|
وسوسه های من در تالار
|
|
۱۱:۰۶, ۲۴/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۲ ۱۲:۱۱ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۰۵, ۲۴/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
الحق والانصاف كه گل گفتين....وقتي ميبينم ازم تشكر شده انگار كل دنيارو بهم دادن.........
![]() ![]() براي خوشنود كردن دل بنده هم كه شده اون موس خوشگلتونو روي دكمه تشكر بچرخونيد ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() شوخي كردم راحت باشيد... ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۸:۲۹, ۱۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام
خیلی تاپیک خوبیه ارسال اول رو بخوانید و بخوانم جهت یادآوری |
|||
|
|
۱۹:۱۴, ۱۳/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام
یاده یه داستانی افتادم یه روز بنی اسرائیل میرن پیش پیامبرشون میگن یه کاری کن شیطان از ما دور بشه و نتونه وسوسه کنه پیامبر قبول می کنه و بعد از 3 روز میبینه بنی اسرائیل دارن قبر می کنن و میگن بمیریم بهتره آخه دنیا چه فایده ای داره ![]() من این داستان رو قبلا از صدا و سیما در یک سخنرانی که یادم نیست شنیدم حالا اگر کسی بلده کاملش رو با منبع قرار بده پس دوستان همین وسوسه باعث اومدن به اینجا میشه زیاد سخت نگیرید و فقط یادتون باشه باید خالص بشید
|
|||
|
|
۲۰:۴۸, ۱۳/اسفند/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۲ ۲۰:۵۰ توسط صبح صادق.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحیدر
جالبه وقتی داشتم ارسال برادر محمد رو می خوندم انگار که این وسوسه های هستش که من دچارشم و برای خودم لیست کردم ... تازه فهمیدم که چقدر نفسم می تونه رو به پستی بره ... فقط خدا میتونه منو از این همه وسوسه شر دور نگه داره و صد البته فقط خدا میتونه کاری کنه که اظهار نظرام به یه نوشته پر از هوای نفس تبدیل نشه ... ممنون از فهرست یادآوری زیباتون ... همیشه خدایی باشید و علوی.انشاالله. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |