|
لیونل مسی مسلمان شد؟ ؛ سند
|
|
۸:۲۶, ۲۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام لیونل مسی مسلمان شد؟ ؛ سند دیروز یک سایت فرانسوی به نقل از الشرق الاوسط یکی از روزنامه های مطرح خاورمیانه خبر داد که لیونل مسی ستاره فوتبال جهان و بازیکن بارسا مسلمان شده است. به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، الشرق الاوسط نوشت: «به نظر می رسد این خبر 99 درصد صحت داشته باشد چرا که مسی در جایی گفته، اسلام دین صلح و عشق است و مسلمان بودن خیلی خوب است چرا که یک نوع هماهنگی بین اسلام و طبیعت انسان وجود دارد و هر فردی آزاد است دین خود را انتخاب کند.» الشرق الاوسط آورده، «مسی برای انتخاب دین اسلام تحت تأثیر جریانی قرار نگرفته و امیدوار است دیگران هم در این راه با او برخورد منطقی داشته باشند.» پیش از این هم ادعای مسلمانیت مسی مطرح شده بود اما نه تأیید شد و نه تکذیب. ![]() ![]() صلوات یا الله |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۲۹, ۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
اگه مسلمون شده باشه خوبه ولی امکان داره مقامات بارسلونا از این کار عصبی بشن واونو بندازن بیرون
|
|||
|
|
۱۵:۴۵, ۱۰/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۱ ۲:۴۷ توسط علوم استراتژیک.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
حذف ...................... شود
|
|||
|
۲۲:۲۹, ۱۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
من همین الان این خبرو شنیدم و خیلی شوکه شدم یاد خبرای مسلمون شدن بقیه بازیکنا یا اون بیرون شدن گواردیولا افتادم
امکان نداره به نظرم یه بازیکن مشهور شهرتشو بخاطر دینش فدا کنه چون تو تیم بارسلونا یا باید بی دین بود یا یهودی و مسیحی متاسفانه بعدم اگرم مسلمون شده باشه و . . . اینا هیچوقت نمیتونه مثل یه مسلمون رفتار کنه و برای کسی الگو باشه چونکه مشغله فوتبالیش تو اروپا نمیذاره !!من ناراحت نیستم از اینکه مسی مسلمون شده با اینکه خودم رئالی هستم چون حدس میزنم اگر مسی واقعا مسلمون شده باشه میتونه رو عده زیادی از آدما مخصوصا طرفدارای تیمش تاثیر بذاره و طرفدارای بارسام که خیلی زیادن ![]() در ضمن تو پست جوری گفته شده بود که انگار مسی خیلی وقت بوده که مسلمون بوده ولی نه به این موثقی!!اگر مسلمون بوده پس چرا بعد از گلاش رو سینش صلیب میکشیده؟؟؟ خیلی وقتام یه کارایی ازش دیده شده که ثابت میکنه مسلمون نیست!!آخه کدوم مسلمونیه که نامزدش باردار باشه؟؟؟
|
|||
|
|
۰:۳۰, ۱۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
نقل قول: آخه کدوم مسلمونیه که نامزدش باردار باشه؟؟؟این رو خیلی خوب اومدی خوب چسبید اما از ته دل امیدوارم مسی مسلمون شده باشه ولی یه مسلمون درست و حسابی نه مثه کریم بنزما |
|||
|
|
۰:۵۳, ۱۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
جناب جبرئیل یه مثال براتون میزنم=
وقتی شما از دین تان یعنی همان اسلام خارج میشوید و به صورت واضح به گوش مردم می رسانید که من از دینم(اسلام)خارج شده ام اگر توجه کنید می بینید که کسانی که ضد دین اسلام در حال فعالیت هستند چقدر از شخصیت شما استفاده میکنند تا بجز شما گروهی دیگر از مردم مسلمان را گمراه کنند!!! به نظر شما جواب ما در مقابل این حرکت باید چگونه جوابی باشد؟ ما هم باید مثل آنها از اینطور موقعیت هایی استفاده کنیم تا گروهی از مردم گمراه را به راه راست هدایت کنیم!!! |
|||
|
۱:۱۹, ۱۱/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۱ ۱:۲۱ توسط revenger.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
دوستان اگه مسلمون الکی مثل بنزما هم شده باشه بازم خودش موثره
فکر کنید رسانه ای شدن این خبر میتونه کلی روی غربی ها موثر باشه که حداقل دیدشون نسبت به اسلام تغییر پیدا کنه اصلا مسلمونم نه بیاد از اسلام تعریف کنه تاثیرش بسیار چشم گیره چون یک الگویه بسیار بزرگه تو دنیاست |
|||
|
|
۱:۳۵, ۱۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
این آقا مسلمون شدنش مهم نیس مهم اینه (بهایی شده وهابی شده) ، ( سنی شده ) یا (شیعه) .
پرانتز اول که فاتحه اسلام رو خونده تو رسانه ها و ... پرانتز دوم هم اگه شده باشه بازم به حال ما بیفایدس چون برادران سنی دارن دنیا رو میگیرن و خیلی تبلیغات دارن و خداییش خوبم دارن جواب میگیرن به برادرامون مربوطه که تلاشاشون نتیجه داده پرانتز سوم هم مطمئنم نیست چون واقعا من هم در قبال اعتقادادم از خودم بی لیاقتی نشون دادم هم یه گوشه نشستم و دارم دنیارو نظاره میکنم خیلی وقته میخوام راجع به حجاب مقاله بنویسم اما تنبلی نمیذاره . امیدوارم بقیه شیعیان جهان بتونن اسلام شیعی رو پرورش بدن که باز هم میدونم ندادن حد اقل رو مسی عمل نکرده چون تبلیغات شیعه در برابر سنی 1 به 1000000 شده . ما که ندیدیم خبری بیاد یکی شیعه شده ولی تا دلت بخواد خبر سنی شدن شنیدیم در صورتی که شیعیان اعتقاد محکم دارن که بر حقن ولی نمیدونم چرا وارد عرصه فعالیت نمیشن دوست ندارم حرفمو یه توهین تلغی کنین . بیاین با هم چشمامونو باز کنیم ببینیم چقدر عقبیم بلکه کمی به این کمرمون جنبشی بدیمو یه شالی روش ببندیم .. امیدوارم تا قبل از ظهور آقامون بتونم حد اقل یک نفر رو شیعه کنم و عاشق امامم |
|||
|
|
۲:۲۶, ۱۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
حالا نوع مسلمونیش فرقی نداره همین کریم بنزمام همینکه اسم مسلمونی روشه خوبه!!فعلا مسلمون بودن بهتر از هیچی نبودنه برای مسی چون همین باعث میشه مسلمونا بالا برن فعلانم که اعلام نکرده شیعه یا سنی یا بهایی یا غیره!!
کی گفته که مسلمون شدن مسی ولی سنی برای ما بی فایدس؟؟؟مهم دین اسلامه!!مهم اصول دینه!!شیعه و سنی فقط تو مسائل خیلی جزئی ای باهم اشتراک ندارن ک اونم اصلا انقدی که میگن مهم نیست همه باهم برادریم در ضمن ما باید ممنون همه کسایی باشیم که دارن دین اسلامو تبلیغ میکنن |
|||
|
|
۱۷:۳۷, ۱۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۱۱/مرداد/۹۱ ۰:۵۳)amir11 نوشته است: جناب جبرئیل یه مثال براتون میزنم=کاملا درست می فرمائید |
|||
|
|
۱۳:۳۳, ۱۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
قصد توهین به برادران سنی و وارد کردن اشکال به کارشون رو نداشتم . مقصودم از نوشتن این کلمات این بود که ما شیعیان برای اسلام کم تبلیغ میکنیم و اخرت باید هم به خدا و هم به همون برادرای سنیمون جواب پس بدیم که چرا تو ترویج دین کمکشون نکردیم
![]() باید کار های مربوط به اسلام رو تقسیم کنیم شیعیان اسلام رو تبلیغ کنن و برادرای سنیمون هم به محکم کردن سنت های پیامبر عزیزمون تو اسلام بپردازند که خداییش تو این زمینه فوق العاده مهارت دارن . امیدوارم برادرای سنیمون از بنده دلخور نشده باشن مقصودم توهین به اونا نبود مقصودم خرده گیری به شیعیان بود برای کم کاریشون (از جمله خودم) خیلی دوست دارم تو تبلیغ اسلام شیعه و سنی دوش به دوش هم پا به رکاب اسب خوش سوار اسلام بزنن و با همکاری و انسجام دین رو تو کل دنیا رواج بدن . برادرا بیاین کنار هم بایستیم نه در مقابل هم ... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Untitled-1.jpg]](http://news.jamnews.ir/Images/News/Editor/image/soheil/Untitled-1.jpg)
![[تصویر: image634668158065687418.jpg]](http://www.jamnews.ir/images/news/larg_pic/17-12-1390/image634668158065687418.jpg)