کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) : 3 منتظر در ماه رمضان ...
۱۶:۵۱, ۲/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۱ ۱۶:۵۲ توسط rahi.)
شماره ارسال: #1
آواتار
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در عالم رؤیا به یکی از دوستان و محبّین اهل بیت(علیه السلام) فرمودند: اگر روزی سه نفر منتظر من باشند، ظهور ده سال جلو می افتد
بعد با یک حال افسوس فرمودند
"
اگر در ماه رمضان منتظر بودید چه می شد؟!!!!"(مطلع الفجر ص 209)
.
.
وقتي اولين بار اين مطلب رو ديدم، خيلي دلم گرفت و با خودم گفتم چقدر وضع ما خرابه كه با وجود اينكه فقط 3 نفر منتظر مي تونه ظهور رو 10 سال جلو بيندازه، هنوز ظهور انجام نگرفته... . اما بعد از يه مدت نميدونم چرا يه جورايي خوشحال شدم. اخه انگار يه راه پيدا كرده بودم براي نزديك كردن ظهور. 3 نفر اونقدرها زياد نبود كه نشه عملي اش كرد. براي همين گفتم يكي از اين 3 نفر خودم ميشم. اونوقت فقط 2 نفر ديگه ميمونه كه با هم 10 سال ظهور رو جلو بندازيم. (براي همين هر سال ماه رمضونا به 2تاي ديگه هم اينو مسيج ميكردم به اين اميد كه اونا هم منتظرگونه عمل كنن! خدا رو چه ديدي! شايد كارمون باعث شد ظهور 10 سال جلو بيفته)
.
براي همين بايد ميگشتم دنبال يه الگو . يعني يه منتظر واقعي تا خودمو مثل اون كنم. اولين چيزي كه به ذهنم رسيد علما و عرفاي بزرگ مثل آيت الله بهجت بود. حالا من كجا و آيت الله بهجت كجا!!! براي همين دوباره نااميد شدم، حتي نااميد تراز گذشته. يه ترس غريب هم تو وجودم پيدا شده بود كه نكنه امام زمان ظهور كنن و من هنوز آدم نشده باشم و امام زمان منو به ياري نپذيرن. و با اين فكر حتي از انجام گرفتن ظهور هم ميترسيدم.
.
اما بعد از يه مدت يه حديث ‌از امام جواد (علیه السلام) رو ديدم كه فرموده بودن مهدی کسی است که واجب است در زمان غیبتش، (همگان) در انتظارش باشند. (کمال الدین، باب 36، ح 1)

پس يعني انتظار يه امر واجبه. با اينكه اين حديث يه مقدار ترسناك بود، ولي منو خيلي اميدوار كرد. چون مي دونستم خدا كاري رو كه همه نتونن از عهده اش بربيان رو واجب نمي كنه. (لا يكلف الله نفسا الا وسعها) . مثل جرقه توي ذهنم درخشيد: پس حتما منم ميتونم جزء منتظرها باشم. فقط درجه اين انتظار فرق داره. درست مثل نماز خوندن. من هيچ وقت نميتونم مثل آيت الله بهجت با اون خضوع نماز بخونم ولي بالاخره در حد خودم، يه چيزي ميخونم و براي همين نماز دست و پا شكسته خدا منو جزء نمازگزاران (مصلين) قرار ميده. (حتي اگه جزء "ويل للمصلين" ها باشم!)
.
از طرف ديگه ،براي اينكه بشم مثل آيت الله بهجت، بايد كلي گناه رو ترك ميكردم و شايد يه 10 – 20 تايي هم صفات رذيله رو از وجودم پاك ميكردم. تا اون موقع شايد عمرم كفاف نده و شايدم امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ظهور كنن. اونوقت چكار كنم؟!
.
يادم افتاد به حرف يكي از اولياي خدا كه مي گفتند: شما اگه تصميم بگيري خودت رو به خاطر خدا تزكيه كني و يه قدم،‌ فقط يه قدم در اين راه برداري و دقيقا بعد از اون بميري، خدا اون دنيا شرايط تزكيه نفس رو برات فراهم ميكنه و تو رو جزء‌ اولياي خودش قرار ميده؛ چون اين نيت رو كرده بودي، اراده كرده بودي و در اين راه قدم برداشته بودي.
.
.
همه اينها رو نوشتم كه بگم دوستان! ما هم ميتونيم منتظر باشيم، با همون اعمال دست و پا شكسته مون. فقط كافيه اراده كنيم و تصميم بگيريم كه ميخوايم منتظر باشيم و بعدش هم سعي كنيم هيچ گناه ارادي رو انجام نديم و بعد از هر گناه غير ارادي زود توبه كنيم. كافيه هر چي كه ميدونيم خوبه رو انجام بديم و هر چي ميدونيم بده رو بذاريم كنار. حتي اگه شده فقط از ترك يه گناه شروع كنيم. مهم شروع كردنه و دست به عمل شدن! بقيه شو خدا خودش درست ميكنه!

اي عاشقان امام زمان! اي كساني كه براي مظلوميت و تنهايي مولامون اشكهاتون جاري ميشه! بياين به خاطر امام زمان،حداقل اين يه ماه رو منتظر باشيم. گناه غير ارادي رو خدا زود ميبخشه. فكر نكنين اگه يه وقت يه گناه از دستمون دررفت، همه چي تمومه و كار از كار گذشته. بياين با اراده و آگاهانه گناه نكنيم.
.
اگه فقط 30 نفر از بچه هاي تالار شروع به كار بشن، طبق گفته مولا ظهور يه قرن جلو مي افته! خدا كه ظالم نيست، از همه ما بيشتر دلش ميخواد ظهور انجام بگيره، فقط منتظر يه حركت از طرف ماهاست! شايد واقعا با اين كار ظهور رو جلو انداخت! از مهربوني خدا هيچ چيز بعيد نيست.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، m.hossein ، میلاد.م ، یا ثارالله ، ali.khm ، Tolou ، Hadith ، حسن عزتي ، sarallah ، در جستجوی سختی ، هدهد ، ساقی ، rezvan
۳:۰۳, ۹/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
بهترین عمل انتظار فرج است یعنی ...!؟
(۲۸/تیر/۹۱ ۱۸:۳۷) نوشته است:  بسم رب المهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
سلام علیکم
"باید به انتظارنشینیم!!"باید به انتظار بایستیم."
*
یعنی به انتظار نشستن کار درستی نیست و باید حرکتی کرد و کاری انجام داد...
*
"فرق نشستن و ايستادن تنها در حالت است، اما در هر دو مفهوم سكون نهفته است. در انتظار فرج نه بايد نشست و نه بايد ايستاد، بايد به پا خاست."
و دیگری:

"به انتظار نايستيم! به انتظار بيانديشيم..."

و قشنگ تر:

"او خواهد آمد... ما به خودمان بیاییم!"

حالا می خوام این رو به خودم گوشزد کنم که:
"همه این ها حرفه و مضمون همه شون قشنگ و واحد، برای انتظار باید به خودمون بیایم و عمل کنیم...."
امیدوارم که بتونم در حد توان خودم برای فرج صاحب زمان کاری کرده باشم.اين چهره انتظار مثبت و راستين را به روشني ترسيم ميكند و با انتظاري كه عامل سكوت و سازش و تخدير و بي تفاوتي است فرق دارد. اينگونه انتظار از افضل عبادات است و در حديث است كه :
((كسي كه منتظر امر ما باشد، گويا در راه خدا جهاد كرده و به خون خويش آغشته است.))
صلوات
برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فراموش نشه
"خدایا با ما آن کن که لایق حضرت توست."
اللهم صل علي محمد ال محمد و عجل فرجهم
و لعنة الله على عدائهم اجمعين
و جعلنا من خير أنصاره و أعوانه
و المستشهدين بين يديه
واللهم عجل الوليك الفرج.

بهترین عمل انتظار فرج است یعنی ...!؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezvan ، در جستجوی سختی ، rahi