کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
متنفر کردن جوانان از دین و نظام
۳:۰۵, ۲۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
کار هایی که جوانان را بیشتر از اسلام و حکومت متنفر میکند. اقای رییس جمهور که مخالفن ، ایت ا... جوادی املی هم که مخالفن ، یعنی به زور یه کار اشتباه باید انجام بشه ! به امید اینکه یه روز به جای این بگیر بگیر ها ، بتونیم تفکر شیعی رو زنده کنیم نه ظاهر شیعی رو !

[تصویر: 185928_769.jpg][تصویر: 185929_671.jpg]
[تصویر: 185930_419.jpg]
[تصویر: 185931_480.jpg]
[تصویر: 185932_667.jpg]
[تصویر: 185933_651.jpg]
[تصویر: 185934_429.jpg]
[تصویر: 185935_730.jpg]
[تصویر: 185937_877.jpg]
[تصویر: 185939_704.jpg]
[تصویر: 185940_204.jpg]
[تصویر: 185941_562.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I ، M03TAFA ، rahbin ، جویای حقیقت ، عدالت ، یاســین ، سدرة المنتهی ، Havbb 110 ، papillon ، fereydun ، Unname28 ، راحیل ، ario65 ، black ، fiftynine ، sadegh-a ، reyhan ، لبخند خدا ، Yaser_h2011 ، Bidel.s ، حضرت عشق ، حوریه سادات ، باور ، پارمیس ، A.E

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۰۸, ۲۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
سلام مجدد .
جالبه !!! ما گفتیم گشت ارشاد اشتباه میکنه همه مخالفت کردن ....!!
ببخشید گشت ارشاد کا خوبی میکنه ...!!!!

شما خودتون رو تا حالا گشت ارشاد گرفته ؟؟ میدونید چه رفتاری با جوونها دارن ؟؟
اکثر بچه های تالار از قشر مذهبی جامعه هستن و نمیدونن برخورد گشت با جوونها چطوره و نشستن میگن خوب کاری میکنه وگرنه همه با شلوارک میان بیرون !!!!

شما ها خودتون به هر نحوی آگاه شدید و مسیر زندگی خودتون رو پیدا کردید و قطعا با گشت ارشاد مشکلی ندارید اما دختری که تو مسیر امسال ماها زندگی نمیکنه همه اینها رو از چشم دین و نظام میبینه ....
پیشنهاد میکنم یک بار برید امنیت اخلاقی وقتی با ون دخترها و پسرهای بد حجاب رو میارن تو سالن و به خانواده ها زنگ میزنن تماشا کنید تا به عمق فاجعه پی ببرید ...

بنده به شخصه باکی ندارم از این که تمام افراد تالار با حرف من مخالف باشن چون خودم تو تک تک این شرایط قرار گرفتم و از نزدیک دید م.
کار فرهنگی باید بشه درست ، صدا و سیما باید درست بشه درست ، سیستم آموزشی با برنامه ای جامع باید نسل بعدی رو پرورش بده درست اما واقعا فکر کنید...، شما تصور کنید خانمی که پوشش نامناسب داره .... نشستن خونه و میخوان حاضر شن برن بیرون .... واقعا از ترس گشت ارشاد لباسهای مناسب میپوشن ؟؟؟

اونی که یک بار گرفته میشه سری دوم هم گرفته میشه و با این گرفتنها و تعهد دادن ها کسی رعایت حجاب رو نمیکنه اما نفرتش از نظام و دین قطعا بیشتر میشه . بعدش میشینه به 4 تا از دوستاشم تعریف میکنه ، اونها هم شروع میکنن به تایید کردن حرف دوستشون ....

نمیدونم چرا دوستان این تالار واقع بین نیستن ...!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، یاســین ، جویای حقیقت ، امیریان ، A L I ، فدايي ولايت ، حقیر ، پارمیس
۲۲:۱۷, ۲۸/تیر/۹۱
شماره ارسال: #22
آواتار
جناب soshiant

بنده هم عرض کردم که رفتار افراد برای نهی از منکر درست نیست و باید آموزش ببینن.
اما با حذف گشت ارشاد هم مخالفم.
هم نیاز به اقدام فرهنگی هست و هم به دلیل وضعیت اسف بار جامعه از لحاظ حجاب نیاز به گشت ارشاد.
اما گشت ارشادی که آموزش دیده باشه.توهین نکنه.تحقیر نکنه.مثل اسمش ارشاد کنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحیم ، azade ، یاســین ، امیریان ، فدايي ولايت ، حضرت عشق
۲۲:۲۹, ۲۸/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/تیر/۹۱ ۲۲:۳۲ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #23
آواتار
بعد از چهار ماه تازه برگشتم تهران، ده روزیه که تهران هستم.

این شهر افتضاحه، واقعاً بده. این شهر به زودی روی ساکنینش خراب میشه.

شهرستان وضعش خیلی بهتره. از موقع ورود به شهر منظره چشم نواز زنهایی که خراب هستن یا خودشون رو شبیه به زنهای خراب کردن جلوی چشمه. دلیل ادعای من هم اینه که این منظره ها توی شهرستان فقط تو بعضی مناطق شهر رویت میشه ولی تو تهران صبح اول وقت توی صف تاکسی هم حضرات صورتشون رو نشسته آرایش آنچنانی دارن.

برای شهری مثل تهران به نظرم گشت ارشاد کفایت نمی کنه باید قاضی متحرک داشته باشیم همونجا حکم بده.

اگر باور ندارید فردا صبح پیاده از آزادی تا انقلاب قدم بزنید. (شریعتی و ولیعصر نه ها!!!!! آزادی، سه راه آذری)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MOHSEN-Z ، azade ، یاســین ، جویای حقیقت ، دل خسته ، امیریان ، MAHDI59 ، فدايي ولايت ، حقیر ، حضرت عشق
۱۲:۳۸, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #24
آواتار
با توسری تمیشه کاری کرد باید توی سر فرد بره، تا زمانی که ما نتونیم فلسفه حجاب توضیح بدیم کاری نمیشه کرد، خود صدا و سیما بد آموزی داره. وقتی اصولا آدما زیبا و پولدارو ،مانتویی و بد حجاب نشون میده و آدمای فقیر وبدبخت چادری نشون میده نمیشه از بقیه انتظاری داشت. وقتی یه مادر چادری از بیرون خسته میاد خونه وقتی چادرشو در میاره جلوی بچه میگه راحت شدم، از این بچه چه انتظاری دارید. تا رفتارهای ما درست نشه کاری نمیشه کرد. امربه معروف و نهی از منکر هم مراحل خاص خودشو داره این راه ما به بیراه داره میره . هر فرد محجبه با اخلاق و رفتارش میتونه در مورد حجاب تفسیری به جوانان ما بده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، یاســین ، rahi ، meshkat ، درست پسند ، فدايي ولايت ، حقیر ، حضرت عشق
۱۳:۴۱, ۲۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #25
آواتار
شاید این حرفم نظر جالبی نباشه ولی تا حدودی کنترل میکنه، این ها رو جریمه کنیم، والا بعضی از این ها اصلآ دین حالیشون نیست و آزادی رو تو یک چیز دیگه میدونن الگوی این ها عوض شده (عشق غربی دارن) اگر بشه الگو شونم تغییر بدین عالی میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حقیر
۱۸:۲۲, ۲/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۱ ۱۸:۲۴ توسط papillon.)
شماره ارسال: #26

اسلام دوستان واقعی باید با کار فرهنگی با اینا برخورد کنن نه یه (مشت) سرباز مسلح !

هر کس مسئول سرنوشت خویش است
مهم نیست همسایه مشروبات الکلی استفاده میکنه یا نمیکنه ..... مهم خودمونیم

به نظر من تا اسلام ناب محمدی تو کوچه پس کوچه های ایران جریان نداشته باشه ، هیچوقت این وضع درست نخواهد شد
ابری نیست بادی نیست (اسلامی) نیست !
شدیم کشور افراط و تفریط ! این موضوع فقط برا ایران صدق نمیکنه
انسان موجودیست شرایط پذیر .... پس وای به حال مسلمونهای امروزی (مثل من)
طوری درست زندگی کنیم تا مورد الهام دیگران قرار بگیریم (حتی بت پرستان)
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، fereydun ، امیریان
۲۰:۱۲, ۲/آبان/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۱ ۲۰:۱۴ توسط fereydun.)
شماره ارسال: #27

(۲۸/تیر/۹۱ ۱۱:۵۱)meshkat نوشته است:  دوستان عزیز لطف بفرمایید پیشنهاد های شدنی و راه حل ارائه بدید.

خیلی عذر خواهی می کنم.
خمسو زکاتو ما مردم بدبخت می دیم به روحانیون ، مالیاتو ما مردم بیچاره می دیم به دولت،
بعد اونوقت خودمونم باید برای مشکلات راه حل ارائه بدیم؟؟؟؟!!!!!!!
این چه ظلمیست؟؟؟!!!!
نمی دم آقا راه حل ارائه نمی دم.
اگه هم خیلی دوستان علاقه مندن که راه حل ارائه بدن ، دو سه نفر جمع بشیم بریم حوزه علمیه ی قم و مشهد و.... ببینیم آیا اونایی که مث من با گشت ارشادو حجاب اجباری مخالفن، راهی کشف فرمودن یا نه. من شخصا حاضرم مادر خرج بشم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Unname28 ، فرهاد ، پارمیس
۲۱:۱۳, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #28
آواتار
دوستان توجه داشته باشید که مساله حجاب و رعایت حجاب در سطح جامعه مساله ساده ای نیست که بشه به راحتی گفت حجاب رو اختیاری کنید.

ومساله زده شدن جوانان از دین هم به هیچ وجه مساله ساده ای نیست که راحت بشه از کنارش گذشت و متاسفانه گشت ارشاد راه حلی بود که آنچنان جواب نداده و مضراتش شاید از فوایدش هم بیشتر بوده.

در اصل گشت ارشاد مثل مسکنی هست که درد رو پنهان میکنه و ساکت میکنه ولی عملا درمان نمیکنه.

بنده کسی رو مجیور به پیشنهاد دادن نمیکنم اما اینکه فقط غر بزنیم و با غرض ورزی صحبت کنیم هم به هیچ وجه مشکلی رو حل نخواهد کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، درست پسند ، Mohammad Trust ، حقیر ، امیریان
۲۱:۵۹, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #29
آواتار
بله گشت ارشاد و درکنار ان گشت باشکوه نسبت دائما در حال ارشاد و به راه اوردن جوانها هستند....
ادم با خواهرش که چادری هم هست راه بره میگیرن نسبتو میپرسن.....
چقدر به فکر جوانها هستند...
راه حل حذف هست و تمام.....
کسایی که حداقل یکبار این عزیزان رو از نزدیک دیده باشن همین راه رو پیشنهاد میدن....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شاهین نقوی ، امیریان
۲۱:۵۹, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #30
آواتار
یه چیزی که من دیدم و کاملن فهمیدم...نسل بعدی ایرانی که از این مادرها به وجود میان چیزی از اسلام نمیدونن...
همین نسل رو هم دیگه نمیشه کاریش کرد!! اگر جریمه مالی هم بزارید باز هم هر کس پوشش باب میل خودش رو تن میکنه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Unname28 ، راحیل ، mahdy_mir ، یاســین ، امیریان ، پارمیس
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا