|
نامه ای به زبان ریاضی به امام زمان عجل الله تعالی فرجه
|
|
۲۲:۱۱, ۲۴/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۱ ۸:۳۰ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
آقای من : شما در نهایتی خواهید آمد که حد، تابع دنیا نیست. شما در کنجی از جغرافیای زمین طلوع خواهید کرد که جواب نهایی تمام معادلات زمین است. آقای من : بیا که اوضاع معکوس شده است.منحنی ارزشها نزولی اکید است. نمودار حرکت ما انسانها پر از اکسترمم شده است. سرور من : روز هفتم هفته که دلم مشتق شده است، اشتیاق دیدار شما را با دعای ندبه در هم می آمیزم و با شما به زمزمه می نشینم. زمزمه ای که واحدهای آن کم است ولی شما آن را می شنوید. آقای من : تمام سوالات ذهنم را به صورت دستگاه های چند معادله و چند مجهولی در آورده ام و برای جوابهای آن راهی جز مبهم بودن نیافته ام. هر چه به مشتاقان و منتظران شما می نگرم در معادله زندگی هیچ کدام در دنیای حقیقی ریشه ای ندارند مگر در دنیای مختلط فریب و دروغ. سرور خوبم: با خود عهد می بندم ،مهر و محبت شما را با نوشتن نام زیبایتان بر مقدمه تمام ترسیم شده تدریسم تقسیم کنم و هزار بار بر این سطر نام شم را در ذکر تمام خوبیهایت ضرب کنم و با دل منتظرم جمع ببندم. مولای من: سری به سریها و دنباله های منتظرانتان بزنید که سیگمای تمام آنها به ٣١٣ تن می رسد ،چه فاجعه ای است این دنیا ،مگر اوضاع قرینه شود یا محور زندگیها انتقال یابد تا زمینه آمدنتان در مختصات دنیا فراهم شود. زمانی که با خود می اندیشم که کدام رابطه و ضابطه باعث خواهد شد بین من و شما زوج مرتب شکل گیرد دیدم و درک کردم که به راستی شرط برقراری این است که اگر مولفه ی اول یکرنگ و صمیمی بود مولفه دوم هم یکرنگ و صمیمی باشد. اینجا وقتی دلم می گیرد انتظار شما را مدلسازی می کنم. تمام ابعاد ایمانم را در حکم ذره می بینم و آنچه به من آرامش می دهد این است که به هندسه عبادت روی آورم و در مستطیل سجاده سر بر دایره مهر شما گذارم و از خدای شما مهرتان را طلب کنم. باور کنید در کلاس درسم بارها گفته ام، دانش آموزان عزیز در فضای نمونه ی زندگی انسانها پیشامدی بنویسید که تعداد منتظران شما را رقم بزند. به امید آنکه در بررسی احتمال ظهورتان عددی نزدیک به یک ببینم. بارها گفته ام همنهشتی انسان و ایمان وقتی برقرار است که ایمان بین تمام انسانها برقرارباشد و باقیمانده ربا و کذب نیاورد. اما…. میدانم و خوب میدانم، شما روزی خواهی آمد که تصاعد خوبیها برقرار باشد، که ارتفاع عدالت بر قاعده دنیا قابل ترسیم باشد، که مساحت دنیا فضای پیوسته خوبیها باشد، که از جمکران تا وادی سهله خط مستقیم عشق باشد، که انتظار و اشتیاق تنها مجهول مساله انسانها باشد. *به امید طلوع آقا در بیکران دنیا* |
|||
|
|
۰:۲۶, ۲۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
در این بادی هر کس به طریقی و به زبانه خودش با یارش گوید از یارش گوید
ای تنها مجهول معمای حل نشده ی تاریخ این معادله سخت ما را پریشان کرده است همه ی کسر هایمان به صفر رسیده اند و تمامه رادیکال هایمان تعریف نشده هستند حد هایمان جواب ندارند و برای مشتق هایمان انتگرالی نیست هیچ تابعی یک به یک نیست بیا ........... |
|||
|
|
۱۲:۳۰, ۱۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ما كه رشته مون متفاوته زياد سر در نياورديم! ولي قشنگ بود ممنون.
![]() ![]() با راديكال عشق بيا تا بشكند مجذور من چيزي نگفتن بهتر از سينوس تو آلفاي من! |
|||
|
|
۸:۰۳, ۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
یا فتاح.
سلام محب الزهزاء بزرگوار. واقعا مطلب جالبی بود. به زبان ریاضی. وقتی تمام عالم(چه عالم وجودو معنا.چه عالم ملکوت اعلی) با زبان بی زبانی ذکر یا مهدی دارن.از زبان ریاضی چه انتظاری میره.. بازهم تشکر. |
|||
|
|
۱۰:۲۳, ۲/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مرداد/۹۱ ۱۱:۰۲ توسط azade.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام
طاعات و عباداتتون قبول متشکرم ، قشنگ بود ، این رو قبلا هم در جاهای دیگه خونده بودم اما یک ایرادی در همه اینها هست که به اون کم توجهی شده من این یک جمله از اون رو درک نمیکنم: [qoute] هر چه به مشتاقان و منتظران شما می نگرم در معادله زندگی هیچ کدام در دنیای حقیقی ریشه ای ندارند مگر در دنیای مختلط فریب و دروغ. [/qoute] هیچ کدام؟ این نفی کلی خیلی سنگین هست! درسته به قول آقای علی110 منتظران گاگول داریم اما نه اینکه همه منتظران و مشتاقان در دنیای حقیقی ریشه ای نباشند! مثال نقضش هم خیلی واضح هست ، وقتی میگیم کل منتظران و مشتاقان ، یعنی آیت الله بهجت ، مراجع تقلید و علمای بزرگوار ومنتظران حقیقی دیگه هم در این مجموعه هستند! نمیتونیم بگیم نیستند چون مجموعه ای تعریف شده از مشتاقان و منتظران ، از این بزرگواران در این مجموعه نباشند پس چه کسانی هستند؟! برعکس ، شاید فقط مشتاقان و منتظران ، فقط همین بزرگواران رو دربربگیره! و ما به سادگی همه این افراد رو متهم به فریب و دروغ کردیم!!!
|
|||
|
|
۹:۳۵, ۷/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۱ ۱۴:۳۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
آقا بیا که آشوب ما هم حل شود
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| رنج نامه های امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | سدرة المنتهی | 2 | 1,448 |
۱۳/بهمن/۹۵ ۱۰:۲۸ آخرین ارسال: آوا |
|
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,037 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| انسانها در برابر وجود مقدس امام عصر(عجّل الله تعالي فرجه) | جواد مخبریان | 1 | 1,856 |
۳۰/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۴ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|
| فوائد دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) (مکیال المکارم) | در جستجوی سختی | 75 | 46,357 |
۳۱/تیر/۹۴ ۹:۰۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| (B)ساخت مسجدی به دستور امام زمان عجل الله (روایتی از یک معجزه) | oO DaViD Oo | 1 | 2,881 |
۱۷/فروردین/۹۴ ۱۷:۰۸ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| دانلود مداحی ها و نواهای مذهبی در مورد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | جویای حقیقت | 57 | 37,350 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۰:۴۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| ++A مقاله ویژه: ویژه نامه ی امام زمان به بهانه ی نیمه ی شعبان | محب الزهرا | 6 | 7,891 |
۱۲/آذر/۹۳ ۰:۴۶ آخرین ارسال: Night_World |
|