کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نگاهی به سریال های کره ای و اثار انها
۲۱:۲۹, ۱۳/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام ...
راستش چند وقته که به شدت به تماشای سریال های کره ای علاقه خاصی پیدا کردم. اما نمیدونم واقعا ضرری هم داره یا نه....! البته درسته که او نها مسلمون نیستن و به هر حال مورد هم توی سریال هاشون هست اما رفتار ها و داستان سریال هاشون با فیلم های هالیوود و بالیوود و حتی ایران قابل مقایسه نیست . در واقع دقیقا همون جورری رمانتیکه که من می پسندم. آخه به نظرم خیلی از تفکرات و رفتارهاشون عالیه که نه تو فرهنگ غرب هست و نه تو فرهنگ ایران . برای اینکه منظور من و متوجه بشین خودتون هم باید ببینید. اما من نمیدونستم که این سوال و که دیدن این سریال ها چه تاثیری منفی ممکنه داشته باشه؟ تو کدوم قسمت بپرسم . این بود که اینجا پرسیدم...اگر شما هم نظر بدین ممنون میشم.....Wink
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یوسف خان ، help me ، mahdy30na ، spaceshi ، جبریل ، Detector ، Behnam-Az ، dinpajoohan ، مهدی2012 ، Justice Bringer ، منتظرمهدی عج ، mofa

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۳۷, ۲۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #61
آواتار
شب های صالحیه محصول کشور سوریه در شبکه آی فیلم را پخش می شود . فکر میکنم
این گونه فیلم ها بیشتر به درد بچه های ما وخود ما میخورد فقط چند مشخصه آن را میآوردم.
هر کاری را که میکنند با سنت پیامبر مقایسه میکنند که آیا پیامبر هم چنین کاری انجام داده
است .
احترام به بزرگترها وبه خصوص مادر بسیار بارز است کوچکترها هر روز دست برادر بزرگتر یا
مادر ویا پدر را می بوسند .
زنها همواره در حریم امن خانه ودر حال خدمت به همسر وفرزندان هستند ودر انظار خودنمایی
نمیکنند .زنها همواره به همسر خود احترام گذاشته وبرایشان دعا میکنند
صحنه های متعدد از عبادت ،نماز ودعا به نمایش در میآید
مردان پاک دامن هستند به همسران خود خیانت نمیکنندحتی اگر همسرش نازا وسترون
باشد .مردان به درستکاری وراستگویی وکسب حلال دعوت می شوند.
آیا این محاسن بازندگی اباحی گری که فیلم های کره ای قابل مقایسه است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: montazer 128 ، علی الهادی ، mofa ، عبدالرحمن ، amrtat71
۲۲:۰۳, ۲۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #62
آواتار
سلام دوست عزیز لطفا به این تایپیک مراجعه کن
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17489.html
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amrtat71
۱۵:۱۹, ۲۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #63
آواتار
(۲۲/بهمن/۹۱ ۱۵:۳۷)bagheri4 نوشته است:  شب های صالحیه محصول کشور سوریه در شبکه آی فیلم را پخش می شود . فکر میکنم
این گونه فیلم ها بیشتر به درد بچه های ما وخود ما میخورد فقط چند مشخصه آن را میآوردم.
هر کاری را که میکنند با سنت پیامبر مقایسه میکنند که آیا پیامبر هم چنین کاری انجام داده
است .
احترام به بزرگترها وبه خصوص مادر بسیار بارز است کوچکترها هر روز دست برادر بزرگتر یا
مادر ویا پدر را می بوسند .
زنها همواره در حریم امن خانه ودر حال خدمت به همسر وفرزندان هستند ودر انظار خودنمایی
نمیکنند .زنها همواره به همسر خود احترام گذاشته وبرایشان دعا میکنند
صحنه های متعدد از عبادت ،نماز ودعا به نمایش در میآید
مردان پاک دامن هستند به همسران خود خیانت نمیکنندحتی اگر همسرش نازا وسترون
باشد .مردان به درستکاری وراستگویی وکسب حلال دعوت می شوند.
آیا این محاسن بازندگی اباحی گری که فیلم های کره ای قابل مقایسه است

بله من هم با نظر شما موافق هستم اما برای ساختن فیلم باید به سلایق و فرهنگ جامعه توجه کرد مثلا همین شب های صالحیه اگه در ایران ساخته می شد کلی حمله از طرف روشن فکر نما ها و فمنیست ها بهش صورت میگرفت که چرا مثلا چند همسری یا کار کردن زن ها در منزل رو تبلیغ میکنه به نظر من وضع سریال ها و فیلم های کره ایی خیلی بهتر از فیلم های غربی هستش که همش فحشا رو تبلیغ میکنن
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: bagheri4
۲۰:۳۷, ۲۵/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #64
آواتار
با سلام
دوست من
امان از دست این سریالهای کره ای که در ایران تمامی نداره و هر روز یه سریال تازه پخش می کنن و از اونجایی که اقای رییس صدا و سیما به کره می رود و از بازیگران و دست اندرکاران این سریال ها تشکر می کنند باید هم اینقدر انها به خود جرات بدهند که فرهنگ خود را در قالب فیلم و سریال های طولانی به ما بدهند
دیگر نمی دانند که ما خود اهل فرهنگ هستیم و تمدن چرا جناب رییس سریال های ما را به انها هدیه نمی دهد و فقط می خواهد که فرهنگ کره ای را در ایران رواج دهد

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، عبدالرحمن ، amrtat71
۲:۲۲, ۸/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #65

دوست عزیز منم مثل شما به سریال های کره ای علاقه دارم ولی تصمیم گرفتم به جای دیدن این فیلم ها زندگیم رو صرف مسائل ارزشمند تری کنم...به عنوان یک انسان دلم میخواد رابطم رو با خدا بهتر کنم ولی این فیلم ها مانعن چون بخش زیادی از ذهنم رو درگیر خودشون میکنن در حالی که می تونستم کار ارزشمند تری رو انجام بدم.ولی نقد و تصوری که از این سریال ها داشتم با توجه به مسلمان بودن و اعتقادم به قرآن این بوده:
نکات منفی:
1- اعتقادات خرافی مثل تناسخ و یا ارائه دیدگاه غلط درباره جهان پس از مرگ ،روح ها و فرشته ها. مثلا تو سریال های 49 روز ،نگهبان شب و...این مسائل بود یا سریال بازرس و سادو رو که اصلا نتونستم تا آخر ببینم چون نمیتونستم با اعتقاداتم هضمش کنم.به نظرم برای جوونی که در جستجوی حقیقته واقعا گمراه کنندس و اونو از حقیقت منحرف میکنه.
2-شراب:وای خدای من هر وقت تو سختی میفتن وناراحتن به شراب پناه میبرن و کلا صورت مسئله رو میخوان پاک میکنن...در صورتی که در قرآن میخونیم در سختی ها از صبر و نماز استقامت جویید.حالا بگذریم یه بار از دختر خالم شنیدم دلش میخواد از این شراب قرمزا که تو فیلم دیده امتحان کنه ببینه مزش چطوره .در حالی که به ما حتی اجازه شرکت در مجلسی که شراب میخورن رو ندادن و نباید عادی جلوه کنه.هر وقت صحنه شراب خوردن میبینم غیضم میگیرهAngry
3-روابط آزاد دختر و پسر ها:دستور خدا که در این مورد مشخصه ..اگه دقت کنید پایبند نبودن به این دستور باعث بدبختی های زیادی میشه از جمله درگیر احساسات رنج آور شدن که تو سریال اسمشو میذارن عشق ولی تو دنیای واقعی اسمش احساس زودگذره و یا فرزند نامشروعی که در اثر روابط اشتباه به وجود می آد و بعد دردسر های بعدش نشون میده که چرا زنا حرامه؟ پدری که حتی از وجود بچش خبر نداره!! در نتیجه با توجه به زیانبار بودن نباید این رابطه برای بیننده ها عادی بشه.
نکات مثبت:
1-احترام به بزرگتر ها رعایت میشه حتی نقش منفی سریال به مادرش احترام میذاره.و این به نظرم خیلی تاثیرگذاره.

2-نقش منفی سریال همیشه در پایان به سزای اعمالش میرسه و نقش مثبت هم به نتیجه تلاشش میرسه.که به آدم حس خوبی میده(برخلاف بعضی سریال های ترکی دیدید سریال ترکی لامیا آخرش چی شد!!!!)
3-تلاش و داشتن امید نقش اول و مثبت فیلم واقعا قابل تحسینه ...مخصوصا اون فایتینگ گفتناشونHappy

همون طوری که دیدین این فیلم ها نکات مثبت و منفی زیادی دارن از سال دوم دبیرستان به دیدن این سریال ها علاقه مند شدم و الان تقریبا 6 یا 7سالی میشه میبینم .شاید برای من که اعتقادات قرآنی سفت و سختی دارم در طول این همه سال تماشای این فیلم ها تاثیر بدی روم نگذاشته باشه (البته نفس اماره ما انسان ها رو به راه بد میکشونه و نباید مطمئن حرف زد واگه حفظ شدم از لطف خدا بوده) ولی مطمئنم روی جوون مسلمانی که اطلاعات دینی کمی داره و دنبال حقیقته تاثیر بدی داره و منحرف کننده ست.اگر من این همه سال با وجود اعتقاداتم نشستم پای این فیلم ها شاید علتش نکات مثبت فیلم بوده باشه .متاسفانه من به تماشای فیلم علاقه خاصی دارم و فیلمی که در اون روحیه تلاش و مبارزه داشته باشه رو انتخاب میکنم...سریال های ایرانی در این مورد نتونستن کمکی بهم بکنن فیلم های هالیوودی هم که هر چقدرداستان خوبی داشته باشن با توجه به صحنه های زشت و مفاهیم ضد ارزشی آشکارشون و نادیده گرفتن وجود خدا نمیتونم ببینمشون و یه جورایی مجبور به انتخاب این سریال ها شدم و همیشه تلاش برای آگاهانه تماشا کردن این فیلم ها داشتم...هر سریال کره ای رو که میدیدم با دید یک مسلمان سعی میکردم نقدش کنم.اگه بتونم تعادل رو نگه دارم حتما به دیدنشون ادامه میدم مثلا برای دیدن این فیلم ها این مسائل رو رعایت میکنم تا اذیت نشم:
1-اگر صحنه غیر اخلاقی داشت فیلم رو به جلو میبرم.
2- اگر آهنگ مناسبی پخش شد صدا رو قطع کنم.
3-حواسم باشه که از اعمال واجبم مثل نماز و عبادت و الویت های زندگی غافل نشم.
4-اگر فیلمی موضوعی رو دنبال کنه که با اعتقادات اساسیم ضدیت داشته باشه نمیبینمش و نصفه رهاش میکنم مثل سریال بازرس و سادو.
5-اگر توی فیلم عمل حرامی مثل شراب خوردن رو ببینم ناراحت میشم.

باز هم میگم من به خاطر اینکه علاقه زیادی به فیلم دیدن دارم با وجود اعتقادی بودنم این فیلم ها رو با شرایطی تماشا میکنم در مورد نکات منفی سعی کردم هوشیارانه عمل کنم ولی باز هم برای اینکه مرتکب گناه نشده باشم مسائلی رو در تماشای این سریال هارعایت کردم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، عبدالرحمن ، عقیق
۲۳:۱۴, ۱۰/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #66
آواتار
سلام
من هم با ورود سریال جومونگ به کره ای خیلی علاقه مند شدم متاسفانه و جو کره ای مارو گرفت دینال سریالا و اخبار و عکسا و....تا دلتون بخواد سریال کره ای دیدم
ولی واقعا همش وقت تلف کردنه ... و با ارزش های ما هم اصلا سازگار نیست تمام هم پیام منفی داره
ولی خیلی جذاب و سرگرم کننده هستن
من با دیدن مستندات و فیلم های مذهبی از دیدنشون پشیمون میشدم و همشون رو پاک میکردم دوباره بعد چندین ماه میرفتم سمتشون... این عیب منه
دیروز بعد از سخنرانی استاد ازغدی زدم 200 سریال که خودم دانلود کردم رو پاک کرده یه 100 گیگش امرکایی بود
یه حسی بهم میگه عجب کاری کردی واقعا به عنوان یه شیعه و منتظر حیفه اینقدر وقتت تلف میشه و هدر میدی عمرت رو بااین چرندیات
از اون ور بیکار میشم نمیدونم چه کنم دوباره جو کره ای میگیرتم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب ، عقیق ، عبدالرحمن ، رکن الهدی
۲۳:۲۸, ۱۰/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #67
آواتار
سلام
کلا فکر کنم به خاطر نژاد و چهره شون تو دنیا طرفدار دارند شرقی ها
دلیل بزرگ و اصلی علاقه به این سریال ها همزاد پنداری با نقش اصلی هست
چون نقش اصلی در سریال رشد می کنه و رنج ها رو پشت سر میزاره
در واقع ما از دیدن رشد و تعالی نقش اصلی لذت میبریم چون ماهم همین راه را میریم
بهتره از سریال های خود تلویزیون ایران استفاده کنیم ماشاالله سریال شرقی پای ثابتش هست
منم یه سری سریال شرقی دارم اصلا دلم نمیاد دور بریزم نمیدونم چرا
با اینکه شاید بیشترش رو ندیدم ولی خب نمیدونم چرا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، amrtat71 ، رکن الهدی
۱۰:۴۴, ۱۱/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #68
آواتار
فقط این سریال جدید هست که اسمشم تغییر دادن از ماه در آغوش خورشید تبدیل به افسانه ماه وخورشید شده...کلی منو به فکر فرو برده الان نقطه مثبت این یدونه سریال رو صداوسیمایی ها تو چیش دیدن واقعاه!!!!
با اینکه 50%دیالوگها رو عوض کردن کلی سانسوری الان پیام این فیلم چیه؟
مثلا سن دختره رو از 13سال وپسر رو از15کردن 15-17چه تغییر محتوایی کرده ...
مثلا داره ازدواج زود هنگام رو توصیه می کنه که اونم به نظرم نیست چون دختره به اعتراف ادمای فیلم استثناییه وبقیه دحترتی فیلم همچین شرایطی وندارن
روابط قشنگ ورمانتیک دختروپسر تو بچگی رو نشون می ده از این دوستی ها وعشق های چند ساله؟
یعنی واقعا چی با خودشون فک کردن!!!
بجاش خودمون مثلا سریال گذر از رنج ها رو ساختیم شاید خیلی قوی نباشه ولی شخصیت دنیا می تونه واسه دخترای ما الگو باشه یا اون دختر کره ایHuh
۱۰:۵۱, ۱۱/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #69
آواتار
متاسفانه (هر چند خیلی امید داشتم اینطور نشه) ولی آقای سر افراز هم همون سیاست های غلط آقای ضرغامی رو در پیش گرفته...درسته خیلی از مدیریتشون نمیگذره،اما... . ConfusedSad
۱۲:۱۷, ۱۱/اسفند/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۹۳ ۱۲:۱۸ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #70

دیگه گذشت اون روزی که اگه نمی خواستیم سریال تلوزیون رو ببینیم بایستی یه شناسنامه گرو می گذاشتیم یه فیلم مزخرف وی اچ اس می گرفتیم ، که نهایتش 10 بار در سال اتفاق می افتاد.

الان هیچ لزومی نداره شما تلویزیون نگاه کنید تا بهتون سریال های مزخرف کره ای و ایرانی و .. تحمیل بشه!

تا بریکینگ بد و بند آو برادرز و لاست و ... مفت و مجانی در اختیارمونه عقل سلیم چرا بره به سمت چنین چرت و پرتهایی!!

من چهار پنج ساله هیچ سریالی از تلویزیون (غیر از چند سریال نوروزی از سیروس مقدم) ندیدم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ضحی رحمانی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا