کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
صرفا جهت اطلاع (اطلاعی هم برای کاربر هم بقیه دوستان)
۳:۳۰, ۱۰/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۱ ۵:۲۴ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #1
آواتار
نقل قول:این مطلب پاسخ این تاپیک است متاسفانه بسته شده و موضوع آن تغییر کرده که باعث رنجش کاربر نیز شد.
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-20021.html
اگر ناظران اجازه بدند حرف آخر رو در همین تاپیک زده باشم و حذف یا منتقل نشه ، تشکر می کنم.

به نام پروردگار مهربان.

اول اینکه باید نکته ای رو برای دوستان یادآوری کرد ...

اسلام دين رأفت و آزادي و طرفدار ايماني است كه بر اساس فكر و تدبر و انتخاب و مهلت باشد، نه ايماني بر اساس ترس و اجبار حتي در شرايطي جنگي به كافر فرصت تحقيق مي‌دهد. زيرا انحراف بعضي بخاطر عدم تبليغ ماست، نه كينه و لجاجت آنان!!

بله!، اسلام راه فكر و تحقيق را حتي روي افراد مهدورالدم كه احتمال هدايتشان مي‌رود باز كرده است. مكتبي است كه منطق دارد و عجله ندارد. به علاوه باید شخص را در امان كامل به منزلش برسانيد تا آسوده فكر كند.
آري، اگر روزي كافران و وجود پيامبر را مانع آزادي‌هاي منحرفانه خود مي‌پنداشتند، در عوض زماني فرا رسيد كه وجود پيامبر مانع نزول عذاب و قهر الهي بر امت مي‌شد.(وَمَا كَانَ اللّهُ لِيُعَذِّبَهُمْ وَأَنتَ فِيهِمْ؛ انفال، 33)
اگر روزي مشركان مكه راه را بر پيامبر بستند و در صبح حاضر نشدند كه نام محمد به عنوان رسول الله نوشته شود، در عوض خدا آيه « مُّحَمَّدٌ رَّسُولُ اللَّهِ؛ فتح،29» را كه براي هميشه در تاريخ ماندگار کرد.
"دوست خدا" عزیز !
به تعبیر من تفکرات شما نه ظالمانه است نه مشرکانه نه انحرافی ، نه همزات شیاطین ، نه خظرناک ، نه شاهکاریست و نه بافتنی و انشاست!

بلکه فکری آغازین برای شناخت خداست و اگر ادامه دهید ، به آنچه بیش از شناخت دیگران هم درک خواهید کرد ، درک خواهید کرد پرودگار در همه چیز و در همه مخلوقات هست و آنقدر توانا است که کارهای بزرگ را با کوچیک ترین اتفاق ها و رویداد ها به سرانجام می رساند.
همانند موریانه ای که پیمان مشرکین در زمان پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را خورد!
برای اسلام ، آتشی عظیم نفرستاد ، طوفانی بپا نکرد ، بلکه خود بندگانش بودند که اسلام را حمایت کردند و خودشان هم آنرا پذیرفتند.

خداوند قدرتی بی انتها دارد ، که در درون ما و در بیرون ما هست و اگر بخواهد همه به اختیار اوییم.
اختیار که به ما عطا شده نعمتی است بزرگ ، و اگر نبود مطمئن باشید نمی توانستیم قدم از قدم برداریم.

خدا را همانگونه که دوست داری دوست بدار ، همونگونه که دوستش داری دوست بدار ، خداوند برای تو هر اندازه و هر حالی می شود ،گاهی دژی است مستحکم برای دردهایت ، گاهی سپری بلایت می شود و گاهی نوری می شود در تاریکی.

ولی اگر بگوییم خدا نور است ، پس جایی که نور نیست خدا هم نیست !
و این با قدرت خداوند و تعریفی که ما از آن داریم در تناقض است.

از فضا خالی بین سیارات بگیر تا درون بدنت ، تاریکی است ... یعنی خدا نیست؟

البته زیاد خودت را درگیر ذات حق نکن چون معلول نمی تواند ذات علیت را بفهمد ! خلقت دو اصل بسیار دقیق دارد...

اصل اول علیت است که به جز خدای خالق یکتا ، هر مخلوقی علت است برای معلول بعد از خودش و در عین حال معلول است برای علت قبل از خودش.
اصل دوم سبب و اسباب است یعنی فقط خداست که وقتی اراده می کند ، مخلوق فورا به وجود می آید .غیر از خدا هر مخلوقی بخواهد علت برای چیزی بشود ، اسباب لازم دارد و بدون اسباب نمی شود . مثلا نجار می خواهد صندلی درست کند . باید برود چوب پیدا کند ، چکش ، میخ ، چسب و… بیاوردو میخ بکوبد و بچسباند وغیره.

و بخاطر همین پیچیدگی شاید برایت سخت و دیوانه کننده خواهد بود که خداوند و اراده اش را شناسایی کنی.
پس خدا را همانطور دوست بدار که دوست میداری و عبادتش می کنی.

در عشق اگر عذاب دنیا بکشی
با اشک دو دیده طرح دریا بکشی
تا خلوت من هزار فرصت باقیست
تنها نشدی که درد تنها بکشی
نقل قول:تا حد مخلوق آورده اند پایین

این نظر لطف و احساس قلبی شما نسبت به خداست ... این بخاطر علاقه ی شما به حضرت حق هست که باعث شده او را این گونه احساس کنید.

شاید تفسیر شما از این آیه بنظر من و دوستان درست نباشد اما در موارد آزاد ، اگر سری به تاپیک خانم حدیث و گفته های حاج حسین دولابی بزنید این مورد قلبی شما پیدا شود که اینطور است:

نقل قول:اول یه جوری مدارا کرد باهامون که انگار اصلا طرف گناه نرفتیم.
به این راضی نشد.
جوری تا کرد انگار ما داریم بهش لطف می کنیم نه اون.
باورت میشه!
از این بالاتر رفت. یه جوری که انگار ما آمریم و اون مامور
شنیدی گفتن:
"ادعونی استجب لکم"

حاج اسماعیل دولابی

عالم یک قطب خوبی دارد که همیشه پیروز میدان است ، اگر خوبی کنی خوبی میبینی ، اگر خوب زندگی کنی موفق می شوی ، اگر خوب رفتار کنی دوستان زیادی خواهی داشت و از همه این مثل ها!

و اما قطب بد!
قطب بد برای آزمایش است و بس ! آنقدر ضعیف و حقیر است که با یک ظلم دشمنانی ابدی پیدا می کند ، یک فرد دروغ گو ، یه فرد فاسد ، محبوب و مورد اعتماد نیست ، پیروز نیست و در مقایسه با یک فرد خوب عددی هم نیست !

بنابراین قطب بدی وجود ندارد!

اگر بدی ها در حال حاضر ما چیره شده ، اگر اسوه ما غایب است اگه خیری و نیکی کوچک شمرده می شود اگر احساس می کنی بدی قطب است ، این از خود ماست ! از رفتار غلط خود ماست.

و آزمایشی است بزرگ برای انسان ها ، گویی خدا وجود ندارد ، و دیدنی است انسانهایی که در نبود خدا دست به چه کارهایی می زنند و این ... بزرگترین آزمایش حال حاضر ماست!

اگر از آن سربلند بیرون شوی ارزشمندی که به عهدت وفادار بودی ، اگر هم نه ...

بخاطر برخورد بد دوستان از شما عذر میخواهم ، اما این برخورد دلیلش آنست که شما بطور همه پرسی و مشورتی با دوستان مطرح نکردید و نظر خودتان را غالب بر جمع گفتید.

که صد البته نظر هر کس و نظر شما برای خودتان و نظر دیگران برای خودشان قابل احترام است.
نظرهر شخص درباره خداوندش هم قابل احترام است.

و درنهایت از جناب
Agha sayyed
و
منتقم زهرا (
یه کوچولو فقط)
و
علی 110
گله مندم که اشخاص سرشناس بیداری هستند و اینقدر نامهربانانه برخورد می کنند. (منظور تهمت های وارده است)

باور کنید اگه پیامبر و فرستاده خدا هم بود اینطور با فردی که دنبال ذات خداست برخورد نمی کرد ، بجایش هدایت می کرد.

دلسوزی های خودتون رو از پدرانه ببرید به مادرانه ، با مهر باشید و با محبت.
تو گوشی های پدرانه زمانیه که دیگه هیچ راه نجاتی نیست.

نمیخوام به چیزی تهدیدتون کنم ، اما شما مسئول دلهایید که می شکنید ، حرفها و تهمت هایی که می زنید و یا بی ایمان شدن اشخاص خواهید بود و باید جوابگو باشید و بخاطر مسئول بودنتان در بیداری مسئولیتی بسیار سنگین تر نزد خدا دارید.

نمی دانم چقدر این حملات به شخص می تواند عمدی یا غیر عمدی باشد ، این را من نمی دانم و در حوزه من هم نیست که درباره آن قضاوت کنم ، در حوزه نصیحت کاره ای نیستم ... اما اگر مرا به عنوان برادر کوچک خود قبول دارید از من بپذیرید که حرفی را که می زنید دقت کنید به جایی برنخورد!
نقل قول:میشه یک نمونه از توهین ها رو مثال بزنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این که میگیم جمله ی شما این اشکال رو داره داریم نقد میکنیم یا داریم توهین میکنیم؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:خداوند عجب موجودات نفهمی آفریده که خود را باید در حد او پایین بیاورد تا او بفهمد .
خداوندا ! پناه بر تو از همزات شیاطین ، پناه بر تو ...

نقل قول:تفکّر بسیار پَرتیست
نقل قول: به به یک شاهکار دیگر از دوست گرامی.
نوشتن بافتنی و انشا

این جمله را همیشه با خودم تکرار می کنم:
ما در مقام قضاوت نیستیم.

ما در مقام هدایت هم نیستیم ، اگر بودیم پیامبری چیزی می شدیم ! ما خودمان را هم که حفظ کنیم کار کردیم.

حال که خودجوش هدایت دیگری رو پذیرفتید ، صبور باشید ، خستگی کار و زندگی رو داخل امور معنوی نکنید دوستان.
اصلا هم قضاوت نکنید

خیلی گناه پشت همین قضاوت هست ، گاهی غیبته، گاهی تهمته و افترا ، وگاهی غرور کاذب ایجاد می کنه و ....

بخاطر داشته باشیم در مقام عذاب هم نیستیم!

به شدت رفتار کاربر "دوست خدا" در برابر صحبت هایی که باهاش شد رو می پسندم که با صبر و آرامش بسیاری جواب میدادند و حتی التماس دعا هم داشتند و چه مظلومانه و ناراحت کننده بود.

یه گله ی جداگانه هم از علی عزیز بخاطر تغییر دادن موضوع تاپیک به میل خودتان دارم که درست است عقیده به شکلی نادرست بیان شده بود اما نباید تماما باب میل شما تغییر پیدا می کرد ، و لااقل یک موضوع بهتر انتخاب می کردید که مایه رنجش دوستمان نشود.

از همه شما بابت صبری که پیشه کردید و مطلب رو خوندید و نمی دونم چه برداشتی خواهید داشت ممنونم.
از دست من ناراحت نشید ، من چیزی در دلم نیست. از ساعت 2 تا به الان که نماز صبح است فقط و فقط برای خدا و بعد شما نوشتم و بس.

.: وَهُوَ مَعَكُمْ أَيْنَ مَا كُنتُمْ :.
... و او با شماست هر جا كه باشيد ...حدید / 4

درپناه خدا.Heart

برای آرام گرفتن دلتان می توانید به اینجا هم سری بزنید ، شاید آنچه نیاز داری عشق است و بس:
خداشناسی از روی عشق و سخن با خداوند ، "به چشم های خود دروغ نگوییم، خدا دیدنی است"
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، بیداری اندیشه ، دوست خدا ، sarallah ، حسن.س. ، محمود ، جویای حقیقت ، خیبر110 ، Ramin_Ghn ، شیدا ، دل خسته ، سرباز منتظر ، ELENOR ، میثاق ، 135

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۸:۳۴, ۱۰/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/شهریور/۹۱ ۲۰:۱۴ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #11

جناب دوست خدا ، چرا ما هرچی انتقاد از شما میکنیم شما با خود زنی و مظلوم نمایی و... از زیر توضیح دادن فرار میکنید؟ یعنی چی؟

یه بار که به صلاح نیست توضیح بدید
یه بار مسئله اینقدر واضحه و ما اینقدر کوته فکریم که بیشتر از این نمیتونی توضیح بدی
یه بار که میای میگی من کافر من مشرک من فلان من فلان و... و برای من دعا کنید و اینها ! و در نهایت هم طوری وانمود میکنید که ما سراسر توهین کردیم به شما... و کاربران تالار رو نفرین میکنید!!!

فکر میکنم لازم باشه یک تاپیک هم برای شما بزنیم تا بیاید عقایدتون رو برای ما تشریح کنید تا ما کوته فکران گمراه از این ضلالت نجات پیدا کنیم!
از این رو از شما میخوام که اول اون دو سه تا تاپیک قبلی که هست شبهاتش رو پاسخ بدید (تحریف تورات و به نام علی بن ابی طالب و همین تاپیک) و اگر لازم دونستید در یک تاپیک جداگونه عقایدتون رو توضیح بدید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، محمود ، أین المنتظر ، شهرام ، خیبر110 ، وحید110 ، در جستجوی سختی ، saloomeh ، جویای حقیقت ، فاطمه خانم ، سرباز منتظر ، Braveheart
۲۲:۱۶, ۱۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم

جناب Grace Dies،
برادر بزرگوار ،
بنده از لطفتان نسبت به این حقیر سپاسگزارم و بدانید که بنده نه سرشناسم و نه علاقه به سرشناس شدن دارم که شهرت دنیوی سقوط اخروی است .

واما بعد ..
دوست خدا برای اولین بار نیست که این چنین مطالبی را چه در قالب احکام و پرسش و چه در قالب مطالب خودتفسیری در تالار قرار میدهند ، و اصرار شدید بر درستی تفاسیرشان دارند و اینبار هم به گونه ای دیگر .البته ایشان مطالب خوبی هم قرار داده اند که متاسفانه قلیلند و کم.
بنده قصد پاسخگویی نه به شما و نه به ایشان را ندارم ، چرا که دوستان ، وحید و علی عزیزم ، بصورت کامل پاسخ داده اند ،
اما بنده در مورد همزات شیطان دقیقا برعکس اندیشه شما فکر نمودم و بنده ایشان را همزات شیطان نخواندم بلکه از خداوند باریتعالی خواستار شدم تا همگان را از وسوسه های ابلیس حفظ نماید .
که اگر ایشان جزء همزات شیطان بودند بمانند دیگر شیاطینی که ورودشان به این تالار پاک ممنوع شد ، ممنوع میشد .

اللهم عجل لولیک الفرج
موفق باشید و خدایی .

امضای Agha sayyed
صِبغَةَ اللهِ وَ مَن اَحسَنُ مِنَ اللهِ صِبغَةً
رنگ خدایی بپذیرید ! رنگ ایمان و توحید و اسلام و چه رنگی از رنگ خدایی بهتر است ؟!
بقره -138
اين است نگارگرى الهى؛ و كيست ‏خوش‏نگارتر از خدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، Havbb 110 ، جویای حقیقت ، فاطمه خانم ، وحید110 ، سرباز منتظر ، Braveheart ، سدرة المنتهی
۲۳:۱۰, ۱۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام

به نظر بنده این بگو مگو بیشتر از اینکه سر اعتقادات باشه بر سر نوع برخورد دوستان با اعتقادات یکدیگره ،

بهتره دوستان عزیز و مخصوصا برخی ناظرین گرامی به اعتقادات سایر همسنگران احترام بگذارند ، درسته مواردی هست که غیر قابل تحمله و باید برخورد بشه مثل توهین ،

از طرفی بد نیست یه جاهایی هم چشم پوشی کرد و یا بعضی موارد رو با پیام خصوصی گفت .

فضای جبر توی تالار حاکم باشه کم کم تالار سوت و کور میشه!

یاحق.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، جویای حقیقت ، وحید110 ، سرباز منتظر ، سدرة المنتهی ، دل خسته
۲:۰۳, ۱۱/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۱ ۲:۰۵ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #14
آواتار
دوستان نکات ضروری رو فرمودند . یک نکته بنده عرض کنم .
توجه داشته باشید ، که ما اجازه نداریم خداوند یا هر موضوع دینی رو با دید خودمون بسنجیم ،
هر مسئله همان طور که معصوم علیه السلام فرموده و در قرآن و حدیث هست برای ما باید موثق باشد .
برداشت شخصی . تفسیر شخصی ، این موارد در کل جوانب زندگی انسان را دچار انحراف می کند .
دیگر اینجا که جلوی نظر دیگران هم بیاییم و بگوییم ، مسائلی که خودمان تفسیر کرده ایم ، کار درستی نیست .
هزار بار عرض کردیم ، هر کلامی که می گذارید ، منبع رو هم همراهش بگذارید که معلوم باشد برای همه ، که این کلام موثق هست .
من اگر هزار سال هم فرآن بخوانم ، حق تفسیر به رای را به دست نمی آورم ، هر چه معصوم فرموده ، ملاک هست .
در پناه خداوند
(تفسیر به رای = برداشت شخصی بدون سند موثق)

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، meshkat ، Farzaneh ، أین المنتظر ، وحید110 ، در جستجوی سختی ، Agha sayyed ، سرباز منتظر ، جویای حقیقت ، Braveheart ، fatemeh ، ELENOR
۱۲:۳۴, ۱۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #15
آواتار
شمه ای از مباحث انحرافی دوست خدا در تالار:

\http://forum.bidari-andishe.ir/thread-37...#pid136044
(۵/مرداد/۹۱ ۱۵:۰۶)دوست خدا نوشته است:  سلام باید به عرض برسونم که تورات و انجیل ابدا تحریف نشده حتی سر سوزنی. با قاطعیت هم دارم میگم. دلایلش را هم اگر وقت کردم خواهم گفت

(۱۰/شهریور/۹۱ ۱۴:۳۱)Braveheart نوشته است:  
نقل قول:سلام باید به عرض برسونم که تورات و انجیل ابدا تحریف نشده حتی سر سوزنی. با قاطعیت هم دارم میگم. دلایلش را هم اگر وقت کردم خواهم گفت

چگونه با چنین گستاخی همچین حرفی را میزنید؟
می دانید در تورات غیر از اون چیزای خوبی که توش نوشته و مؤید قرآن است چه چیزهای نوشته شده ؟؟
شما تورات رو تا الان خوانده اید؟؟
حق کشتن و به قتل رساندن انسان ها به دست صهیونیست ها( معتقدان به سرزمین مقدس و...) را چگونه توجیه میکنید؟؟
برگزیده بودن یهودیان را چگونه توجیه می کنید؟؟
کشتی حضرت یعقوب با خدا را چگونه توجیه می کنید؟؟ و شکست خدا!!!!! (نعوذ بالله)
زنای با محارم توسط حضرت شعیب و زنای محسنه توسط حضرت داوود و نطفه ی ولد الزنا بودن حضرت سلیمان را در این کتاب چگونه توجیه می کنید؟؟ (خدیا مرا ببخش!)
...
گستاخی تا چه حد ؟؟!!! به چه قیمتی ؟؟!! این ها توهین به خداست ...
می دانید حرف شما در کنار کشتار مردم جهان توسط صهیونیستها که به عنوان برگزیدگان خدا و به فرمان خدا انسانها را با فجیع ترین وجه ممکن می کشند, قرار میگیرد؟؟؟
اگر صهیونیست هستید که هیچ ولی اگر نیستید می دانید که با این حرف تلویحاً اوانجلیست بودن خود را بیان کردید؟؟؟
اصلا می دانید اونجلیست کیست؟؟
کسانی که خود را سگ دست و پا بسته ی یهودیان می دانند و معتقدند مسیح یهودی زاده شد... (تعوذ بالله!!)
اناجیل اربعه ی امروزی هم اعم از متی و یوحنا و لوقی و مرقس که پنبه یشان زده شده و تماماً توسط انسانهای غیر معصوم تألیف و نگارش شده اند و یکی از یکی پر اشتباه تر...
معلومه که در کتب باطل باید یکسری حقایق باشد که مزخرفات باطل در آن پوشانیده شود.
ولی بدانید هیچوقت حق و باطل با هم نمی آمیزند ...
به عبارت بهتر مواردی از این کتب که منطبق با قرآن است فقط و فقط می تواند صحیح باشد...
یا علی مدد

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-37...#pid145086

(۱۲/مرداد/۹۱ ۲۳:۴۷)دوست خدا نوشته است:  
*به نام علی بن ابی طالب*

به نام علی بن ابی طالب؟؟؟؟
طبق کدام سیره اهل بیت مجاز میداند که آغاز سخن را به نام امیرالمونین آغاز کند؟
ما حق نداریم جلوتر از اهل بیت مفاهیمی اعتقادی بسازیم و از تعابیری استفاده کنیم که نه تنها اهل بیت به کار نبرده اند بلکه از آنها نهی نیز کرده اند

(۹/شهریور/۹۱ ۲۱:۴۰)دوست خدا نوشته است:  
عالم دو قطب داردنور ( الله ) و ظلمت ( ابلیس)

این را هم که دیگر...

آیا نباید جلوگیری از اشاعه ی چنین مزخرفاتی در تالار شد؟

مشکل اساسی این کاربر این هست که بعد از اثبات ابطال نظراتش نه تنها اعتراف نمیکنه بلکه دیگران را متهم به نادانی و سطحی نگری میکنه
هر بار هم که بهشون گفته شده بیاد مستند به آیات و روایات جواب بده به جای جواب دادن ما را مشتی انسان ساده اندیش و بی خبر از حقایق خطاب کرده

وقتی هم که ابطال نظراتشان را اثبات میکنیم با آیات و روایات اینگونه پاسخ میدهند:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-19156.html
(۱۳/مرداد/۹۱ ۱۳:۴۸)دوست خدا نوشته است:  این تنها جوابی هست که قادر هستم به افرادی چون شما بدهم . افرادی که ضعف ایمان در قلبهایشان مشهود است. افرادی که احادیث معصومین و ایات پرودگار بزرگ و بلند مرتبه را میخوانند اما هر گز به قلبهایشان رسوخ نمیکند. افرادی که به علت حقارت ظرفهایشان خداوند متعال نمیتواند چشمه های حکمت را در سینه های انها جاری سازد. افرادی که دیگران را مسخره میکنند، انگار که هرگز در قران نخواندند که ان قادر متعال فرمود هرگز کسی را مسخره نکنید شاید انها برتر از شما باشند . افرادی که حتی چشمهای ظاهرشان نیز کم سو و از دید درست محروم است.

بدترین جنبندگان نزد خدا افراد کر و لالی هستند که اندیشه نمیکنند
و اگر خدا خیری در انها میدانست( حرف حق را) به گوش انها می رساند ولی( با این حالی که دارند)
اگر حق را به گوش انها برساند، سرپیچی کرده و رویگردان می شوند

22و23 انفال
درباره چی به شما که گوشهاتون سنگین و حق رو نمیفهمد توضیح بدم؟
اگر حرفی بزنم بی فایده هست چون:

پاره ای از انها به سخنان تو گوش فرا میدهند ولی بر دلهای انها پردها افکندیم تا آن را نفهمند و در گوش انها سنگینی قرار دادیم و ( انها به قدری لجوج هستند که9 اگر تمام نشانه های حق را ببینند ایمان نمی آورند تا انجا که وقتی به سراغ تو می ایند تا پرخاشگری کنند .... میگویند ( اینها فقط افسانه های پیشینیان است)
چنین حدیثی در کتابه( نفس الرحمان ، اگر اشتباه نکنم ) حاجی نوری امده است. متاسفانه الان به کتاب دسترسی ندارم تا بتونم با عنوان سند دقیق، دهان شخص تنگ سینه را فرو بندم

لو علم ابوذر ما فی قلب سلمان لقتل

یا
لو علم ابوذر ما فی قلب سلمان کفره

اگر ابوذر از ان چه در قلب سلمان بود آگاهی میافت او را میکشت (یا تکفیر میکرد)

به شما گفتم بترسید از خداوند بزرگ و بلند مرتبه و تهمت نزنید ، دل نشکنید، ظلم نکنید اما بعدش موجی از حملات آغاز شد

و هنگامی که به انها گفته شود از خدا بترسید ( لجاجت انها بیشتر می شود) و لجاجت و تعصب، انها را به گناه میکشد، اتش درزخ برای انان کافیست و چه بد جایگاهی است
بقره 206

پس دربرار تهمت ها و تمسخرات شما صبر میکنم تا در شب اول قبر خداوند بزرگ و بلند مرتبه بین ما حکم کند

انها و تهمت هایشان را به حال خود واگذار
112 انعام

به خدا سوگند از این افتراها که میبندید باز پرسی خواهید شد
نحل 56

[size=xxx-large][/size]
[size=xxx-large][/size]
[size=xxx-large][/size]

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، saloomeh ، Braveheart ، fazel ، Havbb 110 ، ELENOR
۱۲:۴۵, ۱۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار
نقل قول:برداشت شخصی . تفسیر شخصی ، این موارد در کل جوانب زندگی انسان را دچار انحراف می کند .
نقل قول:من اگر هزار سال هم فرآن بخوانم ، حق تفسیر به رای را به دست نمی آورم ، هر چه معصوم فرموده ، ملاک هست .

100 درصد
سلام
منم که گفتم علم بشرناچیزه و با ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) پاسخ مناسب به این سلسله سؤالات داده میشه...
اما دوستمون تآکید داشت که اونجایی که نور نیست خدا هم نیست و من گفتم همه جا نور است و نور... حتی سیاهچاله ها و جاهایی هم که شما تصور عدم وجود نور رو دارید.
بعد ایشون این جواب رو نوشتند:
نقل قول:و برطبق حرف دوستمان که خدا نور است و نور در این اتاق نیست پس خدا هم نیست غلط است.
واقعا بدون شرحه!!... چون معلومه که اصلا متن رو نخوندی.
این که آیا این نور خداست یا نه, اصلا من همچین حرفی نزدم!!
من فقط جمله ی قرآن رو از لحاظ تطابق علمی بیان کردم, که شاید این کار من هم اشتباه باشد...
بعد هم نور ماده نیست که بگین این تفکر سرآغاز الحاد میتونه باشه, بلکه انرژی است ولی قابلیت تبدیل به جرم و ماده رو هم داراست.
این سخنی که عرض کردم مستند است و با یک جستجو در سایتهای نجومی میتونید صحتش رو بررسی کنید.
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، وحید110 ، Havbb 110 ، ELENOR
۱۳:۲۴, ۱۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #17
آواتار
(۱۱/شهریور/۹۱ ۱۲:۴۵)Braveheart نوشته است:  
نقل قول:برداشت شخصی . تفسیر شخصی ، این موارد در کل جوانب زندگی انسان را دچار انحراف می کند .
نقل قول:من اگر هزار سال هم فرآن بخوانم ، حق تفسیر به رای را به دست نمی آورم ، هر چه معصوم فرموده ، ملاک هست .
این سخنی که عرض کردم مستند است و با یک جستجو در سایتهای نجومی میتونید صحتش رو بررسی کنید.
یا علی

اتفاقا مطلب شما جالب و قابل تامل بود .
منظور بنده در رابطه با معارف ديني بود و نه نظريه هاي علمي.
تشكر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Braveheart ، mahdy30na ، Havbb 110
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]