|
بازی ایرانی "سیاره میترا"
|
|
۲۱:۱۵, ۳۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
سبک : ماجراجویی سوم شخص سازنده : رسانا افراز شریف پلت فرم: PC , Xbox 360 گرافیک زیبای این بازی به همراه سبک ماجرایی که به خوبی در بازی پیاده یازی شده بود و از همان ابتدا نگاه ها را به این بازی جلب کرد . استفاده از XNA به عنوان زبان برنامه نویسی و عرضه بازی بر روی XBOX از دلائلی بود که بهترین جایزه فنی را نصیب این Game کرد . «سیاره میترا» یک بازی به سبک ماجرا جویی و معمایی است که داستان آن از دید یکی از ساکنان سیاره میترا به نام «تگ» که با خواهر خود در یک تعمیر گاه خانوادگی زندگی می کند، روایت می شود. او همراه با« وی» دوست دیگرش که از ساکنان سیاره پیشترفته دیگری است با اطلاعات و فن آوری های جدید،تلاش می کنند،در برابر مهاجمین پایداری و مقاومت کنند. تگ در طول مسیر بازی با مشکلات و معماهای مختلفی رو به رو شده و با شخصیت های مختلفی آشنا می شود. در این بازی، هدف حل کردن معماهایی است که شخصیت بازی با آنها روبرو می شود.در طول بازی نکات و جزییات زیادی در محیط و صحبت های شخصیت ها وجود دارند که با دقت به آنها بازیکن می تواند معماها را آسان و سریعتر حل کند. این دومین سرمایه گذاری مشترک بنیاد ملی بازی های رایانه ای با بخش خصوصی است که روانه بازار شده است. دست اندرکارن تولید این بازی عبارتند از:تهیه کننده: سید بهرام برقعی، مدیر پروژه: کیوان وکیلی،برنامه نویس: مهدی جدی، تصویر ساز احسان طاهری،کارگردان هنری سه بعدی: محمد کوچکی،نویسنده:مهدی ابو هاشم،مدل سازی و ریگ کارکترها:فرید نصرت خواه،انیمیشن:نیما رئوفی، صدا:حسن توکلی،سرپرست گویندگان:محمد رضا علیمردانی،گویندگان:وحید نفر،مهدی قاسمی،سعید شریف،موسیقی:نوید سلطانی و نادر فلاحیان. لازم به ذکر است که این بازی توسط یک شرکت اروپائی در حال پشتیبانی است و با موتور گرافیکی که این شرکت در اختیار شرکت ایرانی رسانا افزار شریف قرار داده است ، قرار است که این بازی به کمک این موتور ، برای پلت فرم xbox هم تولید شود. عکس هائی از بازی سیاره میترا
لینک منبع __________________________________________________ این مطلب رو توی ویکیپدیای فارسی ببینید. دوستان نظرشون درباره اسم بازی چیه؟ با توجه به اینکه میترا و مهر پرستی یکی از آییین های الحادی و کفرآمیز قبل از اسلام و همچنین قبل از زرتشت در ایران بوده است . انتخاب این نام اون هم برای یک سیاره! چه معنی میتونه داشته باشه؟ بازی در مورد یک سیاره و موجودات فضایی و استفاده از نام میترا به نظرتون اتفاقیه؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۵۵, ۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۵/مهر/۹۰ ۱:۰۱)Grace Dies نوشته است: حالا من یک سوال از شما می کنم.در مورد اساسین کرید میتونید به تیزر مخصوص یوبیسافت مراجعه کنید |
|||
|
|
۱۳:۰۸, ۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۵/مهر/۹۰ ۲۲:۵۵)امیر گیمر نوشته است:(۵/مهر/۹۰ ۱:۰۱)Grace Dies نوشته است: حالا من یک سوال از شما می کنم. کدوم تیزر ؟؟ البته به ماسونی بودن assassins creed نمی شه شک کرد مخصوصا اینکه احتمال زیاد نسخه آخر تو 2012 یعنی زمان حال بازی میاد ولی درکل بازی خیلی قشنگیه من همه اش رو تموم کردم و اطلاعات زیادی از بازی دارم یه جورایی مثل شاهزاده ایرانه در ضمن اینو میدونستین که دوبلور شخصیت الطایر تو نسخه 1 و Revelation یعنی philip shahbaz یه ایرانیه.البته پدرش ایرانی و مادرش عرب هستش. |
|||
|
|
۱۳:۱۴, ۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
این بازی جزو 20 بازی برتر ادونچر مستقل دنیا تو سال 2011 شد....
باید نقد کرد، اما با دید مثبت، خوشبختانه روند بازی در ایران با یه شیب چشمگیری داره پیشرفت میکنه، به جای نشستن و غر زدن و مثلث پیدا کردن، حمایت کنید.... |
|||
|
|
۴:۳۲, ۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
من نگفتم بازی اساسین مشکلی داره
مشکل ما اینه که خودمون نسبتش میدیم. (۶/مهر/۹۰ ۱۳:۱۴)InsomniAc نوشته است: این بازی جزو 20 بازی برتر ادونچر مستقل دنیا تو سال 2011 شد.... دوست عزیز لطفا دقت کن ببینید ما داریم درباره چه چیزی صحبت میکنیم بعد ارسال کنید. اگر هم چیزی درونش باشه کمن اصلا واسه پیدا کردنش براش وقت پر ارزش رو هدر نمیدم اون رو به امامم و دینم وصل نمیکنم. |
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۲۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
تحلیل سیاره میترا:
سیاره میترا (تحلیل – بررسی و ابعادسنجی بازی تگ و وی در سیاره میترا) |
|||
|
۲۳:۳۴, ۲۱/شهریور/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۱ ۲۳:۳۵ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام علیکم دوستان من این بازی را دانلود نگردم،یعنی من اصلا بازی نمی کنم.اما چیزی که دوستمان گفتند که درباره ی انقلاب و دفاع مقدس و ... نیست باید گفت که اگر نوجوانان و جوانان این بازی را انتخاب کنند بهتر است از اینکه همان بازی های آمریکایی ضد ایرانی را دانلود کنند و ... ما باید این واقعیت را بپذیریم که جوانان جلب چیزی میشوند که جذابیت داشته باشد،تخیلی باشد،اسطوره و تاریخ و تخیل با هم بیامیزند و چیزی را تولید کنند که جوان ایرانی آنرا بپسندد،اگر چیزی که شما می گویید را بسازند،جوانان هم استقبال نمی کنند و می روند همان بازی ضد ایرانی را می خرند. میتراییسم هم نمی توان با قطعیت گفت بد بود یا خوب،زیرا اکنون می توان که دیگر هیچ چیز از میتراییسم واقعی باقی نمانده است.ما حتی نمی توانیم بگوییم میترا وجود خارجی داشته یا نه؟؟؟ به قول دوستان بهتر است زیاد گیر الکی ندهید،کمی هم وضعیت جوانان را درک کنید.بعضی از تاپیک های تالار،باعث می شود جوانان تمام تبلیغات سوئی که علیه ما می شود، باور کنند.کمی منعطف تر برخورد کنیم.برادری که از این بازی انتقاد کردید،خودسازی تمام شد؟؟؟؟؟؟؟اخلاق سازی تمام شد؟؟؟؟؟؟تقویت تقوا تمام شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!حتما دیگر،وگرنه این قدر بیکار نبودید که بیایید این همه بگردید و به این بازی گیر دهید. فی امان الله |
|||
|
۱۲:۱۶, ۲۲/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
نقل قول:حالا من یه سوال ازتون میپرسم ولی جوابشو من نمیخوام جوابشو به خودتون بدین .حدود ده تا!هیچی!فقط گرشاسپ ببین دوست عزیز در تمام دنیا وفتی یه شرکت بازی غیر قابل قبولی رو میده بیرون مردم اونو تحریم میکنن تا شکرت به فکر بیافته متاسفانه وقتی کپی رایتی تو ایران وجود نداره و عملا از جپ و راست و بالا و پایین تحریم هستیم حمایت ما هیچ فایده ای نداره.عملا تنها راه حمایت دولت هست که اونم... ![]() چی بگم والله تماما پارتی بازی و... خودم افرادی رو میشناسم که واقعا کارهای سه بعدی رو در حد بازی هایی مثل crysis پیاده میکنن منتها تو ایران همه چی با رانت خواری و پارتی بازی هست و صدای اونها(و ما)به هیچ کجا نمیرسه.و مسئولین ما فقط بلدند از پیشرفتهایی که وجود ندارند و از تولید هایی که عملا به جز منتاژ بی کیفیت چیزی نیستند حرف بزنند و بگند تحریم ها بی اثر بوده
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بازی ایرانی گنجینه ملی | Imam12 | 4 | 4,070 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۵۸ آخرین ارسال: Bidel.s |
|
| خطر «پو» در کمین دختران و پسران ایرانی! (بازی اندوریدی) | انتصـار | 27 | 15,939 |
۳۱/شهریور/۹۳ ۰:۵۵ آخرین ارسال: سرباز گمنام313 |
|
| اولین تیزر رسمی بازی ایرانی "پروانه" منتشر شد | رضوانه | 34 | 13,686 |
۱۹/شهریور/۹۳ ۲۱:۵۸ آخرین ارسال: Arash.j |
|
| بازی ِ مثلاً ایرانی: شبگرد! | شیعه تنوری | 46 | 16,539 |
۱۹/شهریور/۹۳ ۱۴:۵۸ آخرین ارسال: مصطفای جبهه ها |
|
| معرفی 10 بازی از بهترین بازی های ایرانی ساخته شده | hadi22 | 23 | 10,548 |
۷/شهریور/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: PWLG |
|
| بازی ضد ایرانی Splinter Cell: Blacklist | hooman-za | 7 | 6,960 |