کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وسوسه های من در تالار
۱۱:۰۶, ۲۴/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۲ ۱۲:۱۱ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
آواتار
  • هنگام ورود به تالار، اولین چیزی که توجه بنده را جلب می کند، تعداد اعتبارهای خودم است.
  • وقتی می بینم که بنده چند ستاره دارم خیلی خوشحال می شوم.
  • اگر ستاره نداشته باشم ناراحت هستم.
  • همیشه ارسال های قبلی خود را چک می کنم تا تعداد تشکرها را ببینم.
  • اگر کسی از من تعریف کرده باشد خیلی خوشحال می شوم و با تکبر به وی می گویم "قابل شما را نداشت".
  • از تصویر "آواتار" خودم خیلی خوشم می آید.
  • امضای من اغلب برای فخرفروشی به دیگران است.
  • وقتی به کسی اعتبار می دهم به این دلیل است که می خواهم بگوییم "بنده هم هستم"
  • حتی بعضی مواقع اعتبار دادن های بنده به این دلیل است که آن شخص اعتبار گیرنده را دچار غرور و کبر کنم.
  • اگر یکی از مطالب بنده حذف بشود به شدت عصابی می شوم.
  • ولی اگر مطالب دیگران حذف شود اصلا برایم مهم نیست.
  • بعضی وقت ها چیزهایی می گوییم که فقط گفته باشد.
  • همیشه نام خودم را در تالار و فهرست کاربران جستجو می کنم تا تعداد ارسال ها و آمار آن را ببینم.
  • حتی وقتی در لیست کاربران آنلاین هستم به مذاقم خوش می آید.
  • وقتی وارد تالار می شوم، در بالای تالار کنار اسمم نوشته می شود " ... گرامی خوش آمدید". چقدر خوب که من "گرامی" هستم.
  • وقتی مطلب جدید ارسال می کنم، سریعا تعداد بازدید آن را نگاه می کنم.
  • وقتی مطلب جدید ارسال می کنم، سریعا به قسمت ارسال های امروز می روم و تا زمانی که ارسال بنده در صدر فهرست جای دارد، بنده خوشحال هستم.
  • اگر یکی از مطالب بنده مورد توجه قرار نگیرد، به همه پیام خصوصی می دهم.
  • از بعضی از مدیران تالار و کاربران آن که مورد توجه هستند خوشم نمی آید، البته بنده حسود نیستم!
  • در حرف هایم خیلی از دین و انتظار صحبت می کنم، چون در این تالار خیلی خریدار دارد.
  • کارهای آسان را زیاد انجام می دهم تا مورد توجه همه قرار بگیرم.
  • بعضی وقت ها الکی تاپیک می زنم که بگویم من هم هستم.
  • ظاهر متون و تصاویرش برای من مهم تر است از متن مطالب آن.
  • اگر در عنوان یک موضوع، عبارت "+عکس" باشد حتما آن را باز می کنم.
  • در این تالار بنده پای ثابت تاپیک خنده حلال و تصاویری که باید دید هستم
  • بحث های سنگینی مهدوی و دینی به من ربطی ندارد، یعنی از حوصله من خارج است.
  • مدت زمان حضور من تالار خیلی برای مهم است. گاهی اوقات الکی صفحات را refresh می کنم تا مدت زمان حضورم بالا برود.
  • بعضی وقت وارد صفحاتی می شوم که مثلا در شأن من نیست! و برای اینکه در صفحه پروفایلم مشخص نشود که بنده در حال مطالعه این صفحات سخیف! هستم، با استفاده از Open Link In New Tab یک صفحه دیگر را نیز باز می کنم.
  • یکبار اشتباها وارد یک بحث شدم و الان دیگه جرات نمی کنم بگم من دیگه نیستم، چون وجه خودم را از دست می دهم.
  • اگر یکی از دوستانم کسی را تائید کند یا بر علیه کسی حرفی بزند، بنده نیز "چشم و گوش بسته" از وی تبعیت می کنم.
  • ...

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، rastin ، saloomeh ، fazel ، 135 ، N.Mahdavian ، جویای حقیقت ، MESSENGER ، بچه شیعه ، خیبر110 ، medad.sefid ، یاســین ، میلاد.م ، وحید110 ، محمود ، Agha sayyed ، Hadith ، سید ابراهیم ، شیدا ، یا صاحب الزمان ، azade ، arman mohseny ، Mohammad Trust ، Maysam-1st ، revenger ، مسافر ، Mitsonary ، أین المنتظر ، فدايي ولايت ، Admirer ، yamin ، aleerz ، شهرام ، maryam 135 ، Mahdy2021 ، bahareh ، Havbb 110 ، تفکر ، 7parsa4 ، taban ، zahra.shakiba ، Farzaneh ، M03TAFA ، black ، خادمة الزهرا ، یا ثارالله ، نـور ، MiladYLH ، سدرة المنتهی ، مجید املشی ، كارمند پيمانی ، مفقود الاثر ، حسن عزتي ، انديشه نو ، faateme-313 ، ali.khm ، tazevared ، sadegh-a ، سرباز سید علی ، صابر ، mahpare ، Night_World ، reyhaneh.sh ، Tolou ، رهجو ، help me ، عبدالرحمن ، رضوانه ، صبح صادق ، fiftynine ، قلب ، fafa* ، انتصـار ، sagheb ، وافی ، السا

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۰۵, ۲۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
الحق والانصاف كه گل گفتين....وقتي ميبينم ازم تشكر شده انگار كل دنيارو بهم دادن.........AngelAngel

براي خوشنود كردن دل بنده هم كه شده اون موس خوشگلتونو روي دكمه تشكر بچرخونيدCoolCoolBig GrinBig GrinBig GrinAngelAngel

شوخي كردم راحت باشيد...Big GrinCoolAngel
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: tazevared ، revenger ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، mohamad ، reyhane ، Farzaneh ، mahpare ، reyhaneh.sh ، عبدالرحمن ، رضوانه ، Ali#59 ، یاســین ، fafa*
۱۸:۲۹, ۱۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #22
آواتار
سلام

خیلی تاپیک خوبیه

ارسال اول رو بخوانید و بخوانم جهت یادآوری
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، Ali#59 ، یاســین ، قلب ، شیدا ، fafa* ، mohamad
۱۹:۱۴, ۱۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #23
آواتار
سلام
یاده یه داستانی افتادم
یه روز بنی اسرائیل میرن پیش پیامبرشون میگن یه کاری کن شیطان از ما دور بشه و نتونه وسوسه کنه پیامبر قبول می کنه و بعد از 3 روز میبینه بنی اسرائیل دارن قبر می کنن و میگن بمیریم بهتره آخه دنیا چه فایده ای دارهHeart

من این داستان رو قبلا از صدا و سیما در یک سخنرانی که یادم نیست شنیدم
حالا اگر کسی بلده کاملش رو با منبع قرار بده

پس دوستان همین وسوسه باعث اومدن به اینجا میشه زیاد سخت نگیرید و فقط یادتون باشه باید خالص بشیدSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، صبح صادق ، fafa*
۲۰:۴۸, ۱۳/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۲ ۲۰:۵۰ توسط صبح صادق.)
شماره ارسال: #24
آواتار
بسم رب الحیدر

جالبه وقتی داشتم ارسال برادر محمد رو می خوندم انگار که این وسوسه های هستش که من دچارشم و برای خودم لیست کردم ...
تازه فهمیدم که چقدر نفسم می تونه رو به پستی بره ...
فقط خدا میتونه منو از این همه وسوسه شر دور نگه داره و صد البته فقط خدا میتونه کاری کنه که اظهار نظرام به یه نوشته پر از هوای نفس تبدیل نشه ...
ممنون از فهرست یادآوری زیباتون ...
همیشه خدایی باشید و علوی.انشاالله.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، قلب ، عبدالرحمن ، fafa* ، mohamad ، انديشه نو
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا