کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ادعای اثبات نشده پیرامون عدم وجود نام یهود در تاریخ هخامنشی
۲۲:۵۵, ۱۵/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/فروردین/۹۳ ۱۰:۵۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1

پس از سالها كنكاش در نوشته‌های باستانی به اين نتيجه رسيده‌ام كه اصلا در زمان كورش بزرگ هيچ يهودیی در بابل نبوده است كه آزاد شود و از آن مهمتر در كل دوران هخامنشيان هيچ اثری از يهوديان ذر سراسر پادشاهی هخامنشيان يافت نشده است!
شگفت آنكه نام همهء اقوام و ملتها و حتی عربها كه ديده نمی‌شدند در كتيبه‌ها آمده است اما اثری از يهود و جهود و يهوه و هر چيزی كه وابسته به ايشان باشد، نيست. اين نشان می‌دهد كه نوشته‌های تورات بيش از آنكه خدايی باشد، برای قدمت‌سازی و مصادره كردن تاريخ ديگران به نفع خود نوشته شده است.
تا نگرش دوستان چه باشد!

با جستجو در اينترنت اينجا را يافتم و هموند شدم...
..................

سخن مدیر بخش :

این ادعا اثبات نشده و هیچ سند موثقی از سوی ایجاد کننده تاپیک ارائه نگردیده است و در انتها تاپیک به دلیل توهین های مکرر ایشون بسته شده است
سیر تاپیک را پی بگیرید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: moreb ، دل خسته ، Mahdy2021 ، بچه شیعه ، سجاد313 ، Dragonborn ، pari74bala

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۰۶, ۱۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام
ببخشید رشته تحصیلی شما تاریخ هستش یا اینکه باستانشناس هستید؟

چون منبعتون کتبیه ها هستن میگم وگرنه قصد جسارت ندارم.
تنها منبع شما کتیبه هستش دیگه؟ کتابی، سند تاریخی دیگری یا چیزی که بشه خوند یا حد اقل متنی که سواد ما بکشه بفهمیم.

همینکه میفرمایید اونها مهاجرت کردند و اومدن به اینقسمت ایا این هم سندی در تاریخ هست؟
ببخشیدا من خودم بشخصه با سند قانع میشم. تقصیر خودمم نیست چون امروزه باید مستند مدرک جمع کرد و مطلبی رو گفت.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Havbb 110 ، شهرام ، سدرة المنتهی ، ANTI satan ، یاســین ، mhvvhm ، salman313
۰:۱۳, ۱۶/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۱ ۰:۱۶ توسط تهمورس.)
شماره ارسال: #12

من فرهنگ و زبانهای باستانی را می‌خوانم.
خوبی كتيبه‌ها اين است كه به رخدادها نزديك هستند اما نوشتارها بايد هزاران سال بمانند و با تحريف مداوم به دستمان برسند. جالب است بدانيد كه در منابع يونانی همزمان با هخامنشيان نيز خبری از يهوديان نيست! پس اينها از يك جايی بايد وارد شده باشند كه فعلا می‌توانيم حرف خودشان را مبنی بر اقامتشان در آفريقا را بپذيريم تا نقضش ثابت گردد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سجاد313
۰:۳۲, ۱۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #13

(۱۶/شهریور/۹۱ ۰:۰۶)mahdy30na نوشته است:  ببخشیدا من خودم بشخصه با سند قانع میشم. تقصیر خودمم نیست چون امروزه باید مستند مدرک جمع کرد و مطلبی رو گفت.

خيلی هم خوب است. تنها كافيست يك نامی از يهوديان در يك كتيبه دوران هخامنشی پيدا شود تا كل نظريهء بنده لغو گردد. يك مثال نقض كافيست! هر نامی هم باشد مشكلی نيست. از يهود و جهود و يهوه و بنی اسرائيل گرفته تا حتی‌ حضرات موسی و يعقوب و يوسف و... اگر در كتيبه‌ها ديده شد -كه نمی‌شود- موضوع منتفی خواهد شد.
ممنون از توجهتان
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سجاد313
۰:۴۶, ۱۶/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۱ ۲۳:۱۵ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #14

مثال نقض شما قبر استر و موردخای هست! (در همدان)
مثال نقض شما روایتی هست که در مورد یهود در سلسله ی هخامنشی به صراحت در عهد عتیق آمده هست.
اینم مثال نقض!

تا حالا ندیده بودم کسی به روش استقرایی بخواد گزاره های اینچنینی رو اثبات کنه!!!!
این گونه استدلالها برای همه جا مناسب نیست. من میگم خدا وجود نداره شما یه خدا به عنوان مثال نقض نشون من بده. من میگم اینجایی که نشستم الان مرکز زمینه به عنوان مثال نقض بیا متر کن :دی

اصولا اثبات ادعا با مدعی هست. نمیشه که هر ادعایی خواستی بکنی و بگی هرکی میتونه نقضش کنه. شما اثبات کن اول حرفتو تا ما نقضش کنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، شهرام ، سدرة المنتهی ، ANTI satan ، حسن.س. ، یاســین ، mhvvhm ، در جستجوی سختی ، أین المنتظر ، salman313 ، علمدار133 ، محب العباس
۱:۰۷, ۱۶/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۱ ۱:۱۶ توسط تهمورس.)
شماره ارسال: #15

قدمت قبرهای استر و مردخای به پيش از اسلام نمی‌رسد. نمی‌شود هر قبری را نشان داد و گفت اين كهن است!

هيچ كتاب عهد عتيقی نداريم كه بتوانيم به قدمت آن استناد كنيم.

اثبات و عدم اثبات خداوند هيچ نشانی ندارد مگر بر شواهد غيرمستقيم. آيا شاهدی از دوران هخامنشيان می‌شناسيد كه نامی از يهود آورده باشد؟
من انواع و اقسام كتيبه‌ها را ديده‌ام و خوانده‌ام. هيچ نشانی نديدم. از سوی ديگر بارها شاهد مصادرهء نامها و مكانها و موقعيتها و... از سوی صهيونيست‌ها هستيم پس تنها نتيجه‌‌ای كه ميتوان گرفت اين است آنان پيش از اين نيز چنين كرده‌اند!

در روش استقرايی، نياز به چند جملهء اوليه داريم كه در اينجا عدم وجود نام آن قوم در بين ديگر اقوام است. بله، اگر از ابتدا می‌گفتم نظرم اين است و شما خلافش را ثابت كنيد، حق با شما دوست گرامی بود اما من گفتم مثلا در فلان كتيبه اينگونه آمده اما خبری از مثلا يهوديه نيست. اينجا نخستين جملهء استقراء آورده شده است و كاملا اصولی می‌باشد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mahdy2021 ، سجاد313
۱:۲۹, ۱۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار
سلام
از قواعد حقوقی و فقهی هستش :

« البينه علي المدعي و اليمين علي من انکر »
يعني : آوردن شاهد بر عهده مدعي و سوگند خوردن بر عهده خوانده است .[/b][align=CENTER]بینه یعنی دلیل ،مدعی همان خواهان است ،یمین یعنی قسم و منکر (به کسر ک)
یعنی انکار کننده

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهرام ، سدرة المنتهی ، Havbb 110 ، mhvvhm ، در جستجوی سختی ، salman313
۱:۳۹, ۱۶/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۱ ۱:۵۲ توسط شهرام.)
شماره ارسال: #17
آواتار
(۱۵/شهریور/۹۱ ۲۲:۵۵)تهمورس نوشته است:  پس از سالها كنكاش در نوشته‌های باستانی به اين نتيجه رسيده‌ام كه اصلا در زمان كورش بزرگ هيچ يهودیی در بابل نبوده است

بس خط میخی هم بلدی!!!!!!!!

میگم این همه باستان شناس تا حالا اشتباه میکردن ها!!!!!!!!
راستی المان هم 4 سال پیش یه بیانیه داده بود که هخامنشیان یهودی بودند که حتما اشتباه کرده!!!!!!
راستی تورات هم در مورد کتاب استر اشتباه کرده!!!!!!
راستی از نحوه ی کورش گفتنت خیلی چیزا معلوم شد(کورش بزرگ)Wink
من به چند باری به دوستان گفتم اگه می خواهید یه کشور و اسلام وحتی خودتون رو بزرگ کنید اینده رو خوب بسیازید نه اینکه گذشته رو بزرگ کنید.
راستی این تالا باسه فعالیت خیلی مفید و کارسازه ولی باید همیشه با مدرک و دلیل کافی بحث کنیCool

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، سدرة المنتهی ، Havbb 110 ، mhvvhm ، در جستجوی سختی ، salman313 ، علمدار133
۱:۴۴, ۱۶/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۱ ۲:۰۰ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #18
آواتار
(۱۵/شهریور/۹۱ ۲۲:۵۵)تهمورس نوشته است:  پس از سالها كنكاش در نوشته‌های باستانی به اين نتيجه رسيده‌ام كه اصلا در زمان كورش بزرگ هيچ يهودیی در بابل نبوده است كه آزاد شود و از آن مهمتر در كل دوران هخامنشيان هيچ اثری از يهوديان ذر سراسر پادشاهی هخامنشيان يافت نشده است!
شگفت آنكه نام همهء اقوام و ملتها و حتی عربها كه ديده نمی‌شدند در كتيبه‌ها آمده است اما اثری از يهود و جهود و يهوه و هر چيزی كه وابسته به ايشان باشد، نيست. اين نشان می‌دهد كه نوشته‌های تورات بيش از آنكه خدايی باشد، برای قدمت‌سازی و مصادره كردن تاريخ ديگران به نفع خود نوشته شده است.
تا نگرش دوستان چه باشد!

با جستجو در اينترنت اينجا را يافتم و هموند شدم...

This keywords help you to know history ... after or before

استر ، هامان ، خشایارشاه ، کتاب عهد عتیق ، هدسه

اگر چه تاریخی بودن سندیات به دلیل وجود غیر محتملات و خطاها زیر سؤال می‌رود، اما عجیب بودن وقایع به معنی این نیست که از داخل خلأ زاده شده‌است. بدون شک وقایع بر پایه اتفاقی تاریخی که در شوش افتاده بنا شده‌است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، شهرام ، mhvvhm ، salman313
۱:۴۶, ۱۶/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/شهریور/۹۱ ۱:۵۳ توسط تهمورس.)
شماره ارسال: #19

دوست گرامی،
شاهد: كتيبهء خشايارشا در تخت جمشيد.

شاهد دوم كتيبهء داريوش بزرگ در بيستون.

شاهد سوم كتيبهء كورش بزرگ در بابل...

در اين كتيبه‌ها از همهء اقوام و ملتها و جايگاههايشان در حوزهء نفوذ هخامنشيان نام برده شده است اما خبری از يهوديان نيست.

(۱۶/شهریور/۹۱ ۱:۳۹)شهرام نوشته است:  بس خط میخی هم بلدی!!!!!!!!
عليك سلام
ميتونی امتحان كنی! البته اگر سوادش را داری!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سجاد313 ، پارمیس
۱:۵۷, ۱۶/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #20
آواتار
با سلام Smile

با تشکر از شما به خاطر طرح بحث

فقط جسارتاً اگر منبع مستند و مستدل ارایه نفرمایید ، این تاپیک قفل و حذف می شود ، با اما و اگر که نمی توان بحث کرد باید بحث با استناد به سندهای مستند و مستدل همراه باشه ، دوستان از شما سند می خوان و شما فقط کتیبه هایی که قطعاً کسی اینجا نمی تونه بخونه رو مثال می زنید این ره که شما می روید به ترکستان است. اینطوری این بحث به هیچ جایی نمی رسه ! اگ اینطوری پیش بره تاپیک بسته خواهد شد . مگر اینکه سند قابل قبول ارایه کنید Blush

با تشکر Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهرام ، Havbb 110 ، سدرة المنتهی ، حسن.س. ، یاســین ، mhvvhm ، در جستجوی سختی ، ELENOR ، salman313 ، علمدار133
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا