|
جمع اوری مطالب برای بسته ی "انتی ازادی در غرب"
|
|
۱۳:۲۱, ۲/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/مهر/۹۱ ۷:۵۷ توسط خیبر110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
![]() هدف ایجاد این تاپیک جمع اوری یک بسته برای نشون دادن نقض ازادی به صورت کلی و جزئی در غرب و در کل کشور های مدعی حقوق بشر هستش راستش زمانی که فیلم توهین به پیامبر پخش شد و بعدش یک مجله ی فرانسوی نیز کاریکاتور های توهین امیز به پیامبر رو انتشار داد و دقیقا در همین زمان یک مجله که عکس های نیمه برهنه ی خانواده ی سلطنی انگلیس رو انتشار داد و سریعا نه تنها جریمه بلکه توقیف هم شد (در عین حال گلشیفته ی فراهانی عکس های برهنه اش نماد ازادی بود!!!!) تصمیم گرفتم یک مجموعه از نقض ازادی در غرب رو جمع اوری بکنم شاید خود شما هم نمونه های نقض ازادی در غرب رو روزانه بارها از خبرگزاری ها و تلوزیون بشنوید و همین الان نمونه های زیادی به ذهنتون برسه یکی از این بارزترین و مشهور ترین نمونه هایی که به ذهن ادم میرسه هلوکاست هستش از نویسندگانی که به خاطر انتشار تاریخ و تحقیق درباره ی هلوکاست زندانی شده اند تا شعرا یا دانشمندان یا افراد مشهور دیگر که به دلیل حرف های انتقادی نسبت به هلوکاست به تدریج محو و حذف شده اند مساله هلوکاست و نقض ازادی رو تقریبا همه ی مردم فهمیدن حتی در تلوزیون این روزها مردم کشور های مسلمان هم در مصاحبه هاشون از اون یاد میکنند که این روشنگری در جهان به خاطر تکرار این مساله به وسیله ی ایران در جاهای مختلف مثل سخنرانی های رییس جمهور در سازمان ملل ایجاد شده ولی مساله اینجا هستش که ایا محدودیت ازادی در غرب فقط به هلوکاست ختم میشود ؟؟؟ مسلما نه خود شما هم موارد زیادی رو از نقض ازادی در توسط غرب در ذهن دارید . ولی افراد زیادی در خود ایران هم ممکن است راجب به این موضوع اطلاع نداشته باشن در ضمن اگر مطالب کافی و خوب باشه قطعا به صورت یک نرم افزار حتی به زبان انگلیسی در خواهد اومد تا در دسترس خود غربی ها هم قرار بگیره برای قرار دادن مطالب حتی اون چیزی که در ذهنتون هست هم رو حتی بدون منبع بیان کنید مطمئن باشید حداقل باعث وسعت دادن به این کار میشه و روی نوع نقض حقوق بشر شما خودم و دوستام تحقیق خواهیم کرد قرار دادن لینک و نمونه از سایت ها دیگر هم بلامانع هستش حداقل این موارد رو خودم بررسی میکنم در ضمن در این کار از بین بچه ها همکار هم میطلبیم اگر مایل به همکاری هستید هم به من پیام خصوصی بدید تا روی موارد جزئی بشه بعد از روشن شدن کلیت موضوع بهتر کار کرد برای نمونه چند مورد رو ذکر میکنم مثلا چند وقت پیش در امریکا ایمیل هایی در یاهو که موضوعاتی با جنبش وال استریت داشت ارسال نمیشد و خطا میداد بنده فیلمش رو همون زمان دانلود کردم که عملا نشون میداد که وقتی یک موضوع خاص مثل بیانه ی جنبش وال استریت در ایمیلش میزد موقع ارسال به طرف خطا میداد ولی در فیلم نشون داد وقتی کلمه رو پاک میکرد ایمیل ارسال میشد دوستان ازادی در اینترنت و یاهو در امریکا خیلی مساله اش جدی تر از ایران هستش همین طور که وابستگی مردم امریکا به اینترنت خیلی بیشتر هستش فیلمش رو هم باید توی ارشیو فیلم هایی که روی دی وی دی ذخیره کردم بگردم پیدا بکنم یا برای مثال لینک بدهید مثل پایین: مستند اخراج شدگان http://forum.bidari-andishe.ir/thread-1563.html لینک بالا مربوط به استاد ها و حتی دانشمندانی هستش که بعد از اینکه درباره ی نظریه داروین نقدی رو کرده اند از دانشگاه ها اخراج و به سرعت بایکوت خبری شده اند علاوه بر این ها بعضی هاشون مشکلات معیشتی هم پیدا کرده اند بنده این مستند رو یک سالی هستش توی ارشیوم دارم خیلی مستند مفید و جالبی هم بودش خدا پدر سازندگان و انتشار دهنگانش رو بیامرزه ![]() یا زندان گوانتانامو و نقض حقوق بشر و فیلم ها و عکس هایی که دارم یا مستند تجارت غذا که پشت پرده ی خیلی از مسائل غذایی در امریکا رو مشخص میکنه که با افراد مخالف به شدت برخورد میشه به طوری که فلج میشن http://forum.bidari-andishe.ir/thread-2267.html این هم در همین سایت موجود هستش و بنده اون رو یک سال پیش دانلود کردم به زبان فارسی هم هستش و مستند مفید و خوبی هستش همون طور که میبینید موضوع محدودیت ازادی بیان در غرب فقط درباره ی هلوکاست نیست خیلی موارد دیگه هم هست که الان به ذهنم نمیرسه و از دوستان درخواست همکاری دارم یا علی (علیه السلام) |
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۱۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
با سلام
امیدوارم در این کار موفق شوید چرا که متاسفانه خیلی از ایرانیها بلا نسبت اعضای بیداری اندیشه غرب زده هستند . این موضوع : فیلم حقیقت بسیار زیبا (مقایسه زن غربی و زن مسلمان) . که حقیقت نتیجه آزادی (بی بند وباری) در غرب را نشان میدهد. http://forum.bidari-andishe.ir/thread-19394.html امیدوارم به دردتون بخوره. هرگونه همکاری از دستم بر میاد در خدمتم. |
|||
|
|
۲۳:۲۱, ۱۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ارزش موضوعی که انتخاب کردین بسیار زیاده و می توان گفت نقطه ی خوبی را نشانه گرفته اید.
برای رسیدن به مقصود و رویارویی با دشمن باید ارزشهایی را زیر سوال برد که انها روی آن پافشاری می کنند. زیرا در غیر این صورت اثرگذاری مناسب نداشته و ما به هدفمان نمی رسیم. مثالی میزنم. شما ببینید غرب همیشه ما را در مسايلی متهم میکند که برای او ارزش است نه برای ما. لذا هیچگاه نتیجه ای نمی گیرد. یا مثالی دیگر، فرض کنید می خواهید دوستتان را به چالش بکشید آیا اگر به او بگوییم که تو در ماهیگیری یا کباب درست کردن و ... که او مدعی هیچکدامشان نبود توانسته اید او را به چالش بکشید یا در صورتی که او مهندس شیمی بود با پرسیدن سوالی در همان زمینه از او که نتواند پاسخ دهد؟ کدامیک؟!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ازادی بیان و حقوق بشر | saeed6121 | 27 | 8,992 |