کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نیازمندکمک در پایگاه ظهور
۱۹:۳۴, ۱۱/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مرداد/۹۱ ۱۹:۳۵ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام. حدود یک ماه پیش،تاپیکی به دست من ساخته شد به نام "ایده برای ساخت سایت" که استقبال چندانی ازش نشد.که بعد هم برای جذب بیشتر،اسمشو به "پایگاه ظهور(ایده برای ساخت سایت) تغییر دادم.اما باز هم اثری نداشت.در کل،بازدید بالایی داشت (حدود 2300 نفر!) اما افراد زیادی وارد کار نشدن.فعلا هم حدود 5-6 نفریم که داریم کارو دنبال میکنیم. تا اینکه همین چند وقت پیش،فهمیدم دلیل استقبال کم کاربران،درک نادرست اونها از کار ماست. این تاپیک هم برای درک بهتر ماهیت کار و رفع شبهات برای شما ایجاد شده.سعی میکنم خیلی خلاصه توضیحاتی رو بدم. ببینید،گروهی تشکیل شده به نام گروه ظهور.که گوشه ای از کار این گروه،سایتیه که در حال ساخته که این فعالیت ، اولین فعالیت این گروهه. طرح کلی سایت،گلچین مطالب سایت های سیاسی فرهنگی مذهبی معتبر،مثل همین تالار و سایت محراب نیوزه. بذارید ادامه حرفمو با یه مثال بگم: فرض کنید یه جوونی امروزی منحرف که اصلا اهل سایت هایی مثل بیداری اندیشه نیست،خیلی اتفاقی وارد صفحه اول این سایت شد. کاری که میکنه،بیرون رفتن از سایته.اما در این حین،یه نگاه کوتاهی هم به مطالب میندازه.حالا احتمالش یک هزارم درصده که در صفحه اول تالار،یه مطلبی باشه که یه تلنگر به اون جوون بزنه و اونو به راه راست بکشونه.در حالی که اگه بیاد به سایت ما،این احتمال خیلی بیشتره.چرا؟! چون همونطور که از اسم ساین معلومه،گلچین مطالبه.مطالب تاثیر گذار و خوبی که ارزش انتشار داشته باشه! که حالا شاید شما فکر کنید که سایت ما فقط به درد همین آدما میخوره! اما باید بگم اشتباه فکر میکنید.دلیلش هم الان میگم: خیلی از افرادی هستن که دوست دارن هر روز به همه ی این سایت ها سر بزنن اما وقتشو ندارن.مثل من که روزانه فقط به همین تالار میام! سایت ما برای این افراده که با ورود به یک سایت،میتونن در جریان همه قضایا قرار بگیرن. البته این سایت کارش فقط گلچین نیست،خودش هم تولید محتوا داره.اینطوری هم نیست که به قول بعضیا بگیم کار سایتمون فقط کپی کردنه!خب،شرح کامل و کلی ای رو از سایت دادم.تا اینجای کار،باید فهمیده باشید که فقط 5 نفر برای این کار واقعا کمه.طبق محاسبات سرانگشتی ای که شد،حداقل تعداد افرادی که مورد نیازه ، 20 نفره و حداکثرش نا محدوده.چون هرچی تعداد اعضا بیشتر بشه،وقتشون هم کمتر گرفته میشه و کار با دقت بیشتری انجام میشه.بذارید با مثال،یه توضیح کلی هم از نحوه فعالیت در سایت بدم. : مثلا فرض کنید که من،یکی از اعضارو مسئول گلچین کردن بخش معرفی کتاب همین تالار کردم.ایشون موظف هستن که هر چند روز یکبار،به این بخش از تالار بیان و مطالبی که ارزش انتشار دارن رو در سایت ما قرار بدن.
همچنین این سایت،قیافه ای رسمی و کاملا متفاوت و جدیدی داره که جناب sina16 دارن رایگان زحمت می کشن و این کار بزرگو برای ما و در راه امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) انجام میدن.
شما هم برای پیوستن به این کاروان،هرچه سریعتر در تاپیک پایگاه ظهور(ایده برای ساخت سایت)

اعلام حضور کنید و به گروه ظهور بپیوندید.چون شدیدا به شما نیاز داریم.
همونطور که در اول گفتم،این سایت،بخشی از فعالیت های گروه ظهوره.ما برنامه های بزرگی برای آینده داریم.مثل ساخت انیمیشن های دو بعدی و سه بعدی با کیفیت قابل مقایسه با انیمیشن های خارجی (کمیت کار کم میشه تا کیفیت بالا بره) با محتوای تاثیر گذار . که البته این کار،نیازمند اعضاییه که در این زمینه تخصص و مهارت داشته باشن.پس اگه شما هم همچین مهارت هایی دارید،یا اگه نویسنده هستید و یا هر تخصصی دارید و فکر میکنید که میتونید به این گروه کمک کنید،صمیمانه تقاضا دارم هرچه سریعتر به ما بپیوندید!
میدونم کسانی که در این تالار در این جور فعالیت ها تخصص داشته باشن،کم نیستن!البته در حال حاضر،نیازمند کسی هستیم که در زمینه فتوشاپ و ساخت تصاویر مهارت داشته باشه.چون در قالب سایت،هدر و فوتر و ... نیاز داریم!
و کلا در یک کلام،از اهداف گروه ظهور ، ترویج مساثل مثبت موثر در افکار عمومی و یا به لفظی دیگه،انقلاب فرهنگیه. همونطور که میدونید،غرب از راه رسانه های بصری مثل انیمیشن و فیلم تونست وارد فکر مردممون بشه و اونها رو شست و شوی مغزی بده.ما هم قراره از همین راه به فکر مردم بریم و ذهنشونو در راه مثبت شست و شو بدیم.
امیدوارم که شما عزیزان،کمک هاتونو از ما دریغ نکنیدو به گروه ظهور بپیوندید.
به امید ظهور آقامون صلوات
اللهم عجل فی فرج مولانا صاحب الزمان
واحفظ نائب المهدی امامنا الخامنه ای
در تاپیک پایگاه ظهور(ایده برای ساخت سایت) منتظرتون هستیم
هر سوالی هم دارید همینجا بپرسید
[/b]

[b][/u]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: توحید ، taleb ، حقیر ، nasim.h ، m.hossein ، taban ، said_siraj ، h05531n

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۳۵, ۲۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۴/مرداد/۹۱ ۱۲:۰۷)فدايي ولايت نوشته است:  خیلی خوش اومدید و خیلی ممنون که وارد گروه شدید .
به امید پیوستن افراد بیشتر...!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت
۱۹:۱۹, ۲۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
ای بابا!
چقدر بی بخار:|
.........................
۱۹:۳۷, ۲۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
خدا قبول کنه هستم منتها نه در کارهای خیلی وقت بر

زیاد نمیتونم آن شم
Smile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aleerz ، persia ، 900742498
۱۹:۴۹, ۲۱/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
به قول خودمون:
نقل قول:خیلی خوش اومدید و خیلی ممنون که وارد گروه شدید .
به امید پیوستن افراد بیشتر...!
Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aleerz ، persia ، 900742498
۱۷:۵۲, ۲۵/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
ای آقا.......

داریم شروع میکنیما ........

تا دیر نشده ......

[align=CENTER]هم اکنون به یاری سبز شما نیازمندیم...Heart