کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی ایرانی "سیاره میترا"
۲۱:۱۵, ۳۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: mitra-irani-game.jpg]
سبک : ماجراجویی سوم شخص

سازنده : رسانا افراز شریف

پلت فرم: PC , Xbox 360

گرافیک زیبای این بازی به همراه سبک ماجرایی که به خوبی در بازی پیاده یازی شده بود و از همان ابتدا نگاه ها را به این بازی جلب کرد . استفاده از XNA به عنوان زبان برنامه نویسی و عرضه بازی بر روی XBOX از دلائلی بود که بهترین جایزه فنی را نصیب این Game کرد .

«سیاره میترا» یک بازی به سبک ماجرا جویی و معمایی است که داستان آن از دید یکی از ساکنان سیاره میترا به نام «تگ» که با خواهر خود در یک تعمیر گاه خانوادگی زندگی می کند، روایت می شود. او همراه با« وی» دوست دیگرش که از ساکنان سیاره پیشترفته دیگری است با اطلاعات و فن آوری های جدید،تلاش می کنند،در برابر مهاجمین پایداری و مقاومت کنند.
تگ در طول مسیر بازی با مشکلات و معماهای مختلفی رو به رو شده و با شخصیت های مختلفی آشنا می شود.

در این بازی، هدف حل کردن معماهایی است که شخصیت بازی با آنها روبرو می شود.در طول بازی نکات و جزییات زیادی در محیط و صحبت های شخصیت ها وجود دارند که با دقت به آنها بازیکن می تواند معماها را آسان و سریعتر حل کند.

این دومین سرمایه گذاری مشترک بنیاد ملی بازی های رایانه ای با بخش خصوصی است که روانه بازار شده است.

دست اندرکارن تولید این بازی عبارتند از:تهیه کننده: سید بهرام برقعی، مدیر پروژه: کیوان وکیلی،برنامه نویس: مهدی جدی، تصویر ساز احسان طاهری،کارگردان هنری سه بعدی: محمد کوچکی،نویسنده:مهدی ابو هاشم،مدل سازی و ریگ کارکترها:فرید نصرت خواه،انیمیشن:نیما رئوفی، صدا:حسن توکلی،سرپرست گویندگان:محمد رضا علیمردانی،گویندگان:وحید نفر،مهدی قاسمی،سعید شریف،موسیقی:نوید سلطانی و نادر فلاحیان.

لازم به ذکر است که این بازی توسط یک شرکت اروپائی در حال پشتیبانی است و با موتور گرافیکی که این شرکت در اختیار شرکت ایرانی رسانا افزار شریف قرار داده است ، قرار است که این بازی به کمک این موتور ، برای پلت فرم xbox هم تولید شود.

عکس هائی از بازی سیاره میترا

[تصویر: mitra-game.jpg]

[تصویر: mitra-game%20(1).jpg]

[تصویر: sayare-mitra-2.jpg]

لینک منبع

این مطلب رو توی ویکیپدیای فارسی ببینید.
دوستان نظرشون درباره اسم بازی چیه؟ با توجه به اینکه میترا و مهر پرستی یکی از آییین های الحادی و کفرآمیز قبل از اسلام و همچنین قبل از زرتشت در ایران بوده است . انتخاب این نام اون هم برای یک سیاره! چه معنی میتونه داشته باشه؟ بازی در مورد یک سیاره و موجودات فضایی و استفاده از نام میترا به نظرتون اتفاقیه؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمدجواد ، mohammad74 ، zaeim ، Yaser_h2011
۲۲:۳۳, ۳۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
خوبه محیط بازی از گرافیک بهتری نسبت به دیگر بازی های ایرانی داراست
خدارو شکر باز کسی نیومد بش الکی گیر بده:s
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad74 ، Yaser_h2011
۱۴:۲۳, ۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
این بازی اولین بازی ای هست که برای ایکس باکس 360 تولید شده.
گیم ÷لی عالی ای داره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Yaser_h2011
۱۳:۵۹, ۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
نظرتون رو درباره مطلب زیر نگفتید؟! Huh

نقل قول:
این مطلب رو توی ویکیپدیای فارسی ببینید. دوستان نظرشون درباره اسم بازی چیه؟ با توجه به اینکه میترا و مهر پرستی یکی از آییین های الحادی و کفرآمیز قبل از اسلام و همچنین قبل از زرتشت در ایران بوده است . انتخاب این نام اون هم برای یک سیاره! چه معنی میتونه داشته باشه؟ بازی در مورد یک سیاره و موجودات فضایی و استفاده از نام میترا به نظرتون اتفاقیه؟

۱۷:۰۴, ۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
به نظر من که هیچ مشگلی نداره . ازتون خواهش میکنم بذارید روند بازی سازی ایرانی پیشرفت کنه .

خودمون میایم به بازیای ایرانی الکی گیر میدیم بعد میگیم چرا بچه های ما دارن بازی هایی مثل اساسین که مستقیم به امام زمان توهین میکنه یا بازی های دیگه کا با بدن های لخت یا نیمه لخت فحشا رو ترویج میده بازی میکنن

حالا به نظر تو دیدن بدن لخت یا شنیدن توهین به امام زمان بد تره یا یه اسم میترا و دیدن سیاره و تخیل و توهم توطعه

پس لطفا الکی به چیزی گیر ندین

اینو یادتون باشه همه خوبن مگه اینکه خلافش ثابت بشه چون تو دین مبین اسلام حتی سوء ضن داشتن الکی نسبت به کسی گناهه و چه برسه به تهمت زدن .

پس قبل از اینکه چیزی اثبات بشه برا خودتون گناه نتراشید . و یادتون باشه اینجا یه مکان عمومیه پس جائیه برای نتیجه های تحقیقات ما نه شک های ما پس اینجوری شایعه پراکنی نکنیم

معذرت میخوام اگه تند برخورد کردم ولی واقعا نمیتونستم آروم تر از این حرف بزنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، mohsen . ، Yaser_h2011
۱۷:۲۷, ۲/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۰ ۱۷:۳۳ توسط رضا میزانی.)
شماره ارسال: #6
آواتار
علاوه بر اسم بازی ، شکل و شمایل شخصیتهای بازی هم مورد دارن . اگر قراره بازی ایرانی فرهنگ ایرانی هم داشته باشه مطمئناٌ از فرهنگ ایرانی فقط { میترا } رو داره اون هم به صورت غرض ورزانه
[به نظر من که هیچ مشگلی نداره . ازتون خواهش میکنم بذارید روند بازی سازی ایرانی پیشرفت کنه .

خودمون میایم به بازیای ایرانی الکی گیر میدیم بعد میگیم چرا بچه های ما دارن بازی هایی مثل اساسین که مستقیم به امام زمان توهین میکنه یا بازی های دیگه کا با بدن های لخت یا نیمه لخت فحشا رو ترویج میده بازی میکنن
]
با تشکر از نظرتون ولی سد اگر سوراخ داره همون اول باید سوراخ رو گرفت.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st ، Yaser_h2011 ، persia
۱۹:۱۸, ۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام

(۲/مهر/۹۰ ۱۷:۰۴)Mosi34 نوشته است:  به نظر من که هیچ مشگلی نداره . ازتون خواهش میکنم بذارید روند بازی سازی ایرانی پیشرفت کنه .

حالا به نظر تو دیدن بدن لخت یا شنیدن توهین به امام زمان بد تره یا یه اسم میترا و دیدن سیاره و تخیل و توهم توطعه

پس لطفا الکی به چیزی گیر ندین

اینو یادتون باشه همه خوبن مگه اینکه خلافش ثابت بشه چون تو دین مبین اسلام حتی سوء ضن داشتن الکی نسبت به کسی گناهه و چه برسه به تهمت زدن .

پس قبل از اینکه چیزی اثبات بشه برا خودتون گناه نتراشید . و یادتون باشه اینجا یه مکان عمومیه پس جائیه برای نتیجه های تحقیقات ما نه شک های ما پس اینجوری شایعه پراکنی نکنیم

معذرت میخوام اگه تند برخورد کردم ولی واقعا نمیتونستم آروم تر از این حرف بزنم

ممنون از نظرتون
من میگم ما که داریم بازی می سازیم از ابتدا بیاییم با مطالعه بیشتر بازی هایی بسازیم که هم آرمان های انقلاب و اسلام توش باشه و هم آرمان های ملی گرایی همراه با آیتمهای علمی - تخیلی .
الان امریکا کلی بازی سیاسی بر علیه ما و اسلام میسازه و ما هم که دست روی دست گذاشتیم و هیچی!
من نمیگم بیاییم کل بازی هامون رو اسلامی و دفاع مقدس کنیم ولی بهتره به جای مضامینی چون میترا - که مضمون خوبی نداره به نظر من - بیاییم بازی هایی از شخصیتهای اسلامی - ملی بسازیم.
توی جنگ نرم بهتر نیست ما که این همه زحمت میکشیم از اول بریم به سمتی که به سرنوشت سینما و تلویزیونمون دچار نشیم؟

(۲/مهر/۹۰ ۱۷:۲۷)رضا میزانی نوشته است:  علاوه بر اسم بازی ، شکل و شمایل شخصیتهای بازی هم مورد دارن . اگر قراره بازی ایرانی فرهنگ ایرانی هم داشته باشه مطمئناٌ از فرهنگ ایرانی فقط { میترا } رو داره اون هم به صورت غرض ورزانه
[به نظر من که هیچ مشگلی نداره . ازتون خواهش میکنم بذارید روند بازی سازی ایرانی پیشرفت کنه .

]
با تشکر از نظرتون ولی سد اگر سوراخ داره همون اول باید سوراخ رو گرفت.

باهاتون موافقم Heart
خشت اول گر نهد معمار کج ---------- تا ثریا میرود دیوار کج
ما عادت کردیم که اول کار رو شروع میکنیم و میریم جلو بعد تازه یادمون می افته چقدر کارمون نواقص داره و تازه یاد اصلاحات و مسائل فرهنگی و عقیدتی و چه و چه می افتیم!
من نمیدونم ما توی همه چیز قله شدیم رفت و فقط میترا و مهر و آدم فضایی و اینا موند که اینم خدا رو شکر به فرجام رسوندیم!
توی این مملکت تا دلتون بخواد شخصیتهای تاریخی ملی و مذهبی داریم حتی اگر اینها رو هم مستقیم توی داستانهامون نیاریم میتونیم از اینها الهام بگیریم و شخصیتهای ملی جدید و جوان پسندی خلق کنیم که دیگه الگوی بچه های کوچیکمون بت من و اسپایدر من و .. نشوند.
امریکا با اینکه تاریخی نداره اما ببینید چطور شخصیتهای جدیدی بر اساس آرمان های امریکا میسازه و مردم جهان رو مجذوب خودش میکنه! اون وقت ما دنبال مضامین فضایی و .. اینا هستیم! Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، Yaser_h2011
۰:۴۷, ۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
برادران عزیز من بازی هائی که شخصیت های ملی توش باشه (از فرهنگ و تمدن ما) داریم بازی های زیبائی چون : میرمهنا ، گرشاسب ، سری شمشیر نادر و لانه شیطان و ...Angel
یدونه بازی ایرانی آنلاینم داریم که خیلی از بازیخور های (travian) رو به سمت خودشون کشوندهCool این که شما میگین کم لطفیه .

این بازیم اولین بازیه ایرانیه که داره واسه XBOX تولید میشه و مسلما اگه از نماد های ایرانی ضد امریکا و صهیونیسم استفاده کنیم هرگز سورس و متور بازی سازی برای XBOX رو بهمون نمیدن . پس نباید به این خرده بگیریم .

حالا من یه سوال ازتون میپرسم ولی جوابشو من نمیخوام جوابشو به خودتون بدین .

همین الان رو سیستمتون چند تا بازی نصبه ؟ چند تاشون ساخت ایرانه ؟ تا حالا چند تا بازی ایرانی با قیمت اصل خریدین و در کل چقدر بازی سازی ایران رو حمایت کردین؟

اگه جواب های بالا رو با افتخار بدیم و بگیم یکی از حامیان بودیم اونوقت حق داریم راجع به ساخت بازی های ایرانی نظر بدیم و بگیم تا حالا بازی با کاراکتر ایرانی نداشتیم یا بازی مذکور الحادیه یا مشکل داره یا هزار تا حرف دیگه ای که میزنیم و از دیگران خرده میگیریم بدون اینکه وقتی داشتن در راستای خوب و مثبت قدم برمیداشتند نه تشویقشون کردیم و نه حمایت حالا هم انتظار داریم ...

اصولا ما ایرانی ها مشکلمون همینه که تا وقتی کسی داره بهمون خدمت میکنه و ما خوشمون میاد اصلا محلش نمیذاریم ولی تا اومد یه لیوان آب بخوره یا کمی به خودش برسه سریع یقش میکنیم که هوووووی چرا دیگه به ما خدمت نمیکنی. و تا میتونیم جلو پاش سنگ میندازیم اونم تو موقعیت حساس و خطرناکی که الان داریم.

بیاید همکشوری هامون رو حمایت کنیم و دوستانه خط مشی راه راست رو بهشون بدیم .

البته تمام این بازی ها زیر نظر بنیاد ملی بازی سازی تهیه میشه و مشکل حادی نداره خیالتون تخت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمدجواد ، Yaser_h2011
۱:۰۱, ۵/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۰ ۱:۲۷ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #9
آواتار
حالا من یک سوال از شما می کنم.
کی توی ایران به فکر خدمته و به فکر پول نیست؟
شما کیک رو در نظر بگیر.

یک نوع کیک تولید میشه... هفته اول جنس و نوع پختش عالیه .... خب .... وقتی فروشش بالا میره . برو نیگاش کن. چی میبینی؟ سوخته ، کم مواد .......... بنجل.

سیستم ما از پایه مشکل داره
همیشه همه سر هم رو کلاه میگذارند.
خارجی ها به فکر خدمت به همدیگه اند.

جفتمون هیچ فرقی با هم نمیکنیم ولی چون اونا قصدشون خدمته بعد پول ... موفق ترند
.
راستی یک سوال!!

در باری Assasian cread کجاش به امام زمان ما توهین شده؟
چه شباهتی بینشون وجود داشته که اینطور فکر کنید.

اینا نتیجه تفکر منفی هست که دشمن مورد انتظارشه.
یعنی شما خودتون شخصیتی رو که مورد داره به امامتون نسبت بدید.
شما که امام رو به شخصیت نسبت نمیدید. شخصیت رو به امام نسبت میدید.

مواظب افکار و نوشتار خودتون باشید دوستان.
حواستون خیلی جمع باشه که از داخل به خودتون ضربه نزنید.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۶:۰۴, ۵/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۰ ۱۶:۰۵ توسط Maysam-1st.)
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام

دوستان منظور من رو درست متوجه نشدند.
ببینید امریکا سیاست های کلی اش یک جهت داره که فیلم سازان و بازی سازان و سایر فعالان عرصه های مختلف شان در آن جهت حرکت می کنند. (البته استثنا هم وجود دارد)
جمهوری اسلامی ایران هم سیاست های کلی اش یک جهت داره اما فیلم ساز و موسیقی دان و بازی ساز و غیره در اون جهت حرکت نمی کنند که هیچ بلکه در جهت سیاست های ایالت متحده حرکت می کنند!!
من حرف اصلیم اینه که چطور ما نمی تونیم کاری کنیم یا سیاست هامون رو باز کنیم که از کبیر و صغیر با افتخار در اون جهت حرکت کنند؟
و چطور نمی تونیم کاری کنیم که اون خود هنرمندان و نخبگان باشند که در این مسیر حرکت کنند و حتی گاهی از مسئولان هم در این مسیر جلو بزنند؟!

چرا ما نمی تونیم استراتژی تولید کنیم که کسانی که می خواهند در عرصه مبارزه با افکار الحادی مبارزه کنند از اون الهام بگیرند و حتی کاری کنیم که کشورهای نزدیک به ما مثل عراق و افغانستان و تاجیکستان و آذربایجان و غیره خودشون و یا نخبگانشون در جهت فکری ما حرکت کنند؟
چرا مملکت ما همه چیزش کپی پیست امریکا و اروپاست؟ و هر چیزی را با تغییر جلدش باید اسلامی کنیم و به خورد مردم بدهیم؟ چرا در کشور ما این همه دکتر داریم ولی هیچ دکترین جدیدی تولید نمی کنیم؟
حرف در این مورد زیاده ولی فعلا کافیهAngel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، InsomniAc ، Yaser_h2011
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]