کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لیونل مسی مسلمان شد؟ ؛ سند
۸:۲۶, ۲۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
لیونل مسی مسلمان شد؟ ؛ سند

دیروز یک سایت فرانسوی به نقل از الشرق الاوسط یکی از روزنامه های مطرح خاورمیانه خبر داد که لیونل مسی ستاره فوتبال جهان و بازیکن بارسا مسلمان شده است.

[تصویر: IMAGE634761430376623582.jpg]

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز، الشرق الاوسط نوشت: «به نظر می رسد این خبر 99 درصد صحت داشته باشد چرا که مسی در جایی گفته، اسلام دین صلح و عشق است و مسلمان بودن خیلی خوب است چرا که یک نوع هماهنگی بین اسلام و طبیعت انسان وجود دارد و هر فردی آزاد است دین خود را انتخاب کند.»

الشرق الاوسط آورده، «مسی برای انتخاب دین اسلام تحت تأثیر جریانی قرار نگرفته و امیدوار است دیگران هم در این راه با او برخورد منطقی داشته باشند.»

پیش از این هم ادعای مسلمانیت مسی مطرح شده بود اما نه تأیید شد و نه تکذیب.

[تصویر: Untitled-1.jpg]

[تصویر: image634668158065687418.jpg]
صلوات
یا الله
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، عاشورايي ، سید ابراهیم ، جویای حقیقت ، Admirer ، revenger ، دوست خدا ، Mohammad Trust ، m.hossein ، a.l.? ، faraz_223 ، فدايي ولايت ، نگار ، carol ، Dragonborn ، ztb ، nasim.h ، mrsh1372 ، hajiali.m ، YA HOSSEIN ، yasinakbari ، cernel ، amir11 ، hessam ، آفتاب ، ali0077 ، ehsanagiyan ، مهدی2012 ، خادم الزهرا

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۱۱, ۱۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #31
آواتار

(۱۳/مرداد/۹۱ ۱۳:۳۳)Mosi34 نوشته است:  قصد توهین به برادران سنی و وارد کردن اشکال به کارشون رو نداشتم . مقصودم از نوشتن این کلمات این بود که ما شیعیان برای اسلام کم تبلیغ میکنیم و اخرت باید هم به خدا و هم به همون برادرای سنیمون جواب پس بدیم که چرا تو ترویج دین کمکشون نکردیمHuh

باید کار های مربوط به اسلام رو تقسیم کنیم شیعیان اسلام رو تبلیغ کنن و برادرای سنیمون هم به محکم کردن سنت های پیامبر عزیزمون تو اسلام بپردازند که خداییش تو این زمینه فوق العاده مهارت دارن .

امیدوارم برادرای سنیمون از بنده دلخور نشده باشن مقصودم توهین به اونا نبود مقصودم خرده گیری به شیعیان بود برای کم کاریشون (از جمله خودم)

خیلی دوست دارم تو تبلیغ اسلام شیعه و سنی دوش به دوش هم پا به رکاب اسب خوش سوار اسلام بزنن و با همکاری و انسجام دین رو تو کل دنیا رواج بدن .

برادرا بیاین کنار هم بایستیم نه در مقابل هم ...

درسته اما اصلا این جملتون قابل توجیه نیست

باید کار های مربوط به اسلام رو تقسیم کنیم شیعیان اسلام رو تبلیغ کنن و برادرای سنیمون هم به محکم کردن سنت های پیامبر عزیزمون تو اسلام بپردازند که خداییش تو این زمینه فوق العاده مهارت دارن

منظورتون اینه که توی عمل به بدعت خیلی ماهرن دیگه مگه نه؟قابل توجه شماچون اون کار هایی رو که اونا به عنوان سنت قبول دارن وبهش مقید 90٪ بدعته!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amir11 ، YA HOSSEIN
۳:۲۹, ۱۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #32
آواتار
تو مکه بودم روبروی خونه خدا . بعد از خوندن قرآن اونو زمین گذاشتم که برای نماز آماده شم کنار من یه برادر سنی نشسته بود تا این صحنه رو دید جوری قرآنو چنگ زد و گذاشت رو قلبش که من از خودم حالم به هم خورد گفتم ببین من شیعه که اینقدر ادعام میشه هنوز احترام گذاشتن به قرآن رو درک نکردم یعنی نمیفهمم مقامشو بعد اون برادر سنیم اول کفشامو جفت کرد روشم ساکمو گذاشت و قرآنو با احترام فراوون گذاشت رو ساک .

اینا بدعت نیست ، کی گفته بدعته اینا نهایت اعتقاده . کدوم یکی از ما شیعیان وقت نماز مغازه هارو تعطیل میکنیم برای نماز ؟
کدوممون نماز های یومیه رو اینقدر با دقت و سر زمانهای خودش میخونیم ؟

ما شیعه ها باید با برادرای سنیمون دوست باشیم با هم شانه به شانه هم دست در دست هم به دینمون کمک کنیم اگه خالص باشیم خدا خودش روشنی بخش مسیرمون میشه !

هیچ با خودتون فکر کردید هدفمون از انقلاب کردن چی بود ؟ الان همه میگین برای آماده سازی زمینه ظهور.
حالا مهم ترین کاری که خود پیامبر هم تو همین زمینه انجام میداد چی بود ؟
مهمترینش تبلیغ اسلامه مبلغ بودن پیامبر و ائمه هدی مبلغ دین بودند چرا ما شیعیان ادامهدهنده راهشون نیستیم؟

اصلا امام زمان میاد برای اینکه جهان رو اسلامی کنه ما چرا کمکش نمیکنیم ؟

نمیخواد پز بدیم که ما هم تبلیغامون زیاده و اینا چون اگه بود اثرش رو میدیدیم !
تبلیغ دینمون مهمترین وظیفه ایه که به دوش داریم . اون دنیا ازمون بازخواست میکنن . مراقب آخرتمون باشیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust
۴:۰۴, ۱۵/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۱ ۱۳:۰۲ توسط nasim.h.)
شماره ارسال: #33
آواتار
بابا چقدر شما منفی فکر میکنید. بیخیال
امیدواریم این خبر راست باشه ولی من تو هیچ سایت خبری همچین خبری و ندیدم.
ولی خدا وکیلی خبری که صحت ومنبع درست درمونی نداره اینجا نذارید چون ارزش سایت و میاره پایین و اون وقت میگن سایتش همه خبراش دروغه!!
خوب خیلی زشته چون اینطوری به خودمون هم توهین میکنیم با این کارمون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yasinakbari ، YA HOSSEIN ، ehsanagiyan
۱۳:۰۲, ۱۵/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۱ ۱۳:۰۶ توسط nasim.h.)
شماره ارسال: #34
آواتار
جام نیوز: الشرق الاوسط نوشت: «به نظر می رسد این خبر 99 درصد صحت داشته باشد چرا که مسی در جایی گفته، اسلام دین صلح و عشق است و مسلمان بودن خیلی خوب است چرا که یک نوع هماهنگی بین اسلام و طبیعت انسان وجود دارد و هر فردی آزاد است دین خود را انتخاب کند.»
[تصویر: 88c399572e.jpg]
الشرق الاوسط آورده، «مسی برای انتخاب دین اسلام تحت تأثیر جریانی قرار نگرفته و امیدوار است دیگران هم در این راه با او برخورد منطقی داشته باشند.»
پیش از این هم ادعای مسلمانیت مسی مطرح شده بود اما نه تأیید شد و نه تکذیب.
منبع : سیمرغ

لیونل مسی ، برترین بازیکن فوتبال جهان به اسلام مشرف شد

[تصویر: mdszr6xpq2g3ptf8pv85.jpg]

لیونل مسی برترین بازیکن فوتبال جهان که اهل آرژانتین است از مسلمان شدنش در ماه مبارک رمضان خبر داد.

وی پس از مسلمان شدنش گفت : اسلام حامل پیام صلح و محبت است و با مسلمان شدن فرد شخصیت اسلام در مسلمان نمایان میشود .

وی اضافه کرد : در مورد اسلام و مسلمان شدن به قناعت کامل رسیده ام و امیدوارم دوستان ، نزدیکان و خانواده ام دیدگاهشان به من پس از مسلمان شدنم عوض نشود .

منبع:انجمن ورزشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جبریل ، hsmoa ، yasinakbari
۱۴:۱۸, ۱۵/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۱ ۱۴:۲۰ توسط mahdi jan.)
شماره ارسال: #35
آواتار
سلام دوستان.
این حرف استاد رائفی پور یادتون نره که گفت:
کسایی که سود کلان از فوتبال می برن سیاست فوق العاده ای دارن مثلآ تا احساس میکنن علاقه کشورهای مسلمان به فوتبال کم شده سریع به دروغ تو سایتها اعلام میکنن که فلان بازیکن معروف مسلمان شد! با این کار بازم علاقه مسلمون هارو به فوتبال جلب میکنن!!!!
این خبر رو چندسال پیش اخبار ورزشی خود ایران هم درمورد کاکا منتشر کرد.
من به شخصه طرفدار مسی و کاکا هستم اما به نظرم خبر چندتا سایت به هیچ وجه سند به حساب نمیاد.
(اللهم عجل لولیک الفرج)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aleerz ، جبریل ، YA HOSSEIN
۱۴:۴۷, ۱۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #36
آواتار
"من به شخصه طرفدار مسی و کاکا هستم اما به نظرم خبر چندتا سایت به هیچ وجه سند به حساب نمیاد."
با یان حرف موافقم.
ولی این چه ربطی داشت به کم شدن علاقه مسلمانان به فوتبال؟؟
یه بازیکن اینقدر سرشناس مطمئنن به خاطر زید کردن علاقه مسلمانان به فوتبال مسلمان نمیشه اونم توی این فضای ضد اسلامی جهانی و جنگهای کشورهای اسلامی.
پس دیوید بکام هم شیطان پرست شد چون علاقه ماسونها به فوتبال کم شده بود یا همسرش شیطان پرست شد چون علاقه ماسونها به موسیقی کم شده بود؟؟
به نظر من رائفی پور تو این مورد حرفش بی منطق بوده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aminrafael3 ، yasinakbari ، ehsanagiyan
۱۰:۱۸, ۱۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #37
آواتار
(۱۵/مرداد/۹۱ ۱۴:۴۷)nasim.h نوشته است:  ولی این چه ربطی داشت به کم شدن علاقه مسلمانان به فوتبال؟؟
یه بازیکن اینقدر سرشناس مطمئنن به خاطر زید کردن علاقه مسلمانان به فوتبال مسلمان نمیشه اونم توی این فضای ضد اسلامی جهانی و جنگهای کشورهای اسلامی.
پس دیوید بکام هم شیطان پرست شد چون علاقه ماسونها به فوتبال کم شده بود یا همسرش شیطان پرست شد چون علاقه ماسونها به موسیقی کم شده بود؟؟
به نظر من رائفی پور تو این مورد حرفش بی منطق بوده.
دوست عزیز همه چیز زیر دست اوناست. کسی جرآت اعتراض نداره یا باید اطاعت کنه یا محو میشه (نمونه بارزش اریک کانتونا که محو شد و بریتنی اسپیرز که برای محو نشدن اطاعت کرد)
من نمیگم که خبر مسلمان شدنش دروغه (انشالله که درسته) اما نباید ساده بود...!
ماسونها دست میزارن روی استوره ها که طرفدار دارن! مگه اون زمانی که بکهام تو اوج بود نکشیدنش طرف خودشون؟!!
درضمن به نظر شما اگه یه مسلمون بفهمه که بهترین بازیکن جهان مسلمونه (بین اون همه بازیکن مسیحی) راقب نمیشه که به طرفداری ازشم شده فوتبالشو تماشا کنه؟!
دوست عزیز آیا استاد رائفی منطقی تر از اینم میتونست حرف بزنه؟
(اللهم عجل لولیک الفرج)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: YA HOSSEIN
۱۱:۴۹, ۱۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #38

بلک جان آدما وجودشون یا اثر ظاهریشون قابل حذف شدن هست.اما حرف و پیامشون نه.اگر نیت الهی باشه خداوند بزرگترین عزت بخش به ماها هست،وسربلندی جاودان رو که حالاییا اصطلاحا میگن (در تاریخ ثبت شدن)رو به انسان می بخشهHeartSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: YA HOSSEIN ، yasinakbari
۰:۳۵, ۱۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #39
آواتار
(۱۵/مرداد/۹۱ ۱۴:۱۸)mahdi jan نوشته است:  سلام دوستان.
این حرف استاد رائفی پور یادتون نره که گفت:
کسایی که سود کلان از فوتبال می برن سیاست فوق العاده ای دارن مثلآ تا احساس میکنن علاقه کشورهای مسلمان به فوتبال کم شده سریع به دروغ تو سایتها اعلام میکنن که فلان بازیکن معروف مسلمان شد! با این کار بازم علاقه مسلمون هارو به فوتبال جلب میکنن!!!!
این خبر رو چندسال پیش اخبار ورزشی خود ایران هم درمورد کاکا منتشر کرد.
من به شخصه طرفدار مسی و کاکا هستم اما به نظرم خبر چندتا سایت به هیچ وجه سند به حساب نمیاد.
(اللهم عجل لولیک الفرج)

وقتی چیزی نمی دونید چرا الکی برا خودتون یه حرفی میزنید.
چرا الکی فوتبال رو با دین قاطی میکنید.
یعنی چی علاقه کشور های مسلمان به فوتبال کم شده.
در حال حاضر پر طرفدار ترین ورزش در کشور ما فوتبال هستش.
تورو خدا وقتی از چیزی سرتون نمیشه الکی نظر ندید.
مردم میان داخل سایت میخندن بهمون.
۱:۰۱, ۱۷/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #40

نقل قول:چرا الکی فوتبال رو با دین قاطی میکنید.

آفرین! همینو میخواستم بشنوم!

اگر فوتبال از دین جداست و با دین قابل جمع نیست ، بیخود میکنه کسی بخواد در جامعه ی دینی چنین ورزشی رو رواج بده!

فوتبال یک ورزش آنگلوساکسن و یک ورزش استعماریه ، اینو که دیگه ما نمیگیم! برید از کسانی که علوم سیاسی میخونن بپرسید در تئوری بازی ها در سیاست (که کلا یک علم غربی هست) مدلی که ارائه میشه چیه!!؟ دقیقا یک زمین فوتبال!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا