|
در باره محتوای موجود در تالار چه پیشنهادی دارید ؟؟!
|
|
۱۶:۵۰, ۲/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۱ ۱۷:۰۰ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
کاربران گرامی ، همکاران ارجمند ... همانطور که می دانید ، تالار بیداری اندیشه روز به روز بر کاربرانش افزوده می شود و به حمد الله مطالب موجود از بازدید مناسبی برخوردار هستند . لطفا به طور خلاصه بفرمایید ... 1-با توجه به در نظر گرفتن راستای اهداف ، تالار مایل هستید در این تالار گفتگو به چه مطالبی پرداخته شود ... 2- از چه مطالبی بیشتر بازدید می کنید ... و از همه مهمتر ... 3-در راستای ارتقاء مطالب موجود در تالار ،چه روشی را پیشنهاد می کنید . آیا هر مطلبی در تالار می گنجد ؟!! آیا به نظر شما با این روش کپی ، پیست ، تالار به سمتی ناموزون پیش نمی رود؟!! آیا هر خبری می بینیم ، هر مطلبی ، یا موضوعی که مورد علاقه شخصی ماست را باید در تالار قرار دهیم ؟!؟؟ کلا پیشنهادات و انتقادات خود را بفرمایید ... |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۲۶, ۲۹/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۲ ۵:۰۵ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۲۹/آذر/۹۲ ۲۰:۳۸)captaincharisma نوشته است: خو فقط سه شماره آخرشو بزنید مثل این مسابقه اس ام اسبا در اختیار داشتن سه شماره آخر میشه با استفاده از فهرستهای آیپی مثل این شمارهی اولش رو هم حدس زد. به نمایش گذاشتن سه شمارهی اول امنتر هست، که تازه اون هم خیلی بامزه میشه وقتی دو نفر بیربط به هم بطور اتفاقی سه تا از شمارههاشون یکی دربیاد! ![]() بعدش هم، آیا هروقت هر چهار شمارهی آیپیها یکی بود یعنی حتماً یک نفر هستن؟ یعنی نمیشه دو کاربر از یک کامپیوتر استفاده کنن؟ یا در یک خونه زندگی کنن و از یک اتصال اینترنتی بهره ببرن؟ آیا همهی کسانی که از نزدیکان هم هستن حتماً باید برای بچههای تالار بگن؟ ![]() لابد اونطوری هم افرادی پیدا میشن که بگن این دو تا یه نفر هستن که داره وانمود میکنه دو تا برادره! اصلاً اگر یه نفر بخواد میتونه موقع استفاده از نام کاربری دیگرش با فی*ل*ترشکن یا اینترنت خط موبایل وصل بشه! به هر حال دوست عزیز نمیشه در این مورد به چیزی جز گمان رسید، و حتماً میدونید ناپرهیزکاری میشه اگر به صرف گمان اتهام بزنیم، آنگونه که بعضی افراد در مورد کاربرد دکمهی [تغییر کاربر] چنین کاری کردند. (۲۹/آذر/۹۲ ۲۰:۳۸)captaincharisma نوشته است: زیاد سخت نگیرید این در بسیاری از سایت ها و بلاگها و حتی انجمن های گفتگوی بسیاری انجام میگیرهشاید جایی که اجازهی مشارکت بدون ثبت نام داده بشه اینطوری باشه، ولی در غیر اینصورت خیلی غیرمسئولانه است. ![]() مثلاً توی ویکیپدیا هم میشه بدون ثبت نام مشارکت کرد، ولی قبل از اعمال نگارش، بخاطر اهمیت پنهان کردن آیپی به کاربر هشدار میده که «اگر به این صورت مشارکت کنید آیپیتون نمایش داده میشه و اگر میخواید نمایش داده نشه ثبت نام کنید». (۲۹/آذر/۹۲ ۲۰:۳۸)captaincharisma نوشته است: وکسی که فکر شومی داشته باشه یافتن یک آی پی بسیار راحته واسشراستش اینکه شما میگید رو من هرچقدر سعی میکنم فکر شومی داشته باشم باز هم نمیتونم بفهمم چطوری یافتن آیپی میتونه بدون هک کردن سرور تالار ممکن باشه (البته به غیر از روشهای فریب، مثل کشوندن به مسنجر و امثالهم).
|
|||
|
|
۱:۵۶, ۳۰/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۲ ۲:۰۳ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
![]() سلام حدمت گرامیان اصلا کاربران نگران آی پی ها نباشند . شما محتوای مناسب تولید کنید ما هم نظم رو برقرار می کنیم . 3 شماره ای آی پی بگذاریم ، بعد باید هر دفعه یکی بیاید و بگوید یافتم یافتم فلانی ، بهمانی هم است ! ![]() بعد یک عده به شغل آی پی یابی اشتغال پیدا می کنند و ... راجع به سقف پیام خصوصی هم که یکی از کاربرها سوال پرسیدند ،در گفتگوهای طولانی از مسنجر استفاده کنید راحت تر هم هست . نقل قول:لطفاً ممنوع کنید که از رنگ زمینه برای نوشته استفاده بشه، چون هیچ معنیای نمیده.این مثل این هست که کسی بنویسد ولی نخواهد کسی بخواند! ما که نمی دانیم چرا ![]() دوستان این موضوع مربوط به محتوای موضوعات هست . پیشنهادات فنی رو اینجا نگذارید ! |
|||
|
|
۲:۳۶, ۳۰/آذر/۹۲
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۲۸/آذر/۹۲ ۱۳:۰۹)درست پسند نوشته است: سلام سلام این اقدام دلایل فلسفی , عرفانی , ورزشی و حتی سیاسی داره!! هرکدومو که خواستید بفرمایید تا توضیح بدم !!!!!! (البته به جز مورد سیاسی چون میدونید که بحث سیاسی تو تالار ممنوعه )
|
|||
|
|
۵:۱۸, ۳۰/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۲ ۱۰:۵۸ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۳۰/آذر/۹۲ ۱:۵۶)فاطمه خانم نوشته است: دوستان این موضوع مربوط به محتوای موضوعات هست .ببخشید، فکر کردم شامل هرچیزی که به عنوان محتوا موجوده میشه. (۳۰/آذر/۹۲ ۲:۳۶)TiNA نوشته است: سلامسلام نه! نمیخواد این همه رو توضیح بدید! ![]() اگر همون دلایل سادهی بنده رو رد بفرمایید کافیه! :(۲۸/آذر/۹۲ ۱۳:۰۹)درست پسند نوشته است: دو حالت وجود داره:البته یکی از دوستان به درستی به بنده تذکر فرمودن که درستش اینه که بگم «موس رو روی نوشته Drag کنن» !! یعنی آخر ِ مو از ماست بیرون کشیدن! ![]() (۲۹/آذر/۹۲ ۲۳:۲۶)درست پسند نوشته است: راستش اینکه شما میگید رو من هرچقدر سعی میکنم فکر شومی داشته باشم باز هم نمیتونم بفهمم چطوری یافتن آیپی میتونه بدون هک کردن سرور تالار ممکن باشهاز اونجا که چند نفر از دوستان گرامی در این مورد سؤال فرمودند، فکر کنم خوب باشه که همینجا توضیح بدم: بنده هرگز کاربر مسنجر نبودهام، ولی در زمان همهگیری چت مسنجر، اخبار فراوانی وجود داشت در مورد سوءاستفادههایی که شده بود و بعضی افراد با یه دسته برنامهها به پسورد کاربران دیگه دست مییافتن، و یا با فریب انتقال یک فایل، ویروسی رو به اونها منتقل میکردن و کامپیوترشون رو در اختیار میگرفتن و مثلاً از طریق وبکم تصویر برمیداشتن و ... خلاصه اینها قبلاً از نظر امنیتی فاجعه بودن، و الآن هم از اونجا که آنتیویروسها قسمتی مربوط به مسنجر دارن، هنوز خطرات امنیتی هست، و البته اگر آنتیویروس/فایروال خوب نصب باشه نباید نگران خطرات استفادهی محتاطانه از مسنجر یا معلوم شدن آیپی در سایتها بود. |
|||
|
|
۱۸:۴۰, ۳۰/آذر/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آذر/۹۲ ۱۸:۴۴ توسط Shiva.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۲۹/آذر/۹۲ ۲۳:۲۶)درست پسند نوشته است: اصلاً اگر یه نفر بخواد میتونه موقع استفاده از نام کاربری دیگرش با فی*ل*ترشکن یا اینترنت خط موبایل وصل بشه!افرین به شما! اقا من چن روزه دارم به مدیرا میگم من فلانی و بهمانی ام اونا را مسدود کنین یه یوزر بسمه! قبول نمیکنن ![]() فک کنین طرفی که چن تا یوزر داره میتونه بگه: ip همه valid نیست. برخی جاها یک سرور با ip معتبر می گذارند و بقیه از طریقه net ای پی می گیرند و ای پی گرفته شده در اینترنت معتبر نیست. به طور مثال همه افرادی که در سایت دانشگاه وارد اینترنت می شوند یک ای پی معتبر که مربوط به سرور دانشگاه هست را می گیرند . حالا اگر افرادی دیگه از همون سایت دانشگاه لاگین شده باشند ای پی هر دوی شما یکی است. اصلا همچی چیزی نیستااااااااااااااااااااااااا دروغه مگه میشه لطفا بقیه یوزرهام مسدود شه مرسی |
|||
|
۱:۰۸, ۴/دی/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/دی/۹۲ ۱:۰۸ توسط Just God.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت دوستان به نظر من جالب میشه اگه از بسته های پیامکی برای ارسال بعضی از مطالب استفاده بشه... از لحاظ مالی هم خدا بزرگه...
|
|||
|
|
۵:۰۳, ۲۸/دی/۹۲
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
(۲۸/آذر/۹۲ ۱۳:۰۹)درست پسند نوشته است: سلامخیلی بده. همیشه مجبورید هر جای خالی توی ارسالها پیدا میکنید اون قسمت رو با موس انتخاب کنید تا ببینید پیام مخفی داره یا نه! ![]() البته یک کاربرد هم داره! ![]() میتونید در وسط مصراعها یک تکه رو به رنگ پس زمینه دربیارید تا مصراعها به درستی سر جای خودشون وایسن! مثلاً: چنین است رسم جهان نخست ----- گهی پشت بر زین گهی زین به پشت
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا شما انتقادی به تالار بیداری اندیشه دارید؟ | Mahdy2021 | 154 | 60,834 |
۱۵/دی/۹۱ ۱۱:۱۴ آخرین ارسال: بیداری اندیشه |
|

(البته به غیر از روشهای فریب، مثل کشوندن به مسنجر و امثالهم).