|
سؤالات طلبه سنّی از استاد خود
|
|
۲:۲۹, ۷/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۱ ۰:۰۷ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
«سؤالات طلبه سنّی از استاد خود»
مقدمه بخشی از پرسشهایی که یکی از طلّاب مدارس علمیه اهل سنّت به نام «ع. م مرادزهی» از استاد خود «مولوی ط.ن» طی نشستها و بحثهای خصوصی و گاهی در کلاس درس، پرسیده و تماماً بیپاسخ مانده، و توسط یکی از دوستان او تنظیم و در نسخههای محدود، تکثیر و به دست دیگر اساتید و مولویها داده تا اگر مطلبی به نظرشان رسیده پاسخ دهند. از دوست این طلبه کراراً شنیده شده بود که میگفت: امیدوارم مرا متّهم به طرفداری از مکتب «مودودی و برلوی»، و یا دیگر گرایشهای اسلامی و غیر اسلامی نکنند، چون من همیشه پیرو «دیوبند» بوده و هستم ولی انتظار داشته و دارم استادم مرا درک کند و شبهاتم را بیپاسخ نگذارد. او مدتی در مدارس علمیه دارالعلوم زاهدان، و مخزن العلوم خاش و شمس العلوم و حقّانیه ایرانشهر تحصیل و بعضاً جهت تدریس و تبلیغ به پاکستان و هندوستان مسافرتهایی داشته و دارد لذا از چهرههایی است که در شبه قاره هند اکثراً او را میشناسند و به نیکی و خوبی از او یاد میکنند. و از طرفی در مدارس علمیه پاکستان همانند دارالعلوم منطقه دیوبند - اوتراپرادش و مدرسه مظاهر العلوم، سعادت علی - نیز تردد داشته و به کسب معارف پرداخته، و همگی او را میشناسند. یکی از طلاب مدرسه علمیّه ایرانشهر خدا نظر طوقی پور من باب نکته: با توجه به این که مطالب زیاد می باشد، برای مطلع شدن از مطالب جدید می توانید از گزینه مشترک شدن در موضوع، انتهای پایین صفحه سمت چپ استفاده کنید. تاپیک برای جواب دادن به سوالات مذکور باز می باشد، فلذا هر گونه پست دیگری غیر از جواب به سوالات حذف می گردند. کپی پیست های طولانی، بدون ویرایش و بدون بار محتوایی نیز حذف می گردند. با تشکر محب الزهرا |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۱۶, ۱۶/مهر/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
سؤال10:
آیا صحیح است آنچه را که ذهبی از امام غزالی درباره عمر بن الخطاب نقل کرده: که او ابتدا روز غدیر خم با (حضرت امیرالمؤمنین) علی علیهالسلام بیعت کرده، ولی پس از رحلت پیامبرصلیالله علیه و آله سلم تحت تأثیر هوای نفس و حبّ ریاست و جاهطلبی قرار گرفته و به آن بیعت پشت کرد؟(1) «هذا تسلیم و رضی ثم بعد هذا غلب الهوی حبّاً للریاسه.» سند: 1- سیر اعلام النبلاء ج19، ص328 |
|||
|
|
۳:۰۲, ۱۸/مهر/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
سؤال11:
آیا صحیح است که خالد بن سعید بن العاص قبل از ابوبکر اسلام آورده و اولین کسی که به اعتراف - محمّد بن ابی بکر - و دهها نفر از محققان و مورخان، اسلام آورد، (حضرت امیرالمؤمنین) علی علیهالسلام بود؟ چنانچه در نامهای برای معاویه این حقیقت را اعتراف کرده و عمر نیز قبل از ابوبکر اسلام آورده و ابوبکر بعد از پنجاه و اندی نفر اسلام آورد. اگر این مطالب واقعیت داشته باشد، [b]چرا این قدر واقعیات را وارونه میکنیم. و دائماً چنین میگوییم که اولین مردی که اسلام آورد ابوبکر بود. منظور ما از این جعلیات و دروغ پردازیها تراشیدن فضائل بیشتری برای خلیفه اول است یا انکار فضائل (حضرت امیرالمؤمنین) علی علیهالسلام برای ما مهم است؟؟ 1- نامه فرزند ابوبکر: «فکان اول من أجاب و أناب و آمن و صدّق و وافق فأسلم و سلَّم، اخوه و ابن عمه علی و هو السابق المبرز فی کل خیر، اول الناس إسلاماً» (1) 2- ابوالیقظان میگوید: «إن خالد بن سعید بن بالعاص أسلم قبل أبی بکر الصدیق.» (2) 3- سعد وقاص میگوید: «ابوبکر اولین کسی نبود که مسلمان شد بلکه قبل از او بیش از پنجاه نفر مسلمان شدند.» (3) 4- زهری میگوید: «عمر پس از چهل و اندی نفر از مرد و زن اسلام آورد. (4) اسناد: 1- شرح نهج البلاغه، ج3، ص188. 2- المستدرک علی الصحیحین، ج3، ص278. 3- تاریخ طبری، ج1، ص540. 4- تاریخ الاسلام (السیره النبویه) 180 - طبقات ابی سعد، ج3، ص269. - الصفه الصفوه، ج1، ص274. |
|||
|
|
۲:۳۵, ۲۵/مهر/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام
ضمن عذر خواهی از دوستان بابت دیر شدن مطلب. در این مورد شخصا بنده مقصرم، عذر خواهی می کنم دعا کنید تا 24 ساعت روزانه ام خرج امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف بشه تشکر بگذریم سؤال12: آیا صحیح است که میگویند در کعبه - خانه خدا - غیر از (حضرت امیرالمؤمنین) علی علیهالسلام احدی متولد نشده است؟ قال ابن صباغ المالکی: «و لم یولد فی البیت الحرام قبله أحد سواه و هی فضیله خصّه الله بها اجلالاً له و اعلاء لمرتبته و أظهاراً لتکرمته.»(1) یعنی: «احدی پیش از (حضرت امیرالمؤمنین) علی علیهالسلام در کعبه به دنیا نیامده و این یک فضیلتی است که خداوند عزوجل او را به این فضیلت اختصاص داده و بدین وسیله خواسته از (حضرت امیرالمؤمنین) علی علیهالسلام تجلیل کرده و مقامش را بالا ببرد. البته بعضی دیگر همانند بدخشی و ابن قفال، و لکنوی، (در مرأه المؤمنین) و شبلنجی و دیگران گفتهاند: احدی - نه پیش از (حضرت امیرالمؤمنین) علی علیهالسلام و نه پس از او - در کعبه به دنیا نیامده است.(2) با این حال، چرا برزگان ما سخنی از این فضائل به زبان جاری نمیکنند؟ آیا از گسترش تشیّع میترسند!! اگر پارهای از ادله شیعه بر افضلیت (حضرت امیرالمؤمنین) علی علیهالسلام این نمونهها باشد، آیا باز هم مورد اشکال ماست؟! اسناد: 1- الفصول المهمه، ص30 - مستدرک حاکم، ج3، ص483. 2- ازاله الخلفاء دهلوی، ج2، ص251 - کفایه الطالب، ص407 - شرح عینیه آلوسی، ص15 - المجدی ابن صوفی، ص11 - تاریخ بناکتی، ص98 - نورالابصار، ص76 - احقاق الحق، ج7، ص498. |
|||
|
|
۱۳:۳۱, ۵/آبان/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سؤال13:
آیا صحیح است که میگویند آن قدری که از پیامبرصلیالله علیه و آله سلم درباره فضائل (حضرت امیرالمؤمنین) علی علیهالسلام با سند صحیح آمده درباره هیچ یک از صحابه نیامده و این حقیقت را احمد بن حنبل و نسائی و نیشابوری و دیگران تصریح کردهاند.2 «لم یرد فی حق احد من لاصحابه با أساتید الجیاد اکثر مما جاء فثی علی» پس تکلیف ما با کسانی که از شأن و فضائل (حضرت امیرالمؤمنین) علی علیهالسلام میکاهند و دیگران را بر او مقدم میدارند و علی را با سایر صحابه یکسان میدانند و خلفاء ثلاثه را بر او ترجیح میدهند - همانند امام بخاری - چیست؟؟؟ 1- فتح الباری، ج7، ص 89. |
|||
|
|
۳:۰۴, ۸/آبان/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سؤال14:
آیا صحیح است که میگویند حدیث منزلت علی علیه السلام «انت منی بمنزله هارون من موسی» جزء صحیحترین آثار و محکمترین است چنانچه قرطبی میگوید: «و هو من أثبت الآثار و أصحّها...(1) 1- الاستیعاب، ج3، شماره 1097. |
|||
|
|
۲:۵۰, ۳/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سؤال15:
میگویند: ابوبکر پس از پنجاه نفر و حتی پس از عمر بن الخطاب اسلام آورد، چنانچه از سعد بن أبی وقاص نقل شده ادعای بعضی مبنی بر این که او اولین مردی است که اسلام آورد، دروغ و کذب است «محمّد بن سعد، قلت لأبی، أکان ابوبکر اولکم اسلاماً؟ فقال: لا و لقد اسلم قبله اکثر من خمسین.» (1) 1- تاریخ طبری، ج1، ص540 - فتح الباری، ج7، ص29 |
|||
|
|
۱۰:۰۶, ۲۱/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سؤال16:
آیا صحیح است که بعضی از اصحاب پیامبرصلیالله علیه و آله سلم جزء منافقان بوده و هرگز وارد بهشت نمیشوند؟ در صحیح مسلم از پیامبر اکرمصلیالله علیه و آله سلم آورده است: «فی أصحابی إثنا عشر منافقاً فیهم ثمانیه لا یدخلون الجنه حتی یلج الجمل فی سمِّ الخیاط...» 1 یعنی: «بین اصحاب من دوازه نفر منافق هست که هشت نفر از آنها وارد بهشت نمیشوند مگر این که شتر از سوراخ سوزن بگذرد.» اسناد: 1- صحیح مسلم، ج8، ص122، کتاب صفات المنافقین - مسند احمد، ج4، ص320 - البایه و النهایه، ج5، ص20 |
|||
|
|
۱۸:۱۳, ۲۵/مهر/۹۲
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
سؤال17:
آیا صحیح است که عمر بن الخطاب برای تحت پوشش قرار دادن فرارها و ناکامیها و هزیمتهای خود در جبهههای اسلام در دوران خلافت خویش، قریش را بر علیه (حضرت امیرالمؤمنین) علی علیهالسلام تشویق میکرد؟ چنانچه موفق الدین مقدسی در کتاب خود این مطلب را بیان کرده.1 اسناد: 1- انساب القرشیین، ص193 - بحارالانوار، ج19، ص280، قال عمر لسعید بن العاص: مالی أراک کأن فی نفسک علی شیئا، أتظن أنی قتلت أباک؟ ولله لوددت أنی کنت قاتله! ولو قتلته لم اعتذر من قتل کافر ولکنی مررت به فی یوم بدر فرأیته یبحث للقتال کما یبحث الثور بقرنه، و اذا شدقاه قد أذبدا کالوزغ فلما رأیت ذلک هبته، و رغت عنه: فقال: الی أین، یابن الخطاب؟ و صمد له علی فتناوله، فوالله ما رمت مکانی حتی قتله، و کان علی حاضرا فی المجلس، فقال: اللهم غفرا ذهب الشرک بما فیه و محا الاسلام ما تقدم. فمالک تهیج الناس علی فکف عمر. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| "غدیر" نقطه آغاز اتحاد شیعه و سنّی ! | ایمانی | 16 | 5,530 |
۳/مهر/۹۶ ۱:۵۵ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| *** اختلاف شیعه و سنّی بر سر معنای «ولی» (ویژه عید غدیر) *** | أین المنتظر | 3 | 1,924 |
۱۵/مهر/۹۳ ۲۱:۰۷ آخرین ارسال: أین المنتظر |
|
| مناظره ی شیعه(علوی) و سنّی (عباسی) | محب الزهرا | 19 | 8,556 |
۸/فروردین/۹۲ ۳:۴۱ آخرین ارسال: محب الزهرا |
|