کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 29 رای - 4.52 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مطالبی بسیار ارزشمند در اثبات اعجاز های علمی و حقانيت قرآن مجید=
۸:۳۹, ۲۴/آبان/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۰ ۲۳:۴۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

"یا ایها الناس قد جائکم موعظه من ربکم و شفا لماء فی الصدور و هدی و رحمـه للمومنین "
ای مردم به تحقیق(قرآن کریم) پند و اندرزی از جانب پروردگارتان به سوی شما فرود آمد تا درمان و شفای دردهای درونی شما و هدایت و رحمت برای مومنین باشد.(یونس-57)

" و لو ان قرانا سیرت به الجبال او قطعت به الارض او کلم به الموتی"
و اگر کتابی باشد که با آن کوه ها سیر داده شود یا زمین با آن تکه تکه شود یا با آن مردگان سخن گفته شود قرآن مجید است (رعد-31)

پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در اخرین لحظات زندگیشون فرمودند :
" من در میان شما دو چیز گرانبها باقی میگذارم کتاب خدا و اهل بیتم .مادامی که به آن دو بگروید و تمسک بجویید هرگز گمراه نخواهید شد.و آن دو هرگز از هم جدا نمیشوند تا آنگاه که در حوض کوثر بر من وارد شوند."

پس از رحلت پیامبر امت اسلام به دو فرقه اصلی تقسیم شد.
شیعه و سنی
شیعه: به معنای پیرو پیغمبر. کلمه شیعه در قرآن آمده .
سنی : به کسی گفته میشود که اهل سنت است یعنی بر سنت و راه و روش پیغمبر عمل میکند

هر دو لفظ در واقع این معنی رو میرسونه که پیروان به راه و روش پیغمبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هستن.
متاسفانه :
سنی ها از اهل بیت و قرآن تنها قرآن رو انتخاب کردند
شیعیان گرچه امامت و قرآن رو هر دو با هم انتخاب کردند اما نسبت به قرآن کوتاهی بیشتری نشون دادند .

سنی ها که همون اول تکلیف خودشون رو با امامت و اهل بیت پیغمبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) مشخص کردند .در حق اهل بیت ظلم کردند
واگذارشون میکنیم به خدا که خداوند بهترین حسابگر هست .

اما ما که شیعه هستیم اکثرمون نه امامانون رو خوب شناختیم که به راه و روش انها زندگی کنیم
و نه به قران اهمیت دادیم.

شما خودتون قضاوت کنید سنی ها بیشتر قرآن میخونن یا شیعیان؟
نه اینکه فکر کنید چون زبانشون عربی هست به این دلیل بیشتر قرآن میخونند.اونها واقعا قرآن خوندن رو جزی از برنامه ریزی روزانه شان دارن.

حالا از جوانهای شیعه سوال کنید چقدر قرآن میخونی ؟ اصلا قرآن خوندن که هیچ
باور کنید اسم خیلی از سوره ها رو هم بلد نیستن.

امام علی (علیه السلام) فرمود: قرآن را بیاموزید ، که زنده کننده دلهاست. و از روشنایی ان شفا بگیرید زیرا که شفای سینه ها است . با تلاوت نیکو آن را زینت بخشید ، زیرا که سودمندترین قصه هاست .همانا عالم عامل به غیر آن ، مثل جاهل حیوان است، که از جهل خود به هوش نیاید ، بلکه حجت بر او بزرگتر و حسرت برای او لازم تر و او نزد خداوند ملامت زده است.

اشارتی به عظمت قرآن از آیت الله بهجت :

387. اگر کتابی بود که عکس اشیا را نشان می داد، آن کتاب همین قرآن است که بهشت و جهنم را نشان می دهد. [در محضر بهجت:1/11]
388. خدا می داند قرآن برای اهل ایمان – مخصوصاً اگر اهل علم باشند – چه معجزه ها و کراماتی دارد و چه چیزهایی از آن خواهند دید! [در محضر بهجت:1/55]
389. اگر قرآن را به صورت واقعی اش ببینیم، آن گاه معلوم می شود که دست از ترنج می شناسیم یا نه! [در محضر بهجت:1/36]
390. برنامۀ قرآن، آخرین برنامۀ انسان سازی است که در اختیار ما گذاشته شده است، ولی ما از آن قدردانی نمی کنیم! [در محضر بهجت:1/55]
391. اگر به قرآن عمل می کردیم، دیگران را به اسلام و قرآن جذب می نمودیم؛ زیرا قرآن، جامع کمالات همۀ انبیای اولوا العزم (علیهم السلام) است. [در محضر بهجت:1/112]
392. اگر درست به قرآن عمل می کردیم، با عمل خود دیگران را جذب می کردیم؛ زیرا مردم غالباً – به جز عدّۀ معدود – خواهان و طالب نور هستند. [در محضر بهجت:2/.14]
393. قرآن، انسان را به غایت کمال انسانی می رساند. ما قدردان قرآن و عدیل آن: اهل بیت (علیهم السلام) نیستیم. [در محضر بهجت:2/227]
394. مدام به قرآن نگاه کردن، دوای درد چشم است. [در محضر بهجت:2/280]
395. اگر از قرآن استفاده نمی کنیم، برای آن است که یقین ما ضعیف است. [در محضر بهجت:2/280]
396. خدا می داند حفظ قرآن، چه قدر در استفاده از این معدن و منبع رحمت الهی، مدخلیّت دارد... ما آن گونه که باید و شاید از قرآن، استفاده نمی کنیم! [در محضر بهجت:1/114]
397. آیۀ: (وَلَو أََنَّ قُرآناً سُیِرَت بِهِ الجِبالُ أَو قُطِعَت بِهِ الأَرضُ أَو کُلِّمَ بِهِ المَوتی [رعد:31]: اگر قرآنی وجود داشت که به واسطۀ آن، کوه ها سیر شود، یا زمین به آن پیموده و یا شکافته شود، یا با مردگان سخن گفته شود...) چه می گوید؟! آیا امور مذکور در آیۀ شریفه، فرض محال و غیر واقع است؛ یا می خواهد بفرماید: اهلش با این قرآن، همۀ این کارها را می توانند انجام دهند؟![در محضر بهجت:1/281]
398. کسی آشنا به قرآن است که زیادتر در آن تدبّر کند؛ مجموعۀ روایات هم مثل قرآن است.[گوهرهای حکیمانه:100]
399. اگر راست می گوییم که قرآن، سلاح است، پس چه احتیاج به سلاح دیگر؟![در محضر بهجت:2/14]
400. آیا هیچ می دانیم که قرآن، نظیر سایر مکتوبات نیست! گویی قرآن، موجودی ربوبیّ از عالم نور و روحانی است که در عالم اجسام و اعراض ظهور کرده است! [در محضر بهجت:2/135]
401. باید به طور یقین بفهمیم که نگاه کردن به قرآن، مثل نگاه کردن به سایر کتب نیست! [در محضر بهجت:2/135]
402. به هیچ امّت و ملتی چنین قرآنی داده نشده که این همه خواصّ و آثار داشته باشد! نعمت به این بزرگی به ما داده شده، ولی مثل این است که اصلاً نداده اند، و مثل این که این کتاب، مکمِّلِ انسان نیست! [در محضر بهجت:2/136]
403. توسل به قرآن و حمل و فهم و قرائت آن، برای نجات عموم مردم – چه رسد به خواصّ – مفید است! [در محضر بهجت:2/150]
404. جای تعجب است که به شخصیت ها و سخنان آنها اهمیت داده می شود و سخنرانی هایشان ضبط می شود، اما قرآن که در دست ما است، این طور نزد ما ارزش ندارد! همه می دانیم که دربارۀ قرآن، مقصّریم! [در محضر بهجت:2/282]
405. کسی که این مطلب را که: قرآن، تِیانُ کُلِّ شَیء [بیانگر همه چیز] است دنبال کند، عجایب و غرایب می بیند! [در محضر بهجت:2/297]
406. قرآن کتابی است که پیغمبر ساز است؛ زیرا پیغمبران دو گونه اند: قسم اول، پیامبرانی هستند که از جانب خداوند به پیامبری تعیین شده اند. قسم دوم، پیغمبرانِ کمالی، که در اثر ایمان و عمل به دستورات قرآن، به کمالات پیامبر نایل می گردند. بنابراین قرآن، پیغمبرانِ کمالی تربیت می کند و پیغمبر ساز است. [در محضر بهجت:1/120]
407. ما وظیفه داریم که در تعلیم، تلاوت و عمل به قرآن کوشش کنیم. ولی ما شبهای احیا قرآن بر سر می گذاریم؛ و در مقام عمل، آیه های حجاب، غیبت، کذب، و آیات: (وَیلٌ لِلمُطَفّفینَ: وای بر کم فروشان.) و نیز: (فَلا تَقُل لَهُما أُفٍّ: پس به پدر و مادر، اُف نگو.) همچنین: (وَلا تًمشِ فِی الأَرضِ مَرَحاً: و با ناز و تکبر در روی زمین راه مرو.) و ... را زیر پا می گذاریم. [در محضر بهجت:2/298]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، Ramin_Ghn ، zarati313 ، oO DaViD Oo ، EMPERATOR ، بیداری اندیشه ، جوینده حق ، محصل ، bahar2006 ، ارتش1نفره ، MohammadMeraj ، وحید الف ، nazi ، Seyed Mohsen ، Shahadat ، مجید121 ، خادمة الزهرا ، ساقی ، در جستجوی سختی ، yektaparast ، m.hossein ، zahra.shakiba ، hanaa ، منادی حق ، fiftynine ، ســــــاقی ، لبخند خدا ، mahdy30na

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۰۵, ۹/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #41
آواتار
بسم الله الرحمن الحیم

چند مدت پیش سری به تفسیر نمونه زدم خواستم شروع کنم به خوندنش که همون ابتدای کار به یه متنی رسیدم که واقعا ازش خوشم اومد، امیدوارم شما هم از این مناجات هر روزه ی خودمون با خدا خوشتون بیاد.

ایا میدانید که:
سوره حمد تنها سوره در قران هست که انسان در اون خداوند متعال رو مخاطب خودش قرار میده. در واقع خداوند در این سوره طرز مناجات و سخن گفتن با او را به بندگانش آموخته است.
که اغازش با حمد و ثنای پروردگاره. و ادامه ی ایات با ابراز ایمان به مبدا و معاد و اتمام ان با تقاضاها و نیازهای بندگان به پایان میرسه.
این سوره رو میشه به دو سوم قران تعبیر کرد: چون بخشی از قران توجه به خداست و بخشی توجه به رستاخیز و بخش دیگر ان احکام و دستورات است که دو بخش اول ان در سوره حمد مطرح شده است. و تعبیر این سوره به دو سوم قران هم به همین خاطر هستش.
امام علی (علیه السلام) به نقل از پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) می فرمایند:
خداوند بزرگ به خاطر دادن سوره حمد ، بالخصوص بر من منت نهاده و انرا در برابر قران عظیم قرار داده است، و سوره حمد با ارزش ترین ذخایر گنج های عرش خداست
امام صادق (علیه السلام) می فرمایند:
شیطان چهار بار فریاد کشید و ناله سر داد، نخستین بار روزی بود که از درگاه خداوند رانده شد، سپس هنگامی بود که از بهشت به زمین تنزل یافت ، سومین بار هنگام بعثت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بعد از فترت پیامبران بود و اخرین بار زمانی بود که سوره خمد نازل شد.
خداوند متعال میفرمایند:
من سوره خمد را بین خودم و بنده ام تقسیم کردم، نیمی از ان برای خودم و نیمی برای بنده من است، و بنده ی من حق دارد هر چه را می خواهد از من بخواهد:

هنگامی که بنده میگوید : << بسم الله الرحمن الرحیم >> ، خداوند بزرگ می فرمایند: بنده ام با نام من اغاز کرد و بر من است که کارهای او را به اخر برسانم و در همه حال او را پر برکت کنم.

و هنگامی که میگوید: << الحمد لله الرب العالمین >> خداوند بزرگ میفرمایند: بنده ام مرا حمد و ستایش کرد، و دانست نعمت هایی را دارد که از ناحیه ی من است، بلاها را نیز من از او دور کردم، گواه باشید که من نعمت های سرای اخرت را بر نعمات دنیای او می افزایم ، و بلاهای ان جهان را نیز از او دفع میکنم، همانگونه که بلاهای دنیا را دفع کردم.

و هنگامی که میگوید: << الرحمن الرحیم >> خداوند بزرگ میفرمایند: بنده ام گواهی داد که من رحمان و رحیمم، گواه باشید بهره او را از رحمتم فراوان میکنم، و سهم او را از عطایم افزون میشازم.

و هنگامی که میگوید: << مالک یوم الدین >> خداوند بزرگ میفرمایند: گواه باشید همانگونه که او حاکمیت و مالکیت روز جزا را از ان من دانست، من در روز حساب، حسابش را اسان میگردانم، حسناتش را میپذیرم، و از سیئاتش صرف نظر میکنم.

و هنگامی که میگوید: << ایاک نعبد >> خداوند بزرگ میفرمایند: بنده ام راست میگوید ، تنها مرا پرستش میکند و من شما را گواه میگیرم بر این عبادت خالص ، ثوابی به او میدهم که همه کسانی که مخالف این بودند به حال او غبطه بخورند.

و هنگامی که میگوید: << و ایاک نستعین >> خداوند بزرگ میفرمایند: بنده ام از من یاری جسته ، و تنها به من پناه اورده ، گواه باشید من او را در کارهایش کمک میکنم ، در سختی ها به فریادش میرسم، و در روز پریشانی دستش را میگیرم.

و هنگامی که میگوید: << اهدنا الصراط النستقیم ... >> خداوند بزرگ میفرمایند: این خواسته ی بنده ام براورده است و او هر چه میخواهد از من بخواهد که من اجابت خواهم کرد آنچه امید دارد، به او می بخشم و از انچه بیم دارد ایمنش می سازم.

درضمن رسیدن ماه مبارک رمضان ماه عزیز خدا رو به همه تون تبریک میگم و از همه تون التماس دعا دارم.
به امید اینکه بتونیم به بهترین نحو از این ماه عزیز استقبال کنیم.
و به امید رضایت اقا امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف ) و ظهور هر چه زودتر ایشون.

آمین یا رب العالمین.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdiyar ، mosafer ، حسام+ ، لبخند خدا
۱:۰۳, ۱۰/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #42
آواتار
اعجازعلمی قرآن در موردگیاهان

قرآن و زوجیت گیاهان:
قرآن به اینکه گیاهان به صورت نر و ماده هستند اشاره می کند.
«و انزل من السماء ماء فاخرجنا به ازواجا من نبات شتی» طه 53
«واز آسمان آبی فرو فرستادیم و بوسیلة آن جفت هایی از گیاهان گوناگون رویاندیم»
در سال 1731میلادی، دانشمند سوئدی «کارل لینه» نظریه خود را مبنی بر وجود زوجیت در بین گیاهان اعلام کرد که تعجب بسیاری را برانگیخت. بعد از مدتی، کتاب وی از طرف کلیسا مورد نهی شدید قرار گرفت. به هرحال دیری ‌نپایید که این نظریه، مورد قبول و تایید مجامع علمی قرار گرفت و هم اکنون همه آن را پذیرفته‌اند. با آنکه همه می‌دانیم، قرآن یک کتاب علمی نیست که هدف از آن تبیین علوم مختلف باشد، ولی در راستای تأمین اصلی‌ترین هدف خود، یعنی هدایت انسانها، در مواردی نکاتی را یاد‌آور شده است که حکایت از عظمت منبع وحی و اعجاز قرآن کریم دارد.
اشاره ی قرآن به وجود کلروفیل
وهوالذی انزل من السماء ماء فاخرجنا به نبات کل شیء فاخرجنا منه خضرا نخرج منه حبا متراکبا و من النخل من طلعها قنوان دانیة و جنات من اعناب والزیتون و الرمان مشتبها وغیرمتشابه انظروا الی ثمره اذا اثمر وینعه ان فی ذلکم لایات لقوم یومنون." (انعام/99)

« و این اوست که از ابر باران میفرستد، با آن جوانه های انواع رستنیها را در میآوریم، و از جوانه ماده سبز را درمی آوریم، که با آن ماده سبز دانه های خوشه ای درست میکنیم، و از تاره های نـخل پَـنگهای خـوردنی درست می کنیم، و باغهای انگور و زیتون و انار که ترکیبات مشترک زیادی دارند ولی همانند نمائی نمی کنند را درست می کنیم».

یکی از جنبه های اعجازگر کتاب آسمانی قرآن، تبیین حقایقی است که در زمان نزول آن برای اهل علم مکشوف نبوده و پیشرفت های علمی در قرون و اعصار سپس تر، بر درستی آن صحه گذارده است.

یکی از این نمونه های اعجاز علمی قرآن، وجود ماده سبز گیاهی است. توضیح اینکه در سلول گیاهی کیسه های غشائی هست که در آن موادی درست می شود که کلروفـیل نامـیـده می شود. کلروفـیل به معنی «ماده سبز گیاهی و سبزینه» است که معادل آن در عربی «خـَضِـر» است (یعنی همان چیزیکه در آیه مطرح شده است). این ماده سبز (خضر) انرژی نوری خورشید را جذب می کند و به انرژی شیمائی تـبـدیـل می کند.
منبع/islam-pdf.blogfa.com
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، rahbin ، V-E ، ياسر ، حسام+ ، خادمة الزهرا
۲۲:۳۰, ۱۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #43
آواتار
سیستم خود دفاعی مورچه کشف معجزه ای جدید در قرآن کریم

در كنار معجزات كلامي قرآن، كه محمد صل الله عليه و آله به واسطه آن مشركان را به مبارزه طلبيد و از آن ها خواست كه يك آيه مانند آن بياورند و آن ها نتوانستند، قرآن كريم دربرگيرنده معجزات علمي زيادي است كه خداوند براي محمد آن ها را بيش از هزار سال پيش آشكار كرد.اين معجزات امروزه كشف شده اند و باعث تقويت ايمان ايمان آورندگان شده است و اثباتي براي الهي بودن قرآن كريم است. خانم Wadea Omranyكشف جديدي علمي در قرآن كرده است. ايشان مي گويند كه ما در سوره نمل آيه 18كشف جديد علمي كرده ايم. اين معجزه جديد چيزي است كه مورچه در آيه 18 گفت و علم امروز نحوه ارتباط مورچه ها با يكديگر را كشف كرد خصوصا زماني كه يك خطر محل زندگي مورچه ها را تهديد مي كند.

ما تلاش مي كنيم جملاتي كه مورچه در قرآن كريم به زبان آورد را توضيح دهيم و سعي مي كنيم آنچه را كه او گفت با كشفيات جديد علمي ربط دهيم و مدرك پيشي گرفتن قرآن كريم به علم امروزي را رو مي كنيم كه اين حقايق را بيش از هزار سال پيش بيان كرد.

خداوند در سوره نمل آيه 18 مي فرمايد:} حَتَّى إِذَا أَتَوْا عَلَى وَادِ النَّمْلِ قَالَتْ نَمْلَةٌ يَا أَيُّهَا النَّمْلُ ادْخُلُوا مَسَاكِنَكُمْ لَا يَحْطِمَنَّكُمْ سُلَيْمَانُ وَجُنُودُهُ وَهُمْ لَا يَشْعُرُونَ{ "تا چون به دره مورچه ها رسيدند، مورچه اي گفت: اي مورچه ها به لانه هايتان وارد شويد‌، مبادا سليمان و لشگرش پايمالتان كنند و خود آگاه نباشند."

در آيه بالا مورچه خطر قريب الوقوعي كه در كمين مورچه ها است را در طي چهار مرحله متوالي به شرح زير مي گويد:

1- "اي مورچه ها" اين اولين اعلام خطري است كه توسط مورچه داده مي شود تا توجه ديگر مورچه ها را به سرعت جلب كند. مورچه هاي ديگر با گرفتن اين پيام صبر مي كنند تا ديگر پيام ها را توسط همان مورچه دريافت كنند.

2- "به لانه ايتان وارد شويد‌" در اين جا گوينده پيام، جملاتش را با ديگر پيام ها ادامه مي دهد و به مورچه هاي ديگر مي كويد كه چه كار بايد بكنند. ما اين رابطه را كه توسط علم امروزي كشف شده در قسمت دوم اين نوشته مي بينيم ( كه در ارتباطات بين مورچه ها است.)

3- " مبادا سليمان و لشگرش پايمالتان كنند" در اين جمله مورچه دليل اين خطر را به مخاطب خود مي گويد و اين آن چيزي است كه ما امروزه توسط بررسي علمي اثبات مي كنيم.

4- "و خود آگاه نباشند" مورچه ها، به عنوان عكس العملي در مقابل خطر قبلي، يك نوع دفاع مشخصي از خود بروز مي دهند. در اين چند جمله آخري،مورچه به مخاطبان خود مي گويد كه به منبع خطر حمله نكنيد زيرا خطر از يك دشمن واقعي نيست- زيرا سليمان و همراهانش از وجود لانه مورچه ها در سر راه خود خبر ندارند و قصد حمله به آن را نيز ندارند بنابراين مورچه ها آن ها را خطر واقعي نمي دانند.

در كلمات آخر، مورچه پيام رسان، همراهانش را از رسيدن سليمان با خبر كرد و اين چيزي است كه ما به صورت علمي و از طريق بررسي رمز هاي شيميايي ارتباطي مورچه ها توضيح مي دهيم.

ما ترتيب دستورات مورچه ها را كه به چهار مرحله تقسيم مي شد- چهار مرحله شامل عبارات ها و علامت ها- نشان داديم. علم در اين زمينه چه مي گويد؟ اين مقاله را بخوانيد:

مورچه ها از ارتباط شيميايي در موقعيت هاي اخطار و دفاعي و همچنين زماني كه تبادل سريع اطلاعات نياز باشد و نيز زماني كه با خطري مواجه باشند استفاده مي كنند.

اين اخطار معمولا توسط صدور علامت هاي شيميايي دفاعي مشخص مي شود. غده هاي دفاعي مسئول ايفاي نقش اخطار و دفاع هستند. به عنوان مثال مورچه استراليايي رادر نظر بگيريد. وقتي اين مورچه ها با خطر مواجه مي شوند، قطرات كوچكي را از غده دفاعي خود ترشح مي كنند – اين يك فرمان براي ديگر مورچه ها است تا فرار كنند و با شاخك هاي خود ارتعاشي ايجاد كنند كه به معناي قرار گيري در موقعيت خطر است.

اولين ماده كه توسط مورچه ها شناسايي مي شود aldehyde hexanal است و باعث جلب توجه و علاقه آن ها مي شود.در نتيجه شاخك هاي خود را تكان مي دهند و بالا مي برند تا ديگر بوها را نيز بگيرند.

وقتي كه آن ها hexanol( اولين پيغام به شكل الكل بود) را دريافت مي كنند موقعيت خطر به خود مي گيرند و در تمامي جهت ها مي دوند تا منبع مشكل را پيدا كنند. زماني كه undécanoneدريافت كنند، مورچه ها را به سمت منبع خطر مي برد و آن ها را تحريك مي كند تا تمام اشيا خارجي را گاز بگيرند. سپس در نهايت وقتي كه به هدف نزديك تر مي شوند butyloctenalرا تشخيص مي دهند كه پرخاشگري و آمادگي آن ها را براي قرباني كردن خود افزايش مي دهد.

اين مقاله مي گويد كه ارتباط شيميايي مهم ترين روش ارتباط در زمان خطر و گزارش دادن اين خطر است. در اين فرايند مورچه ها انواع مختلف اين مواد كه هر كدام رمز تفاوتي دارد و بيانگر نوع خاصي از صحبت كردن است را استفاده مي كنند. اگر انتشار موادي كه توسط مورچه اي كه آن خطر را اعلام كرد تعقيب كنيم مي بينيم كه كاري مي باشد كه مورچه مورد اشاره در آيه 18 سوره نمل آن را انجام داده.

موادي كه مورچه در موقعيت هايي مثل اين از بدن خود ترشح مي كند به چهار دسته تقسيم مي شوند كه هركدام زبان و علامت مخصوص به خود را دارند.

مراحل پي در پي عكس العمل مورچه ها:

aldéhyde hexanalاولين ماده شيميايي است كه مورچه در صورت احساس خطر از خود ترشح مي كند. و آن را مي توان به عنوان آژير خطر دانست. مورچه ها با دريافت اين ماده شروع به جمع شدن در يك نقطه مي كنند و منتظر رسيدن بقيه علامت ها مي شوند و اين شبيه اولين مرحله است كه توسط مورچه در جمله "اي مورچه ها"گفته شد.

سپس مورچه دومين ماده شييايي hexanol""را ترشح مي كند.

با دريافت اين ماده مورچه ها شروع به دويدن در تمامي جهت ها مي كنند تا منبع اين ماده را پيدا كنند. مورچه اي كه ماده شيميايي را ترشح مي كند بايد مسيري را كه بقيه مورچه ها بايد از آن كنار بروند را معين كند و اين كاري است كه مورچه حضرت سليمان انجام داد و از بقيه مورچه ها خواست كه وارد لانه هايشان بشوند و گفت: "به لانه هايتان وارد شويد‌"و اين دستوري از گوينده است و به بقيه مي گويد كه به طرف لانه هايشان بروند. بنابراين بايد مسير را مشخص كرده باشد و اين شبيه هدايت مورچه ها مي باشد.

Undécanone سومين ماده اي است كه مورچه ترشح مي كند. اين ماده نشان دهنده عامل خطر است و چيزي كه مورچه در سومين عبارت گفت" مبادا سليمان و لشگرش پايمالتان كنند" مي بينيد كه چه قدر مطابقت و سازگاري دارد؟ در اين مرحله مورچه ها آماده مواجه با خطر مي شوند. پس ماده چهارم چه مي شود؟

در مرحله چهارم مورچه اخطار دهنده ماده شيميايي مخصوصي را ترشح مي كند كه butylocténalنام دارد. توسط اين ماده گوينده دستور دفاع مي دهد و نوع دفاع را تعيين مي كند. بنابر اين در عبارت آخر مي گويد" و خود آگاه نباشند" با اين كار مورچه از وارد شدن بقيه مورچه ها به مرحله حمله جلوگيري مي كند كه مي توانست منجر به مرگ شود.

در اين جا حضرت سليمان خنده اي از روي محبت و شكر مي كند گويي كه او اين مورچه ها را آرام كرده است و اين كه او گفته است به مورچه ها كه لازم نيست نگران باشند و آن حضرت آن ها را ديده است و با آن ها مهربان مي باشد و به آن ها صدمه اي نمي رساند.

حال اجازه دهيد خلاصه مطالب را برايتان بگويم:

"تا چون به دره مورچه ها رسيدند، مورچه اي گفت: اي مورچه ها به لانه ايتان وارد شويد‌، مبادا سليمان و لشگرش پايمالتان كنند و خود آگاه نباشند."
يكي از مورچه ها مي گويد اي مورچه ها
Hexanal

به لانه هايتان وارد شويد
hexanol

مبادا سليمان و لشگرش پايمالتان كنند
undécanone

و خود آگاه نباشند

butylocténal

و حالا كافران و افراد شكاك بعد از پي بردن به اين قضيه كه علم آنرا ثابت كرده چگونه مي توانند در مورد معجزه بودن قرآن كريم شك كنند. اين حقايق بيش از هزار سال پيش در قرآن آمده است.

خدايي جز تو نيست، تو منزهي و من گمراه بودم.

نوشته: مجدي عبد الشافي
منبعislam-pdf.blogfa.com
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: V-E
۲۳:۴۲, ۱۴/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #44
آواتار
از ویکی پدیای فارسی

حروف مقطعه، (حرف‌های گسسته از هم) حروفی هستند که در ابتدای برخی از سوره‌های قرآن آمده‌است. حروف مقطعه در ابتدای ۲۹ سوره از سوره‌های قرآن آمده و مجموعاً ۷۸ حرف است که با حذف مکررات، ۱۴ حرف می‌شود.[۱] حروف مقطعه همیشه جزء کلمات اسرارآمیز محسوب شده و دانشمندان اسلامی و مفسران، برای آن، نظرات گوناگونی داده‌اند.

این ۲۹ حرف (که بدون تکرار ۱۴ تا می‌شود) به قرار زیر است:
ردیف - حروف مقطعه - سوره
۱ - الم - بقره، آل عمران، عنکبوت، الروم، لقمان، السجده
۲ - المص - الاعراف
۳ - الر - یونس، هود، یوسف، ابراهیم، الحجر
۴ - المر - الرعد
۵ - کهیعص - مریم
۶ - طه - طه
۷ - طسم - الشعراء، القصص
۸ - طس - النمل
۹ - یس - یس
۱۰ - ص - ص
۱۱ - حم - غافر، فصلت، الزخرف، الدخان، الجاثیه، الاحقاف
۱۲ - حم عسق - الشوری
۱۳ - ق - ق
۱۴ - ن - لقلم

و نیز با حذف حروف تکراری ۱۴ حرف باقی می‌ماند:
ا . ح . ر . س . ص . ط . ع. ق . ک . ل . م . ن . ه . ی

و با کنار هم قرار دادن آن‌ها جملاتی ساخته می‌شود[۲]:
«علی صراط حقّ نُمْسِکُه»؛ علی راه حق است و ما راهش را می‌پیمائیم؛
«صراط علی حق نمسکه»؛ راه علی حق است که ما به آن تمسک جسته‌ایم.

بنا به توصیه علمای شیعه، نباید این حروف را بدون دلیل و منطق طوری تفسیر کرد که رنگ و بوی مذهبی داشته باشد چون در آن صورت معتقدین هر مذهبی می تواند این حروف را به نفع مذهب خود تفسیر نماید که این کار درستی نخواهد بود .

تبیین

تبیین این حروف از آغاز تاریخ تفسیر تاکنون همواره توجه مفسران و قرآن پژوهان را به خود معطوف داشته و نظرات مختلف معروف پیرامون حروف مقطعه از این قرار است:
حروف مقطعه از نوع متشابهات قرآنی است که علم آن مخصوص به خداوند است[۳][۴]
حروف مقطعه از ناحیه خدا، سوگندهایی است مبنی بر این که این کتاب از سوی او است[۵]
این حروف در واقع رمز و سری میان خدا و پیامبر اسلام است که تنها پیامبر و افراد پاک می‌توانند از آنها آگاهی یابند[۶]
حروف مذکور، برای آگاه نمودن پیامبر از نزول وحی و تمایز آن از سخنان بشری نازل شده‌است[۷]
با تدبر در سوره‌های دارای حروف مقطعه مشترک، روشن می‌شود که مضامین و سیاق آنها، با یکدیگر مشابه و متناسب است[۸]

گفتنی است تفاسیر دیگری نیز درباره «حروف مقطعه»، از جانب قرآن‌پژوهان ارائه گشته و روایات زیادی نیز در این‌باره نقل شده‌است.[۹][۱۰][۱۱]
پانویس
↑ آیت‌الله عبدالله جوادی آملی، تسنیم، ج۲، ص ۶۵ و ۶۶.
↑ قطره‌ای از دریای فضائل اهل بیت (علیه السلام) ترجمه کتاب «القطره»، ج۱، ذیل حدیث ۲۵۱/۱۵۸
↑ سیوطی، الاتقان، ج ۳، ص ۲۴
↑ تفسیر طبری، ج ۱، ص ۷۲.
↑ قرطبی، الجامع لاحکام القرآن، ج ۱، ص ۱۱۰.
↑ بلاغی، محمدجواد، آلاء الرحمن، ج ۱، ص ۶۴
↑ الاتقان، ج ۳، ص ۳۱
↑ تفسیر المیزان، ج ۱۸، ص ۶ - ۸
↑ تفسیر البرهان، ج ۱، ص ۵۳ و ج ۲، صص ۲، ۱۷۶، ۲۰۶ و ۲۷۷
↑ بحارالانوار، ج ۸۹، ص ۳۷۳
↑ تفسیر نورالثقلین، ج ۳، ص ۳۲۰.
منابع
سیداحمد مستنبط. قطره‌ای از دریای فضائل اهل بیت (علیه السلام) ترجمه کتاب نفیس «القطره». ترجمهٔ محمدحسین رحیمیان. نشر الماس، ۱۳۸۱، 1-07-7753-964. ‏
عبدالله جوادی آملی. تسنیم: تفسیر قرآن کریم. قم: اسراء، ۱۳۸۵، 964-5984-48-3. ‏

لینک اصلی مطلب
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: V-E ، أین المنتظر ، صریا
۱۹:۱۰, ۱۸/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #45
آواتار
تفسیر بسم الله الرحمن الرحیم:

بِسْمِ اْللهِ اْلرَّحْمنِ اْلرَّحِیمِ

به نام خداوند بخشنده ی مهربان

در میان اقوام وملل مختلف،رسم است كه كارهای مهم وباارزش را به نام بزرگی از بزرگان خویش كه مورد احترام وعلا قه ی آنهاست،شروع می كنندتاآن كارمیمون ومبارك گرددوبه انجام رسد.البته آنان براساس اعتقادات صحیح یا فاسد خویش عمل می كنند.گاهی به نام بت ها وطاغوت هاوگاهی با نام خداوبه دست اولیای خدا،كار را شروع می كنند.چناكه در جنگ خندق،اولین كلنگ را رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)بر زمین زد.

(بسم الله الرحمن الرحیم)سرآغاز كتاب الهی است.(بسم الله)نه تنها درابتدای قرآن،بلكه درآغاز تمام كتاب های آسمانی بوده است.در سرلوحه ی كار عمل همه ی انبیاء(بسم الله)قرار داشت.وقتی كشتی حضرت نوح در میان امواج طوفان به راه افتاد،نوح(علیه السلام)به یارانخود گفت:سوار شویدكه(بسم الله مجریها ومرسیها)یعنی حركت وتوقف این كشتی با نام خداست .حضرت سلیمان(علیه السلام)نیز وقتی ملكه سارا به ایمان فراخواند،باجمله ی(بسم الله الرحمن الرحیم)آغاز نمود.

حضرت علی(علیه السلام)فرمود:‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌[بسم الله] مایه بركت كارها وترك آن موجب نافرجامی است.

همچنین آن حضرت به شخصی كه جمله ی [بسم الله]را می نوشت،فرمود:[جَوِّدها]آنرا نیكو بنویس.

سیمای بسم الله :

1.(بسم الله)بیانگر رنگ وصبغه ی الهی وبیانگر جهت گیری وتوحید ماست.

2.(بسم الله)رمز بقا ودوام است و زیرا هرچه رنگ خدایی نداشته باشد،فانی است.

3.(بسم الله)گام اول در مسیر بندگی وعبودیت است.

4.(بسم الله)عامل قداست یافتن كارها وبیمه كردن آنهاست

5.(بسم الله)ذكر خداست،یعنی خدایا من تورا فراموش نمی كنم.

(قسمت كامل را می توانید در كتاب تفسیرنور حجة السلام والمسلمین قراتی مشاهده كنید)

پیام ها:

1.(بسم الله الرحمن الرحیم)درآغاز سوره رمز آن است كه مطالب سوره از مبدا حق ومظهر رحمت نازل شده است.

2.(بسم الله الرحمن الرحیم)درآغاز كتاب یعنی با استعانت از اومحقق می شود.

3.(بسم الله)كلا می كه سخن خدابا مردم وسخن مردم با خدا،شروع می شود.

4.رحمت الهی همچون ذات او ابدی وهمیشگی است.(بسم الله الرحمن الرحیم)5.بیان رحمت الهی در قالب های گوناگون نشانه ی اصراربر رحمت است.(هم قالب«رحمن»،هم قالب «رحیم»)(الرّحمن الرّحیم)

6.شایدآوردن كلمه رحمن رحیم درآغازكتاب نشانه این باشدمه قرآن جلوه ای از رحمت الهی است،همانگونه كه اصل آفرینش وبعثت جلوه لطف ورحمت اوست.(الرّحمن الرّحیم)

منبع: مرکز نشر اعتقادات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، صریا ، خادمة الزهرا
۲۳:۱۵, ۱۹/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۰ ۲۳:۲۰ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #46
آواتار
سیستم خود دفاعی مورچه در قرآن کریم

در کنار معجزات کلامی قرآن، که محمد صل الله علیه و آله به واسطه آن مشرکان را به مبارزه طلبید و از آن ها خواست که یک آیه مانند آن بیاورند و آن ها نتوانستند، قرآن کریم دربرگیرنده معجزات علمی زیادی است که خداوند برای محمد آن ها را بیش از هزار سال پیش آشکار کرد.این معجزات امروزه کشف شده اند و باعث تقویت ایمان ایمان آورندگان شده است و اثباتی برای الهی بودن قرآن کریم است. خانم Wadea Omranyکشف جدیدی علمی در قرآن کرده است. ایشان می گویند که ما در سوره نمل آیه 18کشف جدید علمی کرده ایم. این معجزه جدید چیزی است که مورچه در آیه 18 گفت و علم امروز نحوه ارتباط مورچه ها با یکدیگر را کشف کرد خصوصا زمانی که یک خطر محل زندگی مورچه ها را تهدید می کند.

[تصویر: 45d9d32b9af54078f8227d6898b6eb70.jpg]

ما تلاش می کنیم جملاتی که مورچه در قرآن کریم به زبان آورد را توضیح دهیم و سعی می کنیم آنچه را که او گفت با کشفیات جدید علمی ربط دهیم و مدرک پیشی گرفتن قرآن کریم به علم امروزی را رو می کنیم که این حقایق را بیش از هزار سال پیش بیان کرد.

خداوند در سوره نمل آیه 18 می فرماید:} حَتَّى إِذَا أَتَوْا عَلَى وَادِ النَّمْلِ قَالَتْ نَمْلَةٌ یَا أَیُّهَا النَّمْلُ ادْخُلُوا مَسَاکِنَکُمْ لَا یَحْطِمَنَّکُمْ سُلَیْمَانُ وَجُنُودُهُ وَهُمْ لَا یَشْعُرُونَ{ "تا چون به دره مورچه ها رسیدند، مورچه ای گفت: ای مورچه ها به لانه هایتان وارد شوید‌، مبادا سلیمان و لشگرش پایمالتان کنند و خود آگاه نباشند."

در آیه بالا مورچه خطر قریب الوقوعی که در کمین مورچه ها است را در طی چهار مرحله متوالی به شرح زیر می گوید:

1- "ای مورچه ها" این اولین اعلام خطری است که توسط مورچه داده می شود تا توجه دیگر مورچه ها را به سرعت جلب کند. مورچه های دیگر با گرفتن این پیام صبر می کنند تا دیگر پیام ها را توسط همان مورچه دریافت کنند.

2- "به لانه ایتان وارد شوید‌" در این جا گوینده پیام، جملاتش را با دیگر پیام ها ادامه می دهد و به مورچه های دیگر می کوید که چه کار باید بکنند. ما این رابطه را که توسط علم امروزی کشف شده در قسمت دوم این نوشته می بینیم ( که در ارتباطات بین مورچه ها است.)

3- " مبادا سلیمان و لشگرش پایمالتان کنند" در این جمله مورچه دلیل این خطر را به مخاطب خود می گوید و این آن چیزی است که ما امروزه توسط بررسی علمی اثبات می کنیم.

4- "و خود آگاه نباشند" مورچه ها، به عنوان عکس العملی در مقابل خطر قبلی، یک نوع دفاع مشخصی از خود بروز می دهند. در این چند جمله آخری،مورچه به مخاطبان خود می گوید که به منبع خطر حمله نکنید زیرا خطر از یک دشمن واقعی نیست- زیرا سلیمان و همراهانش از وجود لانه مورچه ها در سر راه خود خبر ندارند و قصد حمله به آن را نیز ندارند بنابراین مورچه ها آن ها را خطر واقعی نمی دانند.

در کلمات آخر، مورچه پیام رسان، همراهانش را از رسیدن سلیمان با خبر کرد و این چیزی است که ما به صورت علمی و از طریق بررسی رمز های شیمیایی ارتباطی مورچه ها توضیح می دهیم.

ما ترتیب دستورات مورچه ها را که به چهار مرحله تقسیم می شد- چهار مرحله شامل عبارات ها و علامت ها- نشان دادیم. علم در این زمینه چه می گوید؟ این مقاله را بخوانید:

مورچه ها از ارتباط شیمیایی در موقعیت های اخطار و دفاعی و همچنین زمانی که تبادل سریع اطلاعات نیاز باشد و نیز زمانی که با خطری مواجه باشند استفاده می کنند.

این اخطار معمولا توسط صدور علامت های شیمیایی دفاعی مشخص می شود. غده های دفاعی مسئول ایفای نقش اخطار و دفاع هستند. به عنوان مثال مورچه استرالیایی رادر نظر بگیرید. وقتی این مورچه ها با خطر مواجه می شوند، قطرات کوچکی را از غده دفاعی خود ترشح می کنند – این یک فرمان برای دیگر مورچه ها است تا فرار کنند و با شاخک های خود ارتعاشی ایجاد کنند که به معنای قرار گیری در موقعیت خطر است.

اولین ماده که توسط مورچه ها شناسایی می شود aldehyde hexanal است و باعث جلب توجه و علاقه آن ها می شود.در نتیجه شاخک های خود را تکان می دهند و بالا می برند تا دیگر بوها را نیز بگیرند.

وقتی که آن ها hexanol( اولین پیغام به شکل الکل بود) را دریافت می کنند موقعیت خطر به خود می گیرند و در تمامی جهت ها می دوند تا منبع مشکل را پیدا کنند. زمانی که undécanoneدریافت کنند، مورچه ها را به سمت منبع خطر می برد و آن ها را تحریک می کند تا تمام اشیا خارجی را گاز بگیرند. سپس در نهایت وقتی که به هدف نزدیک تر می شوند butyloctenalرا تشخیص می دهند که پرخاشگری و آمادگی آن ها را برای قربانی کردن خود افزایش می دهد.

این مقاله می گوید که ارتباط شیمیایی مهم ترین روش ارتباط در زمان خطر و گزارش دادن این خطر است. در این فرایند مورچه ها انواع مختلف این مواد که هر کدام رمز تفاوتی دارد و بیانگر نوع خاصی از صحبت کردن است را استفاده می کنند. اگر انتشار موادی که توسط مورچه ای که آن خطر را اعلام کرد تعقیب کنیم می بینیم که کاری می باشد که مورچه مورد اشاره در آیه 18 سوره نمل آن را انجام داده.

موادی که مورچه در موقعیت هایی مثل این از بدن خود ترشح می کند به چهار دسته تقسیم می شوند که هرکدام زبان و علامت مخصوص به خود را دارند.

مراحل پی در پی عکس العمل مورچه ها:

aldéhyde hexanalاولین ماده شیمیایی است که مورچه در صورت احساس خطر از خود ترشح می کند. و آن را می توان به عنوان آژیر خطر دانست. مورچه ها با دریافت این ماده شروع به جمع شدن در یک نقطه می کنند و منتظر رسیدن بقیه علامت ها می شوند و این شبیه اولین مرحله است که توسط مورچه در جمله "ای مورچه ها"گفته شد.

سپس مورچه دومین ماده شییایی hexanol""را ترشح می کند.

با دریافت این ماده مورچه ها شروع به دویدن در تمامی جهت ها می کنند تا منبع این ماده را پیدا کنند. مورچه ای که ماده شیمیایی را ترشح می کند باید مسیری را که بقیه مورچه ها باید از آن کنار بروند را معین کند و این کاری است که مورچه حضرت سلیمان انجام داد و از بقیه مورچه ها خواست که وارد لانه هایشان بشوند و گفت: "به لانه هایتان وارد شوید‌"و این دستوری از گوینده است و به بقیه می گوید که به طرف لانه هایشان بروند. بنابراین باید مسیر را مشخص کرده باشد و این شبیه هدایت مورچه ها می باشد.

Undécanone سومین ماده ای است که مورچه ترشح می کند. این ماده نشان دهنده عامل خطر است و چیزی که مورچه در سومین عبارت گفت" مبادا سلیمان و لشگرش پایمالتان کنند" می بینید که چه قدر مطابقت و سازگاری دارد؟ در این مرحله مورچه ها آماده مواجه با خطر می شوند. پس ماده چهارم چه می شود؟

[تصویر: 080116142805.jpg]

Amagnified picture of the head of an ant holding a piece of wood , see God's doing who perfected the doing of all things

در مرحله چهارم مورچه اخطار دهنده ماده شیمیایی مخصوصی را ترشح می کند که butylocténalنام دارد. توسط این ماده گوینده دستور دفاع می دهد و نوع دفاع را تعیین می کند. بنابر این در عبارت آخر می گوید" و خود آگاه نباشند" با این کار مورچه از وارد شدن بقیه مورچه ها به مرحله حمله جلوگیری می کند که می توانست منجر به مرگ شود.

در این جا حضرت سلیمان خنده ای از روی محبت و شکر می کند گویی که او این مورچه ها را آرام کرده است و این که او گفته است به مورچه ها که لازم نیست نگران باشند و آن حضرت آن ها را دیده است و با آن ها مهربان می باشد و به آن ها صدمه ای نمی رساند.

حال اجازه دهید خلاصه مطالب را برایتان بگویم:

"تا چون به دره مورچه ها رسیدند، مورچه ای گفت: ای مورچه ها به لانه ایتان وارد شوید‌، مبادا سلیمان و لشگرش پایمالتان کنند و خود آگاه نباشند."
یکی از مورچه ها می گوید ای مورچه ها
Hexanal

به لانه هایتان وارد شوید
hexanol

مبادا سلیمان و لشگرش پایمالتان کنند
undécanone

و خود آگاه نباشند

butylocténal

و حالا کافران و افراد شکاک بعد از پی بردن به این قضیه که علم آنرا ثابت کرده چگونه می توانند در مورد معجزه بودن قرآن کریم شک کنند. این حقایق بیش از هزار سال پیش در قرآن آمده است.

خدایی جز تو نیست، تو منزهی و من گمراه بودم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.shirazi80 ، V-E ، Shahadat ، لبخند خدا
۲۲:۱۷, ۲۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #47
آواتار
پیش بینی حوادث 11 سپتامبر در قرآن

يا دليل المتحيرين

با سلام و تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان به تمام ایرانیان پاک نهاد .هرچند این مطلب شاید تکراری باشه ولی گمون کنم انقد شگفت آور باشه که لازم باشه مرور دوباره بشه.

در يازدهم سپتامبر 2001ميلادي چند هواپيما با برجهاي دوقلوي نيويورك در خيابان جرف هار با طبقه 109 آن اصابت مي كند كه اين امر موجب بوجود آمدن تشنج هاي سياسي واقتصادي و اجتماعي شد و نشان داد بنيانهاي چپاول و غارتگري سست و بي پايه مي باشد ؛ كه خداوند سبحان 1400 سال پيش توسط پيامبر خود در قرآن كريم به اين موضوع اشاره مي كند.
سوره توبه ؛ جزء 11 و سوره 9 قرآن كريم مي باشد. روز حا دثه : 11/9/2001
كلمه 2001 آن جرف هار مي باشد. محل برج : خيابان جرف هار
خداوند در آيه 109 سوره به خرابي بنا اشاره مي فرمايد. طبقه اصابت : 109
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.shirazi80 ، Shahadat ، لبخند خدا
۲۲:۲۷, ۲۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #48
آواتار
سلام به شما دوست گرامی
sms4815
با تشکر از مطالب شما ....
آیا شما قبل از گذاشتن مطالب ، جستجو می کنید که آیا آن مطلب هست یا نه؟Smile
و آیا پست ها رو با دقت می خونید ؟ Blush

مثلا در همین تالار مطلب راجب آیه 18 سوره نمل گذاشته بودیم. فکر کنم شما نخوندینش.
و راجب 11 سپتامبر هم یک تالار جداگانه راجب این موضوع داشتیم .

به هر حال از تلاشتان ممنون
در پناه خدا موفق باشید
۲۳:۵۱, ۲۲/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #49
آواتار
اعجاز قرآن در رعد و برق

قران کریم در آیه 12 سوره رعد می فرماید:

هُوَ الَّذی یُریکُم البَرقَ خَوفاً و طَمَعاً و یُنشِیءُ السَّحاب الثِّقال.

او کسی است که برق را به شما نشان می دهد که هم مایه ی ترس است و هم امید، و ابرهای سنگین ایجاد می کند.

و همچنین خداوند در سوره ی نور ایه 43 می فرماید :

اَلم تر أنَّ الله یُزجی سَحابا ًثمَُ یُولِّفُ بَیَنهُ ثُمَّ یجَعَلُهُ رُکاماً فَتَریَ الوَدَق یَخرُجُ مِنَ خِلالِهِ و یُنَزَّلَ مِن السَّماءِ... .

آیا ندیدی خداوند ابر ها را به آرامی می راند، سپس بین آن ها پیوستگی و اتصال برقرار می سازد، سپس ازآن ها را یکی برروی دیگری انبوه می نماید، سپس باران را می بینی که از لابلای آن خارج می شود؟...(نور/43)

برخی از محققان می گویند منظور از پیوستگی (یولفّ)در آیه فوق ،ایجاد الکتریسیته است که خبر نوید بخش نزول باران را به انسان می دهد و بر اثر برخورد ابر هایی که دو بار منفی و مثبت دارند تخلیه ی الکتریکی به صورت نور و غرش ظاهر می شود.

همان طور که بیان شد ابر ها دارای نیروی الکتریسیته هستند. این واقعیت علمی را فرانکلین برای نخستین بار در سال 1752 به ثبوت رسانید و دانشمندان پس از او به تعمق و تأمل بیشتری در باب پیداش ابر ها و انحاءِ گوناگون آن پرداختند.

یکی از پژوهشگران آیات قرآنی درباره ی رعد و برق می نویسد :امروز مسلم شده که جریان رعد و برق مربوط به تخلیه ی الکتریکی است که بین دو قطعه ی ابر با الکتریسیته های مختلف حاصل می شود و در واقع همان طور که وقتی دو سیم برق به هم نزدیک شود جرقه ای می زند که هم دارای صدا و حرکت است، همین معنی در میان ابر ها رخ می دهد :

[تصویر: Lightning-830503.JPG]

((برق))جرقه ی عظیم ان است و رعد صدای جرقه ی ان است . این نکته نیز جالب توجه است که در همان حال که ابر های متراکم تا نزدیکی های زمین را می پوشانند و هوا تاریک میشود و صدای غرش رعد و روشنایی برق شنیده و دیده می شوند تند بالاهای بالابر سبب می گردد که ابرها حامل دانه های درشت و فراوان شوند و بسیار ثقیل و سنگین گردند.

این واقعیت همان چیزی است که درآیه 12سوره ی رعد گذشت (و یُنشِیَء السَحابِ الثِّقالِ)یعنی ابر های سنگین ایجاد می کند.

دکتر موریس بوکای دانشمند تازه مسلمان شده ی فرانسوی یکی دیگر از پژوهشگران قرآن است که چندین سال از عمر خود را صرف تحقیق در آیات نموده است.وی درباره ی آیات فوق که مطابق دانش امروزقلمداد کرده است چنین می نویسد :در این دو آیه از همبستگی آشکار میان دو تشکیل ابرهای حامل باران و تگرگ و تولید برق و صاعقه سخن گفته می شود در اولی میل و اشتیاق وجود دارد زیرا مفید فایده است ،و دومی باعث ترس و خوف است وفرود امدنش دارای تابع اراده وتصمیم کامله ی خداوند است. رابطه ی میان این دو پدیده مطابق با اطلاعاتی است که که در حال حاضر از الکتریسته جوی داریم.

مطلب شگفت انگیز دیگر از آیات علمی قران درباره ی مقدار ثابت نزول قران در سطح جهان است.دانشمندان علم جهان شناسی که همین چند دهه ی اخیرموفق به ثبت و ضبط باران نازل شده درسطح جهان شده اند،می گویند : درهر ثانیه بر روی کره ی زمین 17میلیون تن باران می بارد که مساوی با 536 تریلیون (536000 میلیارد ) تن در سال است و این رقمی است ثابت و لا متغیر.

اما قرآن مطلب فوق را قرن ها پیش در یک آیه ی کوتاه مختصر و مفید و رسا به جهانیان اعلام داشته است آنجا (سوره ی زخرف ایه ی 11)که می فرماید :

و اَلّذی نَزَّلَ مِن السَماءِ ماءً بِقَدرِه... .

و او کسی است که از آسمان آابی فرستاد به اندازه ی معیین ....

حال خواننده ی گرامی خود قضاوت کند که اگر آیات قران اعجاز نیست پس چیست؟کدام بشر عادی می توانست چهارده قرن پیش در جاهلی ترین محیط جهان این گونه مطالب علمی را که علم بشر تازه بدان دست یافته است اظهار کند ؟جز این که اعتراف کنیم قران حق است و آورنده ی این آیات از جانب خدا مبعوث گشته است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: V-E
۲۲:۵۸, ۲۴/مرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۰ ۲۱:۲۷ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #50
آواتار
اشاره ی قرآن به تشکیل آسمانها و زمین از یک توده گازی شکل

نسبت مساحت دریاها با خشکی ها امروز منطبق است.

در زمان نزول قرآن کریم هنوز قاره ها کشف نشده بودند و تعیین نسبت دریاها به خشکی ها به هیچ وجه امکان پذیر نبوده است و همانطور که اطلاع دارید قاره آمریکا در قرن (5) کشف شده است . در آیات قرآن جمعا (13) بار از کلمه خشکی (بریابس) و (32) بار از کلمه دریا یاد شده است . یعنی نسبت دریا 45 / 32 و نسبت خشکی 45/13 است که اگر به درصد محاسبه شود دریا 71% وخشکی 29% محاسبه میشود که با محاسبات علمی امروز مطاقبت دارد . این درصدی که بشر امروزه با استفاده از تجهیزات پیشرفته کاپیوترهای مدرن و با استفاده از عکسهای فضاییبدست آورده همانطوری که مشاهده می کنید در لا به لای آیات قرآن مجید که (14) قرن پیش نازل شده است مندرج است.
[تصویر: 1.jpg]
انفجار عظیمی در فاصله درو از منظومه ی شمسی ما رخ داد که شرکت فضاپیمایی ناسا از این واقعه با تلسکوپهای قدرتمند عکس برداری کرد!
این اتفاق در سال ۱۹۹۹ /۲۰۰۰به حقیقت پیوست....در حالی که خدا ۱۴۰۰ سال پیش در مورد آن در سوره ی مبارکه ی الرحمن ذکر کرده بود!این عکس برداری ( ناسا NASA ) توسط تلسکوپ فضاپیماهایی (سحابه چشمان گربه) به انجام رسید که در مورد انفجار ستارگانی بود که بیش از ۳۰۰۰ سال نوری از زمین فاصله داشت.NASA نام این انفجار عظیم را ( انفجار گل رز سرخ)گذاشتند. جالب اینجا بود که این نام با نامی که خدا برای این انفجار سحابه ای انتخاب کرده بود یکی بود!این نام مطابق بود با نامی که خداوند در سوره ی الرحمن اشاره کرده بود!
معنی ۲ آیه از سوره ی الرحمن:سوره ی ۵۵
۳۶ کدامیک از شگفتی های پروردگارتان را می توانید انکار کنید؟
۳۷ هنگامی که آسمان از هم پاشیده شود و مانند گل رز گلگون شود.
۳۸ کدامیک از شگفتی های پروردگارتان را می توانید انکار کنید؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، V-E ، mrfarzadj ، أین المنتظر ، لبخند خدا
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]