این مشکلات از چند سال پیش بوده است حتی بسیار بدتر از این تصویری که دیدید . بحث محتوای برنامه هاست که انشاء بزودی در مورد این مبحث مطلبی رو منتشر خواهم کرد آیا کسی بر اینان نظارت نمی کنه یا اینکه........................ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۰۲, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
مثل اینکه باید اینجا یک کلاس آموزش ریاضی راهنمایی و هندسه راه بندازیم
![]() دوست عزیز هرم میتونه قائدش مثلثی باشه.اما این اصلا هرم نیست! چون 2 وجه داره. ابتدا تفاوت وجه و قائده رو ببینید میدونید چیه یا خیر اگر نمیدونستین پیام خصوصی بزنید توضیح بدم براتون |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فیلم: کپی سریال آمریکایی در سریال ماه رمضان | mahdy30na | 50 | 19,368 |
۲/مرداد/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|
| نقطه سر خط نقطهای کلیشهای؛ آن هم در پایان پاراگراف | nooromahdi | 2 | 2,076 |
۲۷/اسفند/۹۰ ۱۲:۳۶ آخرین ارسال: m2kh24 |
|

![[تصویر: 96716348409675217274.jpg]](http://img4up.com/up2/96716348409675217274.jpg)