|
دانلود مداحی ها و نواهای مذهبی در مورد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
|
|
۲:۵۱, ۲۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :راستش رو بخواهید دیدم تاپیک های مختلف برای مداحی های امام معصوم (علیهم السلام) وجود داره و جای این تاپیک اختصاصی واقعا خالیه . دوستان ناظر ، اگه صلاح میدونن بذارن این تاپیک باشه تا نواهای مذهبی و مداحی های مختص امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در این تاپیک قرار داده بشه . سعی میکنم مرتب این تاپیک رو بروز رسانی کنم . این هم اولیش : ای بلند آوازه نامت در جهان این هم از دومی : بی تو ای صاحب زمان ......................... بی قرارم هر زمان امیدوارم لذت ببرید . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۴:۴۹, ۲۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :
اگه خودتون هم مداحی یا نوای مذهبی درباره ی امام زمان دارید ، اینجا قرار بدید . انشاءالله که تاپیک خوبی میشه . . . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۴:۰۸, ۲۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :اینم یه مداحی با تنظیم دیجیتال در مورد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) : بارها روی تو را دیدم ، ولی نشناختم در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۲۳:۴۳, ۲۹/تیر/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :یه گلایه دارم و اونم اینه که اگه یه همچین تاپیکی رو یکی از کاربرای چند ستاره باز میکرد ، مطمئنا این تاپیک اینقدر بازدیدش کم نبود و مطمئنا کاربرای دیگه هم اینجا فعالیت میکردن . بخدا برای این نمیگم که تعداد کسانیکه از این تاپیک تشکر کردن ، کمه ؛ بخاطر اینه که لااقل یک نفر هم یه مداحی یا کلیپی اینجا نذاشت . اینا مهم نیست . مهم اینه که خودم لااقل این تاپیک رو طبق قولی که دادم ، زود ـ زود بروز رسانی کنم . وقتی باشی با یه گل بهار میشه در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۷:۱۳, ۳۱/تیر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/تیر/۹۱ ۱۷:۱۴ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :از همکاری دوستان واقعا متشکرم . این هم از مداحی امروز : دلبری ، سروری ، تو آخرین سلاله حیدری از همه بخاطر دیس دیس کردن زمینه عذرخواهی میکنم . . . هنوز نمی فهمم که چرا موقع خوندن مداحی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) حسین میگن ؟ در پناه الله یا مهدی مدد [/b] |
|||
|
|
۱۵:۰۹, ۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
دردو دلی باامام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف، تقریبا هرروز این مداحی رو گوش میدم،ازدستش ندید: غم هجران التماس دعا |
|||
|
|
۱۳:۴۱, ۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :از اینکه خانم rastin محبت کردن یه مداحی گذاشتن ، بی نهایت سپاسگزارم . اینم از مداحی امروز که بسیار زیباست : آسمون عصرهای جمعه ، مثل من بهونه گیره در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۰:۱۰, ۳/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مرداد/۹۱ ۰:۱۴ توسط freewish.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
زایر بی نشون:
تصویری: http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=...cID=107559 صوتی: http://zakerin.ir/7863.html |
|||
|
|
۰:۲۴, ۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
به طــــه...به یـــــس....
من این نوا رو خیلی دوست دارم.. مسیرت مشخص،امیرت مشخص؛ مکن دل دل،ای دل! بزن دل به دریا.... که دنیا، به خسران عقبی نیارزد...به دوری از اولاد زهـــرا(سلام الله علیها) نیارزد... |
|||
|
|
۹:۰۱, ۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نظر شما در مورد اين سخن آيت الله بهجت چيست؟! | مخلوق | 1 | 1,289 |
۱۵/فروردین/۹۵ ۱۰:۲۶ آخرین ارسال: قلب |
|
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,017 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| انسانها در برابر وجود مقدس امام عصر(عجّل الله تعالي فرجه) | جواد مخبریان | 1 | 1,835 |
۳۰/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۴ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|
| فوائد دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) (مکیال المکارم) | در جستجوی سختی | 75 | 45,981 |
۳۱/تیر/۹۴ ۹:۰۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| (B)ساخت مسجدی به دستور امام زمان عجل الله (روایتی از یک معجزه) | oO DaViD Oo | 1 | 2,841 |
۱۷/فروردین/۹۴ ۱۷:۰۸ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| دانلود جامع سخنرانی،مداحی و نواهای مهدویت | یاوران مهدی | 9 | 5,444 |
۲۴/آذر/۹۳ ۱۲:۴۹ آخرین ارسال: یاوران مهدی |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,533 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|